Balat’ta sahile demirleyen tekne yandı: İçerde uyuyan karı koca son anda kurtuldu
Balat’ta sahile demirleyen tekne yandı: İçerde uyuyan karı koca son anda kurtuldu Fatih Balat’ta sahile demir atan özel gezi teknesi yandı. Yangına uykuda yakalanan karı-koca iki kişi son anda kendilerini dışarı attı.
2.06.2022 Haberler
Bebek açıklarında bir teknede yangın çıktı
Bebek açıklarında bir teknede yangın çıktı İstanbul Bebek açıklarında bir teknede yangın çıktı. Kıyıya çekilen teknedeki yangına Sahil Güvenlik ekipleri  müdahale ediyor.
20.09.2021 Haberler
Bebek sahilde demirli lüks teknede yangın
Bebek sahilde demirli lüks teknede yangın İstanbul Bebek sahilinde bulunan demirli lüks bir teknede yangın çıktı. Çevrede paniğe neden olan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.
5.05.2021 Haberler
Sapanca gölünde tekne yandı
Sapanca gölünde tekne yandı Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki Eşme Sahili açıklarında Sapanca Gölü'nün ortasındaki bir teknenin motorunda yangın çıktı. Teknedeki 4 kişi çevredeki diğer teknelerde bulunan vatandaşlar tarafından kurtarılırken, tekne tamamen yanarak battı.
25.08.2020 Haberler
İstanbul Boğazı'nda tekne yangını
İstanbul Boğazı'nda tekne yangını İstanbul Boğazı'nda Bebek açıklarında bir teknede yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ile Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler sevk edildi.
4.07.2020 Haberler
Sözün bittiği nokta: Acı haberi böyle duyurdu
Sözün bittiği nokta: Acı haberi böyle duyurdu ABD'nin California eyaleti açıklarında alev alan dalış teknesinde kaybolan 34 kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı.
3.09.2019 Dünya
Isınmak için girdiği tekneyi yaktı
Isınmak için girdiği tekneyi yaktı Bursa’nın Gemlik ilçesinde bir kişi, ısınmak için girdiği tekneyi yaktı. Olay, sabah saatlerinde Kayıkhane mevkiinde tamir için kıyaya çekilen bir teknede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz bir kişi soğuk havada ısınmak için tekneye girdi. Şahsın ısınmak için yaktığı tenekeden sıçrayan alevler tekneyi sardı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen tekne kullanılmaz hale geldi. Olay sonrasında yangına sebebiyet veren kişi olay yerinden kaçarken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri