Tik Tok

Tik Tok

Son dakika Tik Tok haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tik Tok gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tik Tok haber sayfamızda...

Tik Tok

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 108 tik tok haberi bulunmuştur.
Bağcılar'daki sapık sucuyla ilgili şok detay! Videolarda baldız çocukları da var
Bağcılar'daki sapık sucuyla ilgili şok detay! Videolarda baldız çocukları da var Bağcılar’da sucu olan Metin Şenay, iş yerinde çocukları yıllarca istismar etti, kayıt altına aldı. Tutuklu Şenay’ın, baldızının 2 çocuğunun da videosunu çektiği ortaya çıktı.
22.03.2024 Gündem
Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler
Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler İzmir’in Konak ilçesinde, derste öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çeken ve o anları paylaşan öğrenciler tepki çekti. İki öğrenci hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.
27.02.2024 Haberler
Okulda skandal! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler
Okulda skandal! Öğretmenin karşısında oynayıp TikTok videosu çektiler İzmir’in Konak ilçesinde, derste öğretmenlerinin karşısında dans ederek TikTok videosu çeken ve o anları paylaşan öğrenciler tepki çekti. İki öğrenci hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.
27.02.2024 Gündem
Alp Ustaoğlu yazdı: Avustralya Açık’ın bize anlattıkları!
Alp Ustaoğlu yazdı: Avustralya Açık’ın bize anlattıkları! Bu seneki turnuva geleceğe yönelik pek çok göstergeyi içermesi açısından da ayrıca önemliydi. Örneğin erkeklerde de kadınlar tenisinde olduğu gibi daha sürprizli ve sonu tahmin edilemez turnuvalara hazır olmak gerekiyor. Kadınlar şampiyonu Sabalenka ise Melbourne’de Serena sonrası yeni bir tekli dominasyonu başlatmış olabilir.
4.02.2024 Diğer
TikTok Jeton ve Hediye Fiyatları 2024: TikTok Puan Hesaplaması Nasıl Yapılır?
TikTok Jeton ve Hediye Fiyatları 2024: TikTok Puan Hesaplaması Nasıl Yapılır? Dünya genelinde 1 milyarı aşkın insanın kullandığı sosyal medya platformu TikTok pek çok kişi için gelir kapısı haline geldi. TikTok'da hediye edilen jetonlar kullanıcılar gelir elde etme açısından en temek ölçüttür. Jetonların miktarı ve hesaplaması canlı yayın süresi ve izleme süresi gibi belli başlı nedenlerle farklılık gösterir. TikTok jeton puan hesaplaması nasıl yapılır? 'TikTok Jeton ve Hediye Fiyatları 2024' içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
3.01.2024 Sosyalmedya
Emekliye ikramiye düzenlemesi Genel Kurul'da görüşülecek
Emekliye ikramiye düzenlemesi Genel Kurul'da görüşülecek Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündeminde bu hafta 86 maddelik torba yasa teklifi olacak. Meclis Genel Kurulu'nda görüşülecek teklifte çalışan emeklilere 5 bin lira ek ödemeye ilişkin düzenleme de yer alıyor. Meclis Dijital Mecralar Komisyonu'nda ise son dönemde tartışmalara yol açan sosyal medya uygulaması tik tok temsilcileri dinlenecek.
3.12.2023 Ekonomi
TikTok Temsilcisi komisyona çağrıldı! Torba yasa geliyor
TikTok Temsilcisi komisyona çağrıldı! Torba yasa geliyor TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Hatay’da İhlas Haber Ajansı’na yaptığı özel açıklamada komisyonda TikTok başta olmak üzere sosyal medya platformlarına yönelik çalışmaların detaylarından bahsetti.
2.12.2023 Gündem
Türkiye bu kirliliğe artık maruz kalmasın
Türkiye bu kirliliğe artık maruz kalmasın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında, gündemi değerlendirdi.
29.11.2023 Gündem
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı! Soruşturmada 90 milyon TL vurgun yapan çete iddiası
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı! Soruşturmada 90 milyon TL vurgun yapan çete iddiası Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama iddiasıyla gözaltına alındı. Soruşturmayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
14.11.2023 Gündem
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan kara para aklama iddiaları ile gözaltına alındılar.
14.11.2023 Haberler
Sanat bizimle eğleniyor mu?
Sanat bizimle eğleniyor mu? Son dönem sanatın en önemli tartışması yapay zekâ olsa da sorgulaması süregelen “Sanat nedir?”e henüz cevap bulunamadı. Sanat adına üretilen bazı işler ise hem sanatseverlere hem eleştirmenlere “Sanat bizimle eğleniyor mu?” sorusunu sordurtuyor. İşte bazı örnekler...
14.09.2023 Kültür Sanat
Kırgızistan TikTok'u yasakladı!
Kırgızistan TikTok'u yasakladı! Kırgızistan Kültür, Enformasyon, Spor ve Gençlik Politikası Bakanlığı, çocuklara yönelik zararlı içerikler bulundurduğu nedeniyle TikTok'u yasakladı.
31.08.2023 Dünya
Momika’nın kaynağı kesildi
Momika’nın kaynağı kesildi İsveç’te gerçekleştirdiği Kur’an-ı Kerim yakma eylemleriyle adından söz ettiren Irak asıllı Salwan Momika’nın, TikTok hesabı aracılığıyla para kazanması ve eylemlerini finanse etmesinin önüne geçildi.
31.08.2023 Dünya
Sosyal medyadaki ‘ölümcül cesaret’
Sosyal medyadaki ‘ölümcül cesaret’ Son zamanlarda sosyal medyada hızla yayılan ‘challenge’ (meydan okuma) akımı, çocuk ve gençlerin sağlığını, hatta hayatını ciddi şekilde tehdit ediyor.
20.08.2023 Gündem
Lionel Messi, ABD'de krallık kurdu! Hollywood filmi gibi
Lionel Messi, ABD'de krallık kurdu! Hollywood filmi gibi Amerika’da futbolun patlama yapmasını, uzun yıllarını bu işe vermesine rağmen Beckham bile tam başaramadı. ABD’de kısa sürede yıldız isimleri stada, sporseverleri ekrana kilitleyen Messi, zorlu projenin altından ancak bir uzaylının kalkabileceğini gösterdi.
13.08.2023 Dünyadan Futbol
‘TikTok  uygun değil’
‘TikTok  uygun değil’ Ebru Şallı, son dönemde dünyanın pek çok ülkesinde yasaklanan, ülkemizde ise gençleri olumsuz etkilediği gerekçesiyle eleştirilen TikTok konusunda anneleri uyardı.
1.06.2023 Cadde
Yunanistan sandık başında
Yunanistan sandık başında Son anketlere göre yalnızca altı parti yüzde 3'lük barajı aşabiliyor, Başbakan Miçotakis'in Yeni Demokrasi Partisi'nin yüzde 30'u aşması bekleniyor.
21.05.2023 Dünya
Zaman yolcusu tarih vererek 5 kehaneti daha açıkladı! 'Bu uçağı 12 yıl kimse bulamayacak'
Zaman yolcusu tarih vererek 5 kehaneti daha açıkladı! 'Bu uçağı 12 yıl kimse bulamayacak' Sosyal medyada ortaya çıkıp yayılan akımlar her geçen gün daha da ilginç bir hal alıyor. Kendisinin geçmişten ya da gelecekten geldiğini söyleyerek kehanetlerde bulunanlar da bunlar arasında. 2671 yılından geldiğini iddia eden ve kendisini 'zaman savaşçısı' olarak tanımlayan Eno Alaric'in de 'solucan deliği' kehaneti var ve dediğine göre işaret ettiği 5 tarih pek çok şeyi değiştirebilir!
14.04.2023 Dünya
Hostes uçaktaki gizli odayı anlattı! 'İhtiyaçlarımız düşünülerek yapılmış'
Hostes uçaktaki gizli odayı anlattı! 'İhtiyaçlarımız düşünülerek yapılmış' Uçakta bulunan 'gizli' odaları gösteren bir hostesin TikTok hesabından paylaştığı video izlenme rekorları kırdı. Bu odalardaki detayları en ince detayına kadar anlatan uçuş görevlisi, yolcular uçağa bindiğinde yapılan kontrollerde neye dikkat ettiklerini de açıkladı.
25.11.2022 Dünya
Bıraktığı miras en büyük hayali! 'Hayattaki son günlerim' diyerek anlattı
Bıraktığı miras en büyük hayali! 'Hayattaki son günlerim' diyerek anlattı Tüm çocukluğunu hastane ile ev arasında geçiren genç kadın, 17 yaşına geldiğinde yaşayacağı birkaç ayı olduğunu öğrendi. Hayata veda etmeden önce yapmak istediklerini listeledi ve bırakacağı mirası herkese duyurmanın farklı bir yolunu buldu.
23.10.2022 Dünya
Seri katilden evlenen kızına çıldırtan mektup! Açmaya bile korkuyor
Seri katilden evlenen kızına çıldırtan mektup! Açmaya bile korkuyor İşlediği cinayetlerle adını tarihe 'Mutlu Yüz Katili' olarak kazıyan seri katil, kendisiyle görüşmeyen kızının evlendiğini görünce yıllar sonra ona bir mektup gönderdi. Babasının yazdıkları karşısında sinirden çılgına dönen kadın ise neye uğradığını şaşırdı.
15.10.2022 Dünya
Tuvalet kapısındaki beklenmedik tehlike! Emekli polis uyardı: 'Uyanık olun'
Tuvalet kapısındaki beklenmedik tehlike! Emekli polis uyardı: 'Uyanık olun' Alışveriş merkezleri başta olmak üzere halka açık alanlarda kullandığınız tuvaletlerde başınıza neler gelebileceğini düşündünüz mü? Emekli bir polis memurunun izlenme rekorları kıran videosuyla yaptığı uyarı 'Bu kadar da olmaz' dedirtecek türden.
5.10.2022 Dünya
Garson fazla bahşiş almanın sırrını açıkladı! Dikkat çeken 'tatlı' detayı
Garson fazla bahşiş almanın sırrını açıkladı! Dikkat çeken 'tatlı' detayı Binlerce kişinin yeme-içme için ziyaret ettiği restoranlarda çalışanların en büyük isteği daha fazla bahşiş koparalabilmek. ABD'deki bir restoran zincirinde çalışan garson da Tiktok videosunda daha fazla bahşiş almanın sırrını tek tek anlattı.
3.09.2022 Dünya
Bursa'da trafikteki tehlikeli anlar kameralarda
Bursa'da trafikteki tehlikeli anlar kameralarda Bursa'da trafikteki tehlikeli anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.07.2022 Haberler
Fam Ne Demek, Neyin Kısaltmasıdır? Sosyal Medyada Fam Ne İçin Kullanılır?
Fam Ne Demek, Neyin Kısaltmasıdır? Sosyal Medyada Fam Ne İçin Kullanılır? İngilizcede family kelimesi, aile manasına gelir. Örnek Cümle: I have to happy family / Ben mutlu bir aileye sahibim. Elemantary Family, çekirdek aile, Family Size ise geniş aile demektir. Son yıllarda gençler arasında hızla yaylan fam sözcüğü, family kelimesinin kısaltmasıdır. İnstagram'da hem mesajlaşırken hem de fotoğrafların altına yorum yazarken kullanılan fam kelimesinin anlamını sizler için derledik.
16.07.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Tik Tok ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.