Tiger Woods

Tiger Woods

Son dakika Tiger Woods haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tiger Woods gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tiger Woods haber sayfamızda...

Tiger Woods

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 359 tiger woods haberi bulunmuştur.
Yeteneği yönetmek
Yeteneği yönetmek “Yenildiğinizde teselli için annenizi arayın...
18.12.2022 Ege
Unutulmaz futbolcu Freddy Adu suskunluğunu bozdu! 14 yaşında ABD'ye futbolu sevdirdi
Unutulmaz futbolcu Freddy Adu suskunluğunu bozdu! 14 yaşında ABD'ye futbolu sevdirdi Kariyerinin başlangıç etabında 'Yeni Pele' olarak tanımlanan ve henüz 14 yaşında A takım düzeyinde futbola giriş yaptığında birçok rekoru kırmayı, ilki gerçekleştirmeyi başaran Freddy Adu, şimdilerde 33 yaşındayken ara vermiş gözüktüğü futbol hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye'de Çaykur Rizespor forması da giyen Adu, futbol dünyasının içinde geçirdiği süreye ilişkin detayları paylaştı.
16.12.2022 Futbol
Teniste bir dönemin sonu! Roger Federer ve Rafael Nadal gözyaşlarına boğuldu
Teniste bir dönemin sonu! Roger Federer ve Rafael Nadal gözyaşlarına boğuldu Geçtiğimiz hafta emekli olacağını açıklayan 41 yaşındaki Federer, ezeli rakibi Nadal ile çift olarak son maçına çıktı. İsviçreli efsane gözyaşlarını tutamazken İspanyol tenisçi ve arkadaşı Nadal da ona eşlik etti. Öte yandan Federer'in kariyerindeki Türkiye detayı dikkat çekti.
24.09.2022 Tenis
Roger Federer kortlara veda ediyor! Majeste'nin unutulmaz vedası
Roger Federer kortlara veda ediyor! Majeste'nin unutulmaz vedası Roger Federer kortlara veda ederken tenisteki zerafeti de beraberinde alıp götürüyor. Rekorları kırılacak olsa da; basketbolda Jordan, futbolda Maradona’nınki gibi yeri dolmaz bir boşluk bırakacak arkasında.
18.09.2022 Tenis
‘Zihin kası’nı kasmak mümkün
‘Zihin kası’nı kasmak mümkün Zihinsel prova sadece fiziksel performansı güçlendirmekle kalmıyor, kas kuvvetini de artırıyor...
7.09.2022 Milliyet Executive
Mert Aydın yazdı: Sırıkla atlamanın Tiger Woods'u
Mert Aydın yazdı: Sırıkla atlamanın Tiger Woods'u 1984 Olimpiyat üçüncüsü Earl Bell, Mondo Duplantis’e bu lakabı taktı. Kariyerinde 45 kez 6 metreyi geçen Bubka’ya nazire yaparcasına, sadece 2020’de 10 kez bu yüksekliğe ulaştı. 6.18 ile salonda, 6.15 ile açık havada dünya rekorlarını dümdüz etti.
26.06.2022 Diğer
LeBron James tarihe geçti! Rekor kazanç
LeBron James tarihe geçti! Rekor kazanç Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James, aktifk basketbolculuk kariyer kazançlarında 1 milyar doları aşan ilk NBA oyuncusu oldu.
23.07.2021 NBA
En güzel anlarımızdı
En güzel anlarımızdı "Rüzgar uzak karan-lıklara sürmüş yıldızları Mor kıvılcımlar geçiyor dağınık yalnızlığımdan Onu çok arıyorum, onu çok arıyorum Her yerimde vücudumun ağır yanık sızıları Bir yerlere yıldırım düşüyorum Ayrılığımızı hissettiğim an demirler eriyor hırsımdan Ay ışığına bakmış karabiber ağaçları kömür tozu Gecenin ırmağında yüzüyor Yaseminler, zambaklar unutulmuş Tedirgin gülümser Çünkü ayrılık da sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili" Köşe yazılarına öyle biçimli, yakışan isimler bulmak zor iş...
22.05.2021 Ege
Keşke...!
Keşke...! Onurlu bir adam susuzluğunu giderdiği kuyuya taş atmaz...
8.05.2021 Ege
Tiger Woods'un kaza nedeni ortaya çıktı! Aracın kara kutusu...
Tiger Woods'un kaza nedeni ortaya çıktı! Aracın kara kutusu... Dünyaca ünlü golfçü Tiger Wood'un Şubat ayında yaptığı kazanın nedeni ortaya çıktı.
8.04.2021 Diğer
ABD'li golfçü Tiger Woods taburcu edildi
ABD'li golfçü Tiger Woods taburcu edildi Üç hafta önce trafik kazası geçiren ABD'li golfçü Tiger Woods, tedavisinin evinde süreceğini söyledi.
17.03.2021 Diğer
Paige Spiranac'tan olay tepki: Samimiyetsiz!
Paige Spiranac'tan olay tepki: Samimiyetsiz! Ünlü golfçü Paige Spiranac, Bryson DeChambeau'nun Tiger Woods ile ilgili söylediği sözlerin ardından Twitter'dan şoke eden ifadeler kullandı.
14.03.2021 Magazin
Tiger Woods hakkında şoke eden açıklama: "Hiçbir şey hatırlamıyor"
Tiger Woods hakkında şoke eden açıklama: "Hiçbir şey hatırlamıyor" Geçtiğimiz gün dünyayı şoke eden olayda dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, ABD'nin Los Angeles eyaketinde yaptığı trafik kazasıyla gündemde.
25.02.2021 Diğer
İşte Tiger Woods'un bacağının son hali
İşte Tiger Woods'un bacağının son hali Dün akşam geçirdiği trafik kazası nedeniyle hastaneye kaldırılan ve vücudunda kırıklar olduğu belirtilen Tiger Woods'un bacağının son durumu paylaşıldı.
24.02.2021 Diğer
Tiger Woods kimdir? Tiger Woods kaç yaşında, son durumu nasıl?
Tiger Woods kimdir? Tiger Woods kaç yaşında, son durumu nasıl? Tiger Woods trafik kazası geçirdi. Ünlü golfçü ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Peki, Tiger Woods kimdir, kaç yaşında? Sağlık durumu ile ilgili bilgilendirme yapıldı mı? İşte Tiger Woods'un hayatı.
24.02.2021 Diğer
Son dakika | Ünlü golfçü Tiger Woods trafik kazası geçirdi! Son durumu...
Son dakika | Ünlü golfçü Tiger Woods trafik kazası geçirdi! Son durumu... Golfün efsane ismi Tiger Woods, California'da geçirdiği trafik kazasının ardından hastaneye kaldırıldı. Yıldız golfçünün vücudunda ciddi kırıklar olduğu belirtilirken son durumuyla ilgili resmi açıklama yapıldı.
24.02.2021 Diğer
Tiger Woods kimdir, kaç yaşında? İşte, Tiger Woods hayatı...
Tiger Woods kimdir, kaç yaşında? İşte, Tiger Woods hayatı... Dünyaca ünlü golfçü, Tiger Woods, tüm zamanların en başarılı golfçüsü olarak biliniyor. Kullanıcılar, Tiger Woods'un servetini de araştırmaya başladı. 1997 Masters Turnuvası'nı 12 vuruş farkla kazanan Woods, bir rekora imza atmıştır. Peki, Tiger Woods nereli, kaç yaşında? İşte, Tiger Woods'un biyografisi...
23.02.2021 Cadde
'Şampiyon Sözleri'
'Şampiyon Sözleri' “Yetenek seni zirveye çıkarabilir ama zirvede kalmanı sağlayan karakterdir” John Wooden Var olan yeteneğini akılcı kullanmayan ya da var olan yeteneğinin farkında olmayan bir futbolcu eskisiyim...
17.10.2020 Ege
Murat Boz, golfe başladı: Artık Tiger Woods düşünsün...
Murat Boz, golfe başladı: Artık Tiger Woods düşünsün... Ünlü şarkıcı Murat Boz, “Artık Tiger Woods düşünsün.” notuyla golfe başladığını duyurdu.
26.09.2020 Diğer Sporlar
Messi, 1 milyar dolar kazanan ikinci futbolcu olmaya hazırlanıyor
Messi, 1 milyar dolar kazanan ikinci futbolcu olmaya hazırlanıyor Arjantinli yıldız oyuncu Lionel Messi, kariyeri boyunca 1 milyar dolar kazanan ikinci futbolcu olmaya hazırlanıyor.
22.08.2020 İspanya La Liga
Balmumu heykeller dezenfekte edildi
Balmumu heykeller dezenfekte edildi Avrupa'nın 131 metre uzunluğuyla en büyük tünel akvaryumuna sahip Antalya Akvaryum'da, dünyaca ünlü isimlerin gerçek vücut ölçüleriyle balmumundan heykelleri de yer alıyor. Face 2 Face Wax Museum'daki 63 balmumu heykel, koronavirüs sürecinde özel kimyasallarla temizleniyor.
12.08.2020 Tatil
Tiger Woods'tan George Floyd'un öldürülmesine tepki
Tiger Woods'tan George Floyd'un öldürülmesine tepki Dünyaca ünlü ABD'li golfçü Tiger Woods, ABD'nin Minnesota eyaletindeki Minneapolis kentinde siyahi George Floyd'un polis tarafından gözaltına alınırken öldürülmesini kınadı.
1.07.2020 Diğer
Dünyanın en çok kazanan sporcusu Roger Federer oldu
Dünyanın en çok kazanan sporcusu Roger Federer oldu Dünyanın en fazla kazanan sporcusu İsviçreli tenisçi Roger Federer oldu. Federer 106,3 milyon dolarlık geliriyle son bir yılda zirvede yer aldı.
1.07.2020 Tenis
Cristiano Ronaldo tarihe geçiyor! 1 milyar dolar...
Cristiano Ronaldo tarihe geçiyor! 1 milyar dolar... Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo tarihe geçti. Dünyaca ünlü Forbes dergisi, Juventuslu yıldızın yıllık kazancının 1 milyar doları aştığını açıklarken, 'milyar dolarlık ilk futbolcu' ifadesini kullandı. Kariyeri boyunca 1 milyar dolar kazanan ilk futbolcu olan Ronaldo, bu alanda 3. sporcu olacak.
1.07.2020 Futbol
Cristiano Ronaldo dünya futbol tarihinde ilk 'Milyar dolarlık futbolcu' oldu
Cristiano Ronaldo dünya futbol tarihinde ilk 'Milyar dolarlık futbolcu' oldu Dünyaca ünlü Forbes dergisi, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun yıllık kazançlarının toplamını konu edindiği haberinde Ronaldo için 'İlk milyar dolarlık futbolcu' ifadesini kulllandı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Tiger Woods ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.