The Simpsons

The Simpsons

Son dakika The Simpsons haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan The Simpsons gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan The Simpsons haber sayfamızda...

The Simpsons

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 158 the simpsons haberi bulunmuştur.
Geleceği bilip, yıllar öncesinden yayınlıyorlar: İşte, 'Her şeyi bilen' Simpsonların gerçekleşen tahminleri!
Geleceği bilip, yıllar öncesinden yayınlıyorlar: İşte, 'Her şeyi bilen' Simpsonların gerçekleşen tahminleri! Öngörüleri bir bir tutan popüler dizi, 'her şeyi bilmesiyle' tüm dünyada nam saldı. Öyle ki, yıllar öncesinden yayınlanan bölümler şoke edici şekilde salgın hastalıklardan, seçim tahminlerine kadar nokta atışı yorumlar yapıyor. Listede neler yok ki, işte bazıları...
7.04.2024 Dünya
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet Kaza duyulduğu an tüm dünyada son dakika oldu. İnternette yayılan ve gerçekte neler olduğuna dair yapılan tahminler de birbiri ardına geldi. Dünyada olup biten neredeyse her şeyi tahmin etmeleri ile nam salan Simpsonlar'ın bu kez de büyük yıkımı bildiği sosyal medyada yayıldı. Ancak bu kez bir fark vardı, gerçek birkaç gün sonra ortaya çıktı.
2.04.2024 Dünya
Simpsonlar yine bildi! 11 yıl öncesinden X tahmini
Simpsonlar yine bildi! 11 yıl öncesinden X tahmini Yayınladıkları bölümlerle dünyada yaşanacak kilit olayları yıllar öncesinden bilen Simpsonlar isimli çizgi dizide şimdi de Twitter'ın logosunda yaşanan değişikliğin sinyalinin verildiği ortaya çıktı
27.07.2023 Dünya
Sonbaharda yeni savaş! 'Her şeyi bilen' Simpsonlar'dan 18 yıllık tahmin
Sonbaharda yeni savaş! 'Her şeyi bilen' Simpsonlar'dan 18 yıllık tahmin Dünyada yaşanacak önemli olayları yıllar önce çektikleri bölümlerde işleyen ünlü çizgi dizi Simpsonlar'ın son tahminini ABD'li gazeteci gündeme getirdi.
18.07.2023 Dünya
Ölüm anında ne yaşadılar? Kalın çorap, bere ve müzik: Bu çok havalı!
Ölüm anında ne yaşadılar? Kalın çorap, bere ve müzik: Bu çok havalı! Titanik enkazını görmek için okyanusun dibine dalan Titan ekibinin son anlarında ne yaptıkları ortaya çıktı. Söz konusu gelişmeyi içeride ölen kişilerden birinin eşi ABD basınına anlattı.
3.07.2023 Dünya
Ceset parçaları tespit edildi! Milyarderlerin mezarı 3810 metreden çıkartıldı
Ceset parçaları tespit edildi! Milyarderlerin mezarı 3810 metreden çıkartıldı 5 kişinin korkunç şekilde öldüğü Titan denizaltısının kalıntıları su yüzeyine çıkartıldı. ABD tarafından ise talihsiz kaşiflerin cesetleriyle ilgili açıklama geldi.
29.06.2023 Dünya
Bayram öncesi Muğla'ya tatilci akını! 4 km'lik araç kuyruğu oluştu
Bayram öncesi Muğla'ya tatilci akını! 4 km'lik araç kuyruğu oluştu Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye gibi turizm merkezlerinin bulunduğu Muğla'ya, Türkiye'nin dört bir yanından Kurban Bayramı tatili için binlerce kişi gelmeye başladı.
23.06.2023 Gündem
Göz açıp kapayıncaya kadar ölmüşler! Titan'ın enkazından geriye bunlar kaldı
Göz açıp kapayıncaya kadar ölmüşler! Titan'ın enkazından geriye bunlar kaldı Atlantik Okyanusu'nda kaybolan ve 18 Haziran’dan bu yana arama çalışmalarının devam ettiği denizaltıda bulunan 5 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Denizaltının feci bir şekilde patladığını tahmin eden yetkililere göre enkaz, Titanik’e yaklaşık 500 metre mesafede. Şimdi gözler, Titan ve 5 yolcusundan geriye kalanların kurtarılmasına çevrildi.
23.06.2023 Dünya
Simpsonslar yıllar önce yayınlamış! İşte The Simpsons 17. sezon 10. bölüm Titanik denizaltı videosu
Simpsonslar yıllar önce yayınlamış! İşte The Simpsons 17. sezon 10. bölüm Titanik denizaltı videosu Titan denizaltısının enkaz parçaları bulundu, içindeki herkesin öldüğü duyuruldu. The Simpsons hayranlarının aklına ise, hemen 2006 yılında yayımlanan bir bölüm geldi.
23.06.2023 Dünya
Simpsonslar yine bildi! Tüyler ürperten 46 saniye
Simpsonslar yine bildi! Tüyler ürperten 46 saniye Titan denizaltısının enkaz parçaları bulundu, içindeki herkesin öldüğü duyuruldu. The Simpsons hayranlarının aklına ise, hemen 2006 yılında yayımlanan bir bölüm geldi.
23.06.2023 Haberler
Seyirci sizi asla unutmaz, unutamaz!
Seyirci sizi asla unutmaz, unutamaz! Efsanevi besteci Henry Mancini ve büyük usta Peter Sellers’ın iş birliği beyaz perdenin unutulmaz filmlerini çıkardı ortaya. “Pembe Panter” serisi ve “The Party” desek yeterli olur. Gelin onları başka bir usta, Sevin Okyay’la yâd edelim...
31.07.2022 Kültür Sanat
Müzik tarihinin en meşhur yaya geçidi
Müzik tarihinin en meşhur yaya geçidi 8 Ağustos 1969. Yer Londra’da bir yaya geçidi. Dünyanın en meşhur grubu tek sıra halinde bir yaya geçidinden geçiyor. Ve o yaya geçidi müzik tarihinin en meşhur yaya geçidi haline geliyor
8.08.2021 Kültür Sanat
Oyuncu Azaria’dan  The Simpsons özrü
Oyuncu Azaria’dan The Simpsons özrü Amerikalı oyuncu Hank Azaria, “The Simpsons” dizisindeki Hintli karakter Apu’yu seslendirdiği için dün özür diledi.
15.04.2021 Dünya
‘Simpsons’ dizisinin yazarı korona kurbanı
‘Simpsons’ dizisinin yazarı korona kurbanı Tüm dünyada bilinen ‘The Simpsons’ dizisinin yazarı ve yapımcısı Marc Wilmore, 57 yaşında Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.
2.02.2021 Kültür Sanat
Son dakika: Kehanetleri bir bir tutan Simpsonlar'ın yazarı Marc Wilmore hayatını kaybetti!
Son dakika: Kehanetleri bir bir tutan Simpsonlar'ın yazarı Marc Wilmore hayatını kaybetti! 2002 ile 2015 yılları arasında Simpsonlar'ın yazım ve yapım ekibinde yer alan, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve son olarak koronavirüse yakalanan televizyoncu Marc Wilmore, 57 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi komedyen kardeşi, sosyal medyadan duyurdu.
1.02.2021 Dünya
'The Simpsons' kehanetlerinde sırada ne var?
'The Simpsons' kehanetlerinde sırada ne var? ABD'nin kültleşmiş çizgi filmlerinden Simpsons, sık sık çeşitli komplo teorileriyle birlikte anılıyor. Son olarak yine gündeme gelen dizinin Beyrut patlamasını doğru tahmin edip etmediği konuşuluyor. Simpsons kehanetlerinde sırada ne var peki?
6.08.2020 Ekran
Simpsonlar nedir? Simpsonlar dizisi Lübnan'daki patlamayı bildi mi?
Simpsonlar nedir? Simpsonlar dizisi Lübnan'daki patlamayı bildi mi? Simpsonlar dizisi, yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle gündeme gelmeye devam ediyor. Simpsonlar dizisinde Beyrut'taki patlamanın benzerinin yayınlandığı iddiası çok konuşulmaya başladı. Simpsonlar hakkında bilgi sahibi olmayanlar ise Simpsonlar nedir, Simpsonlar Lübnan'daki patlamayı bildi mi sorularına cevap arıyor. İşte Simpsonlar hakkında merak edilenler...
5.08.2020 Gündem
'The Simpsons' George Floyd'un ölümünü bildi mi?
'The Simpsons' George Floyd'un ölümünü bildi mi? Bir 'The Simpsons'dır gidiyor değerli okurlar. Her şeyi aylar, yıllar öncesinden bilip dizisine yansıttığı düşünülen bu yapım aslında sadece şişirilmiş bir balondan ibaret. Bakın gerçekte bu öngörülerin altında neler saklı...
2.06.2020 Ekran
Görevimiz Tehlike 4 konusu nedir? Oyuncuları kimler?
Görevimiz Tehlike 4 konusu nedir? Oyuncuları kimler? Film 16 Aralık 2011'de Kuzey Amerika'da gösterime girdi ve serinin en fazla hasılat elde eden filmi oldu. Brad Bird tarafından yönetilen 2011 yapımı Amerikan aksiyon ve ajan filmi Görevimiz Tehlike 4 oyuncuları kimler? Filmin konusu nedir?
8.02.2020 Gündem
Deniz Çakır diziye geri mi dönüyor? Deniz Çakır kimdir, kaç yaşında?
Deniz Çakır diziye geri mi dönüyor? Deniz Çakır kimdir, kaç yaşında? Deniz Çakır kimdir? Birçok dizi ve filmde rol alan Deniz Çakır'ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine geri döneceği konuşuluyor. Yeni bölüm fragmanında adı geçen Meryem yeniden diziye dönecek mi merak konusu. İşte Deniz Çakır ile ilgili merak edilenler, Deniz Çakır'ın dizileri...
24.12.2019 Gündem
The Simpsons dizisi ne zaman final yapacak?
The Simpsons dizisi ne zaman final yapacak? Yayın hayatına 17 Aralık 1989'da başlayan The Simpsons dizisi sezonlardır devam ediyor. İngiliz Guardian gazetesinin iddiasına göre dizi 32. sezon yani önümüzdeki yıl ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Ama durun, hemen inanmayın. Çünkü bu iddianın gerçek olmadığı ortaya çıktı...
4.12.2019 Ekran
‘The Simpsons’ devam ediyor
‘The Simpsons’ devam ediyor Dünyanın en uzun dizilerinden ‘The Simpsons’ın yapımcısı Al Jean, ünlü televizyon şovunun 31. sezondan sonra biteceği iddialarını yalanladı.
1.12.2019 Gündem
Sosyal medyada Adil Rami rüzgarı
Sosyal medyada Adil Rami rüzgarı Fenerbahçe’de Adil Rami rüzgarı esiyor. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çeken ve antrenmanlarda şimdiden alkışları toplayan Fransız stoper, hemen göze girdi. Instagram’da da 1 milyon takipçiyi geçti.
30.06.2020 Fenerbahçe
Deniz Çakır kimdir? Deniz Çakır hangi dizilerde oynadı?
Deniz Çakır kimdir? Deniz Çakır hangi dizilerde oynadı? 31 Aralık 1982'de Ankara'da doğan Deniz Çakır, İlk televizyon deneyimi olan Kadın İsterse deki Alev rolüyle tanındı. Ama asıl çıkışını Yaprak Dökümü adlı dizideki Ferhunde karakteriyle yapmıştır.
24.04.2019 Gündem
Sitcom ne demek?
Sitcom ne demek? Sitcom kelimesini sıklıkla duyuyoruz. Peki ne anlama geldiğini tam olarak biliyor muyuz? Sitcom ne demek? İşte sitcom hakkında bilmeniz gerekenler...
24.10.2018 Ekran

Benzer Haber Etiketleri

The Simpsons ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.