Tekstil Atölyesi

Tekstil Atölyesi

Son dakika tekstil atölyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tekstil atölyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tekstil atölyesi haber sayfamızda...

Tekstil Atölyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 375 tekstil atölyesi haberi bulunmuştur.
Tekstile Ramazan Bayramı dopingi: Bayram öncesi istenilen ürünleri yetiştirmeye çalışıyoruz
Tekstile Ramazan Bayramı dopingi: Bayram öncesi istenilen ürünleri yetiştirmeye çalışıyoruz Kahramanmaraş'ta deprem nedeniyle binlerce tekstil atölyesi işlemez hale gelince, Adana'da Ramazan Bayramı öncesi tekstil atölyelerinde yoğunluk sürüyor. Adana'dan üretilen ürünler hem yurt içine hem de yurt dışına gönderiliyor.
13.03.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den iddialara sert yanıt: Tamamı kibir, yalan ve algı operasyonu
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den iddialara sert yanıt: Tamamı kibir, yalan ve algı operasyonu Beşiktaş'ın eski Başkanı Ahmet Nur Çebi sessizliğini bozdu. Milliyet'e özel açıklamalarda bulunan Çebi, iddialara sert yanıtlar verdi. İşte detaylar...
13.03.2024 Beşiktaş
Bakan Kacır: KOSGEB’den yararlanan kobilerin sayısını 6 bin 680’e çıkardık
Bakan Kacır: KOSGEB’den yararlanan kobilerin sayısını 6 bin 680’e çıkardık Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Batman'a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen 'Batman Ekonomik Kalkınma, Kültür ve Turizm Projeleri Açılış ve 2024 Yılı GAP Projeleri İmza Töreni'ne katıldı.
6.03.2024 Ekonomi
Türkiye’nin en kalabalık köyü unvanı yeniden Karabük’te
Türkiye’nin en kalabalık köyü unvanı yeniden Karabük’te İçerisinde ünlü giyim fabrikasının da bulunduğu Karabük’ün Safranbolu ilçesine bağlı Bostanbükü Köyü, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 6 bin 64 kişilik nüfusuyla Türkiye’nin en kalabalık köyü unvanını geri aldı.
8.02.2024 Haberler
Tekstil atölyesinde “yüzüme kumaş attın” kavgası kamerada!
Tekstil atölyesinde “yüzüme kumaş attın” kavgası kamerada! Kağıthane Çağlayan’da bulunan bir tekstil atölyesinde çalışan iki kişi arasında yaşanan tartışma tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. İşçilerden birisinin tartışma esnasında diğer işçinin yüzüne kumaş fırlatmasıyla birlikte alevlenen kavgayı iş arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Yaşananlar atölyenin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
11.01.2024 Haberler
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan yerli ve yabancı yapımları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Netflix platformunda birbirinden güzel Türk dizileri yer alıyor. Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra yayın hakları satın alınan dizilerde var. Yayınlandıkları andan itibaren popüler olan ve günümüzde halen sevilen pek çok Türk dizileri Netflix’te izlenebiliyor. Netflix’te yayınlanan en iyi Türk dizileri listesi için “Netflix Türk Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’ın Şırnak ziyaretinde renkli görüntüler yaşandı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş’ın Şırnak ziyaretinde renkli görüntüler yaşandı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, küçük çocukların “Hızlı Bardak” oyununa katıldı, kadınlarla halı dokudu, girişimci kadınlarla bir araya geldi.
8.12.2023 Gündem
Kadın tekstilciyi vurup, boğazını kesen şüpheli hakkında flaş gelişme
Kadın tekstilciyi vurup, boğazını kesen şüpheli hakkında flaş gelişme Mersin’de tartıştığı tekstilci Hülya Kırmızı'yı (49) tabanca ile vurup, makasla boğazını kesen dikiş makinesi tamircisi Fahri Elmastaş (38), sevk edildiği adliyede tutuklandı. Tedavisi devam eden Kırmızı'nın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
29.11.2023 Gündem
İş kadınına bodrum katta dehşet! Önce vurdu, sonra makasla kesti
İş kadınına bodrum katta dehşet! Önce vurdu, sonra makasla kesti Mersin Erdemli’de bir şahıs, daha önceden tanıdığı tekstil atölyesi sahibi kadını iş yerinin bodrum katında kurusıkıdan bozma tabanca ile 2 el ateş ederek vurduktan sonra, makasla boğazından yaraladı.
28.11.2023 Gündem
Zeytinburnu'nda tekstil atölyesinde yangın! Mahsur kalanlar var
Zeytinburnu'nda tekstil atölyesinde yangın! Mahsur kalanlar var Zeytinburnu'nda 5 katlı binanın giriş katında bulunan tekstil atölyesinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, binada mahsur kalanlar ise itfaiye merdiveniyle kurtarıldı.
21.09.2023 Haberler
Zeytinburnu'nda tekstil atölyesinde yangın! Mahsur kalanlar kurtarıldı
Zeytinburnu'nda tekstil atölyesinde yangın! Mahsur kalanlar kurtarıldı Zeytinburnu'nda 5 katlı binanın giriş katında bulunan tekstil atölyesinde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, binada mahsur kalanlar ise itfaiye merdiveniyle kurtarıldı.
21.09.2023 Gündem
Arnavutköy’de sağanak nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı
Arnavutköy’de sağanak nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı İstanbul'da sağanak yağış Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de sele neden oldu. Arnavutköy’de birçok ev ve iş yerini su bastı. İş yerini su basan vatandaşlar kovalarla su tahliyesi yaparken, bodrum katta kalan bir çift ise son anda komşuları tarafından kurtarıldı.
6.09.2023 Haberler
Arnavutköy’de sağanak nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı
Arnavutköy’de sağanak nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı İstanbul'da sağanak yağış Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de sele neden oldu. Arnavutköy’de birçok ev ve iş yerini su bastı. İş yerini su basan vatandaşlar kovalarla su tahliyesi yaparken, bodrum katta kalan bir çift ise son anda komşuları tarafından kurtarıldı.
6.09.2023 Gündem
Tuzla'da tekstil atölyesi alev alev yandı
Tuzla'da tekstil atölyesi alev alev yandı Tuzla'da bir tekstil atölyesi alev alev yandı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Ölen veya yaralanan olmayan yangın çevrede panik yarattı.
7.07.2023 Haberler
Bakan Kacır, Kahramanmaraş'a 34 milyon liralık yatırım sözleşmesini imzaladı
Bakan Kacır, Kahramanmaraş'a 34 milyon liralık yatırım sözleşmesini imzaladı 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'a Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) destekli 34 milyon liralık 4 ayrı yatırımın sözleşmesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın katıldığı törenle imzalandı.
22.06.2023 Ekonomi
Bakan Kasapoğlu ve Varank yeni tesislerin açılışını gerçekleştirdi
Bakan Kasapoğlu ve Varank yeni tesislerin açılışını gerçekleştirdi Gençlerin yaşadıkları illerde istihdama katılmaları amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında protokol imzalandı. 33 ilde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile 161 fabrika toplamda 55 bin gence ekmek kapısı olacak.  
3.05.2023 Diğer
Küçükçekmece'de tekstil atölyesi olarak kullanılan bodrum katında yangın
Küçükçekmece'de tekstil atölyesi olarak kullanılan bodrum katında yangın Küçükçekmece'de 11 katlı binanın tekstil atölyesi olarak kullanılan bodrum katında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.
27.04.2023 Haberler
Küçükçekmece'de korkutan yangın! Ekipler müdahale etti
Küçükçekmece'de korkutan yangın! Ekipler müdahale etti Küçükçekmece'de içinde Akit Medya Grubu'nun da yer aldığı binanın bodrum katında çıkan ve tüm binayı saran yangın hala devam ediyor.
27.04.2023 Gündem
Otizmli çocuğun sesinden rahatsız oldu! 20 gün sonra anne ve babasına dehşeti yaşattı
Otizmli çocuğun sesinden rahatsız oldu! 20 gün sonra anne ve babasına dehşeti yaşattı Beylikdüzü'nde, 5 yaşındaki otizmli çocuğun gürültüsünden rahatsız olduğu öne sürülen Yunus Ş., çocuğun annesi Müjgan Özdemir'e tepki gösterdi. Bunun üzerine baba Murat Kaan Özdemir, tepki gösteren Yunus Ş.'nin yanına giderek durumu izah ederken tartışma çıktı. Tartışmadan 20 gün sonra baba Özdemir, sopalı saldırıya uğradı.
10.04.2023 Haberler
Otizmli çocuğun sesinden rahatsız oldu! 20 gün sonra anne ve babasına dehşeti yaşattı
Otizmli çocuğun sesinden rahatsız oldu! 20 gün sonra anne ve babasına dehşeti yaşattı Beylikdüzü'nde, 5 yaşındaki otizmli çocuğun gürültüsünden rahatsız olduğu öne sürülen Yunus Ş.,  çocuğun annesi Müjgan Özdemir'e tepki gösterdi. Bunun üzerine baba Murat Kaan Özdemir, tepki gösteren Yunus Ş.'nin yanına giderek durumu izah ederken tartışma çıktı. Tartışmadan 20 gün sonra baba Özdemir, sopalı saldırıya uğradı.
10.04.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır'ın arasında bulunduğu 36 şüpheli hakkındaki iddianamede, Albashır ve sözde kocası Bilal El Hacmaos'un, Hacı kod adlı örgütün yöneticisinin telefondaki talimatlarıyla yaklaşık 2,5 saatte el yapımı bomba hazırladıkları anlatıldı.
14.02.2023 Gündem
Yardım seferberliği
Yardım seferberliği Deprem bölgesinde AFAD tarafından 70 bin 818 Aile Yaşam Çadırı kurulurken, sahadaki 4 bin Kızılay görevlisi tarafından 512 bin 436 kişilik sıcak yemek dağıtıldı. Yurdun her yerinde başlatılan yardım seferberliği dün de sürdü. Ankara Macunköy Metro İstasyonu’nda toplanan malzemelerin kolilere yerleştirilmesi için gençler yardım zincirleri oluşturdu.
9.02.2023 Gündem
Tekstil atölyesindeki cinayete ilişkin korkunç detaylar! 45 dakika önce son mesaj
Tekstil atölyesindeki cinayete ilişkin korkunç detaylar! 45 dakika önce son mesaj Kocaeli'de Deva Partisi Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Savaş Taş'ın tekstil atölyesinde silahla vurularak öldürülmesine ilişkin tutuklanan şüphelinin kan donduran mesaj kayıtları ortaya çıktı. Cinayetten yaklaşık 45 dakika önce başka birine attığı mesajdaki detay ise dikkat çekti.
29.01.2023 Gündem
Bağcılar’da iş yerinde patlama! Ekipler sevk edildi
Bağcılar’da iş yerinde patlama! Ekipler sevk edildi İstanbul Bağcılar’da iş merkezinin içinde bulunan tekstil atölyesinde patlama meydana geldi. Patlama anı güvenlik kamerasına yansırken kaldırımda yürüyenlerin son anda düşen cam ve tuğla parçalarının altında kalmaktan kurtulduğu görülüyor.
12.01.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda dikkat çeken 'Cumartesi' detayı!
İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda dikkat çeken 'Cumartesi' detayı! Beyoğlu İstiklal Caddesi'n bombayı bırakan Ahlam Albashır'ın sorgu hakimliğindeki ifadesinde, "Atılı suçlamaları kabul etmiyorum, suçsuzum, serbest bırakılmamı talep ediyorum" dediği öğrenildi. Savcılığın 17 şüpheli için hazırladığı tutuklama sevk yazısında ise Ahlam ve Bilal'in bir gün önce Taksim'e gitmek istedikleri ancak son anda vazgeçtikleri detayı yer aldı.
19.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tekstil Atölyesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.