Temizlik Malzemeleri

Temizlik Malzemeleri

Son dakika temizlik malzemeleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan temizlik malzemeleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan temizlik malzemeleri haber sayfamızda...

Temizlik Malzemeleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 902 temizlik malzemeleri haberi bulunmuştur.
Gazze ve Sudan'de kıtlık riski: Resmen kıtlık ilan edilmesi nedir ve ne zaman bu yola başvurulur?
Gazze ve Sudan'de kıtlık riski: Resmen kıtlık ilan edilmesi nedir ve ne zaman bu yola başvurulur? Gazze'de yiyecek bulamayan milyonlarca kişi kıtlığın eşiğinde. Birleşmiş Milletler (BM) ayrıca, Sudan'da süren savaşın da dünyanın en büyük açlık krizini tetikleyebileceğini söylüyor.
21.03.2024 Dünya
Marketlerde ‘etiket mesaisi’ hızlandı! Fiyatı 220 liradan 300 liraya çıktı
Marketlerde ‘etiket mesaisi’ hızlandı! Fiyatı 220 liradan 300 liraya çıktı Aralık ayı itibarıyla marketlerde etiket değişimleri hızlandı. Bazı temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fiyat artışları dikkat çekiyor. Marketlerde 220 TL’ye satılan bir ürünün fiyatı 300 liraya çıktı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, ‘İhbar alır almaz yazar kasalarda fiyatları değiştiriyorlar’ diyerek stokçuları ortaya çıkaracak formülü açıkladı.
14.02.2024 Ekonomi
HIRDAVAT VE TEMİZLİK MALZEMELERİ SATIN ALINACAKTIR
HIRDAVAT VE TEMİZLİK MALZEMELERİ SATIN ALINACAKTIR HIRDAVAT VE TEMİZLİK MALZEMELERİ SATIN ALINACAKTIR BEYOĞLU BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 69 Kalem Hırdavat ve Temizlik Malzemeleri Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
13.12.2023 Resmi İlanlar
Cesedi asitle eritilerek yok edilmişti! 'Korkunç bir planla yok ettiler onu'
Cesedi asitle eritilerek yok edilmişti! 'Korkunç bir planla yok ettiler onu' Kocaeli’de hesabındaki parayı ele geçirmek isteyen şüpheliler tarafından öldürülüp, cesedi asitle eritilerek yok edilen tanınmış halıcı Nurhan Ör’ün (55) yengesi Çiğdem Bayraktar Ör, sosyal medya hesabından yaşadıkları acıyı paylaştı.
21.11.2023 Gündem
Matlaşan ve çizilen bardakları anında parlatıyor! Yeni alınmış gibi pırıl pırıl olacak
Matlaşan ve çizilen bardakları anında parlatıyor! Yeni alınmış gibi pırıl pırıl olacak Günlük hayatta sürekli kullandığımız bardakları bulaşık makinesinde sürekli yıkandığında matlaşıyor ve çizilebiliyor. Bu durum bardaklarınızın kirli ve eski gibi görünmesine sebep oluyor. Bardakları pırıl pırıl yapmanın yöntemi ise oldukça basit.
16.11.2023 Püf Noktası
TCMB aylık fiyat gelişmeleri raporunu açıkladı
TCMB aylık fiyat gelişmeleri raporunu açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) aylık fiyat gelişmeleri raporuna göre doğal gazda tüketimin, ilk 25 metreküp olan bedelsiz kullanım sınırının bir miktar üzerine çıkmasıyla, bu kanaldan aylık tüketici enflasyonuna 0,22 puanlık etki geldi. Kasım ve aralık aylarında tüketimdeki artışa bağlı olarak, doğal gaz kaleminden gelen etkinin yükseleceği öngörüldü.
6.11.2023 Uzmanpara
Görüntüler Antalya'dan! Sinir krizi geçirdi, evde ne varsa sokağa attı
Görüntüler Antalya'dan! Sinir krizi geçirdi, evde ne varsa sokağa attı Antalya'da sinir krizi geçiren bir kadın eline geçen ne varsa balkondan yola attı.
6.10.2023 Gündem
Görüntüler Antalya'dan! Sinir krizi geçirdi, evde ne varsa sokağa attı
Görüntüler Antalya'dan! Sinir krizi geçirdi, evde ne varsa sokağa attı Antalya'da sinir krizi geçiren bir kadın eline geçen ne varsa balkondan yola attı.
6.10.2023 Gündem
TCMB fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı
TCMB fiyat gelişmeleri raporunu yayımladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) aylık fiyat gelişmeleri raporunda eylül ayında üniversite ücreti, okul servisi ve yurt ücreti gibi eğitimle bağlantılı kalemlerin yüksek fiyat artışları ile öne çıktığı, kirada süregelen yükseliş eğiliminin güçlendiği ifade edildi.
4.10.2023 Uzmanpara
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Otizmli çocuklara bakanlıktan ziyaret
Otizmli çocuklara bakanlıktan ziyaret Antalya’da, ikisi otizmli üç çocuğuna bakacak kimsesi olmayan Şeyhmus Şekerci, çocuklarını beraber işe götürüyor.
26.09.2023 Gündem
Vücudunuzun dengesi bozulabilir! Endokrin sistemini dikkate alın...
Vücudunuzun dengesi bozulabilir! Endokrin sistemini dikkate alın... Günlük hayatta kullanılan ve masum gibi görünen birçok maddenin aslında vücudunuzun dengesini bozabileceğini ve çeşitli rahatsızlıklara zemin hazırladığını söylemek mümkün olmaktadır. Birçok çeşitli kimyasalla gün içerisinde ister istemez iç içe yaşıyoruz. Bu durum ise endokrin sistemini tehlikeye atıyor. İşte, merak edilen detaylar.
25.07.2023 Sağlık
Ankara'da temizlik maddesi üretilen fabrikada patlama
Ankara'da temizlik maddesi üretilen fabrikada patlama Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde temizlik maddeleri üretilen fabrikada meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.
5.07.2023 Gündem
Ankara'da temizlik maddesi üretilen fabrikada patlama
Ankara'da temizlik maddesi üretilen fabrikada patlama Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde temizlik maddeleri üretilen fabrikada meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.
5.07.2023 Gündem
Lüleburgaz'da fabrikanın nitrik asit tankı patladı: 3 yaralı
Lüleburgaz'da fabrikanın nitrik asit tankı patladı: 3 yaralı Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde temizlik malzemeleri üreten fabrikanın nitrik asit tankının patlaması sonucu 3 işçi yaralandı.
15.06.2023 Gündem
Cesedi çuval içinde bulundu! İstanbul'daki vahşette korkunç ayrıntılar
Cesedi çuval içinde bulundu! İstanbul'daki vahşette korkunç ayrıntılar Ataşehir'de iddiaya göre iş yerinin önünden kaçırılan 36 yaşındaki Metin Üreyil'in çuval içinde cesedi bulundu. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alınırken yeni detaylara ulaşıldı.
31.05.2023 Gündem
Evlat edindikleri kız çocuğu 'yetişkin' çıktı! 'Evdeki Düşman' filmi gerçek oldu
Evlat edindikleri kız çocuğu 'yetişkin' çıktı! 'Evdeki Düşman' filmi gerçek oldu İlk şokla küçük kızlarını yıkarken karşılaştılar, peşinden rahatsız edici başka 'keşifler' geldi. Kahveye zehirli temizlik malzemeleri koymaktan yüze dışkı atmaya akıl almaz çok sayıda iddianın dile getirildiği olaylar zinciri, artık bir belgesel.
27.05.2023 Dünya
Fiyat gelişmeleri raporu yayımlandı
Fiyat gelişmeleri raporu yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) mart ayı enflasyon değerlendirmesinde gıda fiyatlarının kırmızı et ve işlenmiş et ürünleri öncülüğünde tarihsel eğiliminin üzerinde bir oranda yükseldiğini belirtti.
4.04.2023 Uzmanpara
Rekabet Kurumu Başkanı Küle: Rekabet ihlalleri tüketicilere zarar veriyor
Rekabet Kurumu Başkanı Küle: Rekabet ihlalleri tüketicilere zarar veriyor Serbest rekabet piyasalarında, teşebbüslerin satış fiyatlarını serbestçe ve birbirleriyle rekabet hâlinde belirlemesi gerekir
3.04.2023 Milliyet Rekabet
Temizlik malzemesi satın alınacak
Temizlik malzemesi satın alınacak ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre temizlik malzemesi satın alınacak.
29.03.2023 Ekonomi
Ülkeyi sarsan patlama! 14 ölü, 70'den fazla yaralı
Ülkeyi sarsan patlama! 14 ölü, 70'den fazla yaralı Bangladeş’in başkenti Dakka’da bulunan bir binada meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 14 kişi hayatını kaybetti, 70’den fazla kişi de yaralandı.
7.03.2023 Haberler
Ülkeyi sarsan patlama! 14 ölü, 70'den fazla yaralı
Ülkeyi sarsan patlama! 14 ölü, 70'den fazla yaralı Bangladeş’in başkenti Dakka’da bulunan bir binada meydana gelen patlamada, ilk belirlemelere göre 14 kişi hayatını kaybetti, 70’den fazla kişi de yaralandı.
7.03.2023 Dünya
Suriye’deki depremzedelere yardım götüren ilk AB uçağı Şam’a ulaştı
Suriye’deki depremzedelere yardım götüren ilk AB uçağı Şam’a ulaştı Deprem nedeniyle, Suriye’ye yönelik yaptırımları geçici olarak gevşetme kararı alan Avrupa Birliği (AB) Komisyonu’nun, depremzedelere yardım taşıyan ilk uçağı Şam’a ulaştı.
27.02.2023 Dünya
Duyarlı Milas halkına seslendi
Duyarlı Milas halkına seslendi Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, depremzede vatandaşlara ve deprem bölgesine yapılan yardımlar için Milas halkına teşekkür etti.
21.02.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Temizlik Malzemeleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.