PUBG Mobile'dan 50 bin dolar ödüllü turnuva
PUBG Mobile'dan 50 bin dolar ödüllü turnuva Rusya, Kazakistan ve Türkiye’de düzenlenecek Oppo R.T.K. Series turnuvası ile mobil dünyanın eğlencesi rekabetle buluşacak. 20 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında yapılacak karşılaşmalar, tüm PUBG Mobile hayranlarını bekliyor.
23.05.2019 Oyun
PUBG Mobile'da yeni dönem! Oyuncuları uyaracak...
PUBG Mobile'da yeni dönem! Oyuncuları uyaracak... Dünyaca ünlü popüler oyun PUBG Mobile, yeni güncellemeyle birlikte bildirim sistemine geçiyor.
15.05.2019 Oyun Dunyasi
PUBG Mobile yeni sürümünü yayımladı! İşte değişiklikler
PUBG Mobile yeni sürümünü yayımladı! İşte değişiklikler PUBG Mobile'ın 0.12.0 içerik güncellemesinin tam sürümü yayımlandı. Yeni versiyonda yeni mod "En Karanlık Gece" ve birçok değişiklik oyunseverlerin karşısına çıkıyor.
19.04.2019 Oyun Dunyasi
PUBG Mobile'a güncelleme geliyor! İşte yenilikler
PUBG Mobile'a güncelleme geliyor! İşte yenilikler Tencent Games, PUBG Mobile'a yapacağı güncellemenin tarihini açıkladı. Güncellemenin ardından oyunda birçok yenilik de bizi karşılayacak.
16.04.2019 Oyun Dunyasi
PUBG Mobile'a günlük oynama süresi limiti geliyor!
PUBG Mobile'a günlük oynama süresi limiti geliyor! Geçtiğimiz hafta Hindistan'da 16 gencin PUBG sebebiyle gözaltına alınmasının ardından oyunun yapımcısı Tencent Games flaş bir karara imza attı.
25.03.2019 Oyun
PUBG Lite, orta segment Android telefonlara geliyor
PUBG Lite, orta segment Android telefonlara geliyor Tencent Games, PUBG Lite'ı giriş ve orta sınıf akıll telefonar için kullanıma sundu. PUBG Lite ile donanım özellikleri düşük cihazlarda PUBG'yi oynayabilirsiniz.
10.08.2018 Oyun
PUBG Mobile yeni bir savaş modu ile geliyor
PUBG Mobile yeni bir savaş modu ile geliyor Tencent Games ve PUBG Corp. oyunun dozunu artırıyor. Yeni güncelleme ile PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile (PUBG MOBILE), macera dolu bir Savaş Modu (War Mode) ve tamamen yeni bir klan sistemine sahip oluyor.
27.07.2018 Oyun Dunyasi

Benzer Haber Etiketleri