Cinsel ilişkide ten uyumunu sağlamanın 6 kolay yolu
Cinsel ilişkide ten uyumunu sağlamanın 6 kolay yolu Ten uyumu, cinsel ilişki isteğini tetikleyen olmazsa olmazlardan. Bu nedenle de çiftler arasındaki cinsel sorunları tedavi etmek için ten uyumunun yakalanması çok önemli. Peki, aradaki cinsel çekimi kaybettikten sonra tekrar yakalamak mümkün mü? Ten uyumunu engelleyen faktörler nelerdir? Ten uyumunu sağlamak için neler yapılabilir? Üro-Androloji Uzmanı Prof.Dr. Halim Hattat tüyoları paylaştı
13.02.2021 Cinsel Sağlık
Ten uyumu nedir?
Ten uyumu nedir? Ten uyumu nedir? Papatya Somer sordu, Yrd. Doç. Dr. Onur Okan Demirci cevapladı.
8.06.2018 İlişkiler
Ten uyumu nedir? Ten uyumu nasıl anlaşılır?
Ten uyumu nedir? Ten uyumu nasıl anlaşılır? Ten uyumu nedir? Biriyle ten uyumu olup olmadığı nasıl anlaşılır? Ten uyumu neden önemlidir?
27.03.2017 Cinsellik
Ten uyumu testi
Ten uyumu testi Aramızda ten uyumu olduğunu nasıl anlayacağız?
11.09.2015 İlişkiler
Cinsellikte ten uyumu şart mı?
Cinsellikte ten uyumu şart mı? Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı ve Cinsel Terapist Op. Dr. Gökçen Erdoğan çiftler arasında ten uyumu olmasının önemini anlatıyor.
11.09.2019 Nevidyo
Ten uyumu olmazsa aşk olur mu?
Ten uyumu olmazsa aşk olur mu? Mükemmel ilişkide uyum; hem cinsel, hem ruhsal, hem de fiziksel olmalıdır. Bu üçünün toplamı ise ten uyumudur. Op.Dr.Gökçen Erdoğan, bu üçlüden biri eksik olduğunda ise uyumun tam olarak yaşanamayacağını ve ilişkinin topallamaya başlayacağını söylüyor.
12.08.2014 Cinsellik