The North Face

The North Face

Son dakika the north face haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan the north face gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan the north face haber sayfamızda...

The North Face

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 60 the north face haberi bulunmuştur.
Dağcı koleksiyonu
Dağcı koleksiyonu Dünyaca ünlü kaya tırmanıcısı Ashima Shiraishi, The North Face’in yeni koleksiyonu Mountain Athletics’in yüzü oldu.
11.04.2021 Cadde
Soğuk savar teknoloji
Soğuk savar teknoloji Soğuklarda her gün taktığımız bere, eldiven gibi aksesuarlar da akıllandı. Çok soğuk havalarda ellerinizi çıkarmadan teknolojik cihazlarınızı kullanmanızı sağlıyorlar. İşte içinizi ısıtacak kışlık teknolojiler
12.01.2020 Ekonomi
The North Face Futurelight'ı CES'te tanıttı
The North Face Futurelight'ı CES'te tanıttı The North Face’in 8-11 Ocak tarihlerinde Las Vegas’ta gerçekleştirilen CES 2019’da tanıttığı Futurelight teknolojisi ile dikkat çekti. Nefes alabilen, su geçirmez malzemelere yeni bir standart getirmeyi hedefleyen şirket, böylece zorlu hava koşullarına karşı dış giyim alanında yeni bir adım atmış oldu.
14.01.2019 Teknoloji
İç ısıtan icatlar!
İç ısıtan icatlar! Bazı yüksek teknolojili kıyafet ve aksesuarlar kış aylarını sımsıcak geçirmenizi sağlıyor. Kış dostu bere, eldiven, fare gibi ısıtıcı eklenmiş ilginç ve akıllı ürünlere göz attık.
13.01.2019 Ekonomi
The North Face 2018 Sonbahar/Kış koleksiyonu
The North Face 2018 Sonbahar/Kış koleksiyonu The North Face 2018 Sonbahar/Kış koleksiyonu ile dünyanın en zorlu dağlarından şehir hayatına, çetin kış şartlarına meydan okunabileceğini kanıtlıyor. Yeni koleksiyonunda sunduğu farklı hava ve arazi koşullarına uygun teknolojiler ile The North Face, doğa ve şehir kaşifleri için sınırları ortadan kaldırıyor.
Hayat kurtaran çığ hava yastığı
Hayat kurtaran çığ hava yastığı 2015 yılında The North Face sergisinde sergilenen ve ‘çığ hava yastığı’ adı verilen mekanizmanın iki şirket tarafından imal edilerek piyasaya sürüleceği bildirildi.
14.08.2018 Dünya
İtalyan Alplerinde dağ mağazası açtı
İtalyan Alplerinde dağ mağazası açtı The North Face, tarihindeki en ikonik mağazalarından birini İtalyan Alplerinde açtı...
1.08.2018 Ekonomi
7 bin metrede tek başına
7 bin metrede tek başına The North Face sporcularından Hansjörg Auer, Pakistan’ın Karakurum bölgesindeki Lupghar Sar dağının zirvesine ulaştı. Sporcu, tırmanışını anbean fotoğrafladı.
16.07.2018 Tatil
Mountain Festival'18 için geri sayım başladı
Mountain Festival'18 için geri sayım başladı Tüm dünyadaki outdoor sporcularının merakla beklediği The North Face Mountain Festival’18 etkinliği geri dönüyor. 27–29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek festivalin katılımcıları İtalyan Alplerinin en güzel dağı Terrain the Dolomites'in panoramik manzarası eşliğinde kamp kuracaklar.
19.06.2018 Tatil
Brezilyalı atlet Kilimanjaro dağında koştu
Brezilyalı atlet Kilimanjaro dağında koştu Eylül 2017’de The North Face rotasını koşan Brezilyalı atlet Fernanda Maciel, hayallerinin peşinden gitti ve Afrika’nın en yüksek dağı Kilimanjaro’nun zirvesine ulaştı
23.05.2018 Tatil
SWEAT FEST 2018 Tersane İstanbul'da şehri sporla buluşturdu
SWEAT FEST 2018 Tersane İstanbul'da şehri sporla buluşturdu Elif Boyner ve Melis Abacıoğlu Sezener tarafından geçen yıl hayata geçirilen SWEATers, spor ve eğlence dolu spor festivali SWEAT FEST ile spor tutkunlarına benzersiz bir festival yaşattı. “SWEAT FEST 2018” etkinliği, 5-6 Mayıs’ta 8 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti.
1.07.2020 Diğer
Yüksek performans ile stil bir arada
Yüksek performans ile stil bir arada The North Face keşif dünyasını değiştirmek için küresel bir inisiyatif başlattı.
‘Senaryo tıkandı’
‘Senaryo tıkandı’ Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi’yle The North Face’in Soho House’da düzenlediği partiye katıldı.
7.02.2018 Cadde
Çocuklara sıcak tutan hediye
Çocuklara sıcak tutan hediye Sert hava koşullarında dayanıklılığıyla ön plana çıkan The North Face’in iç kısmı polarlı montları, çocuklarının sıcak bir kış geçirmesini isteyen ebeveynlerin kurtarıcısı oluyor.
Rekora 3 adım
Rekora 3 adım Yeryüzündeki en yüksek 14 dağa çıkmayı hedefleyen milli dağcı Tunç Fındık, 12. zirvesini gördü. Son olarak Board Peak’ın zirvesine çıkan Fındık, Türk bayrağını dalgalandırırken gurur duyduğunu dile getirdi
26.08.2017 Gündem
Soğuk onlara işlemedi
Soğuk onlara işlemedi Yılın en soğuk ve en havalı havuz partisi Red Bull Jump and Freeze, Erciyes Kayak Merkezi Tekir Kapı’da gerçekleşti.
1.07.2020 Diğer
İnternette büyük  dolandırıcılık
İnternette büyük dolandırıcılık Sanal ticareti fırsat bilen dolandırıcılar tüketicileri mağdur etmeye devam ediyor.
24.12.2016 Gündem
En yeni en moda
En yeni en moda Seraf Restaurant’da tadabileceğiniz Anadolu yemekleri arasında yöresel çorbalar, keşkekli kuzu incik, kaburga dolması ve güveç de var. Keşkekli kuzu inciğin fiyatı 32 TL.
28.10.2016 Cumartesi
İşi Noel Baba’ya bırakmayın
İşi Noel Baba’ya bırakmayın Yeni yılda sevdiklerinize alacağınız hediyeleri henüz seçmediyseniz bu son hafta sonunu iyi değerlendirin
25.12.2015 Cumartesi
Soğuktan koruyan adam soğuktan öldü
Soğuktan koruyan adam soğuktan öldü Ünlü outdoor firması The North Face'in kurucusu olan Douglas Tompkins, Şili'nin güneyindeki General Carrerra Gölü'nde rafting yaptığı sırada gerçekleşen kaza neticesinde hayatını kaybetti.
9.12.2015 Dünya
Soğuktan koruyan adam soğuktan öldü
Soğuktan koruyan adam soğuktan öldü Ünlü outdoor firması The North Face'in kurucusu olan Douglas Tompkins, Şili'nin güneyindeki General Carrerra Gölü'nde rafting yaptığı sırada gerçekleşen kaza neticesinde hayatını kaybetti.
9.12.2015 Dünya
Peri Bacaları’nın  gölgesinde maraton
Peri Bacaları’nın gölgesinde maraton UNESCO Dünya Mirası listesindeki Kapadokya Vadisi’nin tanıtımına katkıda bulunmak için bu yıl ikincisi yapılan The North Face Kapadokya Ultra Trail gerçekleşti.
25.10.2015 Gündem
SİTE İÇİNDE AVM KURDU
SİTE İÇİNDE AVM KURDU Teknosa, Kiğılı, Mediamarkt, Mudo, Tefal, Desa gibi 600 markayı GittiGidiyor’a taşıdıklarını söyleyen Genel Müdür Öget Kantarcı, “Bu markaların internet satışlarının yüzde 40’ı bizden geliyor” dedi
14.08.2015 Ekonomi
En yeni, en moda
En yeni, en moda Göz, yanak ve dudak için Make Up For Ever’ın Aqua koleksiyonunundaki uzun süre kalıcı ve su geçirmez formüllü Aqua Cream, sadece renklendirmiyor parlaklık da katıyor...
26.06.2015 Cumartesi
Spordaki en hafif destekçiniz
Spordaki en hafif destekçiniz Yazın gelişiyle beraber koşu tutkusunu doruk noktasına taşımak isteyenler, The North Face’in ultra hafif özelliğe sahip sıra dışı spor ayakkabılarını tercih ediyor.

Benzer Haber Etiketleri

The North Face ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.