Tercan

Tercan

Son dakika tercan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tercan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tercan haber sayfamızda...

Tercan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 742 tercan haberi bulunmuştur.
Erzincan'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan aday...
Erzincan'da seçim sonuçları belli oldu! İşte kazanan aday... Erzincan'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlarına göre belediye başkanı MHP'li Bekir Aksun oldu. İlçelerin 6'sında MHP, 1’inde BBP 1’inde de AK Parti seçimi kazandı.
1.04.2024 Gündem
2024 TERCAN SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Erzincan Tercan Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 TERCAN SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Erzincan Tercan Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Erzincan Tercan Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Tercan ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Erzincan Tercan Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Tercan'da kontrolden çıkan iki otomobil çarpıştı: 7 yaralı
Tercan'da kontrolden çıkan iki otomobil çarpıştı: 7 yaralı Erzincan'ın Tercan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
15.03.2024 Gündem
Kırılmayan fay hattına dikkat çekti! 'Büyük depremler olacak'
Kırılmayan fay hattına dikkat çekti! 'Büyük depremler olacak' İstanbul Teknik Üniversitesi'nden (İTÜ) Prof. Dr. Tuncay Taymaz, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerine ilişkin açıklamalarda bulunarak yeni depremlere dair korkutan uyarılarda bulundu.
4.02.2024 Gündem
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Buzlanma nedeniyle kapanmıştı! Erzurum - Erzincan kara yolu ulaşıma açıldı
Buzlanma nedeniyle kapanmıştı! Erzurum - Erzincan kara yolu ulaşıma açıldı Erzincan’ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ve gece saatlerindeki buzlanma nedeniyle Erzurum-Erzincan Kara yolu Tercan-Kargın arasında meydana gelen maddi hasarlı trafik kazaları dolayısıyla yol yaklaşık 2 saat ulaşıma kapandı. Yapılan tuzlama çalışmaları ve kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasıyla yol yeniden ulaşıma açıldı.
24.12.2023 Ekonomi
‘Pisi pisi’ diyerek çağırdı! Şoke eden gerçeği sonradan fark etti
‘Pisi pisi’ diyerek çağırdı! Şoke eden gerçeği sonradan fark etti Erzincan’da nesilleri tehdit altında olduğu için IUCN kırmızı listesinde yer alan vaşak, vatandaş tarafından görüntülendi.
19.12.2023 Haberler
‘Pisi pisi’ diyerek çağırdı! Şoke eden gerçeği sonradan fark etti
‘Pisi pisi’ diyerek çağırdı! Şoke eden gerçeği sonradan fark etti Erzincan’da nesilleri tehdit altında olduğu için IUCN kırmızı listesinde yer alan vaşak, vatandaş tarafından görüntülendi.
19.12.2023 Gündem
Yaylalardan indirilmeye başlanan koyun sürüsü kar ve tipiye yakalandı
Yaylalardan indirilmeye başlanan koyun sürüsü kar ve tipiye yakalandı Nisan ayında yaylalara çıkarılan koyun sürülerinin dönüş yolculuğu başladı. Erzincan'ın Tercan ilçesi sınırlarındaki yayladan köye götürülen koyun sürüsü, geri dönüş yolunda yüksek kesimli güzergâhta yağan kar ve tipiye yakalandı.
21.11.2023 Yaşam
Kadın girişimci devletten destek aldı! Hayvancılık yapıyor
Kadın girişimci devletten destek aldı! Hayvancılık yapıyor Erzincan'da küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla hayata geçirilen "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi kapsamında destekleme alan kadın girişimci hayvan varlığını artırarak üretmeye devam ediyor.
20.11.2023 Kobi
Ulaşımda karekod dönemi başlıyor
Ulaşımda karekod dönemi başlıyor Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nun (TŞOF), yeni yılda uygulamaya girecek olan ‘ Karekodlu Plaka Sistemi’ bilgilendirme toplantısı, İESOB Cemal Tercan Konferans Salonu’nda yapıldı.
18.11.2023 Ege
Piyasa değeri 100 milyon lira! Erzincan'da ele geçirildi
Piyasa değeri 100 milyon lira! Erzincan'da ele geçirildi Erzincan'da düzenlenen operasyonda piyasa değeri 100 milyon lira olan uyuşturucu madde ele geçirildi.
21.10.2023 Gündem
'Mustafa Kemal' in haritada işaretlediği yerlere tek tek gitti: Ağlayarak gezdim
'Mustafa Kemal' in haritada işaretlediği yerlere tek tek gitti: Ağlayarak gezdim Çanakkale Savaşları’nın yaşandığı Tarihi Gelibolu Yarımadası’nda, 8 Ağustos 1915 tarihinde Anafartalar Grup Komutanlığa atanan Mustafa Kemal Atatürk’ün, emri altında bulunan bölgedeki Grup Kumandanlığındaki Topçu Subaylığını yürüten Mehmet Ali Bey’e, ‘Kardeşim Mehmet Ali Bey’e’ imzalı haritası Cumhuriyet’in 100’üncü yılında ilk kez ortaya çıktı.
16.10.2023 Gündem
Hatay’ın Yeniden İhyası
Hatay’ın Yeniden İhyası Türkiye Tasarım Vakfı, Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde Bilim Kurulu iş birliğiyle yürütülen ve depremden etkilenen Hatay’ın tarihi merkezinin yeniden hayat bulmasını, kültürel mirasını ve kent kimliğinin korunmasını amaçlayan Antakya Tarihi Kent Merkezi Koruma Amaçlı Planlama Çalışmaları’nı sorumlu bir STK bilinciyle koordine edecek.
27.08.2023 Mimarlık
'Hande Gibi Smaçla’ oyununun kazananı belli oldu!
'Hande Gibi Smaçla’ oyununun kazananı belli oldu! Filenin Sultanları'nın yıldızlarından olan Hande Baladın için hazırlanan 'Hande Gibi Smaçla’ oyununun kazananı belli oldu.
11.08.2023 Voleybol
Ehliyetsiz sürücünün trafiği tehlikeye attı
Ehliyetsiz sürücünün trafiği tehlikeye attı Sultangazi'de drift yapan ve makas atarak hem kendi hem de diğer vatandaşların canını hiçe sayan sürücü yakalandı. Ehliyetsiz olduğu belirlenen sürücüye toplamda 32 bin 596 lira para cezası kesildi. Sürücünün trafiği tehlikeye attığı anlar ise kameraya yansıdı.
10.08.2023 Haberler
Sakarya Valiliği'ne yeni isim! Resmi Gazete'de yayımlandı
Sakarya Valiliği'ne yeni isim! Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi’ne göre Sakarya Valiliği'ne atanan isim belli oldu.
9.08.2023 Gündem
CHP’de en sıcak yaz
CHP’de en sıcak yaz CHP’de seçim yenilgisinin ardından “değişim mi, yenilenme mi?” ekseninde ilerleyen tartışmalar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerel seçim startını Erzincan’da vermesiyle yeni bir boyut kazandı.
7.08.2023 Gündem
‘Asıl zammı göreceksiniz’
‘Asıl zammı göreceksiniz’ CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinin ardından ilk ziyaretini dün, Mustafa Sarıgül’ü aday göstererek partisinin 8 yıl aradan sonra ilk kez milletvekili çıkardığı ve oylarını yüzde 18 oranında artırdığı Erzincan’a yaptı.
6.08.2023 Gündem
CHP Lideri Kılıçdaroğlu seçim çalışmasını Erzincan'da başlattı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu seçim çalışmasını Erzincan'da başlattı Seçim çalışmasını Erzincan'dan başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu.
5.08.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda zincirleme kaza! Yaralılar var
Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda zincirleme kaza! Yaralılar var CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyu kaza yaptı. 7 aracın karıştığı kazada yaralıların olduğu bildirildi.
5.08.2023 Gündem
Taksiye silahlı saldırı! 2 kardeşi öldüren 4 şüpheli tutuklandı
Taksiye silahlı saldırı! 2 kardeşi öldüren 4 şüpheli tutuklandı Kars’ta, taksiye silahlı saldırı düzenleyip 2 kardeşi öldüren, diğer kardeş ile taksi şoförünü de yaralayan 4 şüpheli, 50 saatlik kamera kaydı izlenerek yakalanıp, tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
5.08.2023 Gündem
Vakit kaybetmeden dönüşümü başlatın
Vakit kaybetmeden dönüşümü başlatın Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 Millet Bahçesi Açılış Töreni’ne canlı bağlantıyla katıldı. Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atacaklarını söyleyen Erdoğan, vatandaşların da vakit kaybetmeden dönüşüm sürecini başlatmasını istedi.
9.06.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: 180 yerde millet bahçesi inşaatımız bitti
Bakan Özhaseki: 180 yerde millet bahçesi inşaatımız bitti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Şu anda 303 yerde millet bahçesi inşaatımız devam ediyor, ayrıca 180 yerde millet bahçesi inşaatımız bitmiş vaziyette açılışını bekliyor" dedi.
8.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tercan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.