Timur

Timur

Son dakika Timur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Timur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Timur haber sayfamızda...

Timur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.586 timur haberi bulunmuştur.
Erdem Timur: Şampiyonluğu hak ediyoruz
Erdem Timur: Şampiyonluğu hak ediyoruz Süper Lig'de Alanya deplasmanına konuk olacak Galatasaray'da Erden Timur, Antalya'ya indikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yeni maaşı ortaya çıktı! Kararını açıkladı
Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yeni maaşı ortaya çıktı! Kararını açıkladı Muslera, Galatasaray’daki geleceğiyle ilgili belirsizliğe son noktayı koydu. Tecrübeli kalecinin yeni maaşı da ortaya çıktı.
14.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'a dünya yıldızı! Bonservisini eline alacak
Galatasaray'a dünya yıldızı! Bonservisini eline alacak Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak 29 yaşındaki orta sahanın peşine düştüğü öğrenildi. Sarı-kırmızılıların hedefindeki yıldızı renklerine bağlamakta kararlı olduğu aktarıldı.
11.04.2024 Galatasaray
ÇAKALLARLA DANS 6 OYUNCULARI VE KONUSU: Çakallarla Dans 6 konusu nedir, oyuncuları kimler? Çakallarla Dans 6 ne zaman, hangi kanalda?
ÇAKALLARLA DANS 6 OYUNCULARI VE KONUSU: Çakallarla Dans 6 konusu nedir, oyuncuları kimler? Çakallarla Dans 6 ne zaman, hangi kanalda? Çakallarla Dans 6 filminin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Serinin diğer versiyonları ilgiyle izlenen film u akşam izleyici ile buluşacak. Yeniden TV ekranlarına gelecek olan filmin başrollerinde Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu yer alıyor. Peki, Çakallarla Dans 6 konusu nedir, oyuncuları kimler? Çakallarla Dans 6 ne zaman, hangi kanalda? İşte filmin detayları...
9.04.2024 Bilgi Rehberi
Erden Timur: Yabancı hakem istiyoruz
Erden Timur: Yabancı hakem istiyoruz Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken yabancı hakem talebinde bulundu.
9.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor'da Paul Onuachu gün sayıyor!
Trabzonspor'da Paul Onuachu gün sayıyor! Kolundaki alçıyı çıkaran Nijeryalı golcü, Trabzonspor’un cuma günü Sivas’la oynayacağı maçta sahalara dönebilecek.
8.04.2024 Trabzonspor
Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain beğeni topladı!
Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain beğeni topladı! Beşiktaş’ın İstanbulspor’la oynadığı hazırlık maçında 62 dakika forma giyen Chamberlain olumlu puan topladı. Siyah-beyazlılar, 3,5 ay sonra sahalara dönen İngiliz oyuncunun güçlü ve karakterli bir isim olduğuna vurgu yaptı.
8.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'a geri döndü!
Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'a geri döndü! Süper Kupa'da Galatasaray ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de kafile İstanbul'a döndü.
7.04.2024 Fenerbahçe
Juventus, Fiorentina engelini tek golle geçti!
Juventus, Fiorentina engelini tek golle geçti! Serie A'nın 31'inci haftasında Juventus, Fiorentina'yı 1-0 mağlup etti.
7.04.2024 İtalya Serie A
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe maçının ardından konuştu.
7.04.2024 Galatasaray
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Haberler
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Selahattin Baki'den Erden Timur'a sert gönderme
Selahattin Baki'den Erden Timur'a sert gönderme Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, yabancı hakem talepleri üzerinden Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a göndermede bulundu.
7.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da yeni transfer geldiği gibi gidiyor! Yıldız futbolcu yerine sürpriz aday
Galatasaray'da yeni transfer geldiği gibi gidiyor! Yıldız futbolcu yerine sürpriz aday Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da yolların ayrılacağı isimler de netlik kazanmaya başladı. Sarı-kırmızılı ekip, yeni transferle yollarını ayırmaya hazırlanırken yıldız futbolcunun alternatifini de belirledi. İşte detaylar...
7.04.2024 Galatasaray
Kaza sonrası kaçmışlardı! Yürek yakan isyan: Oğlum hiçbir zaman babasının elini öpemeyecek
Kaza sonrası kaçmışlardı! Yürek yakan isyan: Oğlum hiçbir zaman babasının elini öpemeyecek Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin eşi ve babası Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaret ettikleri mezarlıkta gözyaşlarına hakim olmadı. Acılı eş Şükriye Aci, “Eşimsiz ilk bayram, oğlum hiçbir zaman babasının elini öpemeyecek. Çocuğum her akşam eşimin gelmesini bekliyor, ‘Nerede’ diyor” dedi.
6.04.2024 Gündem
Galatasaray'da üst düzey motivasyon! 'Her şeyin farkındalar'
Galatasaray'da üst düzey motivasyon! 'Her şeyin farkındalar' Özellikle son dönemde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yaşanan söz düellosu sarı-kırmızılı futbolcuların motivasyonunu adeta ikiye katladı. Oyuncular Florya’da büyük bir kenetlenme yaşarken hem yönetimin hem de teknik heyetin bu durumdan çok memnun olduğu öğrenildi.
6.04.2024 Galatasaray
Hüzünlü veda...
Hüzünlü veda... Sinema ve televizyon dünyasında iz bırakan işlere imza atan Türker İnanoğlu, dün son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü yapımcının cenazesine siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.
5.04.2024 Cadde
Şenol Güneş geri dönüyor! 'Meydan okumayı kabul ederim'
Şenol Güneş geri dönüyor! 'Meydan okumayı kabul ederim' Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Şenol Güneş çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör, görev almak istediği takımı açıkladı.
4.04.2024 Dünyadan Futbol
Erden Timur, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunacak!
Erden Timur, Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunacak! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında tehdit ve hakaret ile ilgili suç duyurusunda bulunacak.
4.04.2024 Galatasaray
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen için Maslak Show Center'da veda töreni düzenlendi. Türker İnanoğlu , törenin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Kanlıca'daki aile mezarlığına defnedildi.
5.04.2024 Cadde
Nevzat Dindar'dan canlı yayında PFDK kararlarına tepki: Ceza değil ödül!
Nevzat Dindar'dan canlı yayında PFDK kararlarına tepki: Ceza değil ödül! Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında Atakaş Hatayspor'u 1-0 mağlup etti. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar canlı yayında sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi.
3.04.2024 Galatasaray
YAZAR EYLEM TOK OLAYI NEDİR? Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur olayı son durum nedir?
YAZAR EYLEM TOK OLAYI NEDİR? Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur olayı son durum nedir? Yazar Eylem Tok olayının üzerinden geçen zaman dilimi içerisinde henüz yeni bir gelişme yaşanmazken bu akşam ekrana gelecek olan Taş Kağıt Makas dizisinde Eylem Tok (Timur Cihantimur) olayına benzer bir konu dizinin yeni bölümünde işlenecek. Peki Yazar Eylem Tok Eylem Tok (Timur Cihantimur) olayı nedir, ne yaşanmıştı? İşte Eylem Tok (Timur Cihantimur) olayına ilişkin merak edilenler ve son gelişmeler...
3.04.2024 Bilgi Rehberi
Tanıtımı gündem oldu!
Tanıtımı gündem oldu! Kanal D’de bu akşam ekrana gelecek ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisinin yeni bölümündeki sahneler, yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur’un kaçış hikâyesine benzetildi.
3.04.2024 Cadde
Ali Koç'tan Erden Timur'a olay sözler: Fenerbahçe seni de not etti
Ali Koç'tan Erden Timur'a olay sözler: Fenerbahçe seni de not etti Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul'da Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi!
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan’ın iftar yemeğine katıldı ve net mesajlar verdi.
1.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Timur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.