RTÜK'ten Halk TV ve Tele1'e 5'er kez program durdurma cezası
RTÜK'ten Halk TV ve Tele1'e 5'er kez program durdurma cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Halk TV ve Tele1'e üst sınırdan 5'er kez program durdurma ve idari para cezası verdi.
22.02.2023 Gündem
RTÜK'ten Tele 1 ve Halk TV'ye 5 gün yayın durdurma cezası
RTÜK'ten Tele 1 ve Halk TV'ye 5 gün yayın durdurma cezası Son dakika haberi... Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), Tele 1 ve Halk TV'ye programlarında kanuna aykırı ifadelerin kullanılması dolayısıyla 5 gün geçici yayın durdurma cezası verildi.
1.07.2020 Gündem
Son dakika: İsmail Dükel ve Müyesser Yıldız'ın gözaltına alındığı operasyonda şok detaylar
Son dakika: İsmail Dükel ve Müyesser Yıldız'ın gözaltına alındığı operasyonda şok detaylar Son dakika haberi... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından 'askeri casusluk' iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında Oda TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, Tele1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ve E.B isimli bir muvazzaf asker gözaltına alındı. Soruşturmada şüpheliler arasında, TSK’nın Suriye’deki askeri operasyonları ve Libya’da görevli askeri birliklerinin faaliyetleriyle ilgili görüşmelerinin tespit edildiği öğrenildi.
8.06.2020 Gündem
"Demokratlar Platformu'ndan siyah çelenkli protesto"
"Demokratlar Platformu'ndan siyah çelenkli protesto" Gazeteci Merdan Yanardağ’ın TELE1 ekranlarında Adnan Menderes hakkındaki açıklamalarının ardından “Demokratlar Platormu” üyeleri televizyon binası önünde protesto gerçekleştirerek siyah çelenk bıraktı.
29.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri