Tezgah

Tezgah

Son dakika Tezgah haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tezgah gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tezgah haber sayfamızda...

Tezgah

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.758 tezgah haberi bulunmuştur.
Bankaya giden kazanıyor! Faiz oranları sık sık değişmeye başladı
Bankaya giden kazanıyor! Faiz oranları sık sık değişmeye başladı Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. Neredeyse internet bankacılığıyla şubedeki faiz oranı bile farklı artık. Hatta şubeye gidip pazarlık yapan müşteri, internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Merak edilen detaylar Kanal D Ana Haber'de ortaya çıktı.
22.04.2024 Ekonomi
Damla Sönmez'den yeni hamle! 'İlk uzun metraj film deneyimim olacak'
Damla Sönmez'den yeni hamle! 'İlk uzun metraj film deneyimim olacak' 'Çukur', 'Alev Alev', 'Aziz', 'Maviye Sürgün' gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Damla Sönmez, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Güzel isim, muhabirlerin sorduğu sorulara yanıt verdi ve yeni projelerinden bahsetti.
22.04.2024 Cadde
Yapımcılık heyecanı
Yapımcılık heyecanı Damla Sönmez, yapımcılığını yaptığı ‘Tezgah’ filmi için heyecanlı olduğunu belirtti.
22.04.2024 Cadde
Bakan Şimşek duyurdu: KDV oranlarında artış yapmadık!
Bakan Şimşek duyurdu: KDV oranlarında artış yapmadık! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "KDV oranlarında artış yapmadık! Suistimalleri engellemeye yönelik tedbir alıyoruz." ifadelerini kullandı. DMM, yiyecek ve içecek KDV oranlarında artış olmadığını açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Rus metallerine yeni yaptırım
Rus metallerine yeni yaptırım Rusya tarafından yeni üretilen alüminyum, bakır ve nikelin ABD’ye ithalatı ile metal borsalarında işlem görmesi ABD ile İngiltere tarafından yasaklandı.
14.04.2024 Ekonomi
Beyoğlu'ndaki cinayetle ilgili yeni detaylar: 'Oğlu ‘Sefil Bilo', ‘Küçük Emrah' diyerek beni aşağıladı'
Beyoğlu'ndaki cinayetle ilgili yeni detaylar: 'Oğlu ‘Sefil Bilo', ‘Küçük Emrah' diyerek beni aşağıladı' Beyoğlu'nda kurulan bir semt pazarında tezgahta duran 66 yaşındaki adamı silahla ateş açarak öldüren ve Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan saldırganın ifadesi ortaya çıktı. Cinayet anının kameralara yansıdığı olayla ilgili katil zanlısının ifadesi ortaya çıktı.
29.03.2024 Gündem
“Vatandaş sırf ucuz diye aldıkları ürünlerle sağlıklarının kötü etkilenmesine müsaade etmesin”
“Vatandaş sırf ucuz diye aldıkları ürünlerle sağlıklarının kötü etkilenmesine müsaade etmesin” Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, “Vatandaşımız elbette cebini ve bütçesini düşünmek zorunda. Ancak sırf ucuz diye alınan ürünlerin sağlığımızı etkilemesine müsaade etmeyelim“ dedi.
23.03.2024 Ekonomi
İstavritin kilosu 25 TL'ye düştü: Tezgah önünde kuyruğa girdiler
İstavritin kilosu 25 TL'ye düştü: Tezgah önünde kuyruğa girdiler Rize’nin Pazar ilçesinde istavritin kilosu 25 TL’ye düşünce tezgahta kuyruk oluştu.
18.03.2024 Ekonomi
Antalya'da sağanak ve hortum! 6 kişi yaralandı, 1000 dönüm sera zarar gördü
Antalya'da sağanak ve hortum! 6 kişi yaralandı, 1000 dönüm sera zarar gördü Antalya’da dün akşam etkili olan sağanak hayatını felç etti, denizden karaya ulaşan 2 hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerindeki seraları, tarım alanlarını, iş yerlerini ve binaları etkiledi, 6 kişi de yaralandı. Hortum, örtü altı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm seraya zarar verdi.
6.03.2024 Gündem
Tavuk ile soğanı aynı yerde kesti, linç yedi! 'Başbakan kural ihlali yaptı'
Tavuk ile soğanı aynı yerde kesti, linç yedi! 'Başbakan kural ihlali yaptı' Geçtiğimiz günlerde Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen'in sosyal medya hesabından yaptığı yemek paylaşımı, ülkede tartışma yarattı. Nedeni çiğ tavuk ve soğanı aynı tahtada kesmesiydi. Peki ortalığı karıştıran bu olayın ardında nasıl bir gerçek yatıyor? İşin uzmanına sorduk.
1.03.2024 Genel Sağlık
Murat Kurum: Trafik çilesini de deprem korkusunu da bitireceğiz
Murat Kurum: Trafik çilesini de deprem korkusunu da bitireceğiz AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum Arnavutköy’de düzenlenen mitingde konuştu. Kurum, "Bugün İstanbul'u yönetenler milyonlarca riskli yuvada yaşayan 6 Milyon insanımızın, emin olun geleceğini düşünmüyorlar. Bugün bir tarafta Fikirtepe'de, Esenler'de toplam 75 bin yeni yuva için çalışanlar var. Diğer tarafta afet anında tatil beldelerine gidenler var" dedi
28.02.2024 Gündem
Fenerbahçe'den Dursun Özbek hakkında suç duyurusu! Sert yanıt
Fenerbahçe'den Dursun Özbek hakkında suç duyurusu! Sert yanıt Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sözlerine yanıt verdi. Ayrıca Fenerbahçe, Dursun Özbek hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu da açıkladı.
28.02.2024 Fenerbahçe
Bigadiç krizi: CHP'nin listesindeki isimler, İYİ Parti üyesi
Bigadiç krizi: CHP'nin listesindeki isimler, İYİ Parti üyesi İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turhan Çömez, "Şu an Bigadiç'teki CHP'nin aday listesinde bulunan isimler, İYİ Parti üyesi" dedi.
22.02.2024 Gündem
Hamsi rekor kırdı
Hamsi rekor kırdı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali'ndeki balık tezgahları olumsuz havadan etkilendi. Marmara Denizi’ndeki fırtına, birçok tezgahı boş bırakırken, hamsinin fiyatı ise bu senenin rekorunu kırdı.
30.01.2024 Ekonomi
Sektörden: Sven Mutfak, Banyo ve Kapı Koleksiyonu
Sektörden: Sven Mutfak, Banyo ve Kapı Koleksiyonu Tüm yaşam alanları için her zevk ve ihtiyaca yönelik tasarım koleksiyonuna sahip olan Themore Concept, Sven Mutfak, Banyo ve Kapı Koleksiyonu ile evin tüm ihtiyaçları için konforlu ve estetik çözümler sunuyor.
28.01.2024 Mimarlık
SATIŞA ÇIKTI! BİM 26 Ocak Cuma aktüel ürünler kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? TV, Cep Telefonu, Nostaljik Radyo, Midi Fırın, Termos...
SATIŞA ÇIKTI! BİM 26 Ocak Cuma aktüel ürünler kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? TV, Cep Telefonu, Nostaljik Radyo, Midi Fırın, Termos... BİM mağazalarında her hafta Salı ve Cuma günlerine özel yayımlanan aktüel katalog ürünleri arasında bu hafta oldukça farklı seçenekler yer alıyor. TV, Cep Telefonu, Tezgah Altı Buzdolabı, Nostaljik Radyo, Hurç Çeşitleri, Deterjan Hazneli Mop, Katlanır Temizlik Seti, Banyo Seti, Oyuncak Çeşitleri bu Cuma BİM mağazalarında satışta olacak. İşte 23-26 Ocak BİM aktüel ürünler kataloğunda yer alan tüm ürünlerin listesi...
26.01.2024 Bilgi Rehberi
MHP, ilk mitingini 27 Ocak'ta Mersin'de yapacak
MHP, ilk mitingini 27 Ocak'ta Mersin'de yapacak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, yerel seçimlere yönelik ilk mitingi 27 Ocak'ta Mersin'de, ikinci mitingi ise 4 Şubat'ta Manisa'da gerçekleştireceklerini açıkladı.
22.01.2024 Gündem
Erdoğan'dan son dakika sınır ötesi operasyon açıklaması: Yeni adımlar atacağız
Erdoğan'dan son dakika sınır ötesi operasyon açıklaması: Yeni adımlar atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası alınan kararları açıkladı. Terörle mücadelede net mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Önümüzdeki aylarda kimin ne dediğine, hangi tehditleri savurduğuna bakmadan bu doğrultuda yeni adımları muhakkak atacağız." dedi.
16.01.2024 Gündem
Yeşilyurt, modern pazara kavuşacak
Yeşilyurt, modern pazara kavuşacak Karabağlar Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı ortamda alışveriş yapabilecekleri modern pazaryerlerini ilçeye kazandırmaya devam ediyor.
6.01.2024 Ege
Derepazarı mandalinasında sevindiren hasat
Derepazarı mandalinasında sevindiren hasat Rize'nin Derepazarı ilçesinde yetişen ve ismini yetiştiği ilçeden alan Derepazarı mandalinasında bu yıl hasadın verimli geçtiği ancak mandalina satışlarının düştüğü belirtildi.
3.01.2024 Ekonomi
Kestane tezgahlardaki yerini aldı
Kestane tezgahlardaki yerini aldı Kış mevsiminde sofraların vazgeçilmezlerinden kestane Afyonkarahisar’daki semt pazarlarında yerini alırken, kestanenin kilogramının ise büyüklük ve lezzetine göre 150-200 TL arasında satıldığı belirtildi.
23.12.2023 Ekonomi
Bu da fenomen pazarcı! Kadınlar pazara gelip stres atıyor
Bu da fenomen pazarcı! Kadınlar pazara gelip stres atıyor Sakarya ve Düzce’de pazarcılık yapan Mevlüt Akın, işine kattığı müzikli şovlarla vatandaşları kendine hayran bırakıyor. Videoları sosyal medyada 1 milyonun üzerinde izlenen ve 500 bin takipçisi bulunan Akın, vatandaşlardan tam not alıyor.
21.12.2023 Haberler
Yaşlı adamı demir çubukla öldürmüştü! Şoke eden 'tecavüz' iddiası
Yaşlı adamı demir çubukla öldürmüştü! Şoke eden 'tecavüz' iddiası Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde cezaevinden çıktıktan 4 gün sonra yaşlı adamı demir çubukla vurarak öldüren sanık olay tarihinde tinerin etkisinde olduğunu söyledi. Maktulün kendisine henüz 13 yaşındayken tecavüz ettiğini, olay günü de karşılaştıklarında kendisine aynı şeyleri yapacağı korkusuyla olayı gerçekleştirdiğini iddia etti.
21.12.2023 Gündem
Anadolu ‘Tarih’inin başladığı yer
Anadolu ‘Tarih’inin başladığı yer 19.yüzyılda Avrupa pazarlarında boy göstermeye başlayan kil tabletler sayesinde bulunan Kültepe-Kaniş, yazının kullanılmaya başlamasıyla birlikte Anadolu’nun yeni bir çağa, tarihi çağlara girdiği yer olarak kabul ediliyor. Yazı Kültepe’ye, şehrin büyük bir ticaret merkezi olması nedeniyle Asurlu tüccarlar tarafından taşınıyor.
18.12.2023 Arkeoloji

Benzer Haber Etiketleri

Tezgah ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.