Temizlikçi

Temizlikçi

Son dakika temizlikçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan temizlikçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan temizlikçi haber sayfamızda...

Temizlikçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 628 temizlikçi haberi bulunmuştur.
Ünlü çift soluğu Bahamalar'da aldı! Lüks aşk tatillerinin detayları ortaya çıktı
Ünlü çift soluğu Bahamalar'da aldı! Lüks aşk tatillerinin detayları ortaya çıktı Son aylarda magazin gündeminden düşmeyen aşıklar Travis Kelce ile Taylor Swift, Bahamalar'a tatile gitti. Birlikte yorgunluk atan çiftin romantik anları kameralara yansırken, tatil için kaldıkları lüks evin detayları da ortaya çıktı.
28.03.2024 Cadde
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş Hz. İsa'nın son akşam yemeğinde elinde tuttuğuna inanılan 'Kutsal Kase' en kıymet verilen emanetlerden biri. Öyle ki bu kutsal emanet yeri geldi gazeteye sarıldı, yeri geldi pencere pervazına saklandı. Naziler ve İngiliz ajanlarına bile meydan okudu. Peki uğruna verilmedik savaş kalmayan kasenin kurtarıcısı nasıl bir temizlikçi olmuştu?
29.02.2024 Yaşam
Yeni yıl, yeni filmler
Yeni yıl, yeni filmler Umutlarla girdiğimiz yeni yılda sinemaseverlerin umudu da iyi filmler izlemek hiç kuşkusuz. Bizi hayal kırıklığına uğratmayacağını umduğumuz filmleri derledik.
31.12.2023 Kültür Sanat
‘Binlerce Ukraynalı çocuk Belarus’a götürüldü!’
‘Binlerce Ukraynalı çocuk Belarus’a götürüldü!’ Yale Üniversitesi’nin yaptığı bir araştırma, Rusya’nın geçen yılki işgalinden bu yana Ukrayna’dan 6 ila 17 yaşlarındaki binlerce çocuğu Belarus’taki 13 tesise zorla götürdüğünü ortaya koydu.
18.11.2023 Dünya
Üç reçeteden 1’inde antibiyotik var
Üç reçeteden 1’inde antibiyotik var Özellikle yüksek ateş, öksürük, boğaz ağrısı ve enfeksiyonunda antibiyotiğe sarılıyoruz. Türkiye’de 3 reçeteden 1’inde antibiyotik olduğunu belirten uzmanlar, gereksiz kullanımı sağlığa zarar verdiğini söylüyor.
18.11.2023 Dünya
4 gün başı ağrıyor sandı, eve gelen temizlikçi anladı! 23 yaşında büyük kâbus
4 gün başı ağrıyor sandı, eve gelen temizlikçi anladı! 23 yaşında büyük kâbus Arkadaşlarıyla eğlencenin dibine vurmuş ve gece mutlu şekilde evine dönmüştü. Ancak sabahleyin korkunç bir baş ağrısıyla uyandı ve dinlenerek iyi olacağını düşündü. 23 yaşındaki genç kadının yaşadıklarında terslik olduğunu ilk fark eden ise 4 gün sonra eve gelen temizlikçi oldu. İşte her yıl 6 milyon kişiyi öldüren hastalığın ardındaki gerçek.
18.11.2023 Genel Sağlık
Görenler 'Gerçek Shrek' dedi! Hastalığı akılalmaz bir deve dönüştürdü
Görenler 'Gerçek Shrek' dedi! Hastalığı akılalmaz bir deve dönüştürdü Dünya güzeli bir bebek olarak dünyaya gelmesi dolayısıyla 'melek' lakabını aldı. Ancak 17 yaşında yakalandığı hastalık bütün yaşamının değişmesine neden oldu. Elleri ve ayakları sebebi anlaşılmaz şekilde şişiyordu. Hastalığı nedeniyle gerçek anlamda bir deve dönüşmesiyle ise yaşamında yepyeni bir sayfa açıldı.
18.11.2023 Yaşam
Su kıtlığına son 6 yıl!
Su kıtlığına son 6 yıl! Türkiye’nin mevcut su durumuyla ilgili atılacak adımları açıklayan Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, “Ülkemiz su stresi altında. Bu gidişle, 2030 yılında ülkemiz su kıtlığı çeken ülkeler sınıfına girecek” dedi...
18.11.2023 Gündem
28 sene sigortasız çalışan yardımcı kadına güzel haber
28 sene sigortasız çalışan yardımcı kadına güzel haber Çalışan kadınların imdadına yetişen yardımcıların sigortalı olabilmelerine yönelik Yargıtay'dan önemli bir karar çıktı. Yüksek Mahkeme; evde gündelik yaşamın gerektirdiği; temizlik, yemek, çamaşır, ütü, çocuk bakımı gibi işler de çalışan kadınların sigortalı sayılabilmeleri için belirli ücret ve sürekli çalışma şartı gerektiğine hükmetti.
13.10.2023 Ekonomi
Markete giden ev sahibine temizlikçi şoku!
Markete giden ev sahibine temizlikçi şoku! İstanbul Güngören’de firma aracılığıyla bir eve temizlik yapmak için giden kadın, 350 bin TL değerinde para ve çeşitli değerli eşya çaldı. Ev sahibinin markete gittiği sırada çaldıklarını çantaya koyarak oradan ayrılan kadın güvenlik kamerasına yakalandı. Kadın ve olaya dahil olan kocası gözaltına alındı.
22.06.2023 Gündem
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı! Mahkemede ters köşe
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı! Mahkemede ters köşe Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş', 49'uncu bölümüyle de izleyiciden tam not aldı. Türkan'ın, Somer ile Mine'nin fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunması yeni bölüme damga vurdu. Türkan ve Somer'in kısa süreli evliliği tek celsede bitti.
10.05.2023 Cadde
Bir belgesele sığmayan acılar
Bir belgesele sığmayan acılar 11 yıl önce vefat eden disko müziğinin kraliçesi Donna Summer’ın travmatik hayatı, kızının da yardımcı yönetmeni olduğu belgesele konu edildi. Plak yapımcısı “Donna’nın muhteşem bir sesi ve yorumu vardı ama mücadele gücü yoktu” dedi.
7.05.2023 Dünya
Üç Kız Kardeş'te Somer ve Türkan boşanmaya gidiyor!
Üç Kız Kardeş'te Somer ve Türkan boşanmaya gidiyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 28 Mart Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. 43. bölümünde Rüçhan'ı ihbar eden kişinin Özer Bey olduğu ortaya çıkarken; Somer ve Türkan'ın duruşma günü geldi çattı...
29.03.2023 Cadde
Şarkıcı Kalben kimdir, kaç yaşında? Kalben albümleri ve şarkıları
Şarkıcı Kalben kimdir, kaç yaşında? Kalben albümleri ve şarkıları Kalben, Şarkılar Bizi Söyler'in bu akşamki konukları arasında yer alıyor. Müziğe olan ilgisi çok küçük yaşlarda başlayan Kalben, çeşitli meslek gruplarında uzun süre çalıştı. İstanbul ve Ankara'da ara ara konser vermeye devam etti. 2014 yılında sadece gitarı ile seslendirdiği şarkı ile en çok izlenen videolar arasında yer aldı. İşte Kalben hakkında merak edilenler...
25.03.2023 Bilgi Rehberi
Ankaragücü, Eren Derdiyok ile yollarını ayırdı
Ankaragücü, Eren Derdiyok ile yollarını ayırdı MKE Ankaragücü, Eren Derdiyok ile yollarını ayırdığını açıkladı.
24.01.2023 Ankaragücü
Erdoğan'dan Atina'ya 'Tayfun' göndermesi: Füzelerimiz Yunan'ı ürkütüyor!
Erdoğan'dan Atina'ya 'Tayfun' göndermesi: Füzelerimiz Yunan'ı ürkütüyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "TAYFUN füzesi Yunan'ı ürkütüyor ‘Atina’yı vurur’ diyor. Vuracak tabi, sen rahat durmazsan, sen Amerika’dan adalara bir şeyler almaya çalışırsan Türkiye gibi bir ülke herhalde armut toplamayacak bir şeyler yapması lazım” dedi. Erdoğan, "Başörtüsü konusunda Kılıçdaroğlu bize bir yerde pas attı. Temennim odur ki Parlamentoda da beklenen sayıyı alması" diye konuştu.
12.12.2022 Gündem
’Temizlikçi’ olarak girdiği işletmenin patronu oldu, 320 kişi çalıştırıyor
’Temizlikçi’ olarak girdiği işletmenin patronu oldu, 320 kişi çalıştırıyor Samsun’da temizlikçi olarak başladığı tekstil sektöründe çalıştığı işletmenin patronu olan kadın, şimdi 320 kişiyi istihdam ediyor.
3.12.2022 Ekonomi
Görmezden Gelmek Deyiminin Anlamı Ne Demek? Görmezden Gelmek İle İlgili Örnek Cümleler
Görmezden Gelmek Deyiminin Anlamı Ne Demek? Görmezden Gelmek İle İlgili Örnek Cümleler Görmezden gelmek, bir deyim olarak kullanılmaktadır. Kişinin çevresinde olan biten olaylardan haberdar olmasına rağmen sanki hiç haberi yokmuş gibi davranmasını anlatmak için kullanılır. Görmezden gelmek deyimi, görmezlikten gelmek ve farkında değil gibi davranmak olarak da bilinmektedir. Bir şeyin farkında değilmiş gibi, görmemiş gibi yapmak olarak kullanılan bir deyimdir. İşte, tüm detaylar.
23.11.2022 Eğitim
Kral çalışanlarının faturalarını ödeyecek
Kral çalışanlarının faturalarını ödeyecek İngiltere Kralı 3’üncü Charles’ın ülkedeki ekonomik kriz nedeniyle “faturalarını ödemeye yardımcı olmak” için yılda 30 bin sterlinden az kazanan personeline “kendi cebinden” bir kereye mahsus 600 sterlin vereceği açıklandı.
13.11.2022 Dünya
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Tam performans, sıfır problem!
Fenerbahçeli yıldız için övgü dolu sözler: Tam performans, sıfır problem! Spor Toto Süper Lig 13. haftasında Fenerbahçe konuk ettiği Sivasspor'u oyunun büyük bölümünü 10 kişi oynamasına rağmen 1-0 yendi, zirvedeki yerini iyice sağlamlaştırdı. Milliyet Gazetesi'nden Levent Kalkan, performansıyla taraftarların gönlünde taht kuran ve Avrupa devlerini peşine takan yıldız oyuncuya övgü yağdırdı. İşte Kalkan'ın 'Tam performans, sıfır problem' başlıklı yazısı...
8.11.2022 Fenerbahçe
ABD'li şarkıcı Aaron Carter'ın cansız bedeni küvette bulundu
ABD'li şarkıcı Aaron Carter'ın cansız bedeni küvette bulundu Aaron Carter, cumartesi günü Los Angeles yakınlarında evinde ölü bulundu. LA County Şerif Departmanı'nın yaptığı açıklamaya göre saat 11:00 civarlarında bir yardım çağrısı alındı. Carter, 1997 yılında henüz 9 yaşındayken "çocuk yıldız" olarak şöhrete kavuşmuştu.
7.11.2022 Cadde
Hastanedeki skandalı ortaya çıkaran çalışan: Doktorların odasında izleyip dalga geçiyorlardı
Hastanedeki skandalı ortaya çıkaran çalışan: Doktorların odasında izleyip dalga geçiyorlardı Ataşehir'de özel hastanede iki sağlık personelinin hasta kadınla alay ettikleri görüntüleri paylaşarak skandalın ortaya çıkmasını sağlayan hastane çalışanı Murat Yıldırım, hastanede yaşananları anlattı.
8.10.2022 Gündem
7 ay önce başladığı işte güven kazanıp 1,5 milyon TL ile kaçtı
7 ay önce başladığı işte güven kazanıp 1,5 milyon TL ile kaçtı Diyarbakır'da, gezi turu şirketinin muhasebe biriminde 7 ay önce işe başlayan ve patronunun güvenini kazandıktan sonra banka hesaplarında işlem yetkisi ile şifrelerini alan N.A. (43), yakınlarının hesabına 1,5 milyon TL geçirerek kaçtı.
8.10.2022 Gündem
'Yüzyılın bebeği' şimdi 44 yaşında! Milyonların umudu olup bakın neleri değiştirdi
'Yüzyılın bebeği' şimdi 44 yaşında! Milyonların umudu olup bakın neleri değiştirdi Dünyanın ilk tüp bebeği 1978 yılında dünyaya geldiğinde bu bilinmedik yöntem bir yandan çocuk sahibi olabilme özlemiyle yanıp tutuşan çiftlere umut oldu, bir yandan da büyük tartışmalar yarattı. İşte tam 44 yıl önce başlayan bu yolculuğun dikkat çeken detayları ve günümüze kazandırdıkları.
5.10.2022 Dünya
O Kız'da Ozan ve Sitare'den ters köşe! 'Aşk oyunu gerçek mi olacak?'
O Kız'da Ozan ve Sitare'den ters köşe! 'Aşk oyunu gerçek mi olacak?' Kanal D'nin geçtiğimiz hafta ekranlara merhaba diyen dizisi 'O Kız', 28 Eylül Çarşamba akşamı 2'nci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yapımını Content House’un üstlendiği diziye; görüntüleri yayınlanan Zeynep'in (Dilin Döğer) hayatı tepetaklak olurken; yaşananlardan rahatsız olan Ozan'ın (Cengiz Orhonlu) vazgeçtiği anda Sitare'nin (Sezin Akbaşoğulları) yaptığı yeni plan damga vurdu. İşte 'O Kız'ın son bölümünde yaşananlar...
29.09.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Temizlikçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.