Kimyasal Tepkime Nedir, Nasıl Gerçekleşir? Kimyasal Tepkime Örnekleri Nelerdir?
Kimyasal Tepkime Nedir, Nasıl Gerçekleşir? Kimyasal Tepkime Örnekleri Nelerdir? Fen bilimleri konularının birçoğunun günlük hayatla yakından ilgili olduğu belirtilmektedir. Laboratuvar ortamında pek çok deney yapılarak olay ve duruların sonuçlarının gözlendiği bu bilim dalında yapılan çalışmalar kanıtlara dayanmaktadır. Fen bilimleri konularından olan kimyasal tepkime kavramının da bu manada ele alınması gerekmektedir. Peki, kimyasal tepkime nedir, nasıl gerçekleşir? Kimyasal tepkime örnekleri nelerdir? İşte, kimyasal tepkime hakkında bilgi edinmek isteyenler için tüm detayları derledik.
8.11.2021 Eğitim
Yanlışlıkla dezenfektana kireç sökücü döktü! 2 kişi hastanelik oldu
Yanlışlıkla dezenfektana kireç sökücü döktü! 2 kişi hastanelik oldu İzmit'te bir alışveriş merkezindeki restoranda, çalışanlardan biri, dezenfektan kutusuna yanlışlıkla dezenfektan yerine kireç sökücü dökünce tepkime meydana geldi. Gözlerine kimyasal gelen restoran çalışanı ile bir müşteri, hastaneye kaldırıldı.
11.09.2020 Haberler
İzleyenleri büyülüyor!
İzleyenleri büyülüyor! Kimyasal reaksiyonların güzelliğini 4K çözünürlüğünde yakalayan "Beatiful Chemistry", Çin'de bulunan iki üniversitenin ortaklaşa yürüttüğü bir proje. Proje ile ortaya çıkan video görüntüleri ise izleyenleri tam anlamıyla büyülüyor...
11.09.2019 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri