Teşkilat

Teşkilat

Son dakika teşkilat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan teşkilat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan teşkilat haber sayfamızda...

Teşkilat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.004 teşkilat haberi bulunmuştur.
Jandarma 'iç'e döndü! Artık asayiş ön planda
Jandarma 'iç'e döndü! Artık asayiş ön planda Bir zamanlar geniş bir alanda terörle mücadele eden jandarmanın faaliyetleri arasında terörle mücadele yükü büyük ölçüde azaldı. Sebebi ise Türkiye’nin terör örgütü ile mücadelesini ağırlıklı olarak Irak ve Suriye’nin kuzeyine kaydırması.
19.03.2024 Gündem
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki teşkilat buluşmasında, "İzmir; bize oy vermediler, bizi seçmediler diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı. Türkiye'nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e de fazlasıyla yapıldı" dedi.
18.03.2024 Gündem
“Bu sene hedefimiz ülkemize 377 milyar dolar döviz kazandırmak”
“Bu sene hedefimiz ülkemize 377 milyar dolar döviz kazandırmak” Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, “Geçen yılı rekor bir ihracat rakamıyla 256 milyar dolar mal ihracatı olarak, 100 milyar dolar hizmet ihracatı olarak kapamıştık. Bu sene inşallah hedefimiz, 267 milyar dolar mal, 110 milyar dolar hizmet ihracatı şeklinde ülkemize 377 milyar dolar döviz kazandırmak” dedi.
18.03.2024 Ekonomi
Murat Kurum: Söz vermelerine rağmen on binlerce çalışanı ekmeğinden ettiler
Murat Kurum: Söz vermelerine rağmen on binlerce çalışanı ekmeğinden ettiler İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Topkapı’da Hak-İş buluşmasına katıldı. Kurum, 2019’da göreve gelen mevcut İBB yönetiminin namus sözü vermesine rağmen on binlerce işçiyi haksız yere işten attığını, söz konusu düzene 31 Mart akşamı son vereceğini belirtti.
17.03.2024 Gündem
TSK süpürecek, Irak tıkayacak! Teröre karşı ortak mücadelenin ilk adımı
TSK süpürecek, Irak tıkayacak! Teröre karşı ortak mücadelenin ilk adımı Türkiye, PKK'yı ilk defa 'yasaklı örgüt' diye tanımlayan Irak'ın teröristlerin kaçış güzergahlarında tahkimat yapmasını bekliyor.
16.03.2024 Gündem
Türkiye-Irak güvenlik görüşmesinin sonuç bildirisi: Irak PKK'yı 'yasaklı örgüt' ilan etti
Türkiye-Irak güvenlik görüşmesinin sonuç bildirisi: Irak PKK'yı 'yasaklı örgüt' ilan etti Türkiye ve Irak arasında başkent Bağdat’ta yapılan Güvenlik Mekanizması Görüşmesine ilişkin ortak bildiri yayınlandı. Türkiye, Irak Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından PKK’nın Irak’ta yasaklı bir örgüt olduğu belirtildi.
14.03.2024 Gündem
Çağlar Ertuğrul: Boşananlara 'altınımı geri ver' demek istiyorum!
Çağlar Ertuğrul: Boşananlara 'altınımı geri ver' demek istiyorum! Daha önce 'Teşkilat', 'Yanımda Kal' ve 'Afili Aşk' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, geçtiğimiz gün bir programa konuk oldu. "Düğün mekanları çok çok pahalı. Damatlık çok pahalı" diyerek evliliğe sıcak bakmayan oyuncu, boşanmış tanıdıklarına da göndermede bulunmadan edemedi.
12.03.2024 Cadde
Yeniden Refah Partisi'nin seçim aracına ateş açılmıştı! İBB Başkan Adayı Altınöz'den açıklama
Yeniden Refah Partisi'nin seçim aracına ateş açılmıştı! İBB Başkan Adayı Altınöz'den açıklama Dün İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde Yeniden Refah Partisi'nin seçim aracına ateş açıldı. Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Mehmet Altınöz saldırıya dair açıklamalarda bulundu.
10.03.2024 Gündem
“Tüm yöneticiler uyum içerisinde çalışırsa şehirlerin geleceği aydınlıktır”
“Tüm yöneticiler uyum içerisinde çalışırsa şehirlerin geleceği aydınlıktır” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, şehirlerin hayatını insanoğlunun hayatına benzeterek, "İnsanoğlu bakımlı, sıhhatli olduğunda, kendine çekidüzen verdiğinde nasıl ki büyüyen ve gelişen bir yapısı varsa, şehirler de aynen böyle. Eğer bu bakımı ihmal ederseniz o şehirler yavaş yavaş gerilemeye başlar. Şehirlerin geleceği o şehirde yaşayan yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılıdır. Eğer oradaki mülki idarecilerimiz başta olmak üzere tüm yöneticiler bir araya gelip uyum içerisinde şehri ileriye taşımak için gayret ediyorlarsa, o şehirlerin geleceği aydınlıktır. Bunun en güzel örneğini biz Bursa’da görüyoruz." dedi.
9.03.2024 Ekonomi
‘Kaan’ ilk kez ekranda
‘Kaan’ ilk kez ekranda Türkiye’de ilk defa bir yapım şirketi ‘Milli Muharip Uçağı Kaan’ı dizisinde kullandı.
8.03.2024 Cadde
‘Gölgemizde yürümelerine izin vermeyiz’
‘Gölgemizde yürümelerine izin vermeyiz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan “Partimizin eski belediye başkanlarını aday göstererek kendileri kazanmak değil, bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı. Hem bize kaybettirmeye çalışıp hem çeşitli beyan ve imalarla gölgemizde yürümeye kalkanlara müsaade etmeyiz” dedi.
7.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: 7 gün 24 saat koşturmaya söz veriyoruz
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ: 7 gün 24 saat koşturmaya söz veriyoruz AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Kemalpaşa ilçesinde 3 kademe teşkilat mensupları, STK temsilcileri, muhtarlar ve odalar ile bir araya geldi. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına ise eski başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmir milletvekilleri, AK Parti ve MHP ilçe başkanları ve AK Parti Kemalpaşa Belediye başkan adayı Galip Atar katıldı.
5.03.2024 Gündem
Yeniden Refah Partili Kılıç'tan 'adaylar geri çekilecek' iddialarına açıklama
Yeniden Refah Partili Kılıç'tan 'adaylar geri çekilecek' iddialarına açıklama Yeniden Refah Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç, partilerinden gösterilen adayların geri çekilmesi iddialarına ilişkin açıklama yaptı.
5.03.2024 Gündem
İYİ Parti’de erime sürüyor
İYİ Parti’de erime sürüyor Yerel seçime bir aydan kısa bir süre kalmasına rağmen, İYİ Parti’de istifa rüzgarları esmeye devam ediyor.
5.03.2024 Gündem
AK Parti'li Kabaktepe: Hedef en az 30 belediyeyi kazanmak
AK Parti'li Kabaktepe: Hedef en az 30 belediyeyi kazanmak Büyük bir aşkla, yorulmadan çalışacaklarını belirten AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Hedefimiz; 24 olan belediye sayımızı en az 30’a yükseltmektir" dedi.
3.03.2024 Gündem
Hürkuş’un kanatları nasıl kırıldı
Hürkuş’un kanatları nasıl kırıldı Nuri Demirağ ve Vecihi Hürkuş’un hayatı yerli havacılığı bu topraklarda kurmanın çetin mücadelesiyle geçti. Ne yazık ki Hürkuş’un serpilip kök salmasına imkân tanınmadı.
3.03.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması! 'İnşallah parlamentomuzda bu uzlaşma sağlanır'
Bakan Tunç'tan yeni anayasa açıklaması! 'İnşallah parlamentomuzda bu uzlaşma sağlanır' Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’nın proje tanıtım toplantısına katıldı.
2.03.2024 Gündem
İYİ Parti Tokat adayı için karar
İYİ Parti Tokat adayı için karar İYİ Parti Tokat Belediye Başkanı Adayı Şeref Menteşe, Tokat Seçim Kurulu tarafından gönderilen adaylığının düştüğü kararının kendisine ulaştığını duyurdu.
2.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Artık 5-10 yıllık değil, 100 yıllık planlar yapıyoruz
Bakan Işıkhan: Artık 5-10 yıllık değil, 100 yıllık planlar yapıyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Daha kendi sorumluluğundaki ilçenin yolunu yapamayan, çöpünü toplayamayan, halka hizmet nedir bilmeyen bir zihniyetten küresel bir hedef beklenemez. Halkın rızkını teröre peşkeş çeken zihniyetlerden ne şehirlerimiz için ne de ülkemiz için büyük projeler beklenemez” dedi.
1.03.2024 Haberler
Bakan Işıkhan: Artık 5-10 yıllık değil, 100 yıllık planlar yapıyoruz
Bakan Işıkhan: Artık 5-10 yıllık değil, 100 yıllık planlar yapıyoruz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Daha kendi sorumluluğundaki ilçenin yolunu yapamayan, çöpünü toplayamayan, halka hizmet nedir bilmeyen bir zihniyetten küresel bir hedef beklenemez. Halkın rızkını teröre peşkeş çeken zihniyetlerden ne şehirlerimiz için ne de ülkemiz için büyük projeler beklenemez” dedi.
1.03.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya ilk kez CNN Türk'te açıkladı! Erdoğan telefonda ne söyledi?
Bakan Yerlikaya ilk kez CNN Türk'te açıkladı! Erdoğan telefonda ne söyledi? İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya CNN Türk'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, "9 ayda çetelere 1024 operasyon yaptık. 378 organize suç örgütü çökertildi." ifadelerini kullandı. Yerlikaya operasyonlarda el konulan mal varlığını değerini de açıkladı.
28.02.2024 Gündem
MİT’ten hibrit mücadele metodu
MİT’ten hibrit mücadele metodu Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, MİT’in 2023 yılı faaliyet raporunun sunuş bölümünü kaleme aldı.
28.02.2024 Gündem
AK Parti'den müşahit açıklaması: 420 bin kişi görevlendirilecek
AK Parti'den müşahit açıklaması: 420 bin kişi görevlendirilecek AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
26.02.2024 Haberler
AK Parti'den müşahit açıklaması: 420 bin kişi görevlendirilecek
AK Parti'den müşahit açıklaması: 420 bin kişi görevlendirilecek AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.
26.02.2024 Gündem
AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı projelerini anlattı
AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı projelerini anlattı AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İlknur Kovaç Bayraktar, proje tanıtım ve lansman toplantısında konuştu.
25.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teşkilat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.