Tevfik Göksu

Tevfik Göksu

Son dakika Tevfik Göksu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tevfik Göksu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tevfik Göksu haber sayfamızda...

Tevfik Göksu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 427 tevfik göksu haberi bulunmuştur.
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Oturumda siyasi parti gruplarının yeni yönetimleri de belli oldu.
15.04.2024 Gündem
Tevfik Göksu'nun İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi
Tevfik Göksu'nun İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun, İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi.
15.04.2024 Gündem
İmamoğlu'ndan Kent Lokantası açıklaması
İmamoğlu'ndan Kent Lokantası açıklaması İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Küçükçekmece Ayamama-Kaynarca Yağmur Suyu Tüneli ile Gürpınar Yağmur Suyu Tüneli Kazı Başlama Töreni’ne katıldı.
11.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan Özel'e sert tepki! 'Sen git önce oturduğun koltuğun hakkını ver'
Murat Kurum'dan Özel'e sert tepki! 'Sen git önce oturduğun koltuğun hakkını ver' İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Esenler’de düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi. Kurum, ev kadınlarının ayrıştırılması ve CHP Genel Başkanı Özel’in bedelli askerlikle ilgili sözlerine tepki gösterdi.
9.03.2024 Gündem
Kurum: ‘Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek, ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak
Kurum: ‘Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek, ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’un yeniden yükselişi için çalıştıklarını belirterek; "Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek; ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak" dedi.
17.02.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Hak-İş; yerli, milli ve güçlü bir sese sahiptir
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Hak-İş; yerli, milli ve güçlü bir sese sahiptir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Hak-İş Federasyonu Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu.
7.02.2024 Ekonomi
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Murat Kurum ile görüştü
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Murat Kurum ile görüştü Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ile bir araya geldi.
22.01.2024 Gündem
Dertleri İstanbul’un nimetini sömürmek
Dertleri İstanbul’un nimetini sömürmek Partisinin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıklayan Erdoğan, törende yaptığı konuşmada mevcut İBB yönetimini eleştirdi, “İnşallah 31 Mart’ta İstanbul’un beş yıllık fetret devri son bulacak, yeniden şahlanış dönemi başlayacak” dedi...
21.01.2024 Gündem
AK Parti İstanbul Esenler Belediye Başkan Adayı 2024 Mehmet Tevfik Göksu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Esenler Belediye Başkan Adayı Mehmet Tevfik Göksu kimdir?
AK Parti İstanbul Esenler Belediye Başkan Adayı 2024 Mehmet Tevfik Göksu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Esenler Belediye Başkan Adayı Mehmet Tevfik Göksu kimdir? AK Parti belediye başkan adayları netleşiyor! 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine katılacak İstanbul ilçeleri belediye başkan adayları duyuruldu. İstanbul'un 39 ilçesinin adayı açıklandı. AK Parti Esenler Belediye Başkan Adayı belli oldu. Peki, 31 Mart Yerel Seçimleri AK Parti İstanbul Esenler Belediye Başkan Adayı kim?
20.01.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki aday tanıtım törenine telefonla bağlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki aday tanıtım törenine telefonla bağlandı AK Parti'nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar, şehirde coşkuyla karşılandı. Aday tanıtım törenine yoğun istek üzerine telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “31 Mart'ta çok daha farklı bir yürüyüşü Sakarya'da gerçekleştireceğiz” dedi.
19.01.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki aday tanıtım törenine telefonla bağlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki aday tanıtım törenine telefonla bağlandı AK Parti'nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Yusuf Alemdar, şehirde coşkuyla karşılandı. Aday tanıtım törenine yoğun istek üzerine telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “31 Mart'ta çok daha farklı bir yürüyüşü Sakarya'da gerçekleştireceğiz” dedi.
19.01.2024 Gündem
Kurum: Bizim derdimiz İstanbul'umuza 5 yıldır verilmeyen hizmeti vermektir
Kurum: Bizim derdimiz İstanbul'umuza 5 yıldır verilmeyen hizmeti vermektir Sivil Toplum Kuruluşlarıyla (STK) bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "5 yılda kavgadan, oluşturulan kaostan kaybedilen yılları hızlı bir şekilde 31 Mart'ta hızlı bir motivasyonla geri İstanbullulara kazandırmış olacağız." dedi.
17.01.2024 Gündem
Murat Kurum: 5 yılda kavgadan kaostan kaybedilen yılları İstanbullulara geri kazandırmış olacağız
Murat Kurum: 5 yılda kavgadan kaostan kaybedilen yılları İstanbullulara geri kazandırmış olacağız Sivil Toplum Kuruluşlarıyla (STK) bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, '5 yılda kavgadan, oluşturulan kaostan kaybedilen yılları hızlı bir şekilde 31 Mart'ta hızlı bir motivasyonla geri İstanbullulara kazandırmış olacağız. İstanbul yaralı bir şehir oldu. Biz bu kaosu iletişimsizliği, gördüğünüz bu noktada sadece bahanelerin arkasında sığınan bir yönetim anlayışını değil, istişareyi, uyumu ve başarıyı tüm belediye başkanı arkadaşlarımla birlikte sergileyeceğiz dedi.
17.01.2024 Haberler
Murat Kurum'dan İBB çalışanlarına özlük hakkı iyileştirme sözü
Murat Kurum'dan İBB çalışanlarına özlük hakkı iyileştirme sözü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına özlük hakkını iyileştirme sözü verdi.
17.01.2024 Gündem
CHP'li üye İBB Meclis Toplantısında partisini eleştirdi
CHP'li üye İBB Meclis Toplantısında partisini eleştirdi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ocak ayı toplantısının 3. oturumunda, ihraç istemiyle disipline sevk edilen CHP'li meclis üyesi Mehmet Ali Tüy, grubunun bilgisi olmadan söz alarak konuşma yaptı. CHP'yi eleştiren Tüy, AK Parti'yi övdü.
11.01.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi hep sokakta göreceksiniz
Murat Kurum: Bizi hep sokakta göreceksiniz Eyüpsultan Camii’ndeki sabah namazı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, "Hep milletimizin zor gününde yanında olduk, yine İstanbulluların bize ihtiyaç duyduğu her anda yanlarında olacağız. Bizi hep sokakta göreceksiniz, ulaşım çilesini bitirirken göreceksiniz." dedi.
8.01.2024 Haberler
Murat Kurum seçim startını verdi: İstanbul için acil eylem planı
Murat Kurum seçim startını verdi: İstanbul için acil eylem planı Seçim startını veren AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, iki önemli başlığa dikkat çekti.
8.01.2024 Gündem
Erdoğan, 26 ilin adayını açıkladı! 'İstanbul’u muradına kavuşturacağız'
Erdoğan, 26 ilin adayını açıkladı! 'İstanbul’u muradına kavuşturacağız' Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 26 kentteki belediye başkan adaylarını duyurdu. “İstanbul’umuzu muradına kavuşturacağız” diyen Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayının Murat Kurum olduğunu açıkladı. Öte yandan adaylığı açıklanan Murat Kurum'dan da dikkat çeken mesajlar geldi.
8.01.2024 Gündem
AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı hayatını kaybetti
AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı hayatını kaybetti AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Hüseyin Murat Uysal'ın vefatı sonrası peş peşe başsağlığı mesajları yayımlandı.
31.12.2023 Gündem
Kalyoncu ailesinin acı günü
Kalyoncu ailesinin acı günü İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun eniştesi Fahri Cengiz Kalyoncu son yolculuğuna uğurlandı.
21.12.2023 Ekonomi
Erdoğan’dan temayül değerlendirmesi: Geçen 5 yıl İstanbul için kayıp yıllar oldu
Erdoğan’dan temayül değerlendirmesi: Geçen 5 yıl İstanbul için kayıp yıllar oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü AK Parti’nin İstanbul adayının belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen temayül yoklamasında teşkilatına “Daha çok çalışmalıyız. Geçirdiğimiz 5 yıl, İstanbul’un kayıp yıllarıdır” diye seslendi.
20.12.2023 Gündem
Bakan Tekin'den su giderleriyle ilgili açıklama: Belediyelerle sıkıntı yaşıyoruz
Bakan Tekin'den su giderleriyle ilgili açıklama: Belediyelerle sıkıntı yaşıyoruz Esenler Tuna Eğitim Vadisi'nin resmi açılışı, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla gerçekleşti.
19.12.2023 Gündem
İstanbul yoklamasında dört isim bir adım öne çıktı! Kurum, Karaismailoğlu, Turan ve Göksu
İstanbul yoklamasında dört isim bir adım öne çıktı! Kurum, Karaismailoğlu, Turan ve Göksu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla önceki gün AK Parti’nin İstanbul adayının belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen temayül yoklamasında eski bakanlar Murat Kurum ve Adil Karaismailoğlu ile Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun Cumhur İttifakı’nın İstanbul adaylığı için en güçlü isimler olarak öne çıktığı belirtiliyor.
19.12.2023 Gündem
Bitmez son yolculuğuna uğurlandı
Bitmez son yolculuğuna uğurlandı Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı.
16.12.2023 Gündem
Hasan Bitmez son yolculuğuna uğurlandı
Hasan Bitmez son yolculuğuna uğurlandı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, İstanbul'da Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
15.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tevfik Göksu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.