THY 19 Mayıs hatıra bileti | Tarihi yolculuk bileti alma ekranı
THY 19 Mayıs hatıra bileti | Tarihi yolculuk bileti alma ekranı Türk Hava Yolları muhteşem bir organizasyon başlatarak 19 Mayıs'a özel hatıra bileti kampanyası başlattı. Milyonlarca kişi tarihi yolculuk biletine sahip olmak için başvuru yaptı, yapmaya da devam ediyor. Hala bilet sahibi olmayanlar 'THY 19 Mayıs tarihi yolculuk hatıra bileti nasıl alınır?' sorusuna cevap bulmaya çalışıyor.
19.05.2020 Gündem
Başvuru rekoru! THY tarihi yolculuk 19 Mayıs hatıra bileti alma ekranı... tarihiyolculuk.com bileti nasıl ve nereden alınıyor?
Başvuru rekoru! THY tarihi yolculuk 19 Mayıs hatıra bileti alma ekranı... tarihiyolculuk.com bileti nasıl ve nereden alınıyor? Türk Hava Yolları (THY) çok anlamlı bir işe imza atarak tarihi bir yolculuk için kampanya başlattı. Yapılan açıklamada '19 Mayıs’ta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlattığı yere, Samsun’a uçuyoruz.' denildi. Detaylar da paylaşıldı. Şimdi milyonlarca kişi 'THY tarihi yolculuk 19 Mayıs bileti nasıl ve nereden alınır?' sorusunu soruyor. İşte konu hakkındaki bilgiler...
19.05.2020 Gündem
THY 19 mayıs tarihi yolculuk bileti alma ekranı... Hatıra bileti nasıl ve nereden alınır? Ücretli mi?
THY 19 mayıs tarihi yolculuk bileti alma ekranı... Hatıra bileti nasıl ve nereden alınır? Ücretli mi? Türk Hava Yolları eşi görülmemiş ve duygulandıran bir işe imza atarak 19 mayıs tarihi yolculuk bileti kampanyası başlattı. Hatıra biletlerine yoğun bir ilgi vardı ve 2 buçuk milyon bilet alındı. Bugün de THY 19 mayıs tarihi yolculuk biletlerine yoğun bir ilgi olması beklenirken THY 19 mayıs tarihi yolculuk hatıra bileti nasıl ve nereden alınır? Ücretli mi? soruları sık sık soruluyor.
18.05.2020 Gündem