Ten Hag

Ten Hag

Son dakika Ten Hag haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ten Hag gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ten Hag haber sayfamızda...

Ten Hag

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 468 ten hag haberi bulunmuştur.
Erik ten Hag'dan FA Cup tepkisi! 'Yorumlarınız utanç verici'
Erik ten Hag'dan FA Cup tepkisi! 'Yorumlarınız utanç verici' Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Coventry maçına dair eleştirileri cevapladı.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Jose Mourinho: İstemediğim birkaç oyuncu hala orada!
Jose Mourinho: İstemediğim birkaç oyuncu hala orada! Jose Mourinho, Manchester United kariyerine dair çarpıcı ifadeler kullandı.
Ivan Toney'in Manchester United'dan talebi belli oldu!
Ivan Toney'in Manchester United'dan talebi belli oldu! Brentford'ın yıldızı Ivan Toney'in Manchester United'dan istediği maaş ortaya çıktı.
Manchester United'ın yıldızlarında Erik ten Hag paniği!
Manchester United'ın yıldızlarında Erik ten Hag paniği! Manchester United'da futbolcuların, Erik ten Hag'ın olası vedasından çekindiği iddia edildi.
Manchester United, Rafael Leao için kesenin ağzını açtı!
Manchester United, Rafael Leao için kesenin ağzını açtı! Manchester United'ın Milan forması giyen Rafael Leao için gözden çıkardığı bonservis bedeli dudak uçuklattı.
Manchester United'da Raphael Varane'ın bileti kesildi!
Manchester United'da Raphael Varane'ın bileti kesildi! Manchester United'ın Raphael Varane'ı sezon sonunda bedelsiz olarak takımdan göndereceği öğrenildi.
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında ikinci Fred savaşı! Temaslar başladı
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında ikinci Fred savaşı! Temaslar başladı Süper Lig'in iki devi geçen yaz döneminde Fred ve Zaha transferi için karşı karşıya gelmişlerdi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Manchester United ile sözleşme yenilemeyen yıldız futbolcu ile temas kurduğu ileri sürüldü.
22.03.2024 Fenerbahçe
Christian Eriksen, Galatasaray'a göz kırptı! 'Yedek oturmak istemem'
Christian Eriksen, Galatasaray'a göz kırptı! 'Yedek oturmak istemem' Manchester United'ın yıldızlarından Christian Eriksen, Premier Lig devinde mutsuz olduğunu dile getirdi. Danimarkalı orta sahanın Galatasaray ile anıldığı dönemde yaptığı açıklamalar ses getirdi.
21.03.2024 Galatasaray
Altay Bayındır'ın yeni teknik direktörü belli oluyor! Manchester United'da Erik ten Hag'a yol göründü
Altay Bayındır'ın yeni teknik direktörü belli oluyor! Manchester United'da Erik ten Hag'a yol göründü İngiltere Premier Lig devi Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag'a yol göründü. Kulübün yeni sahibi Ratcliffe'in istediği teknik direktör ortaya çıktı.
Barcelona, Mikel Arteta ile masaya oturdu!
Barcelona, Mikel Arteta ile masaya oturdu! Barcelona'da üst düzey kurmayların Mikel Arteta ile görüştüğü öğrenildi.
6.03.2024 İspanya La Liga
Manchester United'da Erik ten Hag yerine 3 aday belirlendi!
Manchester United'da Erik ten Hag yerine 3 aday belirlendi! Manchester United'ın Erik ten Hag'ın istifası durumunda 3 alternatif isim üstüne yoğunlaştığı öğrenildi.
İngiltere'de Fred tartışması! 'Hayal dünyasında yaşıyor'
İngiltere'de Fred tartışması! 'Hayal dünyasında yaşıyor' Manchester United'ın eski teknik direktörlerinden Ole Gunnar Solskjaer, eski takım arkadaşı Roy Keane'in açıklamalarına cevap verdi.
Manchester United'da Altay Bayındır'a piyango! Yeni şans iddiası
Manchester United'da Altay Bayındır'a piyango! Yeni şans iddiası Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma şansı bulmakta zorlanan Altay Bayındır'a sevindiren haber geldi. Tecrübeli eldiven için yeni bir şans doğabileceği aktarıldı.
Real Madrid'den Kylian Mbappe'ye 15 milyon euroluk bonus!
Real Madrid'den Kylian Mbappe'ye 15 milyon euroluk bonus! Real Madrid'in sezon sonunda renklerine bağlamak istediği Kylian Mbappe için 15 milyon euroluk bonus maddesi içeren bir bonus maddesini düşündüğü iddia edildi.
23.02.2024 İspanya La Liga
Erik ten Hag'dan Mason Greenwood kararı!
Erik ten Hag'dan Mason Greenwood kararı! Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag'ın Mason Greenwood'u gelecek sezon takımda tutmak istediği öğrenildi.
Manchester United'da Andre Onana'ya Altay Bayındır şoku! 'Bence korkmalı'
Manchester United'da Andre Onana'ya Altay Bayındır şoku! 'Bence korkmalı' Fenerbahçe'den sezon başında Manchester United'a giden Altay Bayındır, Ada devinde ilk maçına çıkacak. Milli futbolcunun ilk maçı öncesi İngiliz gazeteciden dikkat çeken bir yorum geldi.
27.01.2024 Fenerbahçe
Eski Beşiktaşlı, Galatasaray yolunda! Okan Buruk telefonda ikna etti
Eski Beşiktaşlı, Galatasaray yolunda! Okan Buruk telefonda ikna etti Angelino ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'ın sol bek arayışlarında sona yaklaştığı iddia edildi. Okan Buruk'un telefonda görüştüğü milli futbolcunun, sarı-kırmızılı formayı giymeye sıcak baktığı vurgulandı.
26.01.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Onur Bulut'a Avrupa'dan talipler çıktı! Ayrılığa sıcak bakıyor
Beşiktaş'ta Onur Bulut'a Avrupa'dan talipler çıktı! Ayrılığa sıcak bakıyor Beşiktaş'ta son dönemde taraftarların tepki gösterdiği Onur Bulut'a Avrupa'dan 2 takımın kanca attığı öne sürüldü. 29 yaşındaki sağ bek için gözden çıkarılan bonservis bedeli netlik kazandı.
26.01.2024 Beşiktaş
İngiltere'de gündem Altay Bayındır! Erik ten Hag'a çağrı: Onu oynat
İngiltere'de gündem Altay Bayındır! Erik ten Hag'a çağrı: Onu oynat Andre Onana'nın Afrika Uluslar Kupası’na gitmesinin ardından Manchester United'ın kalesine geçmesi beklenene Altay Bayındır, İngiltere'de gündem oldu.
Manisa FK, Andrej Djokanovic'i kiraladı!
Manisa FK, Andrej Djokanovic'i kiraladı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, Ankaragücü'nden Andrej Djokanovic'i sezon sonuna kadar renklerine bağladı.
19.01.2024 1.Lig
Chelsea, Cesare Casadei'yi geri çağırdı!
Chelsea, Cesare Casadei'yi geri çağırdı! Premier Lig ekiplerinden Chelsea, Leicester City'e kiralanan Cesare Casadei'nin geri çağrıldığını açıkladı.
Manchester United'da Erik ten Hag'dan Matthijs de Ligt talebi!
Manchester United'da Erik ten Hag'dan Matthijs de Ligt talebi! Manchester United'ın Bayern Münih'ten ayrılması beklenen Matthijs de Ligt için harekete geçtiği öğrenildi.
Manchester United'ın Sacha Boey planı belli oldu!
Manchester United'ın Sacha Boey planı belli oldu! Yaz transfer döneminde savunma hattını yenilemek isteyen Manchester United, Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'i de listesine yazdı.
19.01.2024 Galatasaray
Leonardo Bonucci sonrası bir dünya yıldızı daha! Fenerbahçe transfer için yeni teklif hazırlıyor
Leonardo Bonucci sonrası bir dünya yıldızı daha! Fenerbahçe transfer için yeni teklif hazırlıyor Leonardo Bonucci ile Rade Krunic'i kadrosuna katarak ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'nin bir dünya yıldızının daha peşinde olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldız futbolcu için yeni teklif hazırladığı aktarıldı.
15.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe transfere doymuyor! Bonucci ve Krunic'ten sonra bir dünya yıldızı daha
Fenerbahçe transfere doymuyor! Bonucci ve Krunic'ten sonra bir dünya yıldızı daha Bonucci ve Krunic hamleleri ile transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'nin durmaya niyeti yok. Sarı-lacivertli ekip Premier Lig'den bir dünya yıldızının daha peşinde. İşte detaylar...
15.01.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ten Hag ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.