Papa, kadının yaptığı şeye çok sinirlendi! Şoke oldu!
Papa, kadının yaptığı şeye çok sinirlendi! Şoke oldu! Papa Francis, Aziz Petrus Meydanı’nda Hz. İsa’nın doğum sahnesini ziyaret etmek için bulunduğu Aziz Petrus Meydanı’nda bir kadının elini sertçe çekmesi üzerine tepki gösterdi. O anlar saniye saniye amatör kameralara yansıdı.
1.01.2020 Dünya
Faytona koşulan at aşırı sıcaktan yere yığıldı
Faytona koşulan at aşırı sıcaktan yere yığıldı Antalya’da faytona koşulan at, aşırı sıcaktan dolayı yere yığıldı. Atı gören vatandaşlar faytoncuya tepki gösterdi. Olay Muratpaşa ilçesi Haşimişcan Mahallesi üzerinde meydana geldi. Bir vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntülerde, faytona koşulan 2 attan birisi aşırı sıcağa dayanamayıp durdu ve yere yığıldı. Bu sırada atını yerden kaldırmak için çaba gösteren faytoncuya ise çevredeki vatandaşlar ‘susuzluktan ölüyor bu hayvanlar’ diye tepki gösterdi. Başka bir vatandaş ise faytoncunun üzerine yürüyerek ittirdi. Gerginlik, araya diğer vatandaşların girmesiyle son bulurken, faytoncu da atını kaldırmak için yardımcı olmaya çalıştı. At bir süre sonra, zor da olsa ayağa kalkmayı başardı. Geçtiğimiz yaz aylarında yine aynı güzergah üzerinde faytona koşulan bir at, aşırı sıcak ve susuzluktan ölmüş, faytoncu da olay yerinden kaçmıştı.
11.09.2019 Yaşam
Yeşilçay'dan çok sert tepki!
Yeşilçay'dan çok sert tepki! Isparta'da birlikte olduğu adamı kendisine tecavüz ettiği gerekçesiyle öldüren kadına müebbet verilmesine, Nurgül Yeşilçay'dan çok sert tepki geldi.
25.03.2015 Cadde
Bebek güreşi kamuoyunu böldü
Bebek güreşi kamuoyunu böldü Kanadalı ünlü komedyen Gavin McInnes'in bebeğiyle yaptığı güya güreş sahneleri Kanada'da bazı izleyiciler tarafından komik ve sevimli bulunurken, birçok kişi de olayı ?iğrençlik olarak niteleyerek tepki gösterdi.
11.09.2019 Haberler
'Susun içerideki benim oğlum'
'Susun içerideki benim oğlum' Adana'da bir baba 'Gezi Parkı' eylemlerinin ardından tutuklanan oğlu için eylem yapmak isteyen gruba bağırdı. Baba Cafer Demir, "Susun, içerideki benim oğlum, gençler üzerinden siyaset yapmayın." dedi.
11.09.2019 Yaşam
Köprü 10 dakika sulara gömüldü!
Köprü 10 dakika sulara gömüldü! Bartın’da etkili olan sağanak yağışa dayanamayan bir köprü 10 dakikada sulara gömülürken, vatandaşlar yolun karşısında araçlarıyla mahsur kaldı.
11.09.2019 Haberler
Cem Yılmaz tepki gösterdi
Cem Yılmaz tepki gösterdi Komedyen Cem Yılmaz, Taksim'deki protestolara Twitter'dan destek verdi
31.05.2013 Cadde
Cem Yılmaz tepki gösterdi
Cem Yılmaz tepki gösterdi Komedyen Cem Yılmaz, Taksim'deki protestolara Twitter'dan destek verdi
31.05.2013 Cadde