Christopher Nolan sandalyelerden neden nefret ediyor?
Christopher Nolan sandalyelerden neden nefret ediyor? Anne Hathaway bir açıklamasında, Christopher Nolan'ın sandalyelerden nefret ettiğini söylemiş. Oldukça tuhaf. Bir insan neden sandalyeden nefret eder ki? Hadi onu da geçtim dünyaca ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın sandalyelerden nefret etme sebebi ne olabilir?
1.07.2020 Sanat
Kara Şövalye Yükseliyor'daki 'Bane maskesi' satış rekoru kırıyor
Kara Şövalye Yükseliyor'daki 'Bane maskesi' satış rekoru kırıyor Dünya genelinde 5 milyondan fazla kişiye bulaşan corona virüse karşı uzmanlar aşı bulunana kadar; karantina, maske, eldiven ve sosyal mesafenin önemine dikkat çekiyor. Maskeler için belirli standartların önemine dikkat çekilmesi rağmen bunları karşılamayan The Dark Knight Rises'da Tom Hardy'nin canlandırdığı kötü karakter Bane'in taktığı maske, satış rekorları kırıyor.
23.05.2020 Dünya
Kara Şövalye rekora koşuyor
Kara Şövalye rekora koşuyor ABD’de üç hafta önce gösterime giren ‘The Dark Knigt Rises’, tüm zamanların gişe sıralamasında zirveye tırmanmaya devam ediyor.
6.08.2012 Kültür Sanat
The Dark Knight Rises, Play Store'da
The Dark Knight Rises, Play Store'da Batman'in en son filmi The Dark Knight Rises filminin galasında üzücü bir silahlı saldırı gerçekleşmişti. Bu saldırı planları bozmadı ve filmin oyunu çıktı.
25.07.2012 Oyun