Tekneler

Tekneler

Son dakika tekneler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tekneler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tekneler haber sayfamızda...

Tekneler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.822 tekneler haberi bulunmuştur.
Datça’da teknelerin fırtınayla imtihanı kamerada
Datça’da teknelerin fırtınayla imtihanı kamerada Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bodrum-Kaş arasında denizlerde fırtına uyarısının ardından Datça ilçesinde öğle saatlerinde başlayan ve kıyıya döven dalgalar, teknelerde büyük tehlikeye neden oldu.
17.04.2024 Haberler
Halfeti'de tekneler kafa kafaya çarpıştı
Halfeti'de tekneler kafa kafaya çarpıştı Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde iki teknenin kafa kafaya çarpışması sonucu yaşanan panik anları kameraya yansıdı. Maddi hasarın meydana geldiği kazada facia kıl payı atlatıldı.
15.04.2024 Haberler
Tayland'da feribot yandı: 108 kişi kurtarıldı
Tayland'da feribot yandı: 108 kişi kurtarıldı Tayland'da denizin ortasında alev alan feribottaki 108 kişi son anda kurtarıldı.
4.04.2024 Haberler
“İstanbul’da deniz festivali yapılabilir”
“İstanbul’da deniz festivali yapılabilir” “Aşk Olsun O Kayıklara! - İstanbul’da ‘Kürek Devrine’ Dair” adlı çalışmaya imza atan Prof. Dr. Artun Ünsal, “İstanbul Caz Festivali, İstanbul Film Festivali yapılıyor ama İstanbul’da hiçbir deniz festivali yapılmıyor. Kayıkların replikaları yapıldığı takdirde bu mehtap alayları senenin bir iki gününde İstanbul Mehtap Alemleri şeklinde düzenlenebilir” diyor.
23.03.2024 Pazar
Karadeniz’de balıkçılar sezonu erken kapattı
Karadeniz’de balıkçılar sezonu erken kapattı 1 Eylül'de ‘vira bismillah’ diyerek denize açılan balıkçılar, balık boylarının istenilen seviyede olmaması nedeniyle erken paydos yaptı. Perşembe Kışlaönü Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ünal Karadeniz, “Son zamanlarda istavrit balığı küçüldü. Biz de sürdürülebilir balıkçılık adına arkadaşlarımız ile beraber avlama yapmama kararı aldık” dedi.
23.03.2024 Ekonomi
Trabzonlu balıkçılar "Paydos" dedi
Trabzonlu balıkçılar "Paydos" dedi Denizlerde 15 Nisan’da başlayacak av yasağına kısa bir süre kala balıkçılar denizlerde son dönemde umduğunu bulamayınca erken "Paydos" edip teknelerini limana demirleyerek ağlarını ve teknelerini bakıma almaya başladı.
22.03.2024 Ekonomi
Denizciler ‘karada’ bir araya geliyor
Denizciler ‘karada’ bir araya geliyor Tekne ve yat sektörünü buluşturan Bosphorus Boat Show, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.
19.02.2024 Ekonomi
Karadenizli balıkçılardan hamside boy talebi
Karadenizli balıkçılardan hamside boy talebi TBMM Balıkçılık ve Su Ürünleri Araştırma Komisyonu Başkanı İsmail Emrah Karayel, saha incelemelerinde Karadeniz'deki balıkçılardan hamsi boylarıyla ilgili farklı talepler geldiğini belirterek, "Avlanan balık boylarının düşürülmesiyle ve artırılmasıyla ilgili talepler geldi. Birbiriyle mütenakız bu tip taleplerle ilgili akademisyenlerin görüşlerini alıp, hangisinin doğru olduğunu tespit edip, doğru neyse onu raporumuza geçirmek istiyoruz" dedi.
18.02.2024 Ekonomi
Meteoroloji ve AFAD uyarmıştı! Marmaris’te şiddetli lodos
Meteoroloji ve AFAD uyarmıştı! Marmaris’te şiddetli lodos Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü ve AFAD uyarılarınca Muğla’da turuncu kodlu fırtına uyarısı yapıldı. Marmaris'te şiddetli lodos etkisini gösterirken, denizciler teknelerini sağlama almak için gün içinde kontrollerini yaptı.
12.02.2024 Gündem
Bir zamanlar Eminönü
Bir zamanlar Eminönü İstanbul’un en eski semtlerinden biridir Eminönü...
5.02.2024 Gündem
Depremin yeni görüntüleri tüyler ürpertti! Deniz köpürdü, tekneler beşik gibi sallandı
Depremin yeni görüntüleri tüyler ürpertti! Deniz köpürdü, tekneler beşik gibi sallandı Hatay’da deprem anında denizdeki teknelerin beşik gibi sallandığı anlara ait yeni görüntüler, asrın felaketinin büyüklüğünü gözler önüne yeniden serdi.
1.02.2024 Haberler
Depremin yeni görüntüleri tüyler ürpertti! Deniz köpürdü, tekneler beşik gibi sallandı
Depremin yeni görüntüleri tüyler ürpertti! Deniz köpürdü, tekneler beşik gibi sallandı Hatay’da deprem anında denizdeki teknelerin beşik gibi sallandığı anlara ait yeni görüntüler, asrın felaketinin büyüklüğünü gözler önüne yeniden serdi.
1.02.2024 Gündem
Kartele uyuşturucu için Rus denizaltısı! 'Füzeli mi yoksa füzesiz mi istersiniz?'
Kartele uyuşturucu için Rus denizaltısı! 'Füzeli mi yoksa füzesiz mi istersiniz?' 'Narko-denizaltı' olarak adlandırılan ve oldukça basit yollarla üretilen denizaltıların uyuşturucu madde taşımak için kullanıldığı bilinen bir gerçek. Ancak geçmişte uyuşturucu sevkiyatı yapmak için Rusya'dan askeri denizaltı tedarik etmek isteyenler de oldu. İşte Kolombiya'da faaliyet gösteren Cali Karteli’nin akıllara durgunluk veren hikâyesi.
25.01.2024 Dünya
Fırtına balık fiyatlarını etkiledi
Fırtına balık fiyatlarını etkiledi Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 3 gündür etkili olan şiddetli fırtına ve yağış Bandırma Su Ürünleri Hali’nde balık tezgahlarındaki fiyatları da yükseltti.
23.01.2024 Ekonomi
2 gün avlanmama kararı aldılar
2 gün avlanmama kararı aldılar Karadeniz’de özellikle yılbaşından önce hamsi avında son yılların en bereketli sezon yaşanırken bu bolluk son günlerde düşüşe geçince tekneler iki gün hamsi avlanmasın kararı aldı.
18.01.2024 Ekonomi
GTA San Andreas Hileleri 2024: GTA SAN Araba, Motor, Silah, Para, Uçma, Ölümsüzlük Hilesi ve Tüm Bilinmeyen Hileleri
GTA San Andreas Hileleri 2024: GTA SAN Araba, Motor, Silah, Para, Uçma, Ölümsüzlük Hilesi ve Tüm Bilinmeyen Hileleri Dünyaca ünlü GTA San Andreas oyunu yıllardır severek oynanmaya devam ediyor. Büyük küçük herkesin oynadığı GTA San Andreas’ı daha kolay ve eğlenceli hale getirmek isteyenler için araba, para, tank, kıyafet, ölümsüzlük, paraşüt, cephane gibi GTA SA hileleri bulunuyor. GTA serisinin en sevilen oyunları arasında yer alan GTA SA’nın tüm şifre kodları zorlanılan görevleri geçmede kolaylık sağlıyor. Ancak GTA SA hilelerini aktifleştirmek için bazı kriterler bulunuyor. GTA SA araba, motor, silah, para, tank, cephane, kıyafet PC, PS hilesi ve tüm şifreleri nelerdir? diyorsanız "GTA San Andreas Hileleri 2024" içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Antalya'yı fırtına vurdu! 'Vatandaşlar dışarıya çıkmasın'
Antalya'yı fırtına vurdu! 'Vatandaşlar dışarıya çıkmasın' Meteorolojinin kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 'turuncu' kodlu uyarıda bulunduğu turizm şehri Antalya’da, dünyaca ünlü falezlere çarpan dev dalgalar 30 metre havaya yükseldi. Kaleiçi Limanı'nda tekneler beşik gibi sallanırken, THY Antalya'ya yönelik 11 uçuşunu iptal ettiğini duyurdu. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Antalya’da 90 kg’ye kadar yağış olabilir, su baskını yapabilir. Yağışla birlikte rüzgar artacak. İnşallah afet durumuna geçmez.' dedi.
21.12.2023 Gündem
Hamsinin fiyatı 110 liraya yükseldi
Hamsinin fiyatı 110 liraya yükseldi Karadeniz’de hafta sonu etkili olan fırtınanın ardından tezgahta hamsi 110, mezgit 250 liradan satılıyor.
18.12.2023 Ekonomi
Çanakkale'de sağanak nedeniyle dereler taştı!
Çanakkale'de sağanak nedeniyle dereler taştı! Çanakkale'de dün öğle saatlerinden itibaren etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkilerken kent merkezinden geçen bazı derelerde taşkın oldu.
16.12.2023 Gündem
Meteoroloji ve Valilik'ten hava durumu uyarısı: 17 ile dikkat! 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji ve Valilik'ten hava durumu uyarısı: 17 ile dikkat! 'Kuvvetli geliyor' Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 17 il için sarı ve kodlu uyarılar yapıldı. Vatandaşlara yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması çağrısı yapıldı. Öte yandan Çanakkale'de sağanak yağış hayatı adeta felç etti. İşte detaylar...
15.12.2023 Gündem
İstanbul Boğazı'nda denizanası yoğunluğu
İstanbul Boğazı'nda denizanası yoğunluğu Özellikle Arnavutköy sahilinde ortaya çıkan denizanası yoğunluğu ve çöpler dikkat çekti.
13.12.2023 Gündem
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Perşembe gününden itibaren değişiyor
Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! Perşembe gününden itibaren değişiyor Meteoroloji tarafından haftalık hava durumu raporu yayımlandı. Yeni rapora göre perşembe gününden itibaren hava sıcaklıkları artacak. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "İç ve batı kesimlerde mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, Perşembe gününden itibaren kuzey, iç ve batı kesimlerde artacağı ve ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor." denildi.
10.12.2023 Gündem
Hamsinin kilosu tezgahlarda 25 TL'ye düştü
Hamsinin kilosu tezgahlarda 25 TL'ye düştü Denizlerde av yasağının 1 Eylül itibariyle sona ermesiyle “Vira Bismillah” denize açılan tekneler son yılların en bereketli hamsi sezonunu yaşıyor. Yaklaşık 1 aydan beri tezgâhlarda hamsi fiyatları hemen hemen aynı seviyelerde seyrederken, Trabzon Balık Hali’nde kilosu 25-35 TL arasında değişiyor.
9.12.2023 Ekonomi
Kasım fırtınası İstanbul’u vurdu
Kasım fırtınası İstanbul’u vurdu Fırtına ve sağanak, İstanbul dahil birçok ilde hayatı felç etti. Gemiler karaya oturdu, tekneler alabora oldu, çatılar uçtu, yollar göle döndü. İstanbul, Kağıthane’de fırtınanın yıktığı direk kurye Muhammed Ela’nın ölümüne neden oldu.
30.11.2023 Gündem
Balık fiyatları yükseldi
Balık fiyatları yükseldi Denizlerde yaşanan fırtına İzmir'de balık fiyatlarını etkiledi.
29.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tekneler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.