Tekel bayi vahşetinde istenen cezalar belli oldu! Babanın attığı mesajlar ortaya çıktı
Tekel bayi vahşetinde istenen cezalar belli oldu! Babanın attığı mesajlar ortaya çıktı Esenyurt’taki tekel bayi saldırısına ilişkin şüpheliler hakkında dava açıldı. Hazırlanan iddianamede hayatını kaybeden 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen’in babasının olay günü şüphelilere attığı mesajlar yer aldı.
25.12.2023 Gündem
Esenyurt'ta öldürülen gencin babası konuştu! Kan parası iddiasına yanıt
Esenyurt'ta öldürülen gencin babası konuştu! Kan parası iddiasına yanıt Türkiye, Esenyurt'taki tekel bayisine yapılan saldırıyı konuşurken öldürülen Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen açıklamalarda bulundu.
31.07.2023 Haberler
Dakikalar içinde binlerce liralık hırsızlık!
Dakikalar içinde binlerce liralık hırsızlık! Arnavutköy’de tekel bayiinin kepengini kırarak içeri giren 6 şüpheli, dakikalar içinde binlerce liralık hırsızlık yaparak kayıplara karıştı.
17.01.2022 Gündem
Son dakika haber: Bakan Koca 'ilk kez' diyerek korkutan gelişmeyi açıkladı: İstanbul'da görüldü
Son dakika haber: Bakan Koca 'ilk kez' diyerek korkutan gelişmeyi açıkladı: İstanbul'da görüldü Son dakika haberlere göre; Türkiye, bugün 17 Mayıs sabahına kadar 17 günlük tam kapanmaya girecek. Tam kapanma öncesi Kritik Bilim Kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca Sputnik V aşısı anlaşmasına ilişkin bilgiler ve tarih verdi. Öte yandan mutasyon virüslerle ilgili açıklama yapan Koca 'ilk kez' diyerek sıcak gelişmeyi paylaştı. İşte tüm detaylar...
29.04.2021 Gündem
Marketler ve fırınlar açık mı, saat kaçta kapanıyor? Tekel bayiiler açık mı?
Marketler ve fırınlar açık mı, saat kaçta kapanıyor? Tekel bayiiler açık mı? Hafta sonu kesintisiz sokağa çıkma yasağı uygulanırken acil ihtiyacı olanların kafalarında bazı soru işareti bulunuyor. Oonlardan birkaçı ise Marketler ve fırınlar açık mı, saat kaçta kapanıyor? Tekel bayiiler açık mı? şeklinde... İşte detaylar...
13.12.2020 Gündem
Cinayet sanıklarına ağırlaştırılmış müebbet istemi
Cinayet sanıklarına ağırlaştırılmış müebbet istemi Bursa'da tekel bayi işletmecisi Yılmaz Aslankılıç'ı öldürdükleri iddiasıyla yargılanan tutuklu sanıklar Sezgin Özfındukkıran ve Yiğit Kaysuk ile tutuksuz sanık Ahmet G. hakkında Cumhuriyet Savcısı, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Yılmaz Aslankılıç'ın pompalı tüfekle vurulduğu anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
7.10.2020 Haberler
16 yaşındaki katil zanlısı bu görüntülerle yakalandı!
16 yaşındaki katil zanlısı bu görüntülerle yakalandı! Bursa’da bağ evinde, Güven Akyıl'ı (58) bıçaklayarak öldüren ve cinayetten 24 saat sonra yakalanan İ.B.'yi (16), güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerindeki panik halinin ele verdiği ortaya çıktı.
14.05.2020 Gündem
Polis, 3 hırsızı böyle yakaladı
Polis, 3 hırsızı böyle yakaladı Amasya’da kar maskeli hırsızların, girdikleri tekel bayiiini soyarken polise yakalanmaları saniye saniye iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Amasya merkez Beyazıtpaşa Mahallesi’nde geç saatlerde bir tekel bayiinin önüne gelen üç kişiden yüzlerine kar maskesi geçiren ikisi kepenklerin üstündeki boşluktan girip zorladıkları kapıyı açtıktan sonra bir miktar sigara, bozuk para ve alkollü içecekleri toplamaya başladılar. Bir süre sonra yere oturarak içeceklerden içen iki şüpheli olayın ihbar edilmesi üzerine gelen Amasya Emniyet Müdürlüğü asayiş şubesi ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandılar. Sinirlenip hırsızlık şüphelilerinin üstüne saldırmaya çalışan iş yeri sahibini polisler sakinleştirmeye çalışırken, Y.İ.D. ve A.P. ile çevreyi gözleyen M.I. gözaltına alındı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkartıldı. Soygun ve yakalanma anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri