Thanos Ne Demek? Avengers Thanos Kimdir? İşte Thanos'un Hikayesi...
Thanos Ne Demek? Avengers Thanos Kimdir? İşte Thanos'un Hikayesi... 2010 yılından bu yana Marvel evreninin filmleri birleştirmesi üzerinden ortaya çıkan dünya, Avengers End Game serisi ile son buldu. Burada en önemli ve kötü karakter olarak Thanos öne çıkıyor. Peki Thanos ne demek? Avengers Thanos kimdir? İşte Thanos'un hikayesi.
25.03.2021 Teknoloji
Avengers: Endgame fragmanı yayınlandı ve heyecan büyük
Avengers: Endgame fragmanı yayınlandı ve heyecan büyük Avengers serisinin dördüncü filmi Endgame, fragmanıyla internet aleminin üzerine elinde ateşle yürümeye başladı. Hepimizi heyecanlandıran fragmanda güzel şeyler var... Tabii, hala umudunuzu kesmediyseniz...
10.12.2018 Sanat
Fortnite’ın 5. sezonu için geri sayım başladı!
Fortnite’ın 5. sezonu için geri sayım başladı! Fortnite’ın 4. sezonu sona yaklaşırken %100 bonus XP etkinliği oyunculara sezon hediyelerini toplama fırsatı sunuyor. Yeni sezonun ise 12 Temmuz’da başlaması hedefleniyor.
1.07.2020 E-Spor
Avengers Infinity War'da Hulk ve Thanos'un dövüş sahneleri nasıl çekildi?
Avengers Infinity War'da Hulk ve Thanos'un dövüş sahneleri nasıl çekildi? Avengers Infinty War'un en beğenilen sahnelerinden biri, Hulk ve Thanos'un dövüştüğü an. Şimdiyse Thanos vs Hulk'un dövüştüğü sahnenin nasıl çekildiğine dair yeni kamera arkası görüntüler yayınlandı.
25.06.2018 Teknoloji