Bahçenizi nasıl alırdınız yatay mı yoksa dikey mi?
Bahçenizi nasıl alırdınız yatay mı yoksa dikey mi? Kent yaşamında dikey bahçeler popüler hale geliyor. Konuttan ofise kadar pek çok alanda uygulanan dikey bahçeler, ısı yalıtımı sağlarken, gürültü kirliliğini en aza indiriyor.
11.07.2021 Dekorasyon
Zakkum bitkisinin özellikleri
Zakkum bitkisinin özellikleri Latince ismi Nerium Oleander olan zakkum bitkisi ülkemizin hemen hemen her yerinde yetişmektedir. Peki zakkum bitkisi nasıl yetiştirilir? Özellikleri nelerdir? Peyzaj mimarı Özlem Özdemir Taş anlattı.
23.07.2018 Dış Mekan
Haziran ayında bahçede dikkat edilmesi gereken işler
Haziran ayında bahçede dikkat edilmesi gereken işler Haziran ayında bahçede ne gibi işler yapılması gerekiyor? Peyzaj Mimarı Özlem Özdemir Taş, Haziran ayında yapılması gereken işleri anlattı.
4.06.2018 Dış Mekan
Fesleğenlerin yetiştirilmesi ve özellikleri
Fesleğenlerin yetiştirilmesi ve özellikleri Fesleğen nasıl yetiştirilir? Fesleğen bakımında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Peyzaj mimarı Özlem Özdemir Taş fesleğenlerin özelliklerini anlattı.
24.05.2018 Dış Mekan
Mayıs ayında bahçede yapılması gerekenler
Mayıs ayında bahçede yapılması gerekenler Bahçeniz yaza hazır mı? Peyzaj Mimarı Özlem Özdemir Taş Mayıs ayında bahçede yapılması gerekenleri anlattı.
2.05.2018 Dış Mekan
Nisan ayında bahçede yapılması gereken işler
Nisan ayında bahçede yapılması gereken işler Nisan ayı geldi, güneş iyice yüzünü göstermeye başladı. Peyzaj Mimarı Özlem Özdemir Taş Nisan ayında bahçede yapılması gereken işleri sıraladı.
2.04.2018 Dış Mekan
Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra isim verme konusu üzerinde derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerine hayat boyu taşıyacakları isim verirken anne ve baba adayları seçici oluyor. Karar verme sürecinde zorlanan ebeveynler yakınlarına danışırken internet üzerinden erkek isimleri ve anlamları konusunda bilgi alıyor. Popüler olması ve modern çağa uygun olmasını isteyen anne ve baba adayları nadir bulunan, keşfedilmemiş, güzel anlamlar olan isimleri vermek istiyor. Ö harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Milli Eğitim Bakanlığından:
Milli Eğitim Bakanlığından: Milli Eğitim Bakanlığından:               Bakanlığımız personeli iken KHK ile kamu görevinden çıkarılan ya da Bakanlığımız adına yurtdışında resmi burslu öğrenci statüsünde öğrenim görmekte iken KHK ile   öğrencilikle ilişiği kesilen ve aşağıda bilgileri yer alan kişilerin ihraç işlemine karşın OHAL  İşlemleri İnceleme Komisyonuna yapmış olduğu başvuruları sonuçlandırılmıştır...
17.05.2023 Resmi İlanlar
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023: 28. dönem AK Parti milletvekili aday listesi il il
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023: 28. dönem AK Parti milletvekili aday listesi il il Türkiye 2023 seçimlerine hazırlanırken aday listeleri açıklandı. Partiler YSK'ya milletvekili aday listesini teslim etti. AK Parti'nin de milletvekili aday listesi belli oldu. Şimdi seçmenler sıklıkla "AK Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor.
10.04.2023 Bilgi Rehberi
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler?
28. DÖNEM MEMLEKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: Memleket Partisi milletvekili adayları kimler? 14 Mayıs 2023 seçimleri için Memleket Partisi milletvekili aday listesi de açıklandı. Seçime katılacak adaylar il il paylaşıldı. Memleket Partisi 2023 seçimlerinde milletvekili adayları kimler oldu? İşte, 28. dönem Memleket Partisi milletvekili adayları isim listesi...
10.04.2023 Bilgi Rehberi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi, Yüksek Seçim Kurulu’na 81 il ve 87 seçim bölgesinin tamamı için aday listesi sundu.
10.04.2023 Gündem
AK Parti'nin milletvekili aday listesi netleşti! İşte tam liste
AK Parti'nin milletvekili aday listesi netleşti! İşte tam liste 14 Mayıs seçimlerine gidilirken, AK Parti'nin aday listesi kesinleşti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
11.04.2023 Gündem
2023  AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KESİNLEŞTİ!  28. dönem Ak Parti milletvekili adayları isim listesi: Hangi ilden kim aday oldu?
2023 AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KESİNLEŞTİ! 28. dönem Ak Parti milletvekili adayları isim listesi: Hangi ilden kim aday oldu? 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde Ak Parti Milletvekili adayları merak konusu olmaya devam ediyor. Milletvekili aday isim listesi için son gününde 28. dönem AK Parti milletvekili adayları belli oldu. İşte listedeki isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
Son dakika! 'Yanımda olması için dünyaları verirdim' Onların çocukları yüreğimize kazındı
Son dakika! 'Yanımda olması için dünyaları verirdim' Onların çocukları yüreğimize kazındı Gelen bir son dakika haberine göre; Kızları Tüm Türkiye’yi derinden sarsan cinayetlere kurban giden anneler yüreklerinde büyük bir boşluk ve özlem duyuyor.
9.05.2021 Pazar
Bakan Selçuk 'Ziya Öğretmen Bizim Okulda' etkinliğini mezunu olduğu liseden başlattı
Bakan Selçuk 'Ziya Öğretmen Bizim Okulda' etkinliğini mezunu olduğu liseden başlattı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Gençlere bakarken bakan olmanın aklıma bile gelmediği o yaşlarımın anıları canlandı. Gördüm ki Taş Mektep'te seneler, suretler değişiyor ama o kurumsal duruş, köklü gelenekler ve aidiyet duygusu değişmiyor." ifadesini kullandı.
15.01.2021 Gündem
Benim Milliyet'im
Benim Milliyet'im “19 yaşında kapısından adımımı attığım Milliyet benim için bir iş yeri değil yuva demek...
29.11.2020 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
AK Parti'de 145 yeni isim TBMM'ye girdi
AK Parti'de 145 yeni isim TBMM'ye girdi 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre 295 milletvekili kazanan AK Parti'de 145 yeni isim Meclis'e girdi.
26.06.2018 Siyaset
Ak Parti milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il Ak Parti milletvekili adayları
Ak Parti milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il Ak Parti milletvekili adayları Ak Parti milletvekili aday listesi YSK'ya teslim edildi. 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi. İşte il il Ak Parti milletvekili aday listesi
22.05.2018 Gündem
Son dakika: İşte AK Parti milletvekili adaylarının tam listesi
Son dakika: İşte AK Parti milletvekili adaylarının tam listesi Ak Parti'de 24 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olacakların isimleri belirlendi.
22.05.2018 Siyaset
CHP İzmir’de  Yücel dönemi
CHP İzmir’de Yücel dönemi Merakla beklenen CHP İzmir İl Kongresi’nde sonuç, tartışmalar ve karşılıklı suçlamalar içeren konuşmaların ardından, sabaha karşı belli oldu. Deniz Yücel 355 oyla yeni İl Başkanı seçildi. Rakibi Utku Gümrükçü ise 234 oyda kaldı
8.01.2018 Ege
Topuklu Efe, Nazilli’ye çifte armağan getirdi
Topuklu Efe, Nazilli’ye çifte armağan getirdi Aydın Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu, ASKİ Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Spor Salonu’nun temelini attı. Haziran ayında tesisin hizmete girmesi bekleniyor
25.02.2017 Ege