Tediye

Tediye

Son dakika tediye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tediye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tediye haber sayfamızda...

Tediye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 107 tediye haberi bulunmuştur.
İLAVE TEDİYE yattı mı, ne zaman yatacak? 2024 tediye ödeme tarihleri! Tediye ödeme tarihleri Resmi Gazete'de yayımlandı!
İLAVE TEDİYE yattı mı, ne zaman yatacak? 2024 tediye ödeme tarihleri! Tediye ödeme tarihleri Resmi Gazete'de yayımlandı! İlave tediye ödeme tarihleri kamu işçileri tarafından merak ediliyor. Resmi Gazete'de tediye ödeme tarihleri yayımlandı. Ödemelerinin ilk yarısının yatırılacağı tarih araştırılmaya başlandı. Peki tediye ödeme tarihleri nedir 2024?
26.01.2024 Bilgi Rehberi
İlave tediye ödemeleri bugün itibarıyla hesaplara yatırılıyor
İlave tediye ödemeleri bugün itibarıyla hesaplara yatırılıyor Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı: Devlet ve bağlı kurumlarda çalışan işçilerimizin ilave tediye ödemelerinin birinci yarısı bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandı.
26.01.2024 Ekonomi
2024 TEDİYE ÖDEME TARİHLERİ: İlave tediye ne kadar oldu, ne zaman hesaplara yatacak?
2024 TEDİYE ÖDEME TARİHLERİ: İlave tediye ne kadar oldu, ne zaman hesaplara yatacak? 2024 yılında yapılacak olan ilave tediye ödeme tarihleri belli oldu. Kamu işçilerine verilecek ilave tediye ödeme tarihleri 2024 yılı için Ocak ve Nisan olarak belirtilmişti. Peki İlave tediye ödemeleri ne zaman hesaplara yatırılacak, kaç lira ödeme yapılacak?
4.01.2024 Bilgi Rehberi
İLAVE TEDİYE TARİHLERİ 2024 🗓 Ek tediye ne zaman yatacak? Tediye nedir, kimlere verilir? Resmi Gazete'de...
İLAVE TEDİYE TARİHLERİ 2024 🗓 Ek tediye ne zaman yatacak? Tediye nedir, kimlere verilir? Resmi Gazete'de... Kamu işçilerine her yıl yapılan tediye ödemeleri için tarihler netleşti. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 2024 ek tediye ödeme tarihleri de verildi. İki ayrı tarihlerde kamuda çalışanların hesaplarına yatırılan ilave tediye ödemesi ne zaman yatacak? 2024 ek tediye ödeme tarihleri...
29.12.2023 Bilgi Rehberi
Kamu işçilerine 2024'te yapılacak ek ödeme tarihleri belli oldu!
Kamu işçilerine 2024'te yapılacak ek ödeme tarihleri belli oldu! Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; kamu işçilerine 2024'te yapılacak ek ödemenin tarihi belli oldu.
29.12.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretiliyor
Bakan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretiliyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını söyledi.
23.06.2023 Ekonomi
Çalışma Bakanlığı duyurdu! İlave tediye ödemeleri yatırılmaya başlandı
Çalışma Bakanlığı duyurdu! İlave tediye ödemeleri yatırılmaya başlandı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sosyal medyadan ilave tediye ödemeleri ile ilgili bir açıklama yayımladı.
23.06.2023 Ekonomi
Kamuda en düşük işçi ücreti 15 bin lira
Kamuda en düşük işçi ücreti 15 bin lira 700 bin kamu işçisinin maaş zammı belli oldu. Ücretlere refah payı dahil yüzde 45 zam yapılırken kamuda en düşük işçi ücreti 15 bin liraya yükseldi. Açıklamayı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret, memur ve emekli maaşlarında artış konusunda da, “Temmuz ayı için enflasyon farkı ve refah payı esasına dayanan hazırlıklarımız var” dedi.
10.05.2023 Ekonomi
Kamu işçisinin zam oranı açıklandı
Kamu işçisinin zam oranı açıklandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu işçisine yapılan zam oranını açıkladı. Erdoğan, "Toplu iş sözleşmesiyle refah payı dahil ücretlerde yüzde 45 zam yapıyoruz. Böylece en düşük kamu işçisi ücretini 15 bin liraya çıkarıyoruz" dedi.
9.05.2023 Uzmanpara
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Kamu işçisinin zam oranı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Kamu işçisinin zam oranı belli oldu 700 bin kamu işçisini ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu işçilerinin merakla beklediği zam oranını açıkladı.
9.05.2023 Haberler
Erdoğan'dan asgari ücret, memur ve emekli zammına ilişkin açıklama! Kamu işçisinin zam oranı belli oldu
Erdoğan'dan asgari ücret, memur ve emekli zammına ilişkin açıklama! Kamu işçisinin zam oranı belli oldu 700 bin kamu işçisini ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu işçisinin zam oranını açıklarken memur, emekli ve asgari ücret artışına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
9.05.2023 Ekonomi
Kamu işçileri ikramiye tarihleri 2023: Kamuda çalışanlara ilave tediye ne zaman verilecek, tediye ne kadar?
Kamu işçileri ikramiye tarihleri 2023: Kamuda çalışanlara ilave tediye ne zaman verilecek, tediye ne kadar? Kamuda çalışan işçilere ilave tediye ödemeleri için tarih açıklandı! Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre kamu çalışanlarına ödenecek ikramiyeler iki farklı tarihte hesaplarda olacak. Binlerce çalışan ise 'İkramiye ödemeleri ne zaman, tediye nedir, 2023 yılında ne kadar oldu?' sorularına yanıt arıyor.
5.01.2023 Bilgi Rehberi
İzmir’de 6 milyon TL’lik vurgun yapan tefecilere operasyon
İzmir’de 6 milyon TL’lik vurgun yapan tefecilere operasyon İzmir polisinden 330 emekli vatandaşı kömür satışı adı altında yüksek faizle borç para vererek, 6 milyon TL haksız kazanç elde eden tefecilere yönelik operasyonda 28 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan sahte engelli raporu alarak kamuyu zarara uğratan şahıslar ile sahte fatura ve sahte belge düzenleyen şüphelilere yönelik de operasyon gerçekleştirildi.
16.11.2022 Haberler
İzmir’de 6 milyon TL’lik vurgun yapan tefecilere operasyon: 28 gözaltı
İzmir’de 6 milyon TL’lik vurgun yapan tefecilere operasyon: 28 gözaltı İzmir polisinden 330 emekli vatandaşı kömür satışı adı altında yüksek faizle borç para vererek, 6 milyon TL haksız kazanç elde eden tefecilere yönelik operasyonda 28 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan sahte engelli raporu alarak kamuyu zarara uğratan şahıslar ile sahte fatura ve sahte belge düzenleyen şüphelilere yönelik de operasyon gerçekleştirildi.
16.11.2022 Gündem
Tediye Makbuzu Nedir, Ne İçin Kullanılır? Tediye Makbuzu Nasıl Kesilir?
Tediye Makbuzu Nedir, Ne İçin Kullanılır? Tediye Makbuzu Nasıl Kesilir? Tediye makbuzu, işletmelerin diğer firmalardan aldıkları mal ve hizmet için ödedikleri paranın resmi belgesidir. Tediye makbuzu ödeme yapan firma ya da kişi tarafından kesilir. Ödemenin çek ya da nakit yapılması fark etmez. Tediye makbuzu nedir ve ne için kullanılır, nasıl kesilir ayrıntıları ile derledik.
7.09.2022 Eğitim
Tediye Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Tediye Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Tediye etmek kelimesinin kökü edadır. Eda sözcüğü günümüzde tavır, hal ve durum manasında kullanılsa da, sözlük anlamı yerine getirmek ve ifa etmektir. Tediye ise bir şeyin bedelini ya da ücretini ödemek suretiyle satın almak demektir. Eski dönemlerde bu sözcük, bir şeyi yerine ulaştırmak ve iletmek anlamında da kullanılırdı. Tediye kelimesi hakkında merak edilen ayrıntıları derledik.
20.07.2022 Eğitim
Pinhan Restaurant davasında karar! El koyulacak
Pinhan Restaurant davasında karar! El koyulacak FETÖ’nün karargah olarak kullanıp gizli toplantılarını yaptığı ve himmet gelirlerinin şirket geliri gibi örgüte aktarıldığı Maltepe’deki Pinhan Restaurant hakkında karar açıklandı. Restaurant’ın sahiplerinden Hızır Güngör, “silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte yardım etme” suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca mahkeme restauranta el koyulmasına da karar verdi.
20.07.2022 Gündem
Memura enflasyonun üzerinde zam
Memura enflasyonun üzerinde zam Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu’nun 30. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.
25.06.2022 Ekonomi
Bakan Bilgin açıkladı! İlave tediyeler Kurban Bayramı öncesi ödenecek
Bakan Bilgin açıkladı! İlave tediyeler Kurban Bayramı öncesi ödenecek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Cumhurbaşkanımızın kararıyla işçilerimizin ilave tediyeleri Kurban Bayramı öncesi ödenecektir." dedi.
24.06.2022 Ekonomi
Ödeme Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Ödeme Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Eski Türkçe bir sözcük olan ödeme, bir şeyi satın almak ya da bir hizmetten faydalanmak için, alınan şeyin ya da hizmetin bedelini karşı tarafa vermek demektir. Bu kelime sadece somut değil, soyut şeyler için de kullanılır. Örneğin:' 'Emeğini Ödemek'' Ödeme kelimesinin bulmaca cevaplarını sizler için derledik.
6.04.2022 Eğitim
Kamu işçisine 'tediye' ödemesi bu ay başlıyor! Dört taksitte...
Kamu işçisine 'tediye' ödemesi bu ay başlıyor! Dört taksitte... Bu yıl kamu işçilerine dört taksit halinde toplam 52 günlük ilave tediyeleri ödenecek. İlave tediyelerin ilk taksiti 28 Ocak'ta verilecek. İşte detaylar...
21.01.2022 Ekonomi
Tediye tarihleri 2022: İlave tediye ne zaman yatacak, ilave tediye nedir?
Tediye tarihleri 2022: İlave tediye ne zaman yatacak, ilave tediye nedir? İlave tediyenin ödeneceği tarihler işçilerin gündeminde bulunuyor. Kamu işçilerinin ilave tediyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Peki tediye ne zaman verilecek 2022? İlave tediye nedir?
19.01.2022 Ekonomi
Kamu işçilerinin ek ödeme tarihleri belli oldu
Kamu işçilerinin ek ödeme tarihleri belli oldu Kamuda işçi statüsünde çalışanlara 2022 yılında yapılacak ek ödemenin ilk yarısı 28 Ocak 2022, diğer yarısı 29 Nisan 2022 tarihinde ödenecek.
19.01.2022 Ekonomi
İlave tediye yattı mı, ne zaman yatacak?
İlave tediye yattı mı, ne zaman yatacak? Devlete ait olan şirket ve kurumlar ve Belediyelerde çalışan işçi statüsünde çalışan personele her yıl 3 veya 4 taksitle ilave tediye ödeniyor. Ocak ayının gelişiyle birlikte çalışanlar tarihleri aratmaya başladı. Sıkça "İlave tediye yattı mı, ne zaman yatacak?" diye soruluyor.
13.01.2022 Gündem
Güçlü Türkiye silüeti ufukta
Güçlü Türkiye silüeti ufukta Cumhurbaşkanı Erdoğan, işçilerle buluşmasında “Büyük ve güçlü Türkiye silüeti ufukta gözükmüştür. Biz millet olarak birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sıkı sıkıya sahip çıktığımız müddetçe bu hedefe ulaşmamıza kimse engel olamaz” dedi
15.09.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tediye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.