Thunder

Thunder

Son dakika Thunder haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Thunder gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Thunder haber sayfamızda...

Thunder

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.118 thunder haberi bulunmuştur.
NBA'de normal sezon sona erdi! İşte Playoff ve Play-In eşleşmeleri
NBA'de normal sezon sona erdi! İşte Playoff ve Play-In eşleşmeleri NBA’de normal sezon geçtiğimiz gece oynanan maçlarla sona erdi. Sezonun bitmesiyle birlikte Playoff ve Play-In eşleşmeleri de belli oldu.
15.04.2024 NBA
Nikola Jokic alev aldı! Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves'u yıktı
Nikola Jokic alev aldı! Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves'u yıktı NBA'de Denver Nuggets evinde karşı karşıya geldiği Minnesota Timberwolves'u 116-107'lik skorla mağlup etti. Denver'da Nikola Jokic 41 sayı, 11 ribaund ile oynayarak double double yaptı.
11.04.2024 NBA
NBA'de iki uzatmaya giden nefes kesen maçın kazananı Los Angeles Lakers
NBA'de iki uzatmaya giden nefes kesen maçın kazananı Los Angeles Lakers NBA'de Los Angeles Lakers, konuk olduğu Milwaukee Bucks'ı iki uzatma sonunda 128-124'lük skorla mağlup etti.
27.03.2024 NBA
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi'
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi' İlk atom bombasının geliştirilme sürecini konu alan 'Oppenheimer', Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Töreni'ne damga vurdu. BAFTA ve Altın Küre ödüllü Robert Downey Jr., yedi dalda zirveye çıkan film ile ilk kez Oscar heykelciği kazandı. Oyuncu, eşi Susan Downey ile törenin reklam arasında yaşadıkları samimi bir anı paylaştı.
12.03.2024 Cadde
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Thunder engeline takıldı
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Thunder engeline takıldı NBA Batı Konferansı ekiplerinden Oklahoma City Thunder, Houston Rockets ile karşı karşıya geldi. Alperen Şengün’ün double-double yaptığı mücadelede Rockets, Thunder'a direnemedi.
28.02.2024 NBA
Alperen Şengün'ün çabası Houston Rockets'a yetmedi!
Alperen Şengün'ün çabası Houston Rockets'a yetmedi! NBA'de Oklahoma City Thunder ile Houston Rockets karşı karşıya geldi. Milli yıldız Alperen Şengün'ün double-double yaptığı mücadelede kazanan Thunder oldu.
26.02.2024 NBA
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı devirdi
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı devirdi NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam ederken Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı konuk etti. Rockets forması giyen Milli yıldız Alperen Şengün takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.
24.02.2024 NBA
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de!
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de! NBA’de bu hafta sonu All-Star heyecanı yaşanıyor. 73.’sü düzenlenen etkinliğe basketbolseverlerin ilgisi yine oldukça yüksek. Bu gece oynanacak NBA All-Star maçı, aynı zamanda Doğu Konferansı ve Batı Konferansı formatının dönüşüne de sahne olacak. Taraftar oylamasıyla seçilen Doğu ve Batı Konferansı’nın yıldızları basketbol şölenine imza atacak.
18.02.2024 NBA
Ergin Ataman'dan Avrupa'yı sallayacak transfer! Eski yıldızını getiriyor
Ergin Ataman'dan Avrupa'yı sallayacak transfer! Eski yıldızını getiriyor Yunanistan Basketbol Ligi takımlarından Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman, eski oyuncusu Vasilije Micic'i kadrosunda görmek istiyor.
15.02.2024 Basketbol
Orlando Magic'ten Shaquille O'Neal'a büyük onur! Forması emekliye ayrıldı
Orlando Magic'ten Shaquille O'Neal'a büyük onur! Forması emekliye ayrıldı NBA ekibi Orlando Magic, eski basketbolcusu Shaquille O'Neal'ın 32 numaralı formasını emekliye ayırdı.
14.02.2024 NBA
Triple-double canavarı Domantas Sabonis! Kariyerinde 50. kez başardı
Triple-double canavarı Domantas Sabonis! Kariyerinde 50. kez başardı NBA'de Phoenix Suns, evinde mücadele ettiği Sacramento Kings'i 130-125'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmada Phoenix'te Kevin Durant 28 sayı, 11 ribaund ile oynarken, Sacramento'da ise Domantas Sabonis 35 sayı, 18 ribaund ve 12 asistle triple-double yaptı.
14.02.2024 NBA
Türkiye'nin Eurofighter hamlesi Alman basınında! 'Yeni fırsatlar doğurabilir'
Türkiye'nin Eurofighter hamlesi Alman basınında! 'Yeni fırsatlar doğurabilir' Almanya'nın Bilim ve Politika Vakfı tarafından yayınlanan analizde, Türkiye’nin savunma sanayisindeki son adımlarına yer verildi. Analizde anlaşmanın Türkiye'nin Batı ile entegrasyonunu derinleştirebileceği ve yeni iş birliği için fırsatları açabileceği vurgulandı. Türkiye’nin 40 adet Eurofighter Typhoon savaş uçağı satın alma talebi ise, yeni dönemin kapılarını aralayabilecek önemli bir gelişme olarak değerlendirildi.
9.02.2024 Dünya
NBA ALL STAR maçı ne zaman 2024? NBA All Star kadrosu (İlk 5 ve yedekler)
NBA ALL STAR maçı ne zaman 2024? NBA All Star kadrosu (İlk 5 ve yedekler) NBA All Star maçı için ilk 5'in yanın sıra yedek oyuncular da belli oldu. 73. NBA All-Star maçı ile LeBron James, 20. kez all-star oluyor. Doğu ve Batı Konferansı takımlarının karşı karşıya geleceği NBA All Star maçında Alperen Şengül'ün de olup olmayacağı merak konusuydu. Peki, NBA All Star'da Alperen Şengül var mı?
3.02.2024 NBA
Dallas Mavericks'te Doncic çıldırdı! NBA'de geceye damga vuran performans
Dallas Mavericks'te Doncic çıldırdı! NBA'de geceye damga vuran performans Sloven yıldız Luka Doncic, Dallas'ın Atlanta'yı 148-143 mağlup ettiği karşılaşmada tam 73 sayı attı.
27.01.2024 NBA
Joel Embiid 41 sayıyla coştu! Philadelphia 76ers, Denver Nuggets'ı yıktı
Joel Embiid 41 sayıyla coştu! Philadelphia 76ers, Denver Nuggets'ı yıktı NBA'de Philadelphia 76ers Wells Fargo Center'da mücadele ettiği Denver Nuggets'ı 126-121'lik skorla mağlup etti.
17.01.2024 NBA
Ja Morant şov yaptı! Memphis, San Antonio Spurs'u devirdi
Ja Morant şov yaptı! Memphis, San Antonio Spurs'u devirdi NBA'de Memphis Grizzlies sahasında karşı karşıya geldiği San Antonio Spurs'u 106-98 mağlup etti. San Antonio'da milli basketbolcu Cedi Osman 12 dakika parkede kaldı ve 6 ribaund, 2 asistle oynadı.
3.01.2024 NBA
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Kanada Hakkında Bilgiler; Kanada Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Kanada Hakkında Bilgiler; Kanada Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Kuzey Amerika'da yer alan Kanada, dünyanın en büyük 2. ülkesidir. Resmi adı Kanada Dominyonu olan ülke toplamda 9.98 milyon karelik yüz ölçümüne sahiptir. İklim şartlarından dolayı kuzeye gidildikçe nüfus yoğunluğu azalır. Kanada bayrağının anlamı nedir, başkenti neresidir? Sizin için derledik.
2.01.2024 Tatil
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları Son yılların hiç şüphesiz en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG dünya üzerinde olduğu gibi Türkiye’de de oldukça ilgi görüyor. PlayerUnknown's Battlegrounds’ın kısaltması olan PUBG bilgisayarda oynanabildiği gibi mobil üzerinden de oynanabilir. Oyunun kendisi kadar PUBG isimleri de önem taşıyor. Nicklerin oyunda önem taşımasının nedeni ise oyuncunun takıma olan bağlılığını gösteriyor. Değişik isim veya nicklerle dikkat çekmek ve etki bırakmak mobil oyunlarda önemlidir. Şekilli, havalı, güzel, Türkçe, kadın, erkek ve klan nickleri önerisi için ‘PUBG İsimleri ve Anlamları’ içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Atlanta Hawks'ta Trae Young 40 sayıyla alev aldı!
Atlanta Hawks'ta Trae Young 40 sayıyla alev aldı! NBA'de Atlanta Hawks, Washington Wizards'ı deplasmanda 130-126'lık skorla mağlup etti. Hawks'ta 40 sayı ve 13 asistle double-double yapan Trae Young, galibiyetin mimarı oldu.
1.01.2024 NBA
Luka Doncic alev aldı! Triple-Double galibiyeti getirdi
Luka Doncic alev aldı! Triple-Double galibiyeti getirdi NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Dallas Mavericks ile Portland Trail Blazers’ın karşılaştığı mücadeye Luka Doncic damgasını vurdu. İşte detaylar...
17.12.2023 NBA
NBA'de Clippers seriye bağladı! Üst üste 6. galibiyet
NBA'de Clippers seriye bağladı! Üst üste 6. galibiyet NBA'de normal sezon 7 müsabakayla devam etti. Los Angeles Clippers, sahasında Golden State Warriors'u 121-113 mağlup ederek üst üste 6. galibiyetini aldı.
15.12.2023 NBA
Tom Cruise'un yeni aşkı! 'Geceyi Rus modelle dans ederek geçirdi'
Tom Cruise'un yeni aşkı! 'Geceyi Rus modelle dans ederek geçirdi' Üçüncü eşi Katie Holmes'den boşandığından beri ciddi bir ilişkisi olmayan ABD'li oyuncu Tom Cruise'un, Rus bir milletvekilinin kızı, eski model Elsina Khayrova ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Londra'daki bir partide birlikte boy gösterdikleri öne sürülen ikilinin, partide öpüştükleri de söylendi.
14.12.2023 Cadde
Alperen Şengün, Houston Rockets'ı taşımaya devam ediyor!
Alperen Şengün, Houston Rockets'ı taşımaya devam ediyor! NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Houston Rockets ile Oklahoma City Thunder'ın karşı karşıya geldiği maça Milli yıldız Alperen Şengün damgasını vurdu.
7.12.2023 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Thunder ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.