The Beatles

The Beatles

Son dakika The Beatles haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan The Beatles gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan The Beatles haber sayfamızda...

The Beatles

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 588 the beatles haberi bulunmuştur.
Her Beatles’a ayrı film
Her Beatles’a ayrı film Oscarlı yönetmen Sam Mendes, The Beatles’ın her bir üyesi için birer tane olmak üzere dört ayrı film çekecek.
13.03.2024 Kültür Sanat
The Beatles’a dört film
The Beatles’a dört film Oscar ödüllü yönetmen Sam Mendes, The Beatles’ın her bir üyesi için dört ayrı film çekecek.
22.02.2024 Kültür Sanat
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Yılın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, bu yıl da gösterişli bir şekilde gerçekleşti. İşte bu yıl 66'ıncı kez düzenlenen 2024 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...
6.02.2024 Cadde
Takıntılı hayranı tarafından vurularak öldürülen John Lennon'ın son sözleri ortaya çıktı!
Takıntılı hayranı tarafından vurularak öldürülen John Lennon'ın son sözleri ortaya çıktı! The Beatles grubunun en meşhur üyesi olan John Lennon, 1980'de Dakota Apartmanları'nın önünde Mark David Chapman tarafından vurularak öldürülmüştü. O gün binada çalışan apartman görevlisi Jay Hastings, yaşananları anlatarak; şarkıcının son sözlerini açıkladı.
5.12.2023 Cadde
Michael Jackson'ın ceketi satıldı
Michael Jackson'ın ceketi satıldı Michael Jackson'ın 1980'li yıllardan kalma ikonik bir deri ceketi 306 bin dolara satıldı.
13.11.2023 Cadde
Micheal Jackson'un ceketi rekor fiyata satıldı
Micheal Jackson'un ceketi rekor fiyata satıldı Michael Jackson’ın 1980’li yıllardan kalma ikonik bir deri ceketi 306 bin dolara satıldı.
13.11.2023 Dünya
Lennon Duvarı: Sevgi, barış ve özgürlük için örülen tek duvar
Lennon Duvarı: Sevgi, barış ve özgürlük için örülen tek duvar Efsanevi The Beatles grubunun kurucusu John Lennon henüz 40 yaşındayken ilk kez müziğinden başka bir sebeple gündeme bomba gibi düşmüştü. Binlerce hayranı onun öldürüldüğü öğrendiğinde New York'taki ünlü Central Park’a akın etmişti. Lennon’ın sevgi, barış ve özgürlük için yıktığı duvarlar bu kez onun anısına örülmüştü.
10.11.2023 Dünya
Michael Jackson’ın ikonik deri ceketi açık artırmaya çıkıyor
Michael Jackson’ın ikonik deri ceketi açık artırmaya çıkıyor Michael Jackson’ın bir reklam filminde giydiği ikonik ceketi, kasım ayında Londra’da açık artırmaya çıkarılacak.
11.10.2023 Cadde
The Beatles’tan Ukrayna’ya kostümlü moral
The Beatles’tan Ukrayna’ya kostümlü moral Bu yılki 67’nci Eurovision Şarkı Yarışması İngiltere’nin Liverpool kentinde, efsane rock dörtlüsü The Beatles’ın doğum yerinde yapılacak.
16.04.2023 Kültür Sanat
The Beatles’tan  60 yıllık büyük sürpriz
The Beatles’tan 60 yıllık büyük sürpriz Popüler müzik tarihine küresel çapta adını yazdıran İngiliz Rock’n’Roll dörtlüsü The Beatles’a ait 60 senelik bir konser kaydının tamamı, İngiliz ulusal basın kuruluşu BBC’nin BBC4 radyo programı Front Row’da yıllar sonra ilk kez dünyayla paylaşıldı.
7.04.2023 Kültür Sanat
Bu duvarların sesi var
Bu duvarların sesi var "If These Walls Could Sing", müzik tarihinin meşhur mu meşhur kayıt stüdyosu Abbey Road hakkında bir belgesel. Üstelik belgeselin yönetmeni, bizzat Abbey Road kelimelerini hafızalarımıza nakşeden The Beatles üyesi Paul McCartney’in kızı Mary McCartney...
15.01.2023 Pazar
Gitaristlerin gitaristine veda
Gitaristlerin gitaristine veda Elekrikli gitarın her daim övgüyle anılan, 8 Grammy Ödüllü efsane ismi Jeff Beck, 78 yaşında hayata veda etti. 60’lı yıllardan itibaren elinden gitarı hiç eksik olmayan Beck’in ölüm sebebi beyin ve omurilik zarında enfeksiyona sebep veren bakteriyel menenjit olduğu açıklandı.
13.01.2023 Dünya
Zamanı durduramayız ama anılarımız kalır bizimle...
Zamanı durduramayız ama anılarımız kalır bizimle... “Aslında her şey babama hediye edilen bir gitarla başladı” diye başlıyor söze Genç Osman, kimileri onu Mavi Sakal’ın solisti olarak tanıyacaktır.
4.09.2022 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde GÜNDEM OLDU Levon Kordonciyan’ın Serkan Çayoğlu’na yaptığı frak gündem oldu...
18.08.2022 Cadde
John Lennon'ın Paul McCartney'ye yazdığı öfkeli mektup açık artırmaya çıktı
John Lennon'ın Paul McCartney'ye yazdığı öfkeli mektup açık artırmaya çıktı John Lennon, The Beatles'ın dağılmasından sonra Paul McCartney'e öfkeli bir mektup yazdı.
8.08.2022 Dünya
İsrafın simgesi geri döndü
İsrafın simgesi geri döndü Binlerce ayakkabısıyla hatırlanan Filipinler’in eski first lady’si Imelda Marcos, bu kez oğlunun devlet başkanı seçilmesiyle siyaset sahnesine döndü
3.07.2022 Dünya
Sharon Stone itiraf etti: Dokuz kez düşük yaptım
Sharon Stone itiraf etti: Dokuz kez düşük yaptım ABD'li aktris Sharon Stone (64), 1992'de kendisine büyük bir şöhret getiren 'Temel İçgüdü' (Basic Instinct) filminden çok az gelir elde ettiğini açıklamıştı. Ünlü oyuncu, yıllar sonra dikkat çeken bir itirafta bulundu.
24.06.2022 Cadde
Heavy metal’in doğduğu gün
Heavy metal’in doğduğu gün Heavy metal adı verilen müzik türünün başlangıç noktası kabul edilen ilk Black Sabbath albümü piyasaya çıkalı bugün tam 52 sene oluyor.
13.02.2022 Kültür Sanat
Bob Dylan, tüm müzik kayıtlarının yayın haklarını Sony Music'e sattı
Bob Dylan, tüm müzik kayıtlarının yayın haklarını Sony Music'e sattı Bob Dylan, müzik endüstrisinde ses getiren yeni bir anlaşmayla tüm müzik kayıtlarının yayın haklarını Sony Music'e sattı. Amerikan müzik dergisi Billboard'un tahminine göre anlaşmanın tutarı yaklaşık 200 milyon dolar.
25.01.2022 Dünya
Ünlü modacıya blucin yasaktı
Ünlü modacıya blucin yasaktı ABD’li ünlü modacı Tommy Hilfiger, ilk blucin pantolonunu 13 yaşında rock’n’roll yıldızı olma hayaliyle satın aldığında, ailesinin bu tarzını kendisine yasakladığını açıkladı.
5.12.2021 Dünya
Rock destanı ‘Bedreddin’
Rock destanı ‘Bedreddin’ Bulutsuzluk Özlemi’nin ‘destan’ ya da belki ‘destan rock’ olarak adlandırılabilecek yeni albümü “Bedreddin”, 2021’in son düzlüğüne girdiğimiz şu günlerde mutlaka meraklı müzikseverlerin kulak kabartılacaklar listesinde yerini alacaktır
3.11.2021 Kültür Sanat
NASA'nın aracı Lucy ile Orhan Pamuk'tan alıntı ve Türk atasözü Jüpiter'e gidecek
NASA'nın aracı Lucy ile Orhan Pamuk'tan alıntı ve Türk atasözü Jüpiter'e gidecek Dünya'dan 20 mesajın taşındığı uzay gemisinde iki mesajın Türkiye bağlantılı olması dikkat çekti. NASA'nın Jüpiter'e gönderdiği uzay aracı Lucy'ye insanlığa ve Dünya'da yaşama dair anlamlı mesajlar içeren plakalar yerleştirildi.
18.10.2021 Teknoloji
NASA'nın 12 yıl sürecek görevine saatler kaldı
NASA'nın 12 yıl sürecek görevine saatler kaldı NASA, Jüpiter’in çevresinde yer alan asteroitleri incelemek için 16 Ekim Cumartesi günü yeni bir uzay aracı fırlatıyor.
13.10.2021 Teknoloji
‘Beatles, Lennon yüzünden dağıldı’
‘Beatles, Lennon yüzünden dağıldı’ Beatles’ın dağılmasının sorumlusu olarak suçlanan Paul McCartney, yıllardır süren tartışmaya noktayı koydu. Efsane müzisyen grubu dağıtan kişinin John Lennon olduğunu açıkladı
12.10.2021 Dünya
Paul McCartney, Beatles'ın John Lennon yüzünden dağıldığını söyledi
Paul McCartney, Beatles'ın John Lennon yüzünden dağıldığını söyledi İngiliz müzik grubu The Beatles'ın üyelerinden Paul McCartney, 50 yıl boyunca grubun dağılmasının sorumlusu olarak suçlamaları omuzladı.
11.10.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

The Beatles ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.