Teog Mazeret Sınavı

Teog Mazeret Sınavı

Son dakika TEOG mazeret sınavı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TEOG mazeret sınavı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TEOG mazeret sınavı haber sayfamızda...

Teog Mazeret Sınavı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 95 teog mazeret sınavı haberi bulunmuştur.
TEOG sınav sonuçları açıklandı! İşte ilk değerlendirme
TEOG sınav sonuçları açıklandı! İşte ilk değerlendirme MEB tarafından 23-24 Kasım 2016 tarihlerinde 1,3 Milyon 8. Sınıf öğrencisinin katıldığı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sonuçları 3 Ocak Salı günü açıklandı. İlk gün Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, ikinci gün ise Fen Bilimleri, TC İnkıla Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil sınavlarına giren aday öğrencilere, toplam 6 dersten 120 soru soruldu. Öğrencilerin her bir dersi 100 üzerinden puanlandı.
6.01.2017 Gündem
TEOG mazeret sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?
TEOG mazeret sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Kasım ayında yapılan TEOG sınavına katılamayanlar için Aralık'ta TEOG mazeret sınavı düzenlenmişti. Bu kararla oldukça sevinen adaylar merakla sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...
30.12.2016 Gündem
TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? (TEOG 2016-2017)
TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? (TEOG 2016-2017) TEOG sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. İstedikleri lisede eğitim-öğretim hayatını sürdürmek isteyen öğrenciler 23-24 tarihlerinde girdikleri TEOG sınavının ardından 27-18 Aralık'ta mazeret sınavı yapıldı. TEOG sınav sonuçlarının sömestr tatilinden önce açıklanması bekleniyor.
28.12.2016 Gündem
TEOG mazeret sınavları ne zaman açıklanacak?
TEOG mazeret sınavları ne zaman açıklanacak? 23 Kasım 2016 Cuma ve 24 Kasım Cumartesi günü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen TEOG ortak sınavları yapılmıştı. Yapılan ortak sınavlar sonrasında ise Milli Eğitim Bakanlığı mazeretli sayılan öğrencilerin sınava girmediği bilgisini kayıt altına almıştır. 17 Aralık 2016 Cumartesi ve 18 Aralık 2016 Pazar günlerinde ise sınava mazeretlerinden dolayı giremeyen öğrenciler için TEOG mazeret sınavları yapıldı. TEOG mazeret sınavlarının detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.
26.12.2016 Gündem
TEOG mazeret sınavlarının sonuçları açıklandı mı?
TEOG mazeret sınavlarının sonuçları açıklandı mı? TEOG mazeret sınav sonuçları için geri sayım sürüyor. Binlerce aday tarafından oldukça merak edilen TEOG mazeret sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? TEOG mazeret sınav sonuçlarına dair tüm detaylar haberimizde yer alıyor...
25.12.2016 Gündem
TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? TEOG sınav sonuçları için heyecan dorukta. 23-24 Kasım'da yapılan TEOG sınavlarının ardından sınava katılmayan öğrenciler için mazeret sınavları düzenlendi. Peki TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB takvimine göre Ocak ayı içerisinde sonuçların yayınlanması bekleniyor.
24.12.2016 Gündem
TEOG mazeret sınavı soruları yayınlandı mı?
TEOG mazeret sınavı soruları yayınlandı mı? 17-18 Aralık 2016 tarihlerinde TEOG mazeret sınavları yapıldı. 23 ve 24 Kasım’da MEB tarafından düzenlenen ortak sınavlar sonrası MEB mazeretini önceden bildirdiği için sınav günü mazeretli sayılan, veya mazeret göstermeden sınavlara katılmayan öğrencilerin bu bilgilerini E-Okul’a işledi.
22.12.2016 Gündem
TEOG mazeret sınavı sonuçları ne zaman açıklanır?
TEOG mazeret sınavı sonuçları ne zaman açıklanır? TEOG mazeret sınavları dün gerçekleştirildi. Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş'in ilk aşaması olan sınavlara giremeyen adaylar dün gerçekleştirilen mazeret sınavlarının ardından sonuçların ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladı. Peki TEOG mazeret sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
18.12.2016 Gündem
TEOG mazeret sınavları giriş yerleri belli oldu
TEOG mazeret sınavları giriş yerleri belli oldu 23-24 Kasım'da yapılan TEOG 1. dönem sınavlarına katılamayan öğrenciler bu hafta sonu mazeret sınavlarına girecek. TEOG mazeret sınavları giriş yerleri belli oldu. Öğrenciler sisteme giriş yaparak sınav yerlerini öğrenebilecek. Peki TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
15.12.2016 Gündem
TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? (TEOG puan hesaplama tablosu)
TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? (TEOG puan hesaplama tablosu) TEOG 1. dönem sınavlarının sona ermesiyle sorular ve cevaplar internet üzerinden erişime açıldı. Öğrenciler TEOG sorularına verdiği doğru cevaplar ile puan hesaplaması yapmaya başladı. Peki TEOG sınav sonuçları en zaman açıklanacak?
30.11.2016 Gündem
TEOG birinci dönem sınav sonuçları açıklandı mı?
TEOG birinci dönem sınav sonuçları açıklandı mı? 2015-2016 eğitim-öğretim hayatı birinci dönem TEOG sınav sonuçları hala açıklanmadı. Ne zaman açıklanacağı konusunda net bir bilgi vermeyen Milli Eğitim Bakanlığı en kısa sürede açıklanacağı tahmin ediliyor. Devamı haberimizde..
30.12.2015 Eğitim
TEOG mazeret sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı?
TEOG mazeret sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı? MEB TEOG 8. sınıflar için mazeret sınavları bu hafta sonu yapıldı. TEOG sistemi kapsamında yapılan mazeret sınavına, toplam 5 bin 404 öğrenci katıldı. Merakla beklenen 2015 TEOG mazeret sınavı sorularını ve cevaplarını, ayrıca sınav sonuçlarını e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden takip edebileceğiniz gibi yayınlanması ile aynı anda haberimizden de öğrenebilirsiniz.
19.05.2015 Eğitim
MEB TEOG mazeret sınavı soru ve cevapları açıklandı
MEB TEOG mazeret sınavı soru ve cevapları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen TEOG mazeret sınavları soru ve cevapları yayınlandı. TEOG mazeret sınavı soru ve cevaplarına MEB resmi sitesi üzerinden erişebilirsiniz.
21.12.2014 Eğitim
TEOG sınav sonuçları E-Okul VBS üzerinden açıklandı! (İşte 2017 TEOG sonuçları sorgulama ekranı)
TEOG sınav sonuçları E-Okul VBS üzerinden açıklandı! (İşte 2017 TEOG sonuçları sorgulama ekranı) Sınava giren öğrenciler tarafından merakla beklenen TEOG sınav sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 26 Nisan ve 27 tarihlerinde gerçekleştirilen TEOG sınav sonuçları 31 Mayıs tarihinde ilan edildi. Peki sınav sonuçları nasıl öğrenilir? TEOG sınav sonuçlarına nasıl itiraz edilir? Yıl sonu başarı puanı nasıl hesaplanır?
1.06.2017 Gündem
TEOG sınav sonuçları E-okul'da erişime açıldı! E-okul TEOG sınav sonuçları sorgulama
TEOG sınav sonuçları E-okul'da erişime açıldı! E-okul TEOG sınav sonuçları sorgulama TEOG sınav sonuçları sabah saatlerinde e-okul üzerinden erişime açıldı. Binlerce adayın merak ettiği TEOG sınav sonuçları için adaylar e-okul.meb.gov.tr adresinden TC kimlik numaralarıve okul numaraları ile giriş yapıp sınav sonucuna ulaşabiliyor. TEOG sonuçlarına beş gün içerisinde itiraz edilebilecek.
31.05.2017 Gündem
Çalışan için sınav kolaydı
Çalışan için sınav kolaydı TEOG maratonu dün tamamlandı. Sınavlar, çalışan öğrenciler için çok kolaydı. Fen Bilimleri yoruma dayalıydı. T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük sınavında İnönü Savaşı ve İzmir İktisat Kongresi ile ilgili sorular öğrencileri zorladı Uzmanlara göre İngilizce günün en zor sınavıydı. Özellikle parçaya dayalı okuma anlama ve diyalog soruları ayırt edici nitelikteydi. İki günde düzenlenen sınavlar arasında en zoru olan Matematik, TEOG’da belirleyici olacak
27.04.2017 Gündem
TEOG soruları ve cevapları açıklandı! (TEOG soru ve cevaplarını sorgulama)
TEOG soruları ve cevapları açıklandı! (TEOG soru ve cevaplarını sorgulama) TEOG soru ve cevapları EBA üzerinden erişime açıldı. Maratonun dün sona ermesi ile birlikte yüz binlerce aday sınavın soru ve cevaplarını merak eder oldu. TEOG sınav soru ve cevapları dün 14:00 itibariyle eba.gov.tr adresinden erişime açıldı. TEOG sınav sonuçlarının ise Haziran ayı içerisinde açıklanması bekleniyor.
28.04.2017 Gündem
Türkçe sevindirdi matematik zorladı
Türkçe sevindirdi matematik zorladı TEOG-2 kapsamındaki ortak sınavların ilki dün yapıldı. Sorular müfredata uygundu. Hatalı soru bulunmuyor. Türkçe, önceki yıllara göre kolaydı. Konulara hakim olmayı gerektiren dil bilgisi soruları eleyici nitelikteydi Matematik sınavında öğrenciler dönüşüm geometrisi, eşlik-benzerlik ve doğrusal denklemlerle ilgili sorularda zorlandı. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavında ise hem bilgiyi hem de muhakeme gücünü ölçen sorular vardı
26.04.2017 Gündem
Sınavda en çok  yapılan hatalar
Sınavda en çok yapılan hatalar Sonuçları liselere girişte kullanılacak TEOG kapsamındaki merkezi ortak sınavların ikincisi yarın ve perşembe günü yapılacak. Başarılı olmak için iyi hazırlanmak kadar sınavda dikkatli olmak da çok önemli Soru köklerini iyi okumamak, soruya zordur diyerek önyargılı yaklaşmak, soruyla inatlaşmak, optik forma cevap şıklarını yanlış geçirmek en çok yapılan hatalar arasında yer alıyor
24.04.2017 Gündem
TEOG’da ders ders  son dakika önerileri
TEOG’da ders ders son dakika önerileri Sonuçları liselere geçişte kullanılan TEOG kapsamındaki merkezi ortak sınavların ikincisi 26-27 Nisan’da yapılacak. Öğrencilerin önünde bir hafta gibi kısa bir süre kaldı. TEOG’da bilgi kadar yorum yeteneğinin de ölçüldüğüne dikkat çeken uzmanlar, her ders için kavramların iyi öğrenilmesi gerektiğinin altını çiziyorlar
18.04.2017 Gündem
TEOG 2. dönem sınavları için tarih belli oldu! (MEB açıkladı)
TEOG 2. dönem sınavları için tarih belli oldu! (MEB açıkladı) TEOG 2. dönem sınavları için yüz binlerce adayın meraklı bekleyişi sona erdi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından TEOG 2. dönem sınav takvimi yayınlandı. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş'te 2. dönem sınavları 26-27 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.
7.03.2017 Gündem
İkinci yarıyıl için zil çaldı
İkinci yarıyıl için zil çaldı Yarıyıl tatilinin ardından 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi bugün başlıyor. Yaklaşık 18 milyon öğrenci ve 900 bin öğretmenin 23 Ocak’ta başlayan yarıyıl tatili sona eriyor.
5.02.2017 Gündem
Okullar yarın başlıyor mu? İşte ikinci dönemin başlayacağı tarih
Okullar yarın başlıyor mu? İşte ikinci dönemin başlayacağı tarih Yaklaşık 18 milyon öğrenci  ile 900 bin öğretmen yarın eğitim öğretim yılının ikinci dönemine başlayacak - İkinci dönemde öğrencilere her hafta pazartesi, çarşamba ve cuma günleri süt  dağıtılacak.
5.02.2017 Gündem
15 tatil ne zaman başlayacak? (Sömestr tatili ne zaman)
15 tatil ne zaman başlayacak? (Sömestr tatili ne zaman) 15 tatil ne zaman başlayacak sorusu yanıt buldu. Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamaya göre 15 tatil bu sene 20 Ocak tarihinde başlayacak. Yorucu bir yarıyıl'ı geride bırakan öğrenciler dört gözle 15 tatili bekliyor.
17.01.2017 Gündem
TEOG puan hesaplama (TEOG sonuçları açıklandı)
TEOG puan hesaplama (TEOG sonuçları açıklandı) TEOG birinci dönem sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte öğrenciler TEOG puan hesaplamasının nasıl yapıldığını merak ediyor. İşte TEOG puan hesaplama sistemi ile ilgili merak edilenler...
4.01.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teog Mazeret Sınavı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.