Tetteh

Tetteh

Son dakika Tetteh haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tetteh gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tetteh haber sayfamızda...

Tetteh

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 542 tetteh haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Hamza Hamzaoğlu iddialı konuştu: Arda Güler'den sonra Fenerbahçe'nin yüzünü güldürecek
ÖZEL | Hamza Hamzaoğlu iddialı konuştu: Arda Güler'den sonra Fenerbahçe'nin yüzünü güldürecek Son olarak Eyüpspor'u çalıştıran Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray - Beşiktaş derbisi, milli takım ve Fenerbahçeli futbolcularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Skorer'e konuşan Hamzaoğlu, Fenerbahçeli yıldız için önemli bir iddiada bulundu.
21.10.2023 Galatasaray
Adanaspor, sahasında Şanlıurfaspor'a mağlup oldu!
Adanaspor, sahasında Şanlıurfaspor'a mağlup oldu! Adanaspor 1’inci Lig'in 2'nci haftasında Şanlıurfaspor'a sahasında 2-1 yenilerek haftayı puansız kapattı.
19.08.2023 1.Lig
Adanaspor, Boluspor deplasmanında kazandı!
Adanaspor, Boluspor deplasmanında kazandı! Trendyol 1. Lig'in 1'inci haftasında Boluspor, Adanaspor'a 2-0 mağlup oldu.
11.08.2023 1.Lig
Hull City'de ayrılık! Fransa ekibine transfer oldu
Hull City'de ayrılık! Fransa ekibine transfer oldu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, Benjamin Tetteh'in Metz'e transfer olduğunu açıkladı.
10.08.2023 Dünyadan Futbol
Acun Ilıcalı'dan transfer itirafı: Transferden vazgeçtik, parasını ödeyemezdik!
Acun Ilıcalı'dan transfer itirafı: Transferden vazgeçtik, parasını ödeyemezdik! İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi ve Başkanı Acun Ilıcalı, transfer çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Hatayspor, Hull City ile gollü berabere kaldı!
Hatayspor, Hull City ile gollü berabere kaldı! Atakaş Hatayspor, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkıcı etkilere sebep olan depremin ardından ilk kez sahaya çıktığı Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Hull City ile hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.
9.07.2023 Hatayspor
Liam Rosenior: Şu anda Hull City'nin Premier Lig'de oynadığı zamana geri dönüyoruz diyebilirim
Liam Rosenior: Şu anda Hull City'nin Premier Lig'de oynadığı zamana geri dönüyoruz diyebilirim İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin teknik direktörü Liam Rosenior, "Şu anda Hull City'nin Premier Lig'de oynadığı zamana geri dönüyoruz diyebilirim. Acun Bey de heyecanımızı artıran birisi oldu. Kendisi insanları heyecanlandırmak konusunda çok başarılı birisi. Şehir Acun Bey'i çok seviyor. Bu destekle birlikte yeniden Premier Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi.
7 gollü özel maçta Hull City, Galatasaray'ı mağlup etti!
7 gollü özel maçta Hull City, Galatasaray'ı mağlup etti! Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, özel maçta Hull City ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar ilk yarısını 3-1 üstün kapattığı müsabakadan 4-3 mağlup ayrıldı.
6.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Emin Bayram fırtınası! Transfer söylentileri arasında şov yaptı
Galatasaray'da Emin Bayram fırtınası! Transfer söylentileri arasında şov yaptı Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, ilk hazırlık maçında Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile karşı karşıya geldi. Transfer sezonunda ismi İngiliz kulübü ile geçen Emin Bayram'ın maçta gösterdiği performans dikkat çekti.
6.07.2023 Galatasaray
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler iddiası ve Ozan Tufan sözleri
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler iddiası ve Ozan Tufan sözleri Championship ekibi Hull City, Galatasaray ve Hatayspor'la özel maçta karşı karşıya gelecek. Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, düzenlediği basın toplantısında transfer gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.07.2023 Dünyadan Futbol
Acun Ilıcalı, Trabzonspor'un yıldızını transfer etmek istiyor
Acun Ilıcalı, Trabzonspor'un yıldızını transfer etmek istiyor İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Türk iş insanının Trabzonspor'da forma giyen tecrübeli futbolcuyu gündemine aldığı iddia edildi.
27.05.2023 Dünyadan Futbol
Bandırmaspor - Gençlerbirliği maçında kazanan çıkmadı
Bandırmaspor - Gençlerbirliği maçında kazanan çıkmadı Spor Toto 1. Lig'in 38'inci haftasında Bandırmaspor ile Gençlerbirliği arasında oynanan maç 1-1'lik beraberlikle tamamlandı.
21.05.2023 1.Lig
Bandırmaspor kendi evinde hata yapmadı!
Bandırmaspor kendi evinde hata yapmadı! Spor Toto 1. Lig’in 36. haftasında Bandırmaspor, konuk ettiği Boluspor'u 2-1 mağlup etti.
7.05.2023 1.Lig
Bandırmaspor - Altınordu maçında 6 gol var kazanan yok!
Bandırmaspor - Altınordu maçında 6 gol var kazanan yok! Bandırmaspor, Spor Toto 1’inci Lig'in 35. haftasında Altınordu ile 3-3'lük skorla berbare kaldı.
30.04.2023 1.Lig
Erzurumspor'dan müthiş geri dönüş!
Erzurumspor'dan müthiş geri dönüş! Spor Toto 1'inci Lig'in 34'üncü haftasında Bandırmaspor, sahasında Erzurumspor’a 4-2 mağlup oldu.
24.04.2023 1.Lig
Bandırmaspor uzatmalarda hayat buldu!
Bandırmaspor uzatmalarda hayat buldu! Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında Bandırmaspor, konuk ettiği Sakaryaspor'u 3-2 mağlup etti.
17.04.2023 1.Lig
Bandırmaspor - Bodrumspor: 0-4
Bandırmaspor - Bodrumspor: 0-4 Spor Toto 1'inci Lig'in 29'uncu haftasında Bandırmaspor ile Bodrumspor karşı karşıya geldi. Rakibini 4-0 mağlup eden Bodrumspor 3 puanı hanesine yazdırdı.
29.03.2023 1.Lig
Samsunspor, Bandırmaspor'u farklı mağlup etti! 5 gol
Samsunspor, Bandırmaspor'u farklı mağlup etti! 5 gol Spor Toto 1. Lig'in 26'ncı haftasında Samsunspor, Bandırmaspor'u 5-0'lık skorla mağlup etti.
14.03.2023 1.Lig
Hull City, deplasmanda yine puan kaybetti!
Hull City, deplasmanda yine puan kaybetti! İngiltere Championship'in 36. haftasında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Coventry ile karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
11.03.2023 Dünyadan Futbol
Bandırmaspor, sahasında karşılaştığı Eyüpspor'a 1-0 mağlup oldu
Bandırmaspor, sahasında karşılaştığı Eyüpspor'a 1-0 mağlup oldu Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında Bandırmaspor ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. Mücadeleden Eyüpspor 1-0'lık skorla galip ayrıldı.
9.03.2023 1.Lig
Bodrumspor, Adanaspor'u 2-1 mağlup etti
Bodrumspor, Adanaspor'u 2-1 mağlup etti Spor Toto 1'inci Lig'in 22'nci haftasında Adanaspor ile Bodrumspor karşı karşıya geldi. Bodrumspor rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puana uzanan taraf oldu.
29.01.2023 1.Lig
Hull City'nin yıldızı Süper Lig'e geri döndü! Başkan resmen açıkladı
Hull City'nin yıldızı Süper Lig'e geri döndü! Başkan resmen açıkladı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de flaş bir ayrılık yaşandı. İngiliz kulübünün yıldızı Süper Lig'e geri döndü. Başkan transferi resmen açıkladı.
10.01.2023 Antalyaspor
Acun Ilıcalı'dan Beşiktaş'ı şoke eden Ozan Tufan talebi! Transferde beklenmedik gelişme
Acun Ilıcalı'dan Beşiktaş'ı şoke eden Ozan Tufan talebi! Transferde beklenmedik gelişme Beşiktaş'ın Ozan Tufan ısrarı sürüyor. Siyah-beyazlılar, milli yıldızın transferi için Hull City ile görüşürken beklenmedik bir yanıt aldı.
7.01.2023 Beşiktaş
Hull City'de Acun Ilıcalı gözünü kararttı! Tarihi jest
Hull City'de Acun Ilıcalı gözünü kararttı! Tarihi jest Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'den tarihi bir karar geldi. Acun Ilıcalı karar için "Taraftarımıza kayıtsız kalmadık ve bu kararı aldık' dedi.
5.01.2023 Futbol
Ozan Tufan adım adım Süper Lig devine! Transfer için görüşmeler başladı
Ozan Tufan adım adım Süper Lig devine! Transfer için görüşmeler başladı Hull City forması giyen Ozan Tufan, bu sezon gösterdiği performans ile dikkat çekti. Süper Lig devinin listesinde olan tecrübeli futbolcu, kendisine gelen teklifi kabul ettiği öğrenildi.
5.01.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Tetteh ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.