Termal

Termal

Son dakika termal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan termal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan termal haber sayfamızda...

Termal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.806 termal haberi bulunmuştur.
Yalova'da korkutan orman yangını! 2 kişi gözaltına alındı
Yalova'da korkutan orman yangını! 2 kişi gözaltına alındı Yalova'nın Termal ilçesinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Yaklaşık 3 saat süren çalışmalarının ardından alevler söndürülürken, yangının çıkış anında bölgede görülen 2 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Çantadan 800 yıllık mumya çıktı! 'O benim kız arkadaşım'
Çantadan 800 yıllık mumya çıktı! 'O benim kız arkadaşım' Issız bir arkeolojik alanda beraberindeki mumyayla yakalan adam, "Yatak odamda benimle uyuyor, o benim kız arkadaşım" dedi.
9.04.2024 Dünya
‘Nükleer kıyamet’ senaryosu
‘Nükleer kıyamet’ senaryosu ABD yönetimi, başkent Washington’un bir nükleer bombayla vurulması sonrası yaşanacakları içeren “kıyamet senaryosu”nun gizliliğini kaldırdı.
8.04.2024 Dünya
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'nın piste ihtiyacı yok!
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'nın piste ihtiyacı yok! Bayraktar KALKAN DİHA (Dikey İniş Kalkışlı İnsansız Hava Aracı) 30. uçuşunda gerçekleştirilen sistem tanımlama testlerini başarıyla tamamladı. Dikey kalkış ve iniş yapabilen milli DİHA, herhangi bir piste ihtiyaç duymadan üs bölgelerinde ve yüzer platformlarda rahatlıkla görev uçuşları gerçekleştirebiliyor.
7.04.2024 Ekonomi
Swissôtel Resort&Spa Çeşme'de Ayta Sözeri ile bayram eğlencesi
Swissôtel Resort&Spa Çeşme'de Ayta Sözeri ile bayram eğlencesi Ilıca’nın yeni gözdesi Swissôtel Resort&Spa Çeşme, Ramazan Bayramı’nda Ayta Sözeri ile şenlenecek...
7.04.2024 Advertorial
Türk Arama Kurtarma Ekibi Tayvan'da! 'Teknik yardım kabul edilen tek yabancı ekip'
Türk Arama Kurtarma Ekibi Tayvan'da! 'Teknik yardım kabul edilen tek yabancı ekip' Tayvan’da meydana gelen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından 7 kişilik Türk arama kurtarma ekibi Tayvan’ın başkenti Taipei’ye geldi. Tayvanlı Bakan, "Türk ekibi Tayvan'ın teknik yardım kabul ettiği tek yabancı ekip” dedi.
6.04.2024 Dünya
7.4'lük depremle sarsılan ülke sadece Türkiye'den yardım talep etti: İHA ve drone'lar için ihtiyacımız var
7.4'lük depremle sarsılan ülke sadece Türkiye'den yardım talep etti: İHA ve drone'lar için ihtiyacımız var 7.4 şiddetindeki depremle sarsılan Tayvan sadece Türkiye'den gelecek yardımları kabul edeceğini açıkladı. İçişleri bakanı tarafından yapılan açıklamada bu kararın nedeni de duyuruldu.
6.04.2024 Dünya
2024 TERMAL SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Yalova Termal Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 TERMAL SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Yalova Termal Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Yalova Termal Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Termal ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Yalova Termal Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Ağrı'da kar yağışı görenleri şaşırttı
Ağrı'da kar yağışı görenleri şaşırttı Ağrı'da Mart ayının sonunda kar yağması görenleri şaşırttı. Yoğun yağan kar hayatı da olumsuz etkiledi.
26.03.2024 Gündem
Bingöl'de termal tesisin çatısı yanarak küle döndü
Bingöl'de termal tesisin çatısı yanarak küle döndü Bingöl Ilıcalar'da bir termal tesisin çatısında yangın çıktı ve yangın ekiplerce söndürüldü. İşte detaylar...
26.03.2024 Gündem
Turizm ‘bayram’ ederek başlıyor
Turizm ‘bayram’ ederek başlıyor Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıkınca turizm bölgelerinde yoğun hareketlilik için hazırlıklar başladı. Bu dönemde okulların ara tatili de olacak. Turizmciler, uzun bayram tatiliyle yaz sezonunun açılacağı görüşünde...
21.03.2024 Ekonomi
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Liman kazasının görüntüleri ortaya çıktı! 40 milyon dolarlık hasar olduğu tahmin ediliyor
Liman kazasının görüntüleri ortaya çıktı! 40 milyon dolarlık hasar olduğu tahmin ediliyor Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 368 metre uzunluğunda ve 51 metre genişliğindeki konteyner yüklü geminin kıyıdaki 3 kule vinci çarparak devirdiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
17.03.2024 Haberler
Liman kazasının görüntüleri ortaya çıktı! 40 milyon dolarlık hasar olduğu tahmin ediliyor
Liman kazasının görüntüleri ortaya çıktı! 40 milyon dolarlık hasar olduğu tahmin ediliyor Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 368 metre uzunluğunda ve 51 metre genişliğindeki konteyner yüklü geminin kıyıdaki 3 kule vinci çarparak devirdiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
17.03.2024 Gündem
Çeşme’yi uçuracak 68 proje!
Çeşme’yi uçuracak 68 proje! Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, “4 Mevsim Yaşayan ve Yaşanan Çeşme” temasıyla altyapıdan, sosyal donatılar ve turizme kadar 11 ana başlıkta toplam 68 projesini Çeşmeliler’e tanıttı. Çeşme Swissotel’de düzenlenen ve 500’ün üzerinde konuğun katıldığı tanıtım toplantısına AK Parti İzmir Milletvekilleri Şebnem Bursalı ve Alpay Özalan, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Çeşme’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
16.03.2024 Ege
Turistik gezide yasak bölgeye giren Pierce Brosnan'ın ceza!
Turistik gezide yasak bölgeye giren Pierce Brosnan'ın ceza! İngiliz ajan 'James Bond'u 1995-2002 arasında dört filmde canlandıran Pierce Brosnan, ABD'de bir milli parkın koruma altındaki termal bölgesine izinsiz girmekle suçlandı. Dünyaca ünlü İrlandalı aktörün cezası belli oldu.
15.03.2024 Cadde
Deprem konutları için ‘huzur’ ayarı
Deprem konutları için ‘huzur’ ayarı Kamu tarafından yapılacak konutların peyzaj tasarımlarında, depremzedelerde endişe ve gerginlik oluşturmayacak rahatlatıcı ve huzur verici açık yeşil alan düzenleme tekniklerine dikkat edilecek.
13.03.2024 Ekonomi
İmamoğlu'ndan para sayma görüntüleriyle ilgili açıklama
İmamoğlu'ndan para sayma görüntüleriyle ilgili açıklama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, "Seçime 20 gün kala, CHP İstanbul İl binasının satın alınması sürecinde, bir hukukçu ofisinde yapılan bir işlem üzerinden fırtına koparmaya çalışan insanların kötülükçü akılları var" dedi.
12.03.2024 Gündem
Emekli karı-koca karavanda uyurken ölümden döndü! 'Gazlı soba koyanları bile gördük'
Emekli karı-koca karavanda uyurken ölümden döndü! 'Gazlı soba koyanları bile gördük' Türkiye'de giderek yaygınlaşan karavanda yaşam her ne kadar tehlikesizmiş gibi gelse de yapılacak küçük bir hata, ölümcül sonuçlar doğurabiliyor. Doğru takılmayan ısıtıcılar da bunlardan biri. Yılmaz çifti yaşadıkları korku dolu geceyi anlatırken, işin uzmanı Mehmet Kaya gözden kaçırılan 'karbonmonoksit' tehlikesine dikkat çekti.
27.03.2024 Yaşam
Yaren leyleğin rotası neden değişmiyor?
Yaren leyleğin rotası neden değişmiyor? Bursa’nın simgesi ‘Yaren’ leylek, 13’üncü yılda da gelerek balıkçı Adem Yılmaz ile buluşmasının ardından eşi Nazlı ile de kavuştu. Yaban hayatı fotoğrafçısı Pedram Türkoğlu, leyleklerin rotalarını şaşırmadan nasıl bulabildiklerini Milliyet’e anlattı.
9.03.2024 Gündem
‘Beyaz cennet’ olarak adlandırılan Pamukkale Hierapolis Ören Yeri ışıklandırıldı
‘Beyaz cennet’ olarak adlandırılan Pamukkale Hierapolis Ören Yeri ışıklandırıldı Denizli'de UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan ve ‘beyaz cennet’ olarak adlandırılan Pamukkale Hierapolis Ören Yeri, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın gece müzeciliği projesi kapsamında ışıklandırıldı. Beyaz travertenler, antik tiyatro ve cehennem kapısının renkli ışıklarla donatılması antik kentte doyumsuz manzara oluştururken, gece müzeciliğinin tanıtımı da yapıldı. Pamukkale Hierapolis Ören Yeri, Efes'ten sonra gece aydınlatılması yapılan ikinci ören yeri oldu.
8.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya ilk kez CNN Türk'te açıkladı! Erdoğan telefonda ne söyledi?
Bakan Yerlikaya ilk kez CNN Türk'te açıkladı! Erdoğan telefonda ne söyledi? İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya CNN Türk'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, "9 ayda çetelere 1024 operasyon yaptık. 378 organize suç örgütü çökertildi." ifadelerini kullandı. Yerlikaya operasyonlarda el konulan mal varlığını değerini de açıkladı.
28.02.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok: Emeklilere her ay 5 bin lira destek
AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok: Emeklilere her ay 5 bin lira destek Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, sosyal refah desteği statüsündeki emeklilerin ANKART'ına her ay 5 bin TL yatıracaklarını, ilk ödemeyi de 15 Nisan'da yapacaklarını duyurdu.
25.02.2024 Gündem
Yaz turizmi Karadeniz’e kayabilir
Yaz turizmi Karadeniz’e kayabilir İklim değişikliğinin termal konfor üzerindeki etkilerini inceleyen yeni bir çalışmaya göre, Akdeniz’i popüler bir yaz turizmi destinasyonu haline getiren iklim şartları değişiyor. Uygun yaz koşulları, kuzeye doğru kayıyor.
25.02.2024 Gündem
Askerimizi şehit eden teröristlere operasyon! 8 PKK'lı etkisiz hale getirildi
Askerimizi şehit eden teröristlere operasyon! 8 PKK'lı etkisiz hale getirildi P. Söz. Er Salih Ay’ı şehit eden teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda son dakika gelişmesi yaşandı. Milli Savunma Bakanlığı konuyla ilgili açıklama yaptı.
18.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Termal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.