Ticaret Anlaşması

Ticaret Anlaşması

Son dakika Ticaret anlaşması haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ticaret anlaşması gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ticaret anlaşması haber sayfamızda...

Ticaret Anlaşması

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.811 ticaret anlaşması haberi bulunmuştur.
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklediğini ifade etti.
17.04.2024 Gündem
“Enflasyonla mücadelede başarıya ulaşacağız, başka yolu yok”
“Enflasyonla mücadelede başarıya ulaşacağız, başka yolu yok” Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, “Erdoğan’ın liderliğinde ekonomi yönetiminin ortaya koyduğu politikaların olumlu sonuçlarını yılın ikinci yarısından itibaren daha net göreceğimize inanıyoruz. Enflasyonla mücadelede başarıya ulaşacağız. Başka yolu yok” dedi.
29.03.2024 Ekonomi
İngiltere'de çiftçilerin protestosu: Hükümet, Brexit sonrası haklarımızı koruyamadı
İngiltere'de çiftçilerin protestosu: Hükümet, Brexit sonrası haklarımızı koruyamadı İngiliz çiftçiler, İngiltere ile Avustralya ve Yeni Zelanda gibi ülkeler arasındaki Brexit sonrası ticaret anlaşmalarının kendilerinin artık rekabet edemeyecekleri ucuz ithalata kapı açtığı görüşünde.
26.03.2024 Dünya
KİK ile Türkiye arasındaki müzakereler 13 yıl aradan sonra yeniden başladı
KİK ile Türkiye arasındaki müzakereler 13 yıl aradan sonra yeniden başladı Türkiye ile Körfez Arap Ülkeleri İşbirliği Konseyi (KİK) arasında Serbest Ticaret Anlaşması (STA), imzalanan ‘Ortak Bildiri' ile 13 yıl aradan sonra tekrar başlatıldı. İmza törenin ardından konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Uzun bir aradan sonra Ortak Bildiri ile ülkelerimiz arasındaki STA müzakerelerinin yeniden başladığını ilan ediyoruz” dedi.
21.03.2024 Ekonomi
Bakan Bolat, İngiliz mevkidaşı Badenoch ile görüştü
Bakan Bolat, İngiliz mevkidaşı Badenoch ile görüştü Ticaret Bakanı Ömer Bolat, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Londra’da İngiltere Ticaret Bakanı Kemi Badenoch ile bir araya geldi.
14.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Geleneksel yöntemlerle enflasyon düşürülecek
Bakan Şimşek: Geleneksel yöntemlerle enflasyon düşürülecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul’da DEİK tarafından düzenlenen Türkiye-Suudi Arabistan Yatırım ve İş Forumu'nda açıklamalarda bulundu.
16.02.2024 Ekonomi
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız CNN Türk'e konuşan Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Ukrayna'nın Türkiye'nin milli savaş uçağı KAAN'dan almayı planladığını söyledi.
15.02.2024 Gündem
Fransız çiftçiler traktör ve kamyonlarıyla Paris'i kuşatıyor!
Fransız çiftçiler traktör ve kamyonlarıyla Paris'i kuşatıyor! İçişleri Bakanlığı, başkentin iki havaalanı ile meyve, sebze, et ve balık gibi gıda ürünlerinin toplu bir şekilde esnafa satıldığı 'Rungis' haline giden yolların açık tutulması için çok sayıda polis görevlendirdi.
30.01.2024 Dünya
Fransa’da çiftçiler hükümete geri adım attırdı
Fransa’da çiftçiler hükümete geri adım attırdı Fransa Başbakanı Gabriel Attal, Fransa’nın güneyindeki Haute-Garonne bölgesinde protesto gösterisi düzenleyen çiftçileri ziyaret etti. Attal, çiftçiler üzerindeki mali ve idari baskıyı hafifletmek için önlem alacaklarını söyledi.
26.01.2024 Dünya
‘Ticaret hacminde 8 milyar $ artış olacak’
‘Ticaret hacminde 8 milyar $ artış olacak’ Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, dün Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar’ı makamında kabul etti.
10.01.2024 Gündem
'İki ülke arasındaki karşılıklı ticaret 2023'te 19 milyar doları bulmuştur'
'İki ülke arasındaki karşılıklı ticaret 2023'te 19 milyar doları bulmuştur' Türkiye-Birleşik Krallık JETCO Protokolü ve Eylem Planı imza töreni sonrası konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Birleşik Krallık Türkiye'mizin en önemli ticaret ortakları arasında yer almaktadır. İki ülke arasındaki karşılıklı ticaret 2023'te 19 milyar doları bulmuştur. 2024 yılı içinde Türkiye- Birleşik Krallık Serbest Ticaret Anlaşması'nı daha yeni alanlara da genişletme konusundaki müzakereleri başlatmayı ümit ediyoruz" dedi.
5.01.2024 Ekonomi
Reisi, Erdoğan ile görüşmeye geliyor
Reisi, Erdoğan ile görüşmeye geliyor İran Cumhurbaşkanı Reisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere yarın Ankara’ya geliyor. İki liderin gündeminde Gazze, Irak, Suriye, Güney Kafkasya ve Afganistan gibi bölgesel konular ve terör örgütlerine yönelik ortak mücadele olacak.
3.01.2024 Gündem
‘Zorlu bir süreçteyiz fırsata odaklanalım’
‘Zorlu bir süreçteyiz fırsata odaklanalım’ DEİK Başkanı Nail Olpak, “Dünya ekonomisi ve ticareti açısından önümüzde zorlu ama bir o kadar da yeni fırsatlara odaklanmamız gereken bir dönüşüm süreci var” dedi.
29.12.2023 Ekonomi
Bakan Bolat'tan konut ve araç fiyatlarına ilişkin açıklama!
Bakan Bolat'tan konut ve araç fiyatlarına ilişkin açıklama! Ticaret Bakanı Ömer Bolat, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Haberler
Bakan Bolat'tan konut ve araç fiyatlarına ilişkin açıklama!
Bakan Bolat'tan konut ve araç fiyatlarına ilişkin açıklama! Ticaret Bakanı Ömer Bolat, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Ekonomi
Birleşik Krallık ile elektrikli araç ticaretine ilişkin yeni gelişme
Birleşik Krallık ile elektrikli araç ticaretine ilişkin yeni gelişme Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye ve Birleşik Krallık arasında elektrikli araçların menşe kurallarına ilişkin geçiş sürecinin uzatıldığını açıkladı.
22.12.2023 Ekonomi
Vietnam’ın hikâyesi büyümeye örnek mi?
Vietnam’ın hikâyesi büyümeye örnek mi? “Vietnam 2010’dan bu yana ortalama yıllık yüzde 6’ya yakın büyüyor... Türkiye ekonomisi an itibariyle Vietnam’dan çok daha iyi. Ancak Vietnam bu hızla 2050’de bizden daha büyük bir ekonomi bile olabilir. Bu nedenle Vietnam’ı parlatan nedenlere yakından bakalım ve hikâyesinde örnekler var mı inceleyelim...”
12.12.2023 Ekonomi
‘Bölgesel savaşa fırsat vermemeliyiz’
‘Bölgesel savaşa fırsat vermemeliyiz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez İşbirliği Konseyi 44. Zirvesi’nde “Bölge ülkeleriyle birlikte sorumluluk almaya hazırız. Gazze’deki mezalimin Suriye’yi de içerecek bölgesel bir savaşa dönüşmesine fırsat vermememiz gerekiyor” dedi.
6.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'garantörlük' mesajı: Türkiye olarak hazırız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'garantörlük' mesajı: Türkiye olarak hazırız! 44. Körfez İşbirliği Konseyi Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin uluslararası yatırımcılar için güvenli liman olma vasfını koruduğunu belirtti. İsrail'in Gazze'deki katliamlarına da değinen Erdoğan, İsrail'in işlediği suçların yanına kar kalmaması gerektiğini, bölgede önceliğin kalıcı ateşkes olduğunu ve Türkiye olarak garantörlüğe hazır olduklarını ifade etti.
5.12.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'garantörlük' mesajı: Türkiye olarak hazırız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'garantörlük' mesajı: Türkiye olarak hazırız! 44. Körfez İşbirliği Konseyi Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin uluslararası yatırımcılar için güvenli liman olma vasfını koruduğunu belirtti. İsrail'in Gazze'deki katliamlarına da değinen Erdoğan, İsrail'in işlediği suçların yanına kar kalmaması gerektiğini, bölgede önceliğin kalıcı ateşkes olduğunu ve Türkiye olarak garantörlüğe hazır olduklarını ifade etti.
5.12.2023 Gündem
Servisi, şarj istasyonu olmayanlara ‘izin’ yok
Servisi, şarj istasyonu olmayanlara ‘izin’ yok Başta Çinli üreticiler olmak üzere son dönemde hızlanan elektrikli oto ithalatında tüketicinin güvenliği adına bir dizi yeni uygulamaya gidildi.
30.11.2023 Ekonomi
Elektrikli otomobil satışında yeni dönem!
Elektrikli otomobil satışında yeni dönem! Elektrikli otomobil satışlarında tüketiciyi koruyan yeni düzenleme yürürlüğe girdi.
29.11.2023 Ekonomi
Gıda ihracatçılarından İngiltere çıkarması! Hedef 2 milyar dolar
Gıda ihracatçılarından İngiltere çıkarması! Hedef 2 milyar dolar Ege İhracatçı Birlikleri, Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ve desteğiyle İngiltere'nin başkenti Londra'da “Gıda Sektörlerinde Sürdürülebilir İhracat UR-GE Projesi” kapsamında gıda ürünleri sektörüne özel sektörel ticaret heyeti organizasyonu gerçekleştirdi. Türkiye’nin üretim ihracatında dünyada lider olduğu kuru meyveden zeytin-zeytinyağına, meyve-sebze mamullerinden baharatlara kadar pek çok ürün İngiltere pazarında tanıtıldı.
24.11.2023 Ekonomi
Erdoğan'dan İsrail'e 'atom bombası' tepkisi: İlgili mercilere şikayetini yaptık
Erdoğan'dan İsrail'e 'atom bombası' tepkisi: İlgili mercilere şikayetini yaptık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunduğu Cezayir'de, Cezayir-Türkiye İş Forumu'na katıldı. Erdoğan, 'İsrail sende atom bombası var, bunun da özellikle ilgili mercilere şikayetini yaptık, yapıyoruz. Türkiye dahil tüm bölgenin güvenliğini tehdit eden bu konuda hem Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi hem de Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı nezdinde girişimlerde bulunacağız.' dedi.
22.11.2023 Gündem
Türkiye ile Cezayir arasında 12 anlaşma
Türkiye ile Cezayir arasında 12 anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cezayir’e düzenlediği resmi ziyarette Türkiye ve Cezayir arasında çeşitli alanlarda 12 anlaşma imzalandı.
21.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ticaret Anlaşması ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.