Terk Edilen Bebek

Terk Edilen Bebek

Son dakika terk edilen bebek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan terk edilen bebek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan terk edilen bebek haber sayfamızda...

Terk Edilen Bebek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 353 terk edilen bebek haberi bulunmuştur.
Ercan Güven, Fenerbahçe'nin 6 gollü mağlubiyeti sonrası patladı! 'İsmail Kartal gerçekten utandı'
Ercan Güven, Fenerbahçe'nin 6 gollü mağlubiyeti sonrası patladı! 'İsmail Kartal gerçekten utandı' Fenerbahçe, liderlik hesapları yaparak gittiği Danimarka'da şoke eden bir sonuçla sahadan ayrıldı. Sarı-lacivertlilerin 6-1'lik mağlubiyetini spor yazarları kaleme aldı.
1.12.2023 Fenerbahçe
Talihsiz bebeği son yolculuğuna polis ve belediye işçileri uğurladı
Talihsiz bebeği son yolculuğuna polis ve belediye işçileri uğurladı  Uşak’ın merkez Fatih Mahallesi'nde bir sırt çantası içerisinde cesedi bulunan talihsiz bebeği, 2 belediye işçisi ve 3 polis toprağa verdi.
26.01.2023 Gündem
Maden kazasında hayatını kaybeden işçinin ikizlerinden güzel haber
Maden kazasında hayatını kaybeden işçinin ikizlerinden güzel haber Bartın’ın Amasra ilçesinde bulunan maden ocağında meydana gelen kazada eşini kaybeden ve ‘yılın annesi’ seçildiği Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde evlatlarına kavuşan 24 yaşındaki Sena Sıla Yıldırım ile ikizleri Nefes ve Deniz'den sevindiren haber geldi.
20.01.2023 Gündem
Burdur'da sokağa terk edilen bebek, devlet korumasında
Burdur'da sokağa terk edilen bebek, devlet korumasında Burdur'da sokakta battaniyeye sarılı bulunup, sevk edildiği Isparta'daki hastanede tedaviye alınan bebek, 1 ay sonra taburcu edildi. Kız bebek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce korumaya alındı.
19.01.2023 Gündem
Sokağa terk edilen bebeğin sağlık durumuna ilişkin açıklama
Sokağa terk edilen bebeğin sağlık durumuna ilişkin açıklama Burdur’da, battaniyeye sarılı halde sokakta bulunarak, Isparta'da tedaviye alınan yeni doğan kız bebeğin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Bebeğin DNA testi sonucu aileye verilmesi veya devlet korumasına alınmasının kararlaştırılacağı belirtildi.
3.01.2023 Gündem
Yeni doğan kız bebek, battaniyeye sarılı olarak terk edildi
Yeni doğan kız bebek, battaniyeye sarılı olarak terk edildi Burdur'da göbek bağı taşla ezilerek kesildiği tespit edilen ve nefes almakta zorlanan yeni doğmuş kız bebek, bir evin önüne bırakılmış halde bulundu. Battaniyeye sarılı ve hipotermi geçirdiği belirlenen kız bebek, entübe edilerek yoğun bakıma alındı.
19.12.2022 Haberler
Yeni doğan kız bebek, battaniyeye sarılı olarak terk edildi
Yeni doğan kız bebek, battaniyeye sarılı olarak terk edildi Burdur'da göbek bağı taşla ezilerek kesildiği tespit edilen ve nefes almakta zorlanan yeni doğmuş kız bebek, bir evin önüne bırakılmış halde bulundu. Battaniyeye sarılı ve hipotermi geçirdiği belirlenen kız bebek, entübe edilerek yoğun bakıma alındı.
19.12.2022 Gündem
Broker: Koreeda'dan 'Atanamayan 'Shoplifters' gibi' bir öykü
Broker: Koreeda'dan 'Atanamayan 'Shoplifters' gibi' bir öykü Geniş kitleler tarafından Altın Palmiye ödüllü 'Shoplifters' filmiyle tanınan Japon yönetmen Hirokazu Koreeda bu kez kamerasını Güney Kore'ye çeviriyor. Birçok detayıyla 'Shoplifters'ı epey andıran 'Broker', Cannes'dan 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüyle dönmesine rağmen "Atanamayan 'Shoplifters' gibi" olmaktan kurtulamıyor...
20.10.2022 Sanat
Polis her yerde anneyi arıyor! Sokağa terk edilen bebek korumaya alındı
Polis her yerde anneyi arıyor! Sokağa terk edilen bebek korumaya alındı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yeni doğduğu anlaşılan erkek bebek, poşete konularak sokağa terk edildi. Bebek sağlık ekibine teslim edilirken, polis, annesini belirlemek için çalışma başlattı.
9.05.2022 Haberler
Polis her yerde anneyi arıyor! Sokağa terk edilen bebek korumaya alındı
Polis her yerde anneyi arıyor! Sokağa terk edilen bebek korumaya alındı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yeni doğduğu anlaşılan erkek bebek, poşete konularak sokağa terk edildi. Bebek sağlık ekibine teslim edilirken, polis, annesini belirlemek için çalışma başlattı.
9.05.2022 Gündem
Annesi Nisa bebeği neden özellikle oraya terk etti? Can yakan şüphe
Annesi Nisa bebeği neden özellikle oraya terk etti? Can yakan şüphe İstanbul Pendik'te annesi tarafından ölüme terk edilmiş halde bulunduktan sonra acil tıp teknisyeni Büşra Durmaz'ın süt annelik yaparak 'Nisa Mihriban' adını verdiği bebek, Türkiye'nin yüreğini sızlattı. Bebeklerini cami avlusuna ya da bir evin kapısına bırakarak en azından bir yaşam şansı tanıyan ebeveynlerden, çöpe atan ya da bulunma ihtimali düşük yerlerde ölüme terk edenlere yaşanan hızlı geçiş ise ürkütüyor. Özellikle annelerin bebekleri terk etme anındaki psikolojilerini değerlendiren uzmanlar, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
8.04.2022 Gündem
Kartal'da yol kenarında yeni doğmuş bebek bulundu
Kartal'da yol kenarında yeni doğmuş bebek bulundu Kartal'da iş yerine giden 2 inşaat işçisi, yol kenarına bırakılmış çanta içinde yeni doğmuş bebek buldu. Terk edilen bebek, hastanede tedavi altına alındı. İşçilerin yeni doğan bebeği bulduğu anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.
2.11.2021 Gündem
Dünyada bir gün bile geçiremedi, cenazesi de ölümü kadar yürek burktu
Dünyada bir gün bile geçiremedi, cenazesi de ölümü kadar yürek burktu Sivas’ta doğduğu gün öz annesi tarafından sokağa bırakıp ölüme terk edilen bebek, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardında bugün toprağa verildi.
11.12.2020 Haberler
Annesi tarafından boş arsaya terkedilen bebek toprağa verildi
Annesi tarafından boş arsaya terkedilen bebek toprağa verildi Sivas'ta annesi Nebile Gücükyılmaz (35) tarafından doğduktan sonra soğuk havada çıplak halde mahalle arasındaki boş arsaya bırakılan ve hipotermiye girerek hayatını kaybeden bebek belediye ekipleri tarafından 18 gün sonra toprağa verildi. Defin esnasında duygu dolu anlar yaşandı.
11.12.2020 Gündem
Cenazesine 6 kişi katıldı! Adı konuldu, defnedildi
Cenazesine 6 kişi katıldı! Adı konuldu, defnedildi Sivas’ta doğduğu gün öz annesi tarafından sokağa bırakılarak ölüme terk edilen bebek, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardında bugün toprağa verildi.
11.12.2020 Gündem
Tuvalete terk edilen 3 günlük bebek, devlet korumasında
Tuvalete terk edilen 3 günlük bebek, devlet korumasında Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir iş yerinin tuvaletine terk edilen 3 günlük kız bebek, 4 gün hastanede gözlem altında tutulduktan sonra devlet koruması altına alındı. Kurum bakımında kalacak bebek, Koruyucu Aile Programı'na dahil edilecek.
9.12.2020 Gündem
Poşeti açıp baktı şoka girdi! 'İnsan olan bunu yapmaz'
Poşeti açıp baktı şoka girdi! 'İnsan olan bunu yapmaz' Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, poşet içinde göbek bağı mandal ile bağlanıp, otobüs durağına bırakılan 2 günlük bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ise bebeği bırakan kişi ya da kişileri arıyor. Bebeği bulan Baki Yardım, "Oraya bir can bırakılmış, o anki duygularımı anlatamıyorum. İnsan olan bunu yapmaz. Bu kadar vicdansızlık olmaz" dedi.
19.06.2020 Gündem
'Tepkilerden çekindiğim için bebeği sokağa terk ettim'
'Tepkilerden çekindiğim için bebeği sokağa terk ettim' Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde 3 günlük bebeğini alüminyum folyoya sararak geri dönüşüm konteynerinin yanındaki karton üzerine terk eden İlkay Y. ve annesi Ayşe T.'nin ifadelerinde, bebeğin nikahsız birliktelik sonucu olduğunu ve çevre baskısından korkup terk ettiklerini söylediği ortaya çıktı.
4.06.2020 Gündem
Sokağa terk edilen bebeği bulan kadın konuştu
Sokağa terk edilen bebeği bulan kadın konuştu İstanbul Maltepe’de yaklaşık bir hafta önce doğduğu belirlenen bir bebek sokağa terk edildi. Kış günü sokağa terk edilen bebek, Atiye Köken tarafından bulunduktan sonra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Bebeği bulan Atiye Köken yaptığı açıklamada, “Ailesi kötü şartlardan dolayı kendi isteğiyle atmışsa onlara vermesinler, bana versinler, ben annesi olmak istiyorum” dedi.
26.12.2019 Haberler
Sokağa terk edilen bebeği bulan kadın konuştu! Ben annesi olmak istiyorum
Sokağa terk edilen bebeği bulan kadın konuştu! Ben annesi olmak istiyorum İstanbul Maltepe’de yaklaşık bir hafta önce doğduğu belirlenen bir bebek sokağa terk edildi. Kış günü sokağa terk edilen bebek, Atiye Köken tarafından bulunduktan sonra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Bebeği bulan Atiye Köken yaptığı açıklamada, “Ailesi kötü şartlardan dolayı kendi isteğiyle atmışsa onlara vermesinler, bana versinler, ben annesi olmak istiyorum” dedi.
26.12.2019 Gündem
Annesi çöpe attı, kimse sahip çıkmadı! O bebek...
Annesi çöpe attı, kimse sahip çıkmadı! O bebek... Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde annesinin evinin banyosunda doğurup çatı katındaki halının altına koyarak ölümüne sebebiyet verip, daha sonra çöpe attığı bebek, 22 gün sonra sahip çıkan olmayınca imamla birlikte 5 kişinin kıldığı cenaze namazı ile toprağa verildi. Bebeğin ismi ise mezarı başına asılan 28157 numarası oldu.
18.07.2019 Gündem
Yeni doğan bebek poşet içerisinde ölüme terk edildi
Yeni doğan bebek poşet içerisinde ölüme terk edildi ABD’nin Georgia eyaletinde yeni doğmuş bir bebek poşetle ormanlık alana bırakıldı. Poşet içerisinde çıplak halde ormana bırakılan bebek polis ekipleri tarafından kurtarıldı. ABD’nin Georgia eyaletinde yeni doğmuş bir bebek çöp poşetiyle ağzı bağlı olarak ormanlık alanda bulundu. Çıplak halde ormanlık alanda ölüme terk edilen bebek boğulmaktan kurtarıldı. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olaysa polis merkezine gelen ihbarlar sonucu ortaya çıktı. Ormanlık alanda ağlayan bebek sesi duyduklarını belirten bölge sakinleri hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, daha göbek bağı bile kesilmemiş olan bebeği poşetin içerisinden çıkardı. Çıplak halde ölüme terk edilen kız bebeği polis ekipleri kurtardı. Polis kıyafetleriyle sarılan bebek hemen hastaneye kaldırıldı. Öte yandan polis, olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.
11.09.2019 Haberler
Eczaneye terk edilen bebek, Sevgi Evi'ne yerleştirildi
Eczaneye terk edilen bebek, Sevgi Evi'ne yerleştirildi Kayseri'de, kimliği belirsiz kadının ilaç alma bahanesiyle girdiği eczanede bırakıp gittiği 5 aylık erkek bebek, Sevgi Evi'ne yerleştirildi.
30.03.2019 Gündem
Eczaneye terk edilen bebek, Sevgi Evi'ne yerleştirildi
Eczaneye terk edilen bebek, Sevgi Evi'ne yerleştirildi Kayseri'de, kimliği belirsiz kadının ilaç alma bahanesiyle girdiği eczanede bırakıp gittiği 5 aylık erkek bebek, Sevgi Evi'ne yerleştirildi.
30.03.2019 Gündem
Terk ettiği bebeğini televizyonda görünce vicdana geldi
Terk ettiği bebeğini televizyonda görünce vicdana geldi Adana'da çöplük yanına çıplak halde bırakılan yeni doğmuş erkek bebeğin annesi, evladını televizyonda görünce vicdana gelip hastaneye gittiği ve bebeği almak istediği ortaya çıktı.
2.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terk Edilen Bebek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.