Tercüman

Tercüman

Son dakika tercüman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tercüman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tercüman haber sayfamızda...

Tercüman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.249 tercüman haberi bulunmuştur.
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar!
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Bu konunun asla peşini bırakmayacağız” dedi.
24.04.2024 Haberler
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar!
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık" dedi.
24.04.2024 Gündem
Prof. Dr. Sezer Hatemi'ye veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Prof. Dr. Sezer Hatemi'ye veda! Son yolculuğuna uğurlandı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vefatını duyurduğu, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Pediatrik Endokrinoloji Bölümünün kurucusu Prof. Sezer Hatemi, son yolculuğuna uğurlandı.
16.04.2024 Gündem
Fas’tan Yozgat’a gelin geldiler, aynı düğünle dünyaevine girdiler
Fas’tan Yozgat’a gelin geldiler, aynı düğünle dünyaevine girdiler Yozgat’ta Şükrü ve Ahmet Seyfullah Yılmaz isimli iki kardeş, Faslı Hacer ve Oumaima ile aynı anda düğün yaparak dünyaevine girdiler.
15.04.2024 Haberler
Yozgat’a gelin geldiler, aynı düğünle dünya evine girdiler!
Yozgat’a gelin geldiler, aynı düğünle dünya evine girdiler! Yozgat’ta Şükrü ve Ahmet Seyfullah Yılmaz isimli iki kardeş, Faslı Hacer ve Oumaima ile aynı anda düğün yaparak dünya evine girdiler.
15.04.2024 Gündem
Ramazan ve bayram sevinci
Ramazan ve bayram sevinci Kültürümüzde derin ve müstesna bir yeri olan ramazan ve bayram coşkusu edebiyatımıza da yansımış. Bayramları ele alıp yücelten eserlere edebiyatımızda “iydiyye” ya da “bayramiyye” denilirdi. Ramazanla ilgili şiir ve kasidelere de ramazaniyye...
12.04.2024 Gündem
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Cumhur İttifakı’nın gücüne güç eklendi
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Cumhur İttifakı’nın gücüne güç eklendi MHP lideri Bahçeli, yayınladığı mesajda yerel seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
3.04.2024 Gündem
Ev sahibi 3 kat kira artışı talep etti: Kiracıya 'taahhütname' şoku
Ev sahibi 3 kat kira artışı talep etti: Kiracıya 'taahhütname' şoku Ankara'daki Alman Okulu'nda öğretmen olarak görev yapan Almanya vatandaşı Denissa Appel (29), fahiş kira artışını kabul etmeyince, ev sahibinin talebi üzerine icra müdürlüğü tarafından gönderilen tahliye emrine itiraz etti.
30.03.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya açıkladı: 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu
Bakan Yerlikaya açıkladı: 92 milyar liralık mal varlığına el konuldu Gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri hakkında konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Toplamda da Türkiye’de 92 milyar liralık mal varlığına MASAK raporundan sonra mahkeme el koydu. Bu araçları biz kimden aldık? 421 organize suç örgütünün taşınır taşınmaz mal varlığı hakkında İstanbul Emniyetimiz savcılığa, savcılıkta ilgili mahkemeye müracaat etti. Mahkeme de dedi ki biz bu müracaatı yerinde gördük. Bu taşınır araçları İstanbul Emniyetine tahsis ettik" dedi.
29.03.2024 Gündem
Yeni ev tutup Rus sevgilisini öldürdü! Mahkemede sürpriz isim
Yeni ev tutup Rus sevgilisini öldürdü! Mahkemede sürpriz isim Erzurum’da Suriye uyruklu sevgilisi Mohammad Nizar Arnabeh (30) tarafından öldürülen Rusya vatandaşı Anastasia Emelianova'nın (33) avukat arkadaşı Varya Mihaylova (32), 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaları yakından takip ediyor.
29.03.2024 Gündem
Suçlamaları kabul ettiler
Suçlamaları kabul ettiler Moskova’daki terör saldırısı sonrası yakalanan şüpheliler, mahkemede suçlamaları kabul etti. Şüphelilerin hali dikkat çekerken, işkence suçlamaları yöneltilmesine neden oldu.
26.03.2024 Dünya
Fernando Santos'tan Semih Kılıçsoy'a özel telefon!
Fernando Santos'tan Semih Kılıçsoy'a özel telefon! Süper performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen Semih Kılıçsoy'un ani bir kararla Ümit Milli Takım'a gönderilmesine Beşiktaş camiasından tepki gelmişti. Teknik direktör Fernando Santos da oyuncusunu arayarak özel bir görüşme gerçekleştirdi.
23.03.2024 Beşiktaş
Sevgilisini kıskandığı için öldüren Irına için karar çıktı!
Sevgilisini kıskandığı için öldüren Irına için karar çıktı! Bursa’da, garson olarak çalıştığı restoranın sahibi olan ve kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği sevgilisi Turan Döner’i (39), kıskançlık nedeniyle öldüren Kazakistan uyruklu Irına Franzen’in (31) ‘kasten öldürmek’ suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, savcı mütalaasını açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nin seçim aracına ateş açılmıştı! İBB Başkan Adayı Altınöz'den açıklama
Yeniden Refah Partisi'nin seçim aracına ateş açılmıştı! İBB Başkan Adayı Altınöz'den açıklama Dün İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde Yeniden Refah Partisi'nin seçim aracına ateş açıldı. Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Mehmet Altınöz saldırıya dair açıklamalarda bulundu.
10.03.2024 Gündem
Edebiyat
Edebiyat Her pazartesi değil, her gün “Haziran sancılı bir ülkedir kalbimize/kısa öğle vakitlerinde yaşadığımız/Bir kırmızı diye kullandığımız/ve ara sıra/öyle sandığımız...
10.03.2024 Kültür Sanat
Futbolcular bankayı sorumlu tuttu
Futbolcular bankayı sorumlu tuttu Seçil Erzan davasında dün eski futbolcular Emre Belözoğlu ve Arda Turan ile kaleci Fernando Muslera ifade verdi. Üç isim de “fon”a para yatırırken Denizbank’a, Genel Müdür Ateş ve Genel Müdür Yardımcısı Aydoğdu’ya güvendiklerini vurguladı.
9.03.2024 Gündem
'Neden şikayetçi olmadın?' sorusuna Muslera'dan cevap
'Neden şikayetçi olmadın?' sorusuna Muslera'dan cevap Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla Seçil Erzan ile birlikte 7 sanığın yargılandığı davada Muslera ifade verdi.
8.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya ilk kez CNN Türk'te açıkladı! Erdoğan telefonda ne söyledi?
Bakan Yerlikaya ilk kez CNN Türk'te açıkladı! Erdoğan telefonda ne söyledi? İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya CNN Türk'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, "9 ayda çetelere 1024 operasyon yaptık. 378 organize suç örgütü çökertildi." ifadelerini kullandı. Yerlikaya operasyonlarda el konulan mal varlığını değerini de açıkladı.
28.02.2024 Gündem
Huzurlu yaşamak elinizde, patili dostumuza  kulak verin
Huzurlu yaşamak elinizde, patili dostumuza kulak verin Yıllar evvel “Uçurtmayı Vurmasınlar”la hapishanede yaşayan Barış adlı çocuğun hikâyesiyle ‘umuda’ ses olan Feride Çiçekoğlu, 30 yıl aradan sonra bu kez patili dostlarımızın dünyasını onların ağzından anlatıyor.
25.02.2024 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KAAN açıklaması: Daha neler gelecek...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KAAN açıklaması: Daha neler gelecek... Afyonkarahisar mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Parçası 'kalorifer peteğine benziyor' diyen hazımsızlara, KAAN projesini baltalamaya çalışan işbirlikçilere rağmen milli muharip uçağımız göklerle buluştu." ifadelerini kullandı.
21.02.2024 Gündem
9 kişinin toprak altında kaldığı İliç'te 6 kişi tutuklanmıştı! İfadeleri ortaya çıktı
9 kişinin toprak altında kaldığı İliç'te 6 kişi tutuklanmıştı! İfadeleri ortaya çıktı Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçi ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınıp, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen 6 kişinin ifadeleri ortaya çıktı.
19.02.2024 Gündem
Sanatın acı günü
Sanatın acı günü Türk edebiyatının iki önemli ismi Füruzan ve Yılmaz Karakoyunlu’nun vefat haberleri sanatseverleri yasa boğdu. Füruzan, öykülerinde kadınların yaşadığı haksızlıklara tercüman oldu, hemcinslerinin sesini duyurdu. Karakoyunlu; “Salkım Hanımın Taneleri”, “Güz Sancısı”, “Yorgun Mayıs Kısrakları” gibi yakın tarihi anlatan eserlerle edebiyatta iz bıraktı.
12.02.2024 Kültür Sanat
Memleket dertlerine ‘yakıcı’ bir çözüm!
Memleket dertlerine ‘yakıcı’ bir çözüm! “Ne olacak memleketin hâli?” sorusuna Süreyyya Evren’in distopik romanında farklı bir cevap var: “Memleketi bir gecede toptan yakalım, başka bir coğrafyaya taşıyalım”. Muhalifler ise “Kundakçılara izin vermeyin” diyor.
11.02.2024 Kültür Sanat
Küfürler savurup otomobili tekmeledi! Kadın sürücü yaşadığı dehşeti yaşattı
Küfürler savurup otomobili tekmeledi! Kadın sürücü yaşadığı dehşeti yaşattı Ataşehir'de motosiklet sürücüsü, seyir halindeyken tartıştığı kadın sürücüye küfürler savurup otomobilini tekmeledi. Emel Doğueri, yaşadığı korku dolu anları anlattı.
7.02.2024 Haberler
Küfürler savurup otomobili tekmeledi! Kadın sürücü yaşadığı dehşeti yaşattı
Küfürler savurup otomobili tekmeledi! Kadın sürücü yaşadığı dehşeti yaşattı Ataşehir'de motosiklet sürücüsü, seyir halindeyken tartıştığı kadın sürücüye küfürler savurup otomobilini tekmeledi. Emel Doğueri, yaşadığı korku dolu anları anlattı.
7.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tercüman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.