Ter Kokusu

Ter Kokusu

Son dakika ter kokusu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ter kokusu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ter kokusu haber sayfamızda...

Ter Kokusu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 146 ter kokusu haberi bulunmuştur.
Islak mendile 2 damla sıkınca ter kokusu uçup gidiyor! Kimse bilmiyor, inanılmaz etkili
Islak mendile 2 damla sıkınca ter kokusu uçup gidiyor! Kimse bilmiyor, inanılmaz etkili Tüketimde mutfakların vazgeçilmezi limon, oldukça işlevli bir besindir. Yalnızca sağlığa olan faydalarıyla değil, birçok alanda yarattığı etkiyle bilinir. Islak mendile limon sıktığınızda bu etkisine çok şaşırabilirsiniz. İşte limon ve ıslak mendilin etkili gücü.
14.03.2024 Püf Noktası
Uyumadan önce faydalıymış! Çarşafın altına sabun koyun, ter kokusuna veda edin
Uyumadan önce faydalıymış! Çarşafın altına sabun koyun, ter kokusuna veda edin Kişisel temizlik ve cilt bakımı için kullanılan doğal sabunlar bambaşka faydalara da sahip. İşte gece uyumadan önce koyacağını kalıp sabun bakın nelere fayda sağlıyor.
23.02.2024 Püf Noktası
Duş almayan kocaya 500 bin lira tazminat şoku
Duş almayan kocaya 500 bin lira tazminat şoku Ankara’da A.Y., eşi C.Y.'nin duş almayıp, haftada sadece bir iki kez dişlerini fırçalaması ve kişisel temizliğine dikkat etmemesi gerekçesiyle boşanma davası açtı. Mahkeme, koca C.Y.'yi tam kusurlu bularak boşanmalarına karar verdi ve 500 bin lira tazminata hükmetti.
28.01.2024 Haberler
Duş almayan kocaya 500 bin lira tazminat şoku! 'Aynı kıyafeti 5 gün üst üste giydi, ter kokusu...'
Duş almayan kocaya 500 bin lira tazminat şoku! 'Aynı kıyafeti 5 gün üst üste giydi, ter kokusu...' Ankara’da A.Y., eşi C.Y.'nin duş almayıp, haftada sadece bir iki kez dişlerini fırçalaması ve kişisel temizliğine dikkat etmemesi gerekçesiyle boşanma davası açtı. Mahkeme, koca C.Y.'yi tam kusurlu bularak boşanmalarına karar verdi ve 500 bin lira tazminata hükmetti.
28.01.2024 Gündem
Ayakkabı ve çantalardan çıkan küçük paketleri sakın atmayın! Nemi alıp kurutuyor
Ayakkabı ve çantalardan çıkan küçük paketleri sakın atmayın! Nemi alıp kurutuyor Yeni bir ayakkabı veya çanta satın aldığınızda içinden çıkan küçük paketlerin ne olduğunu hiç düşündünüz mü? Bu minik paketlerin girdikleri kutularda aslında bir görevleri var. Peki hiç merak ettiniz mi?
4.11.2023 Püf Noktası
Yazı, kışı yok: Ne kadar sivrisinek varsa üzerine yapıştı! 1 muz bile yetiyor
Yazı, kışı yok: Ne kadar sivrisinek varsa üzerine yapıştı! 1 muz bile yetiyor Özellikle yaz aylarının kâbusu olan sivrisinekler kış aylarında da çileden çıkarır oldu. İçimizden bazıları ise hâlâ aynı soruyu sormaya devam ediyor: 'Neden sivrisinekleri mıknatıs gibi üzerime çekiyorum?' Kan grubundan kiloya, hatta yediğiniz muzdan sevdiğiniz renklere kadar her şey sizi sivriseklerin radarına sokuyor. İyi haber: Mevsim fark etmeksizin, kimyasal ürünler kullanmadan bundan kurtulmanın yolları var!
22.10.2023 Genel Sağlık
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Tüm roll on'ları unutun, ter kokusundan eser kalmıyor! 24 saat etkili doğal çözüm
Tüm roll on'ları unutun, ter kokusundan eser kalmıyor! 24 saat etkili doğal çözüm Ter, her ne kadar vücudun en doğal süreçlerinden biri olsa da normalde kokusuz olur. Ancak bazı bakteriler terin kokmasına neden olur. Ter kokusunu önlemek için ise birçok kimyasal ürün bulunsa da 24 saat etkili doğal çözümler de mevcut. Tüm detaylar haberimizde.
24.09.2023 Cilt Bakımı
Vücuttaki D vitaminini alıp götürüyor! Sabunsuz yıkanmanın akla gelmeyen 5 faydası
Vücuttaki D vitaminini alıp götürüyor! Sabunsuz yıkanmanın akla gelmeyen 5 faydası İyi bir cilt bakımının temiz bir cilde sahip olmak anlamına geldiğini düşünmeye hepimiz oldukça alışkınız. Ancak vücudu tepeden tırnağa sabunla köpürtmek sağlığımıza yarardan çok zarar veriyor! İşte sabun kullanmayı bırakırsanız vücudunuzda meydana gelecek değişiklikler...
2.09.2023 Güzellik
Ter kokusundan eser bırakmayan son derece doğal ve etkili 3 yöntem
Ter kokusundan eser bırakmayan son derece doğal ve etkili 3 yöntem Ter kokusu özellikle yaz aylarında herkesin mücadele ettiği bir sorun. Koku gidermek için kullanılan kimyasal ürünler ise o kadar da masum olmayabilir. Cilt yüzeyine doğrudan uygulanan ürünlerin zararları azımsanmayacak derecede. Oysa ter kokusundan doğal yollarla da kurtulabilirsiniz.
21.07.2023 Genel Sağlık
Ter kokusu evliliği bitirdi! Yargıtay'dan emsal karar
Ter kokusu evliliği bitirdi! Yargıtay'dan emsal karar Yargıtay yeni bir karara imza attı. Çiftlerden birinin ter kokması boşanmak için neden olarak görüldü. Ter kokması Yargıtay içtihatlarına ‘kusur’ olarak eklendi.
27.09.2022 Haberler
Ter kokusu evliliği bitirdi! Yargıtay'dan emsal karar
Ter kokusu evliliği bitirdi! Yargıtay'dan emsal karar Yargıtay yeni bir karara imza attı. Çiftlerden birinin ter kokması boşanmak için neden olarak görüldü. Ter kokması Yargıtay içtihatlarına ‘kusur’ olarak eklendi.
27.09.2022 Gündem
5 adımda ter kokusundan kurtulmanın basit ama etkili yolu
5 adımda ter kokusundan kurtulmanın basit ama etkili yolu Aşırı terleme kişinin gündelik yaşantısını etkileyen ve sosyalleşmesini engelleyen bir sağlık sorunu. Özellikle içinde bulunduğumuz kavurucu yaz günlerinin ise kabusu diyebiliriz.  Uzman Dr. Makbule Dündar, bu sorunu cerrahi müdahalelerin dışında günlük davranışlarımıza yansıtarak çözebileceğimizi söylüyor ve devam ediyor: "Öncelikle suya ve sabuna dokunulmalı. Her gün düzenli banyo yapılmalı. Temiz kıyafetler giyinmeli."
24.08.2022 Genel Sağlık
Hollandalı bakan kılık değiştirdi! Geceyi evsizlerle geçirdi...
Hollandalı bakan kılık değiştirdi! Geceyi evsizlerle geçirdi... Hollandalı bakan, şık takım elbisesi ve gömleğini çıkarıp plastik bir pazar çantasına doldurdu ve gece yarısına doğru sosyal barınağın kapısını çaldı. Geceyi evsizlerle geçiren bakana çeşitli tepkiler geldi.
13.07.2022 Dünya
Kötü kokulu terlemeye yol açan 5 şaşırtıcı besin
Kötü kokulu terlemeye yol açan 5 şaşırtıcı besin Ter kokunuzu kontrol altına almak için her deodorantı ve sabunu denediniz ancak yine de burnunuza hoş gelmeyen kokular mı var? O zaman kötü vücut kokunuzun sebebini çözmek için buzdolabınızın içine iyice bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Garip gelse de yediğiniz bir besin, ağız kokusundan daha fazlasına yol açabilir. Yani terinizin kötü kötü kokmasına sebep olan, onun kokusunu değiştiren bazı yiyecekler var. Baharatlar hatta bazı sebzeler bile ter kokusu sıkıntınızın arkasındaki gerçek suçlu olabilir. Hazırsanız kötü ter kokusuna yol açan bu 5 besini açıklıyoruz…-MİLLİYET.COM.TR / PEMBENAR ÖZEL
4.06.2021 Genel Sağlık
Koltuk Altı Kokusu Nasıl Giderilir? Ter Kokusu Nasıl Geçer, Nasıl Önlenir?
Koltuk Altı Kokusu Nasıl Giderilir? Ter Kokusu Nasıl Geçer, Nasıl Önlenir? İnsanlar havanın sıcak olmasıyla veya yoğun hızlı hareket etmesinden dolayı terleyebiliyor. İnsan vücudunun bazı bölgelerinde ter bezleri bulunuyor. Özellikle koltuk altının terlemesi kötü kokulara neden olabiliyor. Kişiler koltuk altında oluşan kokuları nasıl engelleyeceğini araştırıyor. Koltuk altı kokusu nasıl giderilir? Ter kokusu nasıl geçer, nasıl önlenir? Ter konusu hakkında detayları derledik.
19.05.2021 Eğitim
Ağız kokusunu yok eden 7 basit ama etkili önlem
Ağız kokusunu yok eden 7 basit ama etkili önlem Ağız kokusu da tıpkı ter kokusu gibi oldukça hassas bir konu; insanlar bazen en sevdiklerine bile ağzının koktuğunu söylemeye çekinebiliyor, kişinin kendisinin bunu fark etmesini bekliyor. Ancak Kovid-19 enfeksiyonuyla birlikte hayatımızın bir parçası haline gelen maskeler nedeniyle hastalarda ağız kokusu konusunda ciddi bir farkındalık oluştu. Peki, ağız kokusu önlenebilir mi? Ağız kokusu ya da tıbbi adıyla halitozise karşı alınacak 7 basit önlemle ağız kokusunun önüne geçmek mümkün. Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Dr. Dt. Hatice Ağan sıraladı
24.02.2021 Genel Sağlık
Endüstriyel ürünlerin aşırı tüketimi erken ergenliğe mi yol açıyor?
Endüstriyel ürünlerin aşırı tüketimi erken ergenliğe mi yol açıyor? Kız ve erkek çocuklarında erken ergenlik, genetik faktörlerin yanı sıra son yıllarda yaşam ve beslenme tarzı, hava kirliliği, temiz gıdaya ulaşım gibi sorunlar nedeniyle giderek artıyor. Bireyleri fizyolojik ve psikolojik yönden etkileyen erken ergenlik sürecinin doğru atlatılması için ailelerin çocuklarını yakından takip etmeleri gerekiyor. Belirtiler konusunda bilinçli olmak ve eğer varsa vakit kaybetmeden bir uzmana başvurmak önem taşıyor. Çocuk Endokrinoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Selim Kurtoğlu, çocuklarda erken ergenlikle ilgili önemli bilgiler verdi.
27.01.2021 Çocuk Sağlığı
'Sahte parfüm kıyafetlere bile zarar veriyor!'
'Sahte parfüm kıyafetlere bile zarar veriyor!' Dermotoloji Uzmanı Prof. Dr. Neslihan Şendur, piyasa değeri binlerce lirayı bulan ünlü markaların yerine tercih edilen taklit parfümlere karşı vatandaşları uyardı. Pek çok açıdan tehdit oluşturan bu parfümlerin deri üzerinde kahverengi lekeler oluşturabileceğini söyleyen Şendur, "Normalde parfümler kıyafete uygulanmalı deriz ama sahte olanları kıyafetlere bile zarar veriyor. Hiç parfüm kullanmamak bunları kullanmaktan çok daha iyidir" dedi.
20.10.2020 Gündem
Oğul Otunun Faydaları Nelerdir? Oğul Otu Bitkisi Nerelerde Kullanılır?
Oğul Otunun Faydaları Nelerdir? Oğul Otu Bitkisi Nerelerde Kullanılır? Günümüzde oğul otu kullanan pek çok kişiye çeşitli faydalar sağlamaktadır. Oğul otu yoğun olarak kullanılmakta olan değerli bitkiler arasında yer almaktadır. Bununla birlikte kullanımı sağlık açısından da çok önemlidir. Oğul otu nedir? Oğul otunun faydaları nelerdir? Oğul otu bitkisi nerelerde kullanılır? Sizler için ayrıntılı bir şekilde araştırdık ve sizler için derledik.
13.09.2020 Sağlık
Aşırı terlemeye yol açan hiperhidroz hastalığı nedir, nasıl tedavi edilir?
Aşırı terlemeye yol açan hiperhidroz hastalığı nedir, nasıl tedavi edilir? Yalnızca sıcaktan değil, gün içinde stres gibi etkenlerle de yaşanan aşırı terleme sorunu, sosyal hayatı da olumsuz etkiliyor. Koltuk altı, baş bölgesi, ayak ve elde görülen aşırı terlemenin bir sağlık sorunu olduğunu ve çok kolay tedavi edilebildiğini belirten Op.Dr. Evrim Uçkunkaya, aşırı terlemeye yol açan hiperhidroz hastalığı ile ilgili tedavi yöntemlerini anlattı
12.08.2020 Genel Sağlık
Erken ergenlik nedir? Neden önemlidir?
Erken ergenlik nedir? Neden önemlidir? Çocukluktan yetişkinliğe geçiş dönemi ergenlik olarak adlandırılıyor. Çocukların en hızlı büyüdüğü dönemlerden biri olan ergenlikte bedende hızlı değişimler meydana geliyor. Erken ergenlik, kızlarda 8, erkeklerde ise 9 yaşından önce ergenliğin başlamasıdır. Özellikle erken ergenlik, kız çocuklarında daha sık görülmekte olup erkek çocuklarda daha nadir görülmektedir. Çocuk Sağlığı ve Endokrin Uzmanı Doç. Dr. Ediz Yeşilkaya konu hakkında bilgiler verdi.
20.07.2020 Çocuk Sağlığı
‘Arılar beni tanır’ dedi, yarı çıplak daldı!
‘Arılar beni tanır’ dedi, yarı çıplak daldı! Ordu'nun Fatsa ilçesinde balcılık yapan Abdulkadir Yirmibeşoğlu, yarı çıplak bir vaziyette arı kovanlarını açarak, adeta arılara meydan okudu. Balcı Abdulkadir Yirmibeşoğlu, arılarının kendisini tanıdığını ve bu işin bazı kuralları olduğunu belirterek, kimsenin denememesi gerektiğini belirtti.
21.11.2019 Haberler
‘Arılar beni tanır’ dedi, yarı çıplak daldı!
‘Arılar beni tanır’ dedi, yarı çıplak daldı! Ordu'nun Fatsa ilçesinde balcılık yapan Abdulkadir Yirmibeşoğlu, yarı çıplak bir vaziyette arı kovanlarını açarak, adeta arılara meydan okudu. Balcı Abdulkadir Yirmibeşoğlu, arılarının kendisini tanıdığını ve bu işin bazı kuralları olduğunu belirterek, kimsenin denememesi gerektiğini belirtti.
21.11.2019 Gündem
Pınar Altuğ: Kokarca gibi dolaşmayın!
Pınar Altuğ: Kokarca gibi dolaşmayın! Oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından ter kokusu uyarısı yaptı.
1.06.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ter Kokusu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.