Teknoloji Haberleri

Teknoloji Haberleri

Son dakika teknoloji haberleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan teknoloji haberleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan teknoloji haberleri haber sayfamızda...

Teknoloji Haberleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 845 teknoloji haberleri haberi bulunmuştur.
Teknoloji haberleri: WhatsApp yapay zeka ile konuşma nasıl yapılır? WhatsApp'ta yapay zeka ile sohbet özelliği aktif mi?
Teknoloji haberleri: WhatsApp yapay zeka ile konuşma nasıl yapılır? WhatsApp'ta yapay zeka ile sohbet özelliği aktif mi? WhatsApp için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Son zamanlarda çok konuşulan yapay zeka artık WhatsApp'ta da olacak. WhatsApp'ya yapay zeka ile sohbet etme özelliği merak konusu oldu. Peki WhatsApp yapay zeka ile konuşma nasıl yapılır?
29.09.2023 Bilgi Rehberi
Twitter’da mavi tik için ayda 20 $
Twitter’da mavi tik için ayda 20 $ Twitter’ın yeni patronu Elon Musk’ın ünlülere sunulan “mavi tik” özelliği için kullanıcılardan ayda 20 dolar isteyeceği belirtildi. Proje 7 Kasım’a kadar uygulanamazsa, ekibin kovulacağı öne sürüldü!
1.11.2022 Dünya
Sanal dünyada Meta fiyaskosu
Sanal dünyada Meta fiyaskosu Sosyal medya devi Meta’nın büyük vaatlerle duyurduğu sanal gerçeklik ağı Horizon Worlds’ün şu anda çok sayıdaki hata nedeniyle kullanılamadığı ortaya çıktı.
10.10.2022 Dünya
Bakan Yardımcısı Kacır: Savunma sanayisinde yerli ürünleri yüzde 80'lere çıkardık
Bakan Yardımcısı Kacır: Savunma sanayisinde yerli ürünleri yüzde 80'lere çıkardık Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı ve TEKNOFEST İcra Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kacır, "Türkiye, savunma sanayisinde yerli ürünlerinin payını yüzde 20'lerden yüzde 80'lere çıkardı. Türkiye, savunma sanayisinde kritik pek çok platformu gerçekleştirmeyi, yani yerli ve milli olarak gerçekleştirmeyi, üretmeyi başardı" dedi.
1.09.2022 Ekonomi
Bayraktar'ın pilot eğitmeni KIZILELMA'yı anlattı!
Bayraktar'ın pilot eğitmeni KIZILELMA'yı anlattı! BAYKAR'ın geliştirdiği Bayraktar KIZILELMA Muharip İnsansız Uçak Sistemi (MİUS), ilk kez TEKNOFEST Karadeniz'de sergilendi. İnsansız savaş uçağı hakkında bilgi veren Bayraktar TB2 ve Bayraktar Akıncı Pilot Eğitmeni Elif Ergin, "KIZILELMA'yı hava ve kara muharebelerinde görebileceğiz. 35 bin fit operasyonel irtifaya çıkabilecek. 2023'ün ilk çeyreğinde KIZILELMA'nın ilk uçuşunu planlıyoruz" dedi.
31.08.2022 Ekonomi
Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, F1 aracından gözdağı verdi
Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, F1 aracından gözdağı verdi Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Formula Student aracı ile tur attıktan sonra, “Şu anda gördüğümüz her ambargo, her engelleme, her yavaşlatma bize ve gençlerimize şunu tekrar hatırlatıyor; biz her konuda kendimize yetmeliyiz” dedi.
31.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan metaverse mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan metaverse mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2023 yılının, dijital şehir ikizi ve metaverse entegrasyonu gibi coğrafi veri kullanımında çok daha üst seviyelere çıkılan bir yıl olacağını dile getirdi.
24.08.2022 Ekonomi
Twitter’dan bomba iddia: Sayıları bilinmiyor
Twitter’dan bomba iddia: Sayıları bilinmiyor Twitter’ın eski güvenlik şefi Peiter Zatko, içeriden bilgileri paylaştığını belirterek bazı iddialarda bulundu. Şirketle davalık olan Elon Musk, bu iddiaları mahkemede kullanmak üzere harekete geçti.
24.08.2022 Ekonomi
Webb Teleskobu Jüpiter’i görüntüledi
Webb Teleskobu Jüpiter’i görüntüledi ABD’nin uzaydaki çalışmalarını yürüten NASA’nın uzaya gönderdiği Webb Teleskopu, dün Jüpiter’in son halini detaylı gösteren iki görseli yayınladı. Jüpiter gözlemlerinin, bilim adamlarına Jüpiter'in iç yaşamına dair daha fazla ipucu vereceği belirtildi.
23.08.2022 Dünya
NASA, Artemis III için 13 aday iniş bölgesini açıkladı
NASA, Artemis III için 13 aday iniş bölgesini açıkladı Her şey yolunda giderse, birkaç yıl içinde insanlar yarım yüzyıldan sonra ilk kez Ay'a dönecekler. NASA, Aralık 2024'e kadar Ay'ın güney kutbuna insan ekipleri göndermeye hazırlanırken , büyük sorulardan biri şuydu: Bu astronotlar tam olarak nereye inecek? Uzay ajansı bu soruya yanıt verdi.
22.08.2022 Dünya
NASA'nın Lucy görevi yeni bir Ay keşfetti
NASA'nın Lucy görevi yeni bir Ay keşfetti Uzay kayası, Jüpiter'e yakın bir Truva asteroidi olan Polymele'in yörüngesinde bulundu.
18.08.2022 Dünya
Tesla yapay zekası at arabasını algılayamadı, tır olarak gösterdi
Tesla yapay zekası at arabasını algılayamadı, tır olarak gösterdi Tesla'nın Full Self Driving yazılımının beta sürümüyle yapılan bir sürüşte at arabası bir tır olarak algılandı. Tesla, daha sonra at arabasını bir kamyonet olarak gördü. Son olarak aracın dokunmatik ekranında at arabası, tırın arkasından bir insan yürüyor gibi göründü.
17.08.2022 Ekonomi
‘ices.app’ uygulaması TEKNOFEST KARADENİZ finalinde
‘ices.app’ uygulaması TEKNOFEST KARADENİZ finalinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri yüksek lisans programı öğrencilerinin hazırladığı sınavlara yönelik soruların çözülebildiği ‘ices.app’ uygulaması TEKNOFEST KARADENİZ’de finallere katılmaya hak kazandı.
16.08.2022 Teknoloji
İş arayanlar ile işverenler sanal istihdam fuarında buluşacak
İş arayanlar ile işverenler sanal istihdam fuarında buluşacak İstihdam fuarları ile birlikte iş arayan ve işverenlerle ilgili paydaşlar bir araya geliyor.
11.08.2022 Ekonomi
İsrail'de silah sesini tespit edebilen drone geliştirildi
İsrail'de silah sesini tespit edebilen drone geliştirildi İnsansız hava araçları, silah seslerinin geldiği bölgeye uçarak polise görüntü gönderecek. Drone'lar, uçmadığı zamanlarda bir istasyonda bekleyecek. Görevden gelen cihazlara, robotik kolla şarjı dolu batarya takılacak.
25.12.2021 Dünya
Bu uygulamaları hemen silin! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor
Bu uygulamaları hemen silin! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor Akıllı telefon kullanıcıları yeni uygulamalar deneyimlemek için özellikle ücretsiz uygulamalara yöneliyor. Bu uygulamalar milyonlarca kişinin dolandırılmasına, bilgilerinin çalınmasına ya da çok daha büyük sorunların ortaya çıkmasına neden oluyor. Android kullanıcılarının etkileyen yeni sahte Squid Game uygulamasına ek olarak SMS üzerinden de sahtecilik yapılıyor.
25.10.2021 Teknoloji
Telefon patladı, çocuk diri diri yandı!
Telefon patladı, çocuk diri diri yandı! Telefonların kullanımları arttıkça yaşanan vakalarda da artış oluyor. Vietnam’da yaşanan bir olayda 11 yaşındaki çocuk telefonunun patlamasıyla yanarak hayatını kaybetti.
19.10.2021 Teknoloji
Hemen silinmesi gereken uygulamalar! Ücretsiz olanlar daha tehlikeli
Hemen silinmesi gereken uygulamalar! Ücretsiz olanlar daha tehlikeli Akıllı telefon kullanıcılarının en çok kullandığı uygulamalar arasında yer alan uygulamalara ek olarak farklı uygulamaları 'ücretsiz oldukları' için indirenler bulunuyor. Milyonlarca kişinin dolandırılmasına, bilgilerinin çalınmasına neden olan bu uygulamaların yeni bir listesi açıklandı. İşte hemen silinmesi gereken Android uygulamaları:
1.10.2021 Teknoloji
Milyonlarca kişinin telefonundan silinecek! YouTube, Gmail ve dahası…
Milyonlarca kişinin telefonundan silinecek! YouTube, Gmail ve dahası… Akıllı telefon kullanıcılarının en çok kullandığı uygulamalar arasında yer alan YouTube, Google Maps ve Gmail gibi uygulamaları artık milyonlarca kişi kullanamayacak. Farkında olmadan telefonunuzda artık bu uygulamaları kullanamayabilirsiniz.
12.09.2021 Teknoloji
Evine yıldırım düştüğünde telefonu şarjdaydı! Korkunç olay
Evine yıldırım düştüğünde telefonu şarjdaydı! Korkunç olay Telefonu şarjdayken kullanan genç kız o sırada evine yıldırım çarpması sonucu elektrik akımına kapıldı. Hafta sonu yaşanan olayda aynı bölgede yaşanan başka olaylarda bulunuyor. Belediye Meclisi Üyesi Raimundo Brito da aynı fırtınada şehrin aynı bölgesinde evindeyken elektrik akımına kapıldı.
30.08.2021 Teknoloji
Banka hesapları sıfırlanmadan anlaşılmıyor! Hemen silin
Banka hesapları sıfırlanmadan anlaşılmıyor! Hemen silin Akıllı telefonlar hayatlarımızı kolaylaştırdığı artık bir gerçek. Her anlamda bütün işlerimizi küçük bir ekran ile yapmaya olanak tanıyan bu cihazlar farkında olmadan büyük tehlikeleri de içinde barındırıyor. Dikkat edilmezse banka hesaplarını sıfırlamadan, özel bilgilerinizin ele geçirilmesine kadar pek çok sorunu beraberinde getiriyor.
25.08.2021 Teknoloji
Twitter’ın gündemine girdi! Binlerce kişi paylaşım yaptı, #81921CB23227 nedir?
Twitter’ın gündemine girdi! Binlerce kişi paylaşım yaptı, #81921CB23227 nedir? Twitter kullanıcıları bu sabah yeni bir "özellik" keşfetti. #81921CB23227 ile bir tweet gönderildiğinde, beğen düğmesinin birisi ona her bastığında renkli bir animasyon gösteriyor. Bildiğiniz gibi beğeni atıldığında normal tweet’lerde kalp çıkıyor.
21.08.2021 Teknoloji
Bu bir dolandırıcılık! Uygulamaları indiren yanıyor
Bu bir dolandırıcılık! Uygulamaları indiren yanıyor Akıllı telefonlarda özellikle Android tarafta dolandırıcılık yapılan uygulamalar bulunuyor. Bunlara ek olarak yeni bir iddiaya göre App Store’da da bulunan bu uygulamalar, tehlike saçıyor. İşte tespit edilen o uygulamalar:
7.08.2021 Teknoloji
Telefon kullanıcıları dikkat! Bu kadarı bilinmiyordu
Telefon kullanıcıları dikkat! Bu kadarı bilinmiyordu Akıllı telefon kullanımları arttıkça saçtığı tehlikeler de artıyor. Yeni yapılan bir araştırma milyonlarca kişinin telefonunda yüklü olan uygulamaların aslında ne kadar da tehlikeli olduğunu gözler önüne seriyor.
15.07.2021 Teknoloji
Milliyet Enerji dergisi inovasyon ve yeni teknolojilerin enerji üzerindeki etkisini ele alıyor
Milliyet Enerji dergisi inovasyon ve yeni teknolojilerin enerji üzerindeki etkisini ele alıyor Türkiye ve dünyadaki enerji sektörüne dair gelişmeleri, sektörün önde gelen isimleriyle değerlendiren Milliyet Enerji dergisi, üçüncü sayısında “İnovasyon ve yeni teknolojilerin enerji üzerindeki etkisi” konusunu masaya yatırıyor. Milliyet Enerji dergisi’nin yeni sayısında; “teknolojiyi geliştirenler” enerji ve teknoloji konularını değerlendirirken, “enerji üreticileri ve oyuncuları” ile yeni teknolojilerdeki fırsatlar inceleniyor.
24.06.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Teknoloji Haberleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.