Donald Trump'ın kızı Tiffany Trump evlendi! 'Onunla ilgilensen iyi olur'
Donald Trump'ın kızı Tiffany Trump evlendi! 'Onunla ilgilensen iyi olur' 45'inci ABD Başkanı Donald Trump'ın küçük kızı Tiffany Trump, önceki akşam iş insanı Michael Boulos ile nikah masasına oturdu. Düğünde kızıyla dans ederken damadını kızıyla ilgilenmesi için uyaran Trump, mutlu çift için yaptığı konuşmasıyla dikkat çekti. Eski başkanın diğer kızı Ivanka Trump ve eşi Melania Trump da düğüne katılırken; Tiffany tercih ettiği iki farklı gelinlikle tüm bakışları üzerinde topladı.
15.11.2022 Cadde
Ajanlarla ‘aşk’
Ajanlarla ‘aşk’ ABD’li gazeteci Carol Leonnig, Trump’ın başkanlığı sırasında kızı Tiffany ile eski gelini Vanessa’nın kendilerini koruyan ajanlarla ilişki yaşadığını yazdı
13.05.2021 Dünya
Trump'ın küçük kızı da 'Blackout Tuesday' kampanyasına katıldı
Trump'ın küçük kızı da 'Blackout Tuesday' kampanyasına katıldı Instagram hesabından siyah fotoğraf paylaşan hukuk mezuni Tiffany Trump, görselin altına "Yalnız çok az ancak birlikte pek çok şeyi başarabiliriz" sözünü yazdı. Kullandığı etiketler ise, 'Karanlık Salı' ve 'George Floyd İçin Adalet' oldu.
3.06.2020 Dünya
Trump'ın kızını Şırnaklı modacı giydiriyor
Trump'ın kızını Şırnaklı modacı giydiriyor Şırnaklı olan ve dünyaca ünlü birçok isim için kıyafet diken modacı Numan Ataker'in ABD Başkanı Donald Trump'un eski eşi Marla Mapless ve kızı Tiffany Trump'u da giydirdiği belirtildi.
5.03.2017 Cadde