Telabyad

Telabyad

Son dakika telabyad haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan telabyad gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan telabyad haber sayfamızda...

Telabyad

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 374 telabyad haberi bulunmuştur.
Şanlıurfa'da boş arazide yakalanan kuduz hastası hayatını kaybetti
Şanlıurfa'da boş arazide yakalanan kuduz hastası hayatını kaybetti Suriye'nin Telabyad kentinde başıboş köpeğin saldırıyla kuduz teşhisi konan ve Şanlıurfa'da tedavi gören 30 yaşındaki Hasan Halil Faras'ın hayatını kaybettiği bildirildi.
23.08.2023 Gündem
Şanlıurfa'da hastaneden kaçan kuduz hastası paniğe neden oldu
Şanlıurfa'da hastaneden kaçan kuduz hastası paniğe neden oldu Şanlıurfa'da Akçakale Devlet Hastanesi'nde kuduz teşhisiyle kilitli bulunduğu odadan kaçan yabancı uyruklu genç, boş bir tarlada ekipler tarafından yakalanarak karantinaya alındı.
18.08.2023 Haberler
Polis ve sağlıkçılar alarma geçti! Şanlıurfa'da kuduz teşhisiyle karantinada olan hasta kaçtı
Polis ve sağlıkçılar alarma geçti! Şanlıurfa'da kuduz teşhisiyle karantinada olan hasta kaçtı Şanlıurfa'nın Akçakale Devlet Hastanesinde kuduz teşhisiyle tedavi gören 30 yaşındaki şahıs ekipler tarafından boş bir tarlada bulundu.
18.08.2023 Gündem
Şehit polis memuru Özgür Barçın, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis memuru Özgür Barçın, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı Suriye’nin Telabyad bölgesinde PKK/PYD terör örgütünce kullanılmak üzere bulunan patlayıcı maddenin imhası sırasında şehit olan 40 yaşındaki bomba imha uzmanı polis memuru Özgür Barçın’ın cenazesi memleketi Ankara’da toprağa verildi.
1.05.2023 Haberler
Suriye’de yaşanan patlamada 2 polis şehit oldu, 7 polis yaralandı
Suriye’de yaşanan patlamada 2 polis şehit oldu, 7 polis yaralandı Suriye’nin Telabyad kentinde polis ekiplerinin uygulama noktasında tespit ettiği patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 Türk polisi şehit olurken, 7 polis de yaralandı. Aynı patlamada 1 yerel polis şehit olurken, 4’ü de yaralandı.
30.04.2023 Haberler
Acı haber! Suriye'nin Tel Abyad kentinde 2 polis şehit oldu
Acı haber! Suriye'nin Tel Abyad kentinde 2 polis şehit oldu Suriye'nin Tel Abyad kentinde terör örgütü PKK/PYD'nin bombalı eylemlerde kullanmak üzere hazırlandığı patlayıcıların bulunup, imha edilmesinde sırasında yaşanan patlamada 2 Türk ile 1 Suriyeli yerel polis şehit oldu, 7'si Türk 11 polis de yaralandı.
30.04.2023 Gündem
MİT ve Emniyet'ten DEAŞ operasyonu! Abu Huzeyfe İstanbul'da yakalandı
MİT ve Emniyet'ten DEAŞ operasyonu! Abu Huzeyfe İstanbul'da yakalandı Terör örgütü DEAŞ'a yönelik İstanbul'da kritik bir operasyon gerçekleştirildi. MİT ve Emniyet'in operasyonunda örgütün kilit ismi yakalandı.
1.03.2023 Haberler
MİT ve Emniyet'ten DEAŞ operasyonu! Abu Huzeyfe İstanbul'da yakalandı
MİT ve Emniyet'ten DEAŞ operasyonu! Abu Huzeyfe İstanbul'da yakalandı Terör örgütü DEAŞ'a yönelik İstanbul'da kritik bir operasyon gerçekleştirildi. MİT ve Emniyet'in operasyonunda örgütün kilit ismi yakalandı.
1.03.2023 Gündem
Şanlıurfa'da 'Kökünü Kurutma' operasyonu! Bakan Soylu detayları paylaştı
Şanlıurfa'da 'Kökünü Kurutma' operasyonu! Bakan Soylu detayları paylaştı Şanlıurfa’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yönetiminde 600 polisin katıldığı ‘Kökünü Kurutma Operasyonu’nda 182 kişi gözaltına alındı. Bakan Soylu, “Göreceğiz el mi yaman bey mi yaman. Devletin ciddiyeti, mücadelesini ve kararlılığını buradaki bu musibeti gençlerimize bulaştırmak ve buradan huzur ve sükunu ortadan kaldırmak isteyenlere kökünü kurutarak göstereceğiz” dedi.
14.12.2022 Gündem
Bakan Soylu: Avrupa strateji eksikliğinin içine düşmüştür
Bakan Soylu: Avrupa strateji eksikliğinin içine düşmüştür İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kırklareli'de sivil toplum örgütleri temsilcileriyle yemekte bir araya geldi.
17.09.2022 Gündem
Suriye sınırındaki gölette iki kız çocuğu boğulmuş halde bulundu
Suriye sınırındaki gölette iki kız çocuğu boğulmuş halde bulundu Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi ile Suriye'nin Telabyad kenti arasında bulunan sınır duvarına yakın bir alanda oyun oynayan iki kız çocuğu, gölette boğulmuş halde bulundu.
10.09.2022 Gündem
MSB’den ‘Babalar Günü’ne özel klip
MSB’den ‘Babalar Günü’ne özel klip Milli savunma Bakanlığı (MSB) tarafından, ‘Babalar Günü’ dolayısıyla özel bir video klip hazırlandı.
19.06.2022 Haberler
Bakan Soylu: Bugün itibarıyla 100 bin briket ev hedefinin adımını atıyoruz
Bakan Soylu: Bugün itibarıyla 100 bin briket ev hedefinin adımını atıyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bir Aradayız İdlib'in Yanındayız Kampanyası - İdlib 100.000 Briket Ev Tanıtım Toplantısı"nda konuşma yaptı. Soylu, bugün itibarıyla 100 bin briket ev hedefi adımının atılacağını söyledi.
1.06.2022 Gündem
Tehdit oluşturan bölgelere sevkiyat
Tehdit oluşturan bölgelere sevkiyat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Suriye’den Türkiye’ye yönelik terör saldırılarına artık tahamülümüz kalmadı” açıklaması sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye’nin kuzeydoğu sınır hattına sevkiyata hız verdi.
16.10.2021 Gündem
Suriye’ye TSK’dan büyük sevkiyat
Suriye’ye TSK’dan büyük sevkiyat Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye’nin kuzeyindeki “Barış Pınarı Harekâtı” bölgesi sınarlarında yeniden hareketlenen terör örgütü DSG/YPG grupları ile rejim ordusuna ait bir çok noktayı tank ve top atışları ile vurdu.
6.08.2021 Gündem
Ruslar Ayn İsa’ya yeni bir üs kurdu
Ruslar Ayn İsa’ya yeni bir üs kurdu Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) destekli Suriye Milli Ordusu (SMO) bileşenlerinin, terör örgütü YPG/PKK denetimindeki Ayn İsa’ya yönelik saldırıları yoğunlaşırken, kentin Esad yönetimine teslim edilmesi için Rusya’nın örgüt üzerindeki baskısı sürüyor.
26.12.2020 Gündem
Rasulayn ve Tel Abyad'da 26 terörist etkisiz hale getirildi
Rasulayn ve Tel Abyad'da 26 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında, 'Rasulayn ve Tel Abyad bölgelerinde dün saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 26 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi' denildi.
10.11.2020 Haberler
Son dakika... Rasuylayn ve Tel Abyad'da 26 terörist etkisiz hale getirildi
Son dakika... Rasuylayn ve Tel Abyad'da 26 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamasında, 'Rasulayn ve Tel Abyad bölgelerinde dün saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 26 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi' denildi.
10.11.2020 Gündem
ABD’den Suriye’nin kuzeyinde devasa üs
ABD’den Suriye’nin kuzeyinde devasa üs ABD Başkanı Donald Trump’ın askerlerinin Suriye’nin kuzeyinden çekileceğini açıklamasının üzerinden bir yıl geçmeden bölgede tam tersi bir gelişme yaşandı. ABD yönetimi, Suriye’nin kuzeydoğusunda içinde havaalanı da bulunan devasa bir üs inşa ediyor. Büyük bölümü tamamlanan askeri üssün bitmesi halinde, petrol alanları dahil Haseki ve Deyrizor bölgelerinde ABD yöntimi etkili kontrol sağlayacak.
7.08.2020 Siyaset
Ruslardan ABD konvoyuna  engelleme misillemesi
Ruslardan ABD konvoyuna engelleme misillemesi TSK’nın Barış Pınarı Harekatı ile Suriye’nin kuzeyinden çekilen ABD’nin, bölgede yeniden aktif askeri faaliyet sürdürme isteği Rusya engeline takıldı.
4.05.2020 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan ateşkes sonrası kritik soruya cevap verdi: 'Artık bizim malımız'
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan ateşkes sonrası kritik soruya cevap verdi: 'Artık bizim malımız' Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik Rusya ziyareti dönüşü uçakta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Zirveden çıkan ateşkesi değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yani biz şu anda işi o kadar sağlama aldık ki her an Sayın Başkan’la irtibat halinde olacağım. Dışişleri Bakanımız aynı şekilde muhatabıyla, Milli Savunma Bakanımız muhatabıyla, Milli İstihbarat Başkanımız muhatabıyla sık sık görüşmek suretiyle bu ilişkiyi sürekli diri tutacağız. Bir yerde çatlak patlak olduğu anda hemen konuya müdahale edeceğiz. Tabi aramızda her şey yazı ile olmuyor, söz ile olanlar da var. Burada bu kararlılığımızı teyit ettik" dedi. S-400 konusuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "S-400 şu anda artık bizim malımız. Bir taraftan S-400 ile ilgili eğitim çalışmaları vesaire bunlar devam ediyor. S-400’ü büyük oranda teslim almış vaziyetteyiz. Tamamı elimizde" ifadelerine yer verdi.
6.03.2020 Siyaset
Son dakika haberi... Beştepe'deki kritik kabine toplantısı sonrası flaş açıklama: Verilen sözler yerine getirilmeli!
Son dakika haberi... Beştepe'deki kritik kabine toplantısı sonrası flaş açıklama: Verilen sözler yerine getirilmeli! Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, sınırdaki göçmen yoğunluğuna dair, "Türkiye üzerine düşenleri fazlası ile yerine getirdi. Ama Türkiye'nin de kapasitesinin bir sınırı var. Verilen sözler yerine getirilmeli" ifadelerini kullandı.
4.03.2020 Siyaset
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Trump'a talebimizi ilettim!
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Trump'a talebimizi ilettim! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "“Şehitler Tepesi boş kalmayacak” sözünü anlamak için de imanın yanında, bağrından çıktığınız toplumun kültürünü bilmeniz gerekir. Hala ısrarla “şehitler tepesi boş kalacak” diyen kişi bu ülkeyi düşmana teslim etme peşinde demektir" açıklamasını yaptı. "Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde kahve içip televizyon izlerken, ülkeyi yönetenler şehitlerimizin kanını yerde bırakmamak için çalışıyordu" diyen Erdoğan, "O gece (27 Şubat gecesi) neredeydiniz?" diye soruyor. Cevap vereyim o gece sabaha kadar görevimin başındaydım. Sen de arasaydın gerekli bilgiyi verirdik" dedi. Grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yarın gerçekleştireceği görüşmeden beklentilerinin ateşkesin süratle sağlanması olduğunu söyledi. ABD’den gelen mühimmat desteği açıklamasında ise “Bu tür taleplerimizi Sayın Trump’a ilettim” yorumunu yaptı.
4.03.2020 Siyaset
‘Esed’i tercih etmek Rusya’nın sorunu’
‘Esed’i tercih etmek Rusya’nın sorunu’ AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “5 Mart’taki Erdoğan Putin görüşmede sorun çözülür mü?” sorusuna, “Rusya bugün Türkiye ile olan ilişkisini Esed rejimi için feda etmeyi göze alıyorsa buna da diyecek bir şey yok. Rusya böyle bir tercihte bulunacaksa bu Rusya’nın sorunudur” dedi.
2.03.2020 Gündem
AK Partili Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na 'Şehitler tepesi' tepkisi
AK Partili Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na 'Şehitler tepesi' tepkisi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "Bölgede güçlü, kudretli, dirayetli değilseniz, bugün muhalefetin bize söylediği 'teslim ol ve kurtul' anlayışıyla hareket ederseniz sizin bu bölgede yaşamanız ve bu bölgede tam bağımsız bir şekilde varlığınızı sürdürmenize müsaade etmezler." dedi.
1.03.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Telabyad ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.