The Rolling Stones

The Rolling Stones

Son dakika The Rolling Stones haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan The Rolling Stones gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan The Rolling Stones haber sayfamızda...

The Rolling Stones

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 320 the rolling stones haberi bulunmuştur.
Plak tekrar moda oldu
Plak tekrar moda oldu Teknolojinin nostalji olarak kodlayıp neredeyse rafa kaldırdığı plakların satışlarında 1990’dan beri ilk kez gözle görülür artış kaydedildi.
1.01.2024 Kültür Sanat
Gitaristlerin gitaristine veda
Gitaristlerin gitaristine veda Elekrikli gitarın her daim övgüyle anılan, 8 Grammy Ödüllü efsane ismi Jeff Beck, 78 yaşında hayata veda etti. 60’lı yıllardan itibaren elinden gitarı hiç eksik olmayan Beck’in ölüm sebebi beyin ve omurilik zarında enfeksiyona sebep veren bakteriyel menenjit olduğu açıklandı.
13.01.2023 Dünya
Cin çarpmaz âşık olur
Cin çarpmaz âşık olur Hikâyesinin bir kısmı İstanbul’da geçen ve Osmanlı tarihinden de beslenen “Three Thousand Years of Longing/Üç Bin Yıllık Bekleyiş”, günümüz insanlarına modernize edilmiş bir cin masalı anlatıyor.
16.09.2022 Kültür Sanat
Ahmet Ertegün kimdir? Ahmet Ertegün hayatı ve kariyeri
Ahmet Ertegün kimdir? Ahmet Ertegün hayatı ve kariyeri Ahmet Ertegün 31 Temmuz 1923 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2006 yılında New York'ta hayatını kaybeden Ahmet Ertegün Türk-Amerikan müzik yapımcısı ve Atlantic Records'un kurucuydu. Dünyaca ünlü birçok ismi müzik dünyasına kazandıran Ahmet Ertegün, sosyal medyada yapılan bir paylaşım ardından gündeme geldi. İşte Ahmet Ertegün hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
31.05.2022 Gündem
Orwell, Galler: Yaşam ve ölüm
Orwell, Galler: Yaşam ve ölüm 14 sırt numaralı Manic Street Preachers albümü “The Ultra Vivid Lament” tatlı melodiler, büyük nakaratlar ve rahatça dile dolanacak sözler içeriyor. “Orwellian”, ismiyle müsemma, Twitter çağında günde üç öğün bahsi geçen Orwell tahayülü bir dünyadan hareket ediyor mesela
12.09.2021 Kültür Sanat
Efsaneyi ömrünce ayakta tutan kadın
Efsaneyi ömrünce ayakta tutan kadın 24 Ağustos’ta hayatını kaybeden The Rolling Stones’un efsanevi davulcusu Charlie Watts, birçok rock müzisyeninin aksine çapkın değildi. Watts’a “mazbut” sıfatını kazandıran hep desteğini gördüğü eşi Shirley’ye duyduğu büyük aşktı...
5.09.2021 Dünya
28. İstanbul Caz Festivali sanatseverlerle buluşuyor
28. İstanbul Caz Festivali sanatseverlerle buluşuyor Şehre caz coşkusunu yaymaya hazırlanan 28. İstanbul Caz Festivali, 1 Eylül’de festivalin yeşille cazı bir araya getiren Parklarda Caz konserleri ile başlıyor. Festival bu yıl aralarında Angélique Kidjo, Kenan Doğulu, Stefano Di Battista, Karsu, Altın Gün, Mabel Matiz, Melike Şahin ve daha birçok yıldız ismi ağırlıyor.
31.08.2021 Kültür Sanat
‘Harika bir davulcu, mütevazı bir insan’
‘Harika bir davulcu, mütevazı bir insan’ Rock müziğin efsane isimlerinden The Rolling Stones’un davulcusu Charlie Watts önceki gün 80 yaşında hayatını kaybetti.
26.08.2021 Kültür Sanat
Rockçılar gücünü hatırlamalı!
Rockçılar gücünü hatırlamalı! Rock dünyası eski kudretini kaybetmiş, muhalif kimliğini de rap camiasına kaptırmış gibi görünüyor. ‘Nerede o eski rockçılar?’ sorusu düzenli aralıklarla muhabbetlere konu ediliyor. Peki hakikaten öyle mi, yoksa rock dünyası sadece sahip olduğu gücü mü unuttu?
1.08.2021 Kültür Sanat
Karsu’nun müziğiyle Ahmet Ertegün
Karsu’nun müziğiyle Ahmet Ertegün Karsu, “ilham kaynağım” dediği Ahmet Ertegün’ün hikâyesini şarkılarla anlatıyor. Sanatçı, “Ertegün’ün hikâyesi Atatürk’le başlıyor, The Rolling Stones ile bitiyor. Eğer Ertegün ailesi Amerika’ya yollanmasaydı The Rolling Stones böyle büyük olur muydu?” diyor
27.06.2021 Kültür Sanat
28. İstanbul Caz Festivali programı açıklandı
28. İstanbul Caz Festivali programı açıklandı İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, 24 yıldır Garanti BBVA sponsorluğunda gerçekleştirilen İstanbul Caz Festivali kapılarını 1 Eylül'de, 28'inci kez açmaya hazırlanıyor. Açık hava mekânlarında düzenlenecek 40’a yakın konser ve çeşitli yan etkinliklerle festival, İstanbul'un cazla hissedildiği günleri geri getiriyor.
22.06.2021 Kültür Sanat
Sürpriz çalışma
Sürpriz çalışma The Rolling Stones’un ana vokalisti ve kurucu üyesi Mick Jagger, Foo Fighters’ın vokalisti Dave Grohl ile karantina döneminde sürpriz bir çalışmaya imza attı
19.04.2021 Cadde
Michele Morrone yeni teklisiyle dikkat çekiyor
Michele Morrone yeni teklisiyle dikkat çekiyor İtalyan aktör, model, şarkıcı ve moda tasarımcısı Michele Morrone, oyunculuk ve şarkıcılık kariyerini kısa sürede uluslararası boyuta taşıdı.
7.04.2021 Kültür Sanat
Linda McCartney’in objektifinden sergi
Linda McCartney’in objektifinden sergi Amerikalı fotoğrafçı ve Paul McCartney’nin ilk eşi Linda McCartney tarafından çekilen 250’den fazla fotoğraf önümüzdeki günlerde Liverpool’daki Walker Art Gallery’de sergilenecek.
30.07.2020 Kültür Sanat
Mazhar Alanson'dan Mick Jagger’a tepki: Sen köçeksin!
Mazhar Alanson'dan Mick Jagger’a tepki: Sen köçeksin! The Rolling Stones’un kurucusu Mick Jagger’ın grubunu The Beatles ile kıyaslamasının ardından gelen tartışmalara Mazhar Alanson da katıldı. Alanson, Jagger'a "Sen bir köçeksin" dedi.
30.04.2020 Cadde
The Beatles mı The Rolling Stones mu?
The Beatles mı The Rolling Stones mu? Paul McCartney eski grubu The Beatles’ın The Rolling Stones’dan daha iyi olduğunu söyledi. Mick Jagger ise kendi grubunu savundu ve “Bir grup hâlâ büyük bir talih sonucu stadyumlarda çalmaya devam ediyor, diğer grup artık yok” dedi.
27.04.2020 Kültür Sanat
‘Hepimiz hapsolduk’
‘Hepimiz hapsolduk’ The Rolling Stones, sekiz yıl aradan sonra dün “Living in a Ghost Town” (Hayalet Şehirde Yaşamak) adlı yeni bir parça yayınladı.
25.04.2020 Kültür Sanat
128 milyon dolar bağış
128 milyon dolar bağış Global Citizen ve Dünya Sağlık Örgütü iş birliğiyle ABD’li şarkıcı Lady Gaga öncülüğünde düzenlenen “One World: Together At Home” (Tek dünya: Birlikte evdeyiz) etkinlik, 8 saat süren aralıksız konser veren dünya yıldızlarını ağırladı.
20.04.2020 Kültür Sanat
Dünya yıldızlarından muhteşem konser
Dünya yıldızlarından muhteşem konser Rolling Stones’dan Paul McCartney’ye, Billie Eilish’ten Elton John’a dünyaca ünlü 100’ü aşkın müzisyen The One World: Together At Home (Tek Dünya: Birlikte Evdeyiz) adıyla sabaha kadar süren online bir konser yayını gerçekleştirdi. Konser gelirleri Kovid-19 Dayanışma Fonu’na gidecek
19.04.2020 Dünya
Turneyi ertelediler
Turneyi ertelediler The Rolling Stones, koronavirüs salgını nedeniyle Kuzey Amerika turnesini şimdilik iptal ettiğini açıkladı.
19.03.2020 Cadde
‘Bridges to Buenos Aires’
‘Bridges to Buenos Aires’ The Rolling Stones’un daha önce yayınlanmamış canlı albümünün ve konser filminin yer aldığı “Bridges to Buenos Aires” isimli özel bir set 8 Kasım tarihinde çıkacak.
2.10.2019 Gündem
Doktorla çıkacak
Doktorla çıkacak Efsane İngiliz rock grubu The Rolling Stones’un kurucu üyesi 75 yaşındaki Mick Jagger’ın, geçirdiği kalp ameliyatının ardından doktor gözetiminde sahneye çıkabileceği belirtildi.
1.07.2019 Dünya
‘Müzik hayattır'
‘Müzik hayattır' Rock müzik tarihinin efsane seslerinden Eric Burdon, ilk kez İstanbul’a geliyor. Sanatçı, “Bizi izleyen çeşit çeşit insan var. Müzik hayattır” dedi.
16.06.2019 Cadde
The Animals 20 Haziran’da İstanbul’da sahne alacak
The Animals 20 Haziran’da İstanbul’da sahne alacak The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks ve The Who gibi gruplarla anılan rock müziğin en önemli ve en güçlü rock gruplarından The Animals, kurucusu ve sesi Eric Burdon ile 20 Haziran’da Volkswagen Arena’da olacak.
4.06.2019 Gündem
Burdon ve hayvanları sahnede
Burdon ve hayvanları sahnede 75. yılını kutlayan Yapı Kredi ana sponsorluğunda, rock müzik tarihinin nesiller boyu efsanesi ilk kez İstanbul’da sahneye çıkacak.
9.04.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

The Rolling Stones ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.