The Walking Dead

The Walking Dead

Son dakika The Walking Dead haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan The Walking Dead gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan The Walking Dead haber sayfamızda...

The Walking Dead

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 165 the walking dead haberi bulunmuştur.
Kanser nedeniyle iki memesini de aldırmıştı! 'Aynada kendimi gördüğümde yıkıldım'
Kanser nedeniyle iki memesini de aldırmıştı! 'Aynada kendimi gördüğümde yıkıldım' Son olarak 'Tales of the Walking Dead' adlı yapımda rol alan ünlü oyuncu Olivia Munn, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurmuştu. Kanser tedavisinin bir parçası olarak memelerini aldırmak zorunda kalan Munn, geçirdiği ameliyatlardan sonra kendini gördüğünde yaşadıklarını paylaştı.
18.04.2024 Cadde
Ünlü oyuncu kansere yakalandığını açıkladı: İki mememi de aldılar, 10 ayda 4 ameliyat oldum
Ünlü oyuncu kansere yakalandığını açıkladı: İki mememi de aldılar, 10 ayda 4 ameliyat oldum Son olarak 'Tales of the Walking Dead' adlı yapımda rol alan ünlü oyuncu Olivia Munn, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurdu. Hastaneden fotoğraflarını paylaşarak yaşadığı süreci anlatan Munn, tüm kadınları meme kanserine karşı uyardı.
15.03.2024 Cadde
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi Televizyon kanallarında gösterime girdiği andan bu yana izlenme rekorları kıran pek çok yerli ve yabancı diziler yer alıyor. Konuları, oyunculukları ile seyircileri ekran başına kilitleyen bu dizilerden bazıları eski olsa da günümüzde hala izlememiş olanlar da. Gelmiş geçmiş en diziler arasında yer alan bu içeriklerin bazıları Netflix’te de izlenebilir. İzlenmesi gereken diziler için "Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı Gelmiş Geçmiş En İyi Diziler Listesi 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Hayranlarının yardımı sayesinde ameliyat oldu! 'Desteğinizle kanseri yeneceğim'
Hayranlarının yardımı sayesinde ameliyat oldu! 'Desteğinizle kanseri yeneceğim' 'Armageddon' ve 'Groundhog Day' gibi yapımlarda yer alan ABD'li oyuncu Ken Hudson Campbell, geçtiğimiz ekim ayında kansere yakalandığını duyurmuştu. Oyuncunun kızı, babasının ameliyatı için bir bağış kampaynası başlatmıştı. Gereken yardım toplanan ve ameliyatı başarılı geçen Campbell ve kızı, hayranlarına teşekkür etti.
14.12.2023 Cadde
Ünlü oyuncu akciğer kanserine yakalandığını açıkladı! 'Hayatımda hiç sigara içmedim'
Ünlü oyuncu akciğer kanserine yakalandığını açıkladı! 'Hayatımda hiç sigara içmedim' 2007-2019 yılları arasında yayınlanan ve geniş bir hayran kitlesi olan 'Big Bang Theory' dizisinin yıldızlarından Kate Micucci, akciğer kanserine yakalandığını açıkladı. TikTok hesabından paylaşım yapan ünlü isim, bu teşhisi almasını 'garip' olarak değerlendirerek; "Hayatımda hiç sigara içmedim" dedi.
14.12.2023 Cadde
'The Walking Dead'in yıldızı kansere yakalandı!
'The Walking Dead'in yıldızı kansere yakalandı! Son olarak 'The Equalizer' adlı yapımda yer alan ABD'li oyuncu Erik Jensen'a, evre kolon kanseri teşhisi konulduğu açıklandı. Ünlü ismin ailesi, sosyal medyadan yardım kampanyası başlattı.
28.10.2023 Cadde
Dünyaca ünlü oyuncu Ray Stevenson hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü oyuncu Ray Stevenson hayatını kaybetti 'Rome', 'Vikings', 'Dexter', 'Thor', 'The Walking Dead', 'Star Wars' gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan İrlanda asıllı İngiliz aktör Ray Stevenson yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncunun ani ölümü hayranlarını yasa boğdu.
23.05.2023 Cadde
Hayden Panettiere'nin kardeşi hayatını kaybetti
Hayden Panettiere'nin kardeşi hayatını kaybetti Ünlü oyuncu Hayden Panettiere; kardeş acısı yaşıyor. Panettiere'in, bazı yapımlarda oyunculuk deneyimi de yaşayan kardeşi Jansen Panettiere, 28 yaşında hayata veda etti. Panettiere, son olarak geçen yıl Love and Love Not adlı yapımda görev almıştı.
21.02.2023 Cadde
MSI ile okula dönüş fırsatları
MSI ile okula dönüş fırsatları GeForce RTX 30 serisi, oyuncular ve tasarımcılar için dünyanın en güçlü laptoplarına güç veriyor. NVIDIA’nın 2.nesil RTX mimarisi olan ödül sahibi Ampere teknolojisinin yeni RT ve Tensor çekirdeklerinin yanı sıra en gerçekçi RayTracing ve AI özellikleri ile mükemmel seçim.
22.08.2022 Advertorial
The Walking Dead'de rol alan aktör ölü bulundu!
The Walking Dead'de rol alan aktör ölü bulundu! The Walking Dead'deki Mike rolüyle tanınan aktör Moses J. Moseley 31 yaşında hayatını kaybetti.
1.02.2022 Dünya
Neden imzaya yanaşmıyorlar?
Neden imzaya yanaşmıyorlar? Her biri dünya çapında şöhret olan isimlerden bazıları hiç evlenmeyi düşünmüyor. Bazılarıysa evlenmeden partnerleriyle yıllardır birlikte yaşıyor. Peki ama bu isimler neden nikâha yanaşmıyor?
27.12.2023 Dünya
Zombi Filmleri: Zombi İstilası Üzerine Çekilmiş En İyi Zombi Filmleri
Zombi Filmleri: Zombi İstilası Üzerine Çekilmiş En İyi Zombi Filmleri Zombi filmleri arasında hangilerini izlemek gerekir? Zombi istilası üzerine çekilmiş en iyi zombi filmleri nelerdir? Hangi zombi filmlerinden izlemeye başlamak gerekir? Zombi filmleri içerisinde en çok tercih edilen alternatiflerin başında hangileri gelir? İşte, tüm detaylar.
27.01.2021 Kültür Sanat
Godzilla filmi konusu ve başrol oyuncuları! Godzilla bu akşam TV ekranında
Godzilla filmi konusu ve başrol oyuncuları! Godzilla bu akşam TV ekranında Godzilla filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2014 yılında vizyona giren Godzilla filminin yönetmen koltuğunda Gareth Edwards yer alıyor. 1999 yılında Filipinler'de tanımlanamayan dev yaratıklara ait dev kalıntılar rastlanmıştır. Bu olayın ardından kısa bir süre sonra Japonya'da nükleer santralde bir felaket meydana gelmiştir. Şehrin bu bölgesi nükleer kirlilik nedeniyle tehlikeli bölge ilan edilmiştir. Amerikalı Joe Brody ise bunun bir deprem olmadığına inanmaktadır. Peki Godzilla filmi konusu ve başrol oyuncuları kimler?
29.01.2020 Gündem
PUBG Mobile'da yeni araç: Maserati Ghibli!
PUBG Mobile'da yeni araç: Maserati Ghibli! Tüm dünyanın en çok oynadığı oyunlardan biri olan PUBG, uzun zamandır mobil sürümü ile de liderlik koltuğunda bulunuyor. PUBG Mobile geçtiğimiz zamanlarda The Walking Dead, Godzilla ve Bape ile iş birliği yaparak, oyunda bu markaların ürünlerini kullanmıştı. Şimdi ise Maserati ile bir anlaşma yapıldı ve PUBG Mobile'da artık Meserati Ghibli bulunacak!
28.01.2020 Oyun
Hayatta kalma rehberi: Zombi istilası başlıyor!
Hayatta kalma rehberi: Zombi istilası başlıyor! Dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan PUBG Mobile, getirdiği yeniliklerle birlikte heyecanı da aksiyonu da ikiye katlamaya hazırlanıyor! PUBG Mobile, 1 Ekim’den itibaren, 2020’nin ilk aylarına kadar The Walking Dead’in istilasına uğrayacak ve gerçek hayatta zombilerle karşılaştığımızda ne yapmamız gerektiğini de düşündürecek… Heyecan dorukta!
2.10.2019 Trend
Siber suçlular popüler TV dizilerini kullanıyor!
Siber suçlular popüler TV dizilerini kullanıyor! Siber suçluların zararlı yazılımları yaymak için popüler TV dizilerinin yeni bölümlerini kullandığı keşfedildi. Saldırganların en çok ilgi gösterdiği dizilerin başında Taht Oyunları, The Walking Dead ve Arrow geliyor.
1.04.2019 Teknoloji
Nvidia GeForce RTX 2080 Founders Edition inceleme
Nvidia GeForce RTX 2080 Founders Edition inceleme Nvidia’nın gerçek zamanlı ışın izleme desteği sunan yeni RTX 2080 Ti Founders Edition ekran kartını sizler için inceledik.
29.01.2019 Teknoloji
İstikrarlı zombi hakikattir: The Walking Dead, film serisine dönüşüyor
İstikrarlı zombi hakikattir: The Walking Dead, film serisine dönüşüyor Bitemeyen, bitirilemeyen, bitmesine izin verilmeyen The Walking Dead, şimdi de bir film serisine dönüşüyor. Albert Einstein şu sıralar yaşıyor olsa "İki şey sonsuzdur: The Walking Dead ve evren... İkincisinden pek emin değilim" derdi muhtemelen.
6.11.2018 Ekran
The Walking Dead 9. sezonuyla bekleneni verebilecek mi?
The Walking Dead 9. sezonuyla bekleneni verebilecek mi? The Walking Dead, dizi tarihinin en çok izlenen yapımlarından biri olarak şimdiden adını tarihe yazdırdı. Ancak buna rağmen birkaç sezondur yolunda gitmeyen bir şeyler var ve bu durum izleyici kaybına neden oluyor. Birkaç sonbahar olduğu gibi yine The Walking Dead vakti geldi çattı. Bakalım dokuzuncu sezon kötü giden şeyleri değiştirebilecek mi?
10.10.2018 Ekran
The Walking Dead merakla beklenen 9. sezonuyla FX ekranlarında
The Walking Dead merakla beklenen 9. sezonuyla FX ekranlarında Dünyanın en çok izlenen yapımlarından “The Walking Dead”, hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenen 9. sezon bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. “The Walking Dead”in yeni bölümleri 8 Ekim’den 26 Kasım’a kadar her pazartesi saat 21.30’da FX ekranlarında yerini alıyor.
8.10.2018 TV-Rehberi
The Walking Dead 9. sezonuyla ekranlara dönüyor
The Walking Dead 9. sezonuyla ekranlara dönüyor Dünyanın en çok izlenen yapımlarından “The Walking Dead”, hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenen 9. sezon bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. “The Walking Dead”in yeni bölümleri 8 Ekim’den 26 Kasım’a kadar her pazartesi saat 21.30’da FX ekranlarında yerini alıyor.
4.10.2018 TV-Rehberi
Twitter’da kullanıcılar veya kelimeler nasıl sessize alınır?
Twitter’da kullanıcılar veya kelimeler nasıl sessize alınır? Twitter’ın sessize alma fonksiyonu ile, favori dizilerinizin yeni bölümlerini diğer Twitter kullanıcılarının görüşlerinden müdahalesiz izlemeniz mümkün. Peki Twitter’da kullanıcılar veya kelimeler nasıl sessize alınır?
5.09.2018 Teknoloji
'The Walking Dead'de değişim rüzgarları
'The Walking Dead'de değişim rüzgarları Fenomen dizi 'The Walking Dead'in 9'uncu sezonundan ilk fotoğraflar yayınlandı.
28.08.2018 Cadde
Kurban Bayramı'nda FX'te dizi maratonu
Kurban Bayramı'nda FX'te dizi maratonu FX’te Kurban Bayramı’na özel dizi maratonu FX’in en sevilen dizileri Kurban Bayramı’nı dizi maratonuna dönüştürüyor.
17.08.2018 TV-Rehberi
Bir gün ansızın dönebilirim!
Bir gün ansızın dönebilirim! The Walking Dead’in 9. sezonunda diziden ayrılmaya hazırlanan Lauren Cohan, hayat verdiği karakteri ‘Maggie’ karakteri hakkında konuştu.
14.08.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

The Walking Dead ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.