Tekne Turu

Tekne Turu

Son dakika tekne turu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tekne turu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tekne turu haber sayfamızda...

Tekne Turu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 709 tekne turu haberi bulunmuştur.
Halfeti'de tekneler kafa kafaya çarpıştı
Halfeti'de tekneler kafa kafaya çarpıştı Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde iki teknenin kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan panik anları kameraya yansıdı. Maddi hasarın meydana geldiği kazada facia kıl payı atlatıldı.
15.04.2024 Haberler
Yer: Kırıkkale! Bayramda ziyaretçi akınına uğradı
Yer: Kırıkkale! Bayramda ziyaretçi akınına uğradı Kırıkkale'de Anadolu Selçuklu döneminden günümüze kadar ihtişamını koruyan Çeşnigir Köprüsü ve kanyonunda, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.
11.04.2024 Gündem
İngiltere bu düğünü konuşuyor! İstanbul'da tanıştığı berberle Londra'da evlendi
İngiltere bu düğünü konuşuyor! İstanbul'da tanıştığı berberle Londra'da evlendi İstanbul'da tanıştığı İngiliz Shane ile Londra'da evlendiği belirtilen Türk berber Mert'in hikayesi dünyada ses getirdi.
6.03.2024 Dünya
Tur teknesinde işkence daveti! İlanı görüp aradı, kabusu yaşadı
Tur teknesinde işkence daveti! İlanı görüp aradı, kabusu yaşadı İlanda gördüğü hasarlı araç ilanı üzerine ilanı veren kadınla görüştükten sonra Eskişehir’den Antalya’ya gelen bir kişi, teknede darp ve gasp edildiğini iddia etti.
13.10.2023 Gündem
Denizli'de korkunç kaza! 4 kişi hayatını kaybetti, 54 kişi yaralandı
Denizli'de korkunç kaza! 4 kişi hayatını kaybetti, 54 kişi yaralandı Denizli’nin Pamukkale ilçesinde otobüs, minibüs ve 5 ayrı aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybederken 54 kişi de yaralandı.
3.09.2023 Gündem
NASA 'Vay be' notuyla paylaşmıştı! Ziyaretçi sayısı 1 milyonu geçti
NASA 'Vay be' notuyla paylaşmıştı! Ziyaretçi sayısı 1 milyonu geçti ABD Havacılık ve Uzay Ajansı NASA'nın resmi sosyal medya hesabından 'Vay be. Güzelliğini yaşayın' notu ile paylaştığı, her yıl 1 milyondan fazla yerli ve yabancı turistin tekne turuna çıktığı Kadın Azmağı'nda çevre dostu teknelerin sayısı artıyor.
14.08.2023 Haberler
NASA 'Vay be' notuyla paylaşmıştı! Ziyaretçi sayısı 1 milyonu geçti
NASA 'Vay be' notuyla paylaşmıştı! Ziyaretçi sayısı 1 milyonu geçti ABD Havacılık ve Uzay Ajansı NASA'nın resmi sosyal medya hesabından 'Vay be. Güzelliğini yaşayın' notu ile paylaştığı, her yıl 1 milyondan fazla yerli ve yabancı turistin tekne turuna çıktığı Kadın Azmağı'nda çevre dostu teknelerin sayısı artıyor.
14.08.2023 Gündem
Dijital dönüşüm ile büyüyecek
Dijital dönüşüm ile büyüyecek Bir süre önce THY ile iş birliğine imza atan turizm şirketi Jolly’nin yakın dönemli planlarını Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ve CEO & Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Vardar açıkladı.
26.07.2023 Ekonomi
Tekne turuyla fok yuvalarına zarar verilebilir
Tekne turuyla fok yuvalarına zarar verilebilir Bilinçsizce yapılan tekne turuyla ve dalışlarla fokların yuvalarına zarar verilebileceği konusunda uyarı yapıldı.
7.07.2023 Haberler
Önemli uyarı! Tekne turuyla fok yuvalarına zarar verilebilir
Önemli uyarı! Tekne turuyla fok yuvalarına zarar verilebilir Bilinçsizce yapılan tekne turuyla ve dalışlarla fokların yuvalarına zarar verilebileceği konusunda uyarı yapıldı.
7.07.2023 Gündem
Denizi olmayan Kütahya'da 'Tekne turu' keyfi
Denizi olmayan Kütahya'da 'Tekne turu' keyfi Kütahya Enne Tabiat Parkı'ndaki Enne Barajında tekne turları başladı. Mavi ile yeşilin buluştuğu yer olan ve ziyaretçilerini kendisine hayran bırakan Enne Barajı ve Tabiat Parkı, ilkbahar ve yaz aylarıyla birlikte vatandaşların akınını uğruyor. Barajdaki motorlu tekne turuna yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, bölgenin saklı kalmış güzelliğini keşfetmenin mutluluğunu yaşıyor.
30.06.2023 Haberler
Tur teknesi sahibinden 23 gündür haber alınamıyordu! Son görüntüleri ortaya çıktı
Tur teknesi sahibinden 23 gündür haber alınamıyordu! Son görüntüleri ortaya çıktı İzmir’in Urla ilçesinde, bisikletiyle gezmeye çıktıktan sonra kaybolan tur teknesi sahibi Ali Günaltın'dan (51), 23 gündür haber alınamıyor. Günaltın'ın bir evin güvenlik kamerasına yansıyan son görüntüleri ortaya çıktı.
5.06.2023 Gündem
Sakarya yarıyıl tatilinde öğrencileri bekliyor
Sakarya yarıyıl tatilinde öğrencileri bekliyor Çocukların heyecanla beklediği yarıyıl tatili başladı. Bu on beş günlük süreci ailenin her ferdinin keyif alacağı farklı destinasyonlarda geçirmek, yollarda uzun zaman harcamadan birçok yer görüp doğayla iç içe şahane bir tatil yapmak mümkün mü?
23.01.2023 Ekonomi
Lincoln'den Fenerbahçe itirafı: Çok şaşırdım
Lincoln'den Fenerbahçe itirafı: Çok şaşırdım Kadıköy'de aldığı 2-1'lik Giresunspor yenilgisine rağmen Dünya Kupası arasına en yakın takipçisi Galatasaray 'ın 2 puan önünde lider giren Fenerbahçe 'de Lincoln Henrique, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
23.11.2022 Fenerbahçe
Okul için her gün 20 mil deniz, 6 kilometre kara yolculuğu yapıyorlar
Okul için her gün 20 mil deniz, 6 kilometre kara yolculuğu yapıyorlar Antalya’nın Demre ilçesi Üçağız Mahallesi'nin bir parçası konumundaki Kaleköy'den 2 ve Kaş'ın Kılınçlı Mahallesi'nden 1 öğrenci, taşımalı eğitim sistemi kapsamında önce deniz ardından kara yoluyla okula ulaşabiliyor. Öğrenciler, eğitim hayatlarını sürdürebilmek için her gün 20 mil deniz, 6 kilometre kara yolculuğu yapıyor.
4.10.2022 Haberler
Okul için her gün 20 mil deniz, 6 kilometre kara yolculuğu yapıyorlar
Okul için her gün 20 mil deniz, 6 kilometre kara yolculuğu yapıyorlar Antalya’nın Demre ilçesi Üçağız Mahallesi'nin bir parçası konumundaki Kaleköy'den 2 ve Kaş'ın Kılınçlı Mahallesi'nden 1 öğrenci, taşımalı eğitim sistemi kapsamında önce deniz ardından kara yoluyla okula ulaşabiliyor. Öğrenciler, eğitim hayatlarını sürdürebilmek için her gün 20 mil deniz, 6 kilometre kara yolculuğu yapıyor.
4.10.2022 Gündem
Kendall Jenner talebi reddedilince Türkiye'ye gelmekten vazgeçti!
Kendall Jenner talebi reddedilince Türkiye'ye gelmekten vazgeçti! Dünyaca ünlü ABD'li yıldız Kendall Jenner, bir markanın mayo ve bikini tanıtımı için Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyordu. Özel bir güvenlik ekibi talebinde bulunan 26 yaşındaki model, resmi kurumlardan "kendisine böyle bir ayrıcalık verilemeyeceği" şeklinde bir cevap alınca, çekimin gerçekleşeceği popüler tatil bölgesi Bodrum'a gelmekten vazgeçti.
2.09.2022 Cadde
Aşka Dair oyuncuları kim? Aşka Dair filmi konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu...
Aşka Dair oyuncuları kim? Aşka Dair filmi konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu... Aşka Dair filmi, 2021 yılında vizyona giren romantik komedi türünde yapımdır. Başrollerinde ise Tuğba Melis Türk, Alper Saldıran, Serenay Aktaş gibi isimler yer alıyor. Filmde aşkta hüsrana uğrayan İpek2in hikayesi anlatılır. Peki, Aşka Dair filmi oyuncuları kim?
26.07.2022 Bilgi Rehberi
Sadece 2600 kişi yaşıyor... Buraya araç girişi yasak!
Sadece 2600 kişi yaşıyor... Buraya araç girişi yasak! Turistik yerler deyince akla sadece bilindik şehirler geliyor olabilir ancak dünya üzerinde masalları aratmayan güzellikte kasabalar bulunuyor.
19.07.2022 Tatil
DeGeneres Bodrum’da
DeGeneres Bodrum’da Dünyaca ünlü Amerikalı sunucu ve komedyen, Ellen Lee DeGeneres, Bodrum’a geldi.
13.06.2022 Cadde
Salma Hayek'ten eşine özel dans gösterisi
Salma Hayek'ten eşine özel dans gösterisi Latin Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek, eşi Francois-Henri Pinault ve kızı Valentina ile birlikte tatile çıktı. Tekne turu yapan Hayek, bikinisiyle masanın üzerine çıkıp, eşine özel dans gösterisi sergilediği anları takipçileriyle paylaştı.
9.06.2022 Cadde
SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM kazandı? Survivor Meksika ödül oyununu hangi takım kazandı?
SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM kazandı? Survivor Meksika ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star yarışmasında Meksika ödülü heyecanlandırdı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, Yunan takımla gerçekleştirdikleri ödül mücadelesi ardından yeni bir ödül oyununda karşı karşıya geldi. İki takım da eğlencenin hat safhada olduğu ödül için parkurda büyük efor sarf etti. Peki, Survivor ödülü hangi takım kazandı?
27.05.2022 Cadde
Foça yaz sezonuna hazır
Foça yaz sezonuna hazır Ege Bölgesi'nin gözde turizm yerlerinden olan İzmir’in Foça ilçesinde turizm sezonundaki beklentiler yüksek. Muhteşem denizi ve doğası ile güzel sahil kentlerinden olan Foça’da turizm sezonu hazırlıkları tamamlandı.
15.05.2022 Ekonomi
Brezilya'dan şok görüntü! Dev kaya teknelerin üzerine düştü: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Brezilya'dan şok görüntü! Dev kaya teknelerin üzerine düştü: Çok sayıda ölü ve yaralı var Brezilya’nın Capitolio kentinde turist teknelerinin üzerine dev kaya parçasının düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 10’a yükselirken, faciada kaybolan tüm kişilere ulaşıldığı bildirildi.
9.01.2022 Dünya
Deniz Araçları Nelerdir? İsimleri Ve Özellikleri İle Birlikte Deniz Araçları
Deniz Araçları Nelerdir? İsimleri Ve Özellikleri İle Birlikte Deniz Araçları Deniz üzerinde ulaşımı sağlamak amacı ile birçok deniz aracı yer almaktadır. Deniz araçları ülkemizde pek çok yerde kullanılmaktadır. Deniz araçları ile seyahat deniz ulaşımı açısından çok önemlidir. Deniz aracına sahip olmak isteyen kişiler deniz araçlarının neler olduğunu merak etmektedirler. Peki deniz araçları nelerdir? İsimleri ve özellikleri ile birlikte deniz araçları hangileridir? İşte deniz araçları ile alakalı tüm her şey.
18.10.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Tekne Turu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.