Teog Nakil İşlemleri

Teog Nakil İşlemleri

Son dakika TEOG nakil işlemleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TEOG nakil işlemleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TEOG nakil işlemleri haber sayfamızda...

Teog Nakil İşlemleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 214 teog nakil işlemleri haberi bulunmuştur.
TEOG nakil başvuruları ne zaman başlıyor? E-okul Lise boş kontenjanları
TEOG nakil başvuruları ne zaman başlıyor? E-okul Lise boş kontenjanları TEOG Lise tercih sonuçlarının ardından adaylar TEOG nakil işlemlerinin ne zaman başlayacağını merak ediyordu. TEOG nakil işlemleri 14 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. 6 Eylül saat 17:00'a kadar devam edecek. Öte yandan E-okul sistemi üzerinden adaylar Lise boş kontenjanlarını görebilecek.
12.08.2017 Gündem
Lise boş kontenjanları - E-okul nakil başvuruları ne zaman başlıyor?
Lise boş kontenjanları - E-okul nakil başvuruları ne zaman başlıyor? TEOG lise tercih sonuçları geçtiğimiz gün açıklandı. Tercih sonuçlarının açıklanması ile birlikte 1 milyona yakın öğrenci tercihleri doğrultusunda yerleşti. Peki, nakil başvuruları ne zaman başlıyor?
10.08.2017 Gündem
TEOG 3. nakil sonuç sorgulama işlemi nereden yapılıyor?
TEOG 3. nakil sonuç sorgulama işlemi nereden yapılıyor? TEOG 3. nakil sonuçlarının açıklanması ile beraber adaylar için zorlu süreç sona erdi. Adaylar TEOG 3. nakil sonuçlarının açıklanması ile birlikte rahat bir nefes aldı. Peki TEOG 3. nakil sonuçlarını öğrenen adaylar kayıt işlemlerini ne zaman yaptıracak? İşte merak edilen detaylar...
8.09.2016 Gündem
TEOG 3. nakil sonuçları açıklandı! Tıkla- TEOG nakil sonucu sorgula
TEOG 3. nakil sonuçları açıklandı! Tıkla- TEOG nakil sonucu sorgula TEOG 3. nakil sonuçları açıklandı! Binlerce adayın merak içinde beklediği TEOG 3. nakil sonuçlarını Milli Eğitim Bakanlığı sonuç sorgulama ekranından sorgulayabilirsiniz. İşte TEOG 3. nakil sonuçları ve merak edilen tüm detaylar...
5.09.2016 Gündem
TEOG 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanır?
TEOG 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanır? TEOG 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu büyük merak konusu oldu. Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren TEOG 3. nakil sonuçları heyecan içinde bekleniyor. Peki TEOG 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...
3.09.2016 Gündem
TEOG lise 3. nakil başvurusu nasıl yapılır? (2016 MEB)
TEOG lise 3. nakil başvurusu nasıl yapılır? (2016 MEB) TEOG lise takil işlemleri ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. MEB tarafından düzenlenen TEOG sınavı sonrası yapılan tercihlerle değişik okullara yerleşen öğrenciler, yeni yılın heyecanını yaşıyor. Boş kontenjanların olması ile TEOG nakil işlemleri gerçekleştiriliyor. Bir başka okula nakil yapmak isteyen öğrenciler TEOG 3. nakil başvurusu yapması gerekir...
1.09.2016 Eğitim
TEOG 3. nakil dönemi başladı!
TEOG 3. nakil dönemi başladı! TEOG tercih dönemi kapsamında 2. nakil dönemi de sona erdi. Öğrenciler artık TEOG 3. nakil dönemi kapsamında lise yerleştirme tercihlerini gerçekleştirecekler. TEOG 3. nakil dönemi 2 Eylül tarihinde sona erecek.
30.08.2016 Eğitim
TEOG 2. nakil sonuçları açıklandı! İşte MEB 2016 TEOG sonuç sorgulama ekranı
TEOG 2. nakil sonuçları açıklandı! İşte MEB 2016 TEOG sonuç sorgulama ekranı Milyonların heyecanla beklediği TEOG 2. nakil sonuçları açıklandı. TEOG nakil sonuçları açıklandı. 22-26 Ağustos tarihleri arasında başvurusu yapılan TEOG 2. dönem nakil başvurularının sonuçları az önce açıklandı. İşte TEOG 3. nakil başvurusu ve MEB sonuç sorgulama ekranı...
29.08.2016 Gündem
TEOG ikinci nakil dönemi yarın sona eriyor!
TEOG ikinci nakil dönemi yarın sona eriyor! TEOG yerleştirme tercihlerinin ardından ilk adımının yaşandığı TEOG nakil süreci tamamlandı. İkinci adımının yapıldığı TEOG nakil süreci ise 22 Ağustos 2016 Pazartesi günü başladı. TEOG nakil işlemleri ile ilgili detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.
25.08.2016 Gündem
TEOG 2. nakil işlemleri ne zaman başlıyor?
TEOG 2. nakil işlemleri ne zaman başlıyor? TEOG yerleştirme sonuçları sonucunda öğrenciler 1. nakil işlemlerini gerçekleştirdi. Yerleşemeyen öğrenciler için TEOG 2. nakil yerleştirme dönemi yarın başlıyor. TEOG yerleştirme işlemleri 26 Ağustos tarihine kadar devam edecek.
21.08.2016 Gündem
TEOG’da okulunu değiştirmek isteyen 'nakil'e girecek
TEOG’da okulunu değiştirmek isteyen 'nakil'e girecek TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından merak edilen konuların başında TEOG nakil işlemleri geliyor. Peki okulunu değiştirmek isteyen öğrenciler TEOG nakil işlemlerini nasıl gerçekleştirecek? İşte ayrıntılar...
17.08.2016 Gündem
2016 TEOG taban puanları belli oldu! Peki, TEOG tercihleri ne zaman?
2016 TEOG taban puanları belli oldu! Peki, TEOG tercihleri ne zaman? TEOG tercihleri için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Lise eğitimi öncesinde yapılacak TEOG tercihlerinde kullanılacak taban puanlar MEB tarafından açıklandı. 2016 TEOG lise taban puanları haberimizin detayında yer almaktadır. İşte TEOG tercihleri ve lise taban puanları ile ilgili detaylar...
12.07.2016 Eğitim
E-Okul VBS Sorgulamaları ve Teog Nakil İşlemleri nasıl yapılır?
E-Okul VBS Sorgulamaları ve Teog Nakil İşlemleri nasıl yapılır? E-Okul VBS ile TEOG lise kayıtlarının nasıl yapıldığını ve nakil işlemlerini hakkında tüm detaylara kolayca ulaşabilirsiniz. E-Okul hakkında kafanıza gelen her türlü soruya cevap bulmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.
4.09.2015 Gündem
E-Okul Sistemiyle TEOG Nakil İşlemleri nasıl yapılıyor?
E-Okul Sistemiyle TEOG Nakil İşlemleri nasıl yapılıyor? E-Okul veli bilgilendirme sistemi pek çok öğrencinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. E-Okul sistemi ile TEOG nakil işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. E-Okul TEOG sonuçları ve nakil işlemleri hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.
27.08.2015 Eğitim
E-Okul sistemi ile TEOG sonuçları ve lise kayıt işlemleri nasıl yapılıyor?
E-Okul sistemi ile TEOG sonuçları ve lise kayıt işlemleri nasıl yapılıyor? E-Okul veli bilgilendirme sistemi ile TEOG lise kayıtlarının nasıl yapıldığını ve nakil işlemlerini hakkında tüm detaylara kolayca ulaşabilirsiniz. TEOG sınavı hakkında ayrıntılı bilgiyi ve E-Okul hakkında tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.
26.08.2015 Gündem
MEB / TEOG lise nakil işlemlerinde 2. dönem ne zaman başlayacak?
MEB / TEOG lise nakil işlemlerinde 2. dönem ne zaman başlayacak? 2015-2016 eğitim öğretim yılı MEB'e bağlı TEOG lise nakil işlemlerinde 2. dönem başlıyor! 3 dönem halinde yapılacak TEOG nakil işlemlerinin ilki sona erdi. İkincisi 24-28 Ağustos, sonucusu 31 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
22.08.2015 Eğitim
E-Okul ile TEOG sonuçları nasıl sorgulanıyor?
E-Okul ile TEOG sonuçları nasıl sorgulanıyor? E-Okul veli bilgilendirme sistemi pek çok öğrencinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. E-Okul sistemi ile TEOG sonuçlarınızı kolayca öğrenebilirsiniz. E-Okul nakil işlemlerinde dikkat etmeniz gerekenleri sizler için araştırdık.
20.08.2015 Gündem
E-Okul ile TEOG Sonuçları ve Lise Kayıt İşlemleri sayfası!
E-Okul ile TEOG Sonuçları ve Lise Kayıt İşlemleri sayfası! E-Okul veli bilgilendirme sistemi ile TEOG lise kayıtlarına ve nakil işlemlerine kolayca ulaşabilirsiniz. TEOG nakil işlemlerini ve lise kayıtlarını, E-Okul hakkında tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.
20.08.2015 Gündem
TEOG yerleştirme ve nakil işlemleri açıklandı
TEOG yerleştirme ve nakil işlemleri açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı'ndan alınan bilgilere göre TEOG nakilleri dün saat 17.00'ye kadar açıklanacağı belirtildi. Cumaya kadar ise yeni talepler alınacağı kaydedildi. Nakil başvurularının yerleştirmeleri cuma günü değil, dün gerçekleşeceği belirtilmişti.
24.09.2014 Eğitim
TEOG 4. nakil tercih sonuçları açıklandı
TEOG 4. nakil tercih sonuçları açıklandı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) 4. Nakil dönemin ise bu hafta pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri e-okul üzerinden yapıldı ve perşembe günü saat 17.00 itibari ile sona erdi. TEOG Tercih sonuçları dün itibari ile https://e-okul.meb.gov.tr adresinden açıklandı.
23.09.2014 Eğitim
TEOG Nakilleri İçin Bugün Son Gün!
TEOG Nakilleri İçin Bugün Son Gün! Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) nakilleri yapan Öğrenciler 15-18 Eylül tarihleri arasında gitmek istedikleri okul için en geç yarın 17:00'a kadar ilgili birime nakil dilekçesi vermeleri gerekmektedir. Bakanlık yerleştirme sonuçlarını 19 Eylül Cuma günü açıklayacak.
18.09.2014 Eğitim
E-Okul giriş işlemi nasıl yapılır? E-okul VBS giriş
E-Okul giriş işlemi nasıl yapılır? E-okul VBS giriş E-okul platformu sayesinde milyonlarca öğrenci ve veli sanal ortamda öğrencinin eğitimine ilişkin birçok işlemi kolayca halledebiliyor. E-okul sayesinde öğrenci ve veliler okul notları ve okula devamsızlık bilgilerine kolayca erişebiliyor. Ayrıca MEB tarafından gerçekleştirilen LGS sınavları ve bursluluk sınavlarına ilişkin tüm işlemler E-okul üzerinden gerçekleştirilebiliyor.
7.08.2018 Gündem
E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) girişi nasıl yapılır?
E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) girişi nasıl yapılır? E-okul, öğrencilerin notlarından devamsızlık bilgilerine kadar tüm eğitim bilgilerine ulaşmayı sağlayan geniş bir portaldır. Sisteme hem veliler hem de öğrenciler giriş yaparak eğitim hayatına dair çeşitli bilgiler edinebilirler. E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) girişi nasıl yapılır? E-Okul üzerinden hangi bilgilere ulaşılabilir?
29.07.2018 Gündem
E-okul giriş! VBS giriş işlemleri nasıl yapılır?
E-okul giriş! VBS giriş işlemleri nasıl yapılır? E-okul sayesinde öğrenciler birçok işini internet ortamı üzerinden halledebilme imkanına sahip. E-okul'un sunduğu ayrıcalıkların başında not durumu sorgulama devamlılık durumu gibi belli başlı konuların yanında merkezi sınav sonuçlarının açıklanması, merkezi sınavlara ilişkin tercih işlemlerinin yapılması verilen hizmetler arasında yer alıyor. Peki E-okul VBS giriş işlemi nasıl yapılır?
16.07.2018 Gündem
E okul girişi nasıl yapılır? E okul (VBS)
E okul girişi nasıl yapılır? E okul (VBS) Milyonlarca öğrenci e okul sistemine giriş yaparak ders notlarını, devamsızlık bilgilerini öğrenebiliyor. Veliler içinde bilgilendirici olan sistem için giriş nasıl yapılıyor merakla araştırılıyor. İşte e okul veli bilgilendirme sistemi için detaylar...
9.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teog Nakil İşlemleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.