Christian Bale, Robert Pattinson'a neden tavsiyede bulundu?
Christian Bale, Robert Pattinson'a neden tavsiyede bulundu? Yeni çekilecek Batman filminin başrol oyuncusu Robert Pattinson'a eski Batman Christian Bale'den tavsiye gelmiş. Peki Christian Bale, Robert Pattinson'a neden tavsiyede bulundu? Gelin Molatik olalım...
26.08.2020 Ünlüler
Sinemanın kült filmleri ekrana geliyor
Sinemanın kült filmleri ekrana geliyor Covid-19 salgını sebebiyle evde vakit geçiren pek çok kişi, bugünlerde motivasyonu yükseltecek film arayışı içerisinde. İşte bu süreçte S Sport Plus'un izleyicilere sunduğu birbirinden önemli filmlerden oluşan seçkisi.
17.04.2020 Kültür Sanat
Jack Gyllenhaal'dan yıllar sonra 'Joker' itirafı
Jack Gyllenhaal'dan yıllar sonra 'Joker' itirafı Ödüllü oyuncu Jake Gyllenhaal, 'Batman The Dark Knight' filminin 'Joker'i Heath Ledger hakkında konuştu. Heath Ledger, film vizyona girmeden önce hayatını kaybetmişti. Peki Jack Gyllenhaal, Heath Ledger hakkında neler söyledi? Gelin Molatik olalım…
13.04.2020 Sanat
Ay tövbeler olsun: Korkunç korkunç olaylar yaşanan 8 film
Ay tövbeler olsun: Korkunç korkunç olaylar yaşanan 8 film Bir kez şanssızlığa bulaştığınızda devamı da şanssızlıkla gelen işleriniz olmuştur. Bu filmlerde de öyle bir şey var. Şanssızlıkların yakasını bırakmadığı, lanetlenmiş 8 filmi inceledik.
19.10.2018 Sanat
Tüm zamanların en efsane 15 kötü adam karakteri ve aktörleri
Tüm zamanların en efsane 15 kötü adam karakteri ve aktörleri Bir oyuncuyu en zorlayan işin ‘kötü adam’ rolleri olduğu söylenir. En profesyonel aktör ve aktrisler bile bazen negatif karakterleri canlandırmakta zorlanırlar. Bununla birlikte, Hollywood'da kötü adamları tasvir etme konusunda çok tecrübeli olan bir grup aktör var. Sanki hepsi, bu karakterleri canlandırmak için doğmuş gibi! Anti-kahramanı oynarken ustalaşan büyük aktör ve aktrisleri derledik.
13.03.2018 Sanat