TUS tercihleri başladı! 2020 TUS 2. dönem tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
TUS tercihleri başladı! 2020 TUS 2. dönem tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? TUS kontenjanları belli oldu. Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) tercih işlemleri başladı. 4 Ekim tarihinde ÖSYM tarafından düzenlenen 2020 - TUS 2. dönem sınavı için sonuçlar ise 4 Kasım'da erişime açılmıştı. Tercih işlemleri başlayan TUS 2. dönem tercih sonuçları ne zaman belli olacak?
20.11.2020 Gündem
TEOG sınav soruları ve cevapları yayınlandı - TIKLA ÖĞREN
TEOG sınav soruları ve cevapları yayınlandı - TIKLA ÖĞREN Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik ikinci dönem ortak sınavının soru ve cevapları yayınlandı. TEOG sınav sorularının yayınlanmasının ardından öğrenciler, TEOG sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor...
6.05.2015 Eğitim
MEB TEOG sınav soruları ve cevapları yayınlandı!
MEB TEOG sınav soruları ve cevapları yayınlandı! Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınav maratonu bitti. Yaklaşık 1 milyon 300 bin öğrenci liseye giriş için ter döktü. TEOG'da en az 230 net yapan iyi okula girecek. Sınav soruları ve cevapları açıklanmasının ardından TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyor. Peki TEOG'da bu sene ek tercih hakkı olacak mı? Özel okul tercihleri nasıl yapılacak?
4.05.2015 Eğitim