Ters Yön

Ters Yön

Son dakika Ters yön haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ters yön gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ters yön haber sayfamızda...

Ters Yön

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 520 ters yön haberi bulunmuştur.
Sürücülere kötü sürpriz: Ters yöne girenin lastiği patlar
Sürücülere kötü sürpriz: Ters yöne girenin lastiği patlar Bağcılar'da sokaktaki tek yön tabelasını dikkate almayan sürücüleri durdurmak için kapan yerleştirildi. Uyarı tabelalarına rağmen sokağa giren araçların lastikleri patlarken, mahalleli kapanın trafiğe çözüm olduğunu belirtti.
19.03.2024 Gündem
Trafikte dehşet! Aracıyla ters yöne girdi, tartıştığı sürücüyü öldürdü
Trafikte dehşet! Aracıyla ters yöne girdi, tartıştığı sürücüyü öldürdü Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde İlkay Çetinkaya (43), trafikte tartıştığı sürücü Eşref Ayhan (65) tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü. İkilinin kavga anları ve Ayhan'ın tabanca ile Çetinkaya'yı vurduğu anlar saniye saniye kaydedildi.
20.12.2023 Haberler
Trafikte dehşet! Aracıyla ters yöne girdi, tartıştığı sürücüyü öldürdü
Trafikte dehşet! Aracıyla ters yöne girdi, tartıştığı sürücüyü öldürdü Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde İlkay Çetinkaya (43), trafikte tartıştığı sürücü Eşref Ayhan (65) tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü. İkilinin kavga anları ve Ayhan'ın tabanca ile Çetinkaya'yı vurduğu anlar saniye saniye kaydedildi.
20.12.2023 Gündem
11 yaşındaki çocuk dehşeti yaşadı! Düştüğü denizden yüzerek çıkıp kıyıda mahsur kaldı
11 yaşındaki çocuk dehşeti yaşadı! Düştüğü denizden yüzerek çıkıp kıyıda mahsur kaldı Rize’de, 3 metrelik duvardan denize düşen B.Ç. (11), yüzerek dolgu zeminindeki beton blok üzerine çıktı. Burada mahsur kalan çocuğu, deniz polisi kurtardı.
16.11.2023 Gündem
Ters yön dehşeti kamerada! 8 km gitti, 3 kişi öldü
Ters yön dehşeti kamerada! 8 km gitti, 3 kişi öldü Otoyolda 8 kilometre boyunca polisin 'dur' uyarılarına aldırış etmeden ters yönden gitmeye devam eden araç sürücüsü faciaya sebep oldu. Meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken olay yerinden kan donduran fotoğraflar da paylaşıldı.
16.11.2023 Haberler
Ters yön dehşeti kamerada! 8 km gitti, 3 kişi öldü
Ters yön dehşeti kamerada! 8 km gitti, 3 kişi öldü Otoyolda 8 kilometre boyunca polisin 'dur' uyarılarına aldırış etmeden ters yönden gitmeye devam eden araç sürücüsü faciaya sebep oldu. Meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken olay yerinden kan donduran fotoğraflar da paylaşıldı.
16.11.2023 Gündem
8 km ters yönden gitti, faciaya sebep oldu: 3 ölü!
8 km ters yönden gitti, faciaya sebep oldu: 3 ölü! Otoyolda 8 kilometre boyunca polisin 'dur' uyarılarına aldırış etmeden ters yönden gitmeye devam eden araç sürücüsü faciaya sebep oldu. Meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken olay yerinden kan donduran fotoğraflar da paylaşıldı.
15.11.2023 Gündem
Kazaya davetiye çıkardı! Ters yönde ilerleyen araç...
Kazaya davetiye çıkardı! Ters yönde ilerleyen araç... Silivri TEM Otoyolu'nda otomobil sürücüsü kilometrelerce ters yönde ilerledi. Emniyet şeridinde hızla ilerleyen sürücü trafiği tehlikeye attı. O anlar başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.
5.10.2023 Haberler
Yolunu şaşıran sürücü ters yöne girdi: Yaralılar var
Yolunu şaşıran sürücü ters yöne girdi: Yaralılar var Çorlu’da ters yöne giren otomobil, karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpışması sonucunda kaza meydana geldi. Olayda 5 kişi yaralandı.
20.09.2023 Gündem
Hurdacıların elektroşoklu, sopalı kavgası!
Hurdacıların elektroşoklu, sopalı kavgası! Bursa’da 'hurda toplama' meselesi nedeniyle çıkan kavgada, taraflar sopa ve elektroşok aleti ile birbirine saldırdı.
14.09.2023 Gündem
Trafikte ters yön kavgası! İki sürücü tekme tokat birbirine girdi
Trafikte ters yön kavgası! İki sürücü tekme tokat birbirine girdi Avcılar'da trafikte tartışan motosikletliyle hafif ticari araç sürücü arasındaki ters yön tartışması kavgaya dönüştü. Araçtan inen sürücü ile motosikletli tekme tokat birbirine saldırdı. Kemerin de kullanıldığı kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.09.2023 Haberler
Trafikte ters yön kavgası! İki sürücü tekme tokat birbirine girdi
Trafikte ters yön kavgası! İki sürücü tekme tokat birbirine girdi Trafikteki ters yön tartışması kavgaya dönüştü. İki sürücü tekme tokat birbirine girerken yaşanan cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.09.2023 Gündem
Kilometrelerce ters yönde ilerleyen sürücü kameraya yakalandı
Kilometrelerce ters yönde ilerleyen sürücü kameraya yakalandı Karabük'te yaklaşık 2 kilometre ters istikamette ilerleyerek trafiği tehlikeye atan sürücü cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
16.08.2023 Haberler
Polisten 30 kilometre kaçan ehliyetsiz sürücüye 29 bin TL ceza
Polisten 30 kilometre kaçan ehliyetsiz sürücüye 29 bin TL ceza Bursa’da, polisin ‘dur’ ihtarına uymayan otomobil sürücüsü Yaşar M. (43), 30 kilometrelik takip sonucu araçtan inip yaya olarak kaçmaya çalışırken yakalandı. Ehliyetsiz olduğu tespit edilen Yaşar M.’ye 4 farklı suçtan toplam 29 bin 461 TL cezai işlem uygulandı.
23.05.2023 Gündem
Bursa'da ters şeritten giden otomobil, ölüme meydan okudu
Bursa'da ters şeritten giden otomobil, ölüme meydan okudu Bursa'da bir otomobil sürücüsü ters yönde seyir etmeye çalıştı. Onlarca otomobilin kaza atlattığı o anlar kameraya yansıdı.
23.03.2023 Haberler
Pendik'te ters yönde giden panelvan kamerada
Pendik'te ters yönde giden panelvan kamerada Pendik’te panelvan sürücüsü ters yönde uzun süre ilerledi. O anlar trafikteki diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.
7.12.2022 Haberler
Panelvan uzun süre ters yönde ilerledi
Panelvan uzun süre ters yönde ilerledi Pendik’te panelvan sürücüsü ters yönde uzun süre ilerledi. O anlar trafikteki diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.
7.12.2022 Gündem
Bakanlık kartı koyduğu araçla ters yönde ilerleyen sürücü yakalandı
Bakanlık kartı koyduğu araçla ters yönde ilerleyen sürücü yakalandı İstanbul Kâğıthane’de camına bakanlık kartı bulunan araçla ters yöne girip sürücülerle tartışan M.O.D., yakalandı. Aracına koyduğu bakanlık kartının sahte olduğu öğrenilirken şüphelinin çok sayıda suçtan kaydının olduğu öğrenildi.
17.11.2022 Gündem
Ters yöne giren otomobille otobüsün çarpıştığı kaza kamerada
Ters yöne giren otomobille otobüsün çarpıştığı kaza kamerada Tekirdağ'da ters yöne giren otomobille otobüsün çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
29.09.2022 Gündem
Ters yöne girip otobüsle çarpıştı
Ters yöne girip otobüsle çarpıştı Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde kavşaktan ters yöne girmeye çalışan otomobil ile yolcu otobüsü çarpıştı. Olay anı anbean kameralara yansırken, 1 kişi ağır yaralandı.
29.09.2022 Haberler
Ters yönde ilerleyen sürücü kazaya davetiye çıkardı
Ters yönde ilerleyen sürücü kazaya davetiye çıkardı D-100 Karayolu'nda ters yönde giden sürücü yürekleri ağza getirdi. Kazaya davetiye çıkartan sürücü cep telefonu kamerası ile görüntülendi.
27.09.2022 Haberler
300 metre dolanmamak için yolun 5 metrelik kısmındaki ters yön yasağına uymuyorlar
300 metre dolanmamak için yolun 5 metrelik kısmındaki ters yön yasağına uymuyorlar Ordu’da tek şeritli yolda sürücüler, 300 metre dolanmamak için yaklaşık 5 metrelik kısımdaki ‘ters yön’ yasağına uymuyor. Ters yönlü alana alternatif için belirlenen yolu dolaşmak istemeyen sürücüler ile karşı şeritten gelenler arasında kimi zaman yol verme tartışmaları yaşanıyor.
21.09.2022 Haberler
'Bu kadar da olmaz' dedirten görüntü! Scootera 5 kişi binip, ters yönde ilerlediler
'Bu kadar da olmaz' dedirten görüntü! Scootera 5 kişi binip, ters yönde ilerlediler Antalya’da 5 çocuk, bindikleri elektrikli scooterla ters yönde ilerledi ve tehlikeye davetiye çıkardı.
2.08.2022 Gündem
Çaldığı araçla ters yöne girince emniyet müdürüne yakalandı
Çaldığı araçla ters yöne girince emniyet müdürüne yakalandı Bursa'dan çaldığı araçla kaçtığı İnegöl ilçesinde ters yöne giren Serkan A. (39), ilçe emniyet müdürüne yakalandı. Gözaltına alınan sürücüye ayrıca, alkollü ve ehliyetsiz araç kullanmaktan 7 bin 350 TL cezai işlem uygulandı.
14.07.2022 Haberler
Devre Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Devrenin Eş Anlamlısı Olan Sözcükler
Devre Kelimesinin Eş Anlamlısı Nedir? Devrenin Eş Anlamlısı Olan Sözcükler Eş anlamlı kelimesi merak edilen kelimelerden biri de devre olarak karşımıza çıkmaktadır. Devre kelimesinin birden çok eş anlamlı kelimesi bulunmaktadır. Bunlardan en çok bilineni ise çevrim kelimesi olmaktadır. Bir elektrik devresinden bahsediliyorsa bunun eş anlamlısı çevrim olacaktır. Eğer devre kelimesi başka anlamlarda ise ters, yön, fasıl kelimeleri de eş anlamlıdır. İşte, tüm detaylar.

Benzer Haber Etiketleri

Ters Yön ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.