Texas

Texas

Son dakika Texas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Texas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Texas haber sayfamızda...

Texas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.495 texas haberi bulunmuştur.
ABD’yi fırtına vurdu, Texas’ta ceviz büyüklüğünde dolu yağdı
ABD’yi fırtına vurdu, Texas’ta ceviz büyüklüğünde dolu yağdı ABD’nin doğusu ve orta kesiminde şiddetli fırtına ve yağış etkili olurken Texas eyaletinde ceviz büyüklüğünde dolu yağdı.
3.04.2024 Haberler
Citi'den petrol tahmini
Citi'den petrol tahmini Citigroup analistleri brent tipi ham petrolün ikinci çeyrekte ortalama 78 dolar/varil olacağını ve gelecek yılın sonlarına doğru 55 dolar/varil seviyesine gerileyebileceğini tahmin ediyor.
19.03.2024 Uzmanpara
İlk 2 deneme hüsranla sonuçlanmıştı... Starship roketi yörüngeye çıktı
İlk 2 deneme hüsranla sonuçlanmıştı... Starship roketi yörüngeye çıktı ABD'li uzay taşımacılığı şirketi SpaceX şirketine ait Starship roketi, 3. test uçuşundan ilk kez yörüngeye çıkarken, atmosfere yeniden girişi sırasında iletişim kesildi.
14.03.2024 Haberler
İlk 2 deneme hüsranla sonuçlanmıştı... Starship roketi yörüngeye çıktı
İlk 2 deneme hüsranla sonuçlanmıştı... Starship roketi yörüngeye çıktı ABD'li uzay taşımacılığı şirketi SpaceX şirketine ait Starship roketi, 3. test uçuşundan ilk kez yörüngeye çıkarken, atmosfere yeniden girişi sırasında iletişim kesildi.
14.03.2024 Dünya
ABD'de Cumhuriyetçi Parti’nin aday adayıydı... Nikki Haley'den seçim kararı
ABD'de Cumhuriyetçi Parti’nin aday adayıydı... Nikki Haley'den seçim kararı ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi.
6.03.2024 Dünya
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu ABD Başkanı Joe Biden ve bir önceki başkan Donald Trump, Süper Salı olarak isimlendirilen ve ülkede 15 eyalette birden yapılan ön seçimlerle Kasım ayında yeniden başkanlık yarışında karşı karşıya gelmeyi garantilediler.
6.03.2024 Dünya
Texas’ta yangın krizi: Acil durum ilan edildi!
Texas’ta yangın krizi: Acil durum ilan edildi! ABD'nin Texas eyaletinin beş farklı noktasında devam eden yangınlarda şu ana kadar 370 bin dönümlük alan küle dönerken, acil durum ilan edildi. Yanı sıra Smokehouse Creek yangınına müdahale için Greenville şehrinden yola çıkan bir itfaiye ekibi, görüş mesafesinin düştüğü yolda alevlerin arasında kaldı.
28.02.2024 Dünya
Biden ve Trump aynı gün orada olacak! Dikkat çeken ziyaret
Biden ve Trump aynı gün orada olacak! Dikkat çeken ziyaret ABD Başkanı Joe Biden ve eski Başkan Donald Trump, bu hafta aynı gün ABD-Meksika sınırını ziyaret edecek.
26.02.2024 Dünya
Ünlü listede ilk ‘siyahi’
Ünlü listede ilk ‘siyahi’ ABD’li şarkıcı Beyonce, 11 Şubat’ta yayımladığı şarkısı “Texas Hold ‘Em” ile Billboard’un “Hot Country Songs” (Yeni Country Şarkıları) listesinde zirveye çıkan ilk siyahi kadın oldu.
22.02.2024 Dünya
Pistleri boşaltın! Kraliçe geri döndü
Pistleri boşaltın! Kraliçe geri döndü Beyonce’un dinlenme rekorları kıran “Rönesans” albümünün devamı geliyor!
14.02.2024 Kültür Sanat
Piyasalarda kader günü! Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: İşte yeni tahminler
Piyasalarda kader günü! Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: İşte yeni tahminler Yeni hafta itibarıyla altın, dolar ve borsadaki hareketli seyir oldukça dikkat çekiyor. Öte yandan piyasalarda gözler bugün Fed faiz kararında olacak. Peki kritik gelişme öncesi piyasalarda tahminler neler? Borsadaki yükselişin nedeni ne? Ekonomist Hikmet Baydar borsa için ‘Bu seviyeyi kırmadan yeni zirveyi konuşmak zor’ dedi. İşte detaylar...
31.01.2024 Ekonomi
ABD iç savaşın eşiğine geldi! Kaçak göç sorunu patladı: İstilaya karşı savunmaya geçtik
ABD iç savaşın eşiğine geldi! Kaçak göç sorunu patladı: İstilaya karşı savunmaya geçtik Kaçak göç sorunu nedeniyle ABD'den ayrılmayı dahi göze alan Texas valisine 25 eyaletten destek geldi. Uzmanlar ise hükümet ile Texas güçlerinin olası bir çatışmaya girmesi sonrası ülkenin iç savaşa sürüklenmesinden endişe ediyor.
27.01.2024 Dünya
Karla kaplı yolda aracı sollamak isterken kar küreme aracına çarptı
Karla kaplı yolda aracı sollamak isterken kar küreme aracına çarptı Büyük bir bölümü kar fırtınasının etkisinde olan ABD’nin New York kentinde karlı yolda hızla öndeki aracı sollamak isteyen araç ters şeride girince kar küreme aracıyla kafa kafaya çarpışarak ikiye bölündü.
20.01.2024 Haberler
ABD'de Cumhuriyetçiler başkan adayını nasıl seçiyor?
ABD'de Cumhuriyetçiler başkan adayını nasıl seçiyor? Eski ABD Başkanı Donald Trump da yeniden göreve seçilmek istiyor. Beyaz Saray'a giden yol uzun ve Trump’ın başkanlık seçimlerinde yarışabilmesi için önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olması gerekiyor. 2024 seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'nin adayı, muhtemelen Demokrat Parti'nin adayı Başkan Joe Biden ile karşılaşacak.
17.01.2024 Dünya
Tek bir günde 18 ölü, 31 yaralı! Katliamın sebebi beynindeki tümör mü?
Tek bir günde 18 ölü, 31 yaralı! Katliamın sebebi beynindeki tümör mü? Şafak vakti olmadan önce annesini ve eşini ve sonrasında tanımadığı birçok kişiyi daha öldürdü, tüm dünya yaşanılan bu katliam karşısında şaşkındı. Peki genç adam aslında gayet başarılı ve sağlıklı bir insanken nasıl bir anda seri katile dönüştü? Onu cani yapan şey aslında beynindeki tümör müydü? İşte gerçek.
15.01.2024 Yaşam
Texas'ta patlama: Ortalık savaş alanına döndü!
Texas'ta patlama: Ortalık savaş alanına döndü! ABD'nin Texas eyaletindeki bir otelde meydana gelen patlama sonucu 21 kişi yaralandı, ortalık savaş alanına döndü.
9.01.2024 Dünya
Petrol fiyatları ne kadar oldu?
Petrol fiyatları ne kadar oldu? Petrol fiyatları Libya'daki bir sahada meydana gelen üretim kesintisinin ve İsrail-Gazze savaşına ilişkin artan tansiyonun etkisiyle yükseldi.
4.01.2024 Uzmanpara
4 sektöre yatırım sinyali
4 sektöre yatırım sinyali Yabancı şirketlerle temaslarında Türkiye’ye ilginin arttığını gözlemlediklerini belirten DEİK Başkanı Nail Olpak, “Avrupa ve ABD tarafından enerji, dijitalleşme, gıda-tarım ve sağlık alanlarında pozitif sinyaller alıyoruz” dedi.
16.12.2023 Ekonomi
Tesla Cybertruck: 61 bin dolarlık aracın satışı Perşembe günü başlıyor
Tesla Cybertruck: 61 bin dolarlık aracın satışı Perşembe günü başlıyor Tesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023 Dünya
SpaceX'e bir şok daha! Starship'in ömrü '2,5 dakika' oldu
SpaceX'e bir şok daha! Starship'in ömrü '2,5 dakika' oldu ABD'li uzay taşımacılığı şirketi SpaceX şirketine ait Starship roketi, bugün yapılan fırlatmadan yaklaşık 2,5 dakika sonra infilak etti.
18.11.2023 Haberler
SpaceX'e bir şok daha! Starship'in ömrü '2,5 dakika' oldu
SpaceX'e bir şok daha! Starship'in ömrü '2,5 dakika' oldu ABD'li uzay taşımacılığı şirketi SpaceX şirketine ait Starship roketi, bugün yapılan fırlatmadan yaklaşık 2,5 dakika sonra infilak etti.
18.11.2023 Dünya
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler kurumsal hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
10.11.2023 Milliyet Executive
Meksika'dan yola çıktılar! Binlerce göçmenin son durağı ABD
Meksika'dan yola çıktılar! Binlerce göçmenin son durağı ABD Orta Amerikalı ve Venezuelalı binlerce göçmen ABD'ye gitmek için Meksika'dan yola çıktı.
6.11.2023 Dünya
Türkiye’ye ilkleri yaşattılar
Türkiye’ye ilkleri yaşattılar Cumhuriyet’imizin 100 yıllık tarihi boyunca çok önemli bilim insanları yetişti. Türkiye’ye ilkleri yaşatan bilim insanları, insanlığa yaptıkları hizmetlerle adlarını tarihe yazdırdı.
27.10.2023 Sağlık
Turkcell’in genel müdürü Dr. Ali Taha Koç oldu
Turkcell’in genel müdürü Dr. Ali Taha Koç oldu Turkcell’de genel müdürlük görevine Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi eski Başkanı Dr. Ali Taha Koç getirildi. Yönetim Kurulu kararıyla ataması onaylanan Dr. Ali Taha Koç bugünden (dün) itibaren göreve başladı.
14.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Texas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.