TEOG sınav sonuçları E-okul'da erişime açıldı! E-okul TEOG sınav sonuçları sorgulama
TEOG sınav sonuçları E-okul'da erişime açıldı! E-okul TEOG sınav sonuçları sorgulama TEOG sınav sonuçları sabah saatlerinde e-okul üzerinden erişime açıldı. Binlerce adayın merak ettiği TEOG sınav sonuçları için adaylar e-okul.meb.gov.tr adresinden TC kimlik numaralarıve okul numaraları ile giriş yapıp sınav sonucuna ulaşabiliyor. TEOG sonuçlarına beş gün içerisinde itiraz edilebilecek.
31.05.2017 Gündem
TEOG sınav sonuçları açıklanıyor! - MEB'den TEOG sonuç açıklaması
TEOG sınav sonuçları açıklanıyor! - MEB'den TEOG sonuç açıklaması TEOG sınav sonuçları için heyecanlandıran açıklama MEB'den geldi. Milli Eğitim Bakanlığı resmi twitter adresinden TEOG sınav sonuçlarının 31 Mayıs günü saat 10.00'da açıklanacağı duyuruldu. TEOG sonuçlarını bekleyen öğrenciler bu haberle heyecanlanmaya başladılar. İşte MEB'in yaptığı o açıklama...
30.05.2017 Gündem
TEOG sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu? (TEOG puan hesaplama)
TEOG sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu? (TEOG puan hesaplama) TEOG sonuçlarının ne zaman açıklanacağı öğrenciler tarafından oldukça merak ediliyor. TEOG ikinci dönem sınavı 26-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşmişti. Peki TEOG ikinci dönem sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu?
26.05.2017 Gündem
TEOG mazeret sınavları ne zaman? (2017 TEOG sonuçları)
TEOG mazeret sınavları ne zaman? (2017 TEOG sonuçları) TEOG mazeret sınavları için heyecanlı bekleyiş sürüyor! 26-27 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG 2. dönem sınavlarına giremeyen adaylar bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan TEOG mazeret sınavlarında ter dökecek. Peki 2017 TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.05.2017 Gündem