Tipi

Tipi

Son dakika tipi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tipi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tipi haber sayfamızda...

Tipi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32.664 tipi haberi bulunmuştur.
19 yaşındaki genci öldüren tokat! 2 çocuğun tahliyesine karar verildi
19 yaşındaki genci öldüren tokat! 2 çocuğun tahliyesine karar verildi Beyoğlu'nda 19 yaşındaki Abdullah Şakun'un tekme tokat darbederek ölümüne neden oldukları iddia edilen 14-17 yaş aralığındaki 3'ü tutuklu 4 çocuk "Kasten öldürme" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. İlk duruşmada, tutuklu bulunan 2 çocuğun tahliyesine karar verildi.
26.03.2024 Haberler
19 yaşındaki genci öldüren tokat! 2 çocuğun tahliyesine karar verildi
19 yaşındaki genci öldüren tokat! 2 çocuğun tahliyesine karar verildi Beyoğlu'nda 19 yaşındaki Abdullah Şakun'un tekme tokat darbederek ölümüne neden oldukları iddia edilen 14-17 yaş aralığındaki 3'ü tutuklu 4 çocuk "Kasten öldürme" suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. İlk duruşmada, tutuklu bulunan 2 çocuğun tahliyesine karar verildi.
26.03.2024 Gündem
'Kar kaplanları'nın zorlu mücadelesi
'Kar kaplanları'nın zorlu mücadelesi Kars'ta 'kar kaplanları' olarak bilinen ekipler köylerin 2 bin 300 rakımlı Boğatepe geçidindeki kar ve tipi nedeniyle kapanan yollarını birer birer açıyor.
26.03.2024 Gündem
Tokat-Sivas yolunda görüş mesafesi sıfıra indi
Tokat-Sivas yolunda görüş mesafesi sıfıra indi Tokat-Sivas karayolunda etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin sıfıra indiği belirtiliyor. İşte detaylar...
23.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Mart ayında şaşırtan görüntü! Evler kara gömüldü
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Mart ayında şaşırtan görüntü! Evler kara gömüldü Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımladı. Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının, bugün batı bölgelerden başlayarak artacağı ve mevsim normalleri civarına yükseleceği tahmin ediliyor. Öte yandan Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 25 köy yolu ulaşıma kapandı. Bazı tek katlı evler kara gömüldü.
23.03.2024 Gündem
Macaristan-Türkiye maçı sonrası İlker Yağcıoğlu'ndan yıldız oyuncuya eleştiri: Ne kadar ısrar edersek olmuyor
Macaristan-Türkiye maçı sonrası İlker Yağcıoğlu'ndan yıldız oyuncuya eleştiri: Ne kadar ısrar edersek olmuyor A Milli Futbol Takımı'nın Macaristan'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından spor yorumcuları değerlendirmelerde bulundu.
23.03.2024 Milli Takım
İstanbul, İzmir, Ankara... Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Birçok ile uyarı
İstanbul, İzmir, Ankara... Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Birçok ile uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda bir çok il için kuvvetli yağış, çığ, buzlanma ve don uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
22.03.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi Meteoroloji yeniden 13 kent için bugün sarı ve turuncu alarm verdi. Ankara beyaza büründü, birçok kentte kar ve sağanak nedeniyle okullar tatil edildi. Peki tüm yurdu etkisi altına alan kar, sağanak ve soğuk havalar ne kadar sürecek? İşte İstanbul, Ankara, Bolu başta olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.03.2024 Gündem
Eylem Tok'un panik anları! Firar öncesi gelen telefon
Eylem Tok'un panik anları! Firar öncesi gelen telefon Türkiye'yi sarsan trafik kazasında yeni görüntüler ortaya çıktı. Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur'un Göktürk'teki kafede buluşma anı ve annenin kaza haberini aldığı ana ait görüntüler güvenlik kamerasına kaydedildi.
22.03.2024 Gündem
Eylem Tok'un kaza haberini aldığı anlar kamerada
Eylem Tok'un kaza haberini aldığı anlar kamerada Yazar Eylem Tok'un, Oğuz Murat Aci'ye çarparak ölümüne neden olan oğlu T.C.'nin kaza haberini aldığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Göktürk'te bir kafede otururken gelen telefonla paniğe kapılan Eylem Tok'un oradan kalkarak uzaklaştığı görülüyor.
22.03.2024 Haberler
Son dakika: Kar kapıda! Meteoroloji haritayı güncelledi
Son dakika: Kar kapıda! Meteoroloji haritayı güncelledi Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre cuma ve cumartesi günü yurdun iç kesimlerinde kar yağışları devam edecek.
21.03.2024 Gündem
Doktor Kulalı, down sendromunda 'ileri anne yaşı' faktörüne dikkat çekti
Doktor Kulalı, down sendromunda 'ileri anne yaşı' faktörüne dikkat çekti Ankara'da doğduktan 3 gün sonra 'Down sendromu' tanısı alan Beyza Hüma Karaçor'un doktoru Etlik Şehir Hastanesi'nden Çocuk Genetik Uzmanı Dr. Melike Ataseven Kulalı, Down sendromunda 'ileri anne yaşı' faktörüne dikkat çekti.
21.03.2024 Gündem
Ankara'da kar yağışı başladı! Meteoroloji haritayı güncelledi, işte il il hava durumu tahminleri...
Ankara'da kar yağışı başladı! Meteoroloji haritayı güncelledi, işte il il hava durumu tahminleri... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde beklenen hava durumu tahminlerini paylaşırken bazı bölgelerde kar yağışının etkili olacağını belirtti. İşte il il, bölge bölge hava durumu tahminleri...
21.03.2024 Gündem
Çorum cezaevinde yangın! 12 kişi dumandan etkilendi
Çorum cezaevinde yangın! 12 kişi dumandan etkilendi Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlülerden birinin yatağını yakması sonucu çıkan yangında 3 infaz koruma memuru ile 9 mahkum dumandan etkilendi.
21.03.2024 Gündem
Kaddafi'nin uçan limuzini! Türkiye'ye de gelmiş, her yerine '9.9.99' yazısını yapıştırdı
Kaddafi'nin uçan limuzini! Türkiye'ye de gelmiş, her yerine '9.9.99' yazısını yapıştırdı Libya'yı 42 yıl demir yumrukla yöneten Kaddafi'den geriye kalanlar da tartışma ve çatışma konusu olmaya devam etti. İktidarı döneminde lükse olan düşkünlüğüyle öne çıkan eski lidere dair ilginç detay ise ‘Afriqiyah Force One.' İşte Türkiye'ye de gelen ve her yerinde '9.9.99' yazısının yer aldığı uçağın sırrı.
21.03.2024 Dünya
Son dakika: Meteoroloji uyardı! Resmen donacağız! İstanbul, Ankara, İzmir...
Son dakika: Meteoroloji uyardı! Resmen donacağız! İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji 5 günlük haritalı hava raporunu yayımladı. Rapora göre; perşembe günü yurdun iç kesimlerinde kar yağışı etkili olacak, yurt genelinde ise sıcaklıklar düşecek. İşte merak edilen detaylar...
21.03.2024 Gündem
5 ilde 'Bozdoğan-13' operasyonu! 20 terör hedefi imha edildi
5 ilde 'Bozdoğan-13' operasyonu! 20 terör hedefi imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütüne yönelik 5 ilde düzenlenen operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
20.03.2024 Haberler
5 ilde 'Bozdoğan-13' operasyonu! 20 terör hedefi imha edildi
5 ilde 'Bozdoğan-13' operasyonu! 20 terör hedefi imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütüne yönelik 5 ilde düzenlenen operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
20.03.2024 Gündem
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor
Son dakika: Donacağız! Meteoroloji duyurdu, soğuk hava dalgası geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük raporunu yayımladı. Buna göre; perşembe günü itibarıyla yurdun iç kesimlerde kar yağışı etkisini gösterecek, yurt genelinde sıcaklıklar düşecek.
19.03.2024 Gündem
Kapıyı girip, girdi! 3 gün boyunca eşyaları çalıp, valizle taşıdı
Kapıyı girip, girdi! 3 gün boyunca eşyaları çalıp, valizle taşıdı Samsun'da yabancı uyruklu bir kişi kapısını kırdığı evden 3 gün boyunca 100 bin liralık eşyayı çalıp valizlerle taşıdı.
19.03.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji uyardı! Kar ve sağanak geliyor: İstanbul, Ankara, İzmir...
Son dakika... Meteoroloji uyardı! Kar ve sağanak geliyor: İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcaklıklar İstanbul dahil bu akşam itibarı ile 7 derece birden düşecek. Birçok kentte kar yağışı başladı hafta sonuna kadar sürecek. Bahar gelmeden tekrardan kış yüzünü gösterecek. Kar yağışı İstanbulun kapısına yeniden dayanacak. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
19.03.2024 Gündem
Citi'den petrol tahmini
Citi'den petrol tahmini Citigroup analistleri brent tipi ham petrolün ikinci çeyrekte ortalama 78 dolar/varil olacağını ve gelecek yılın sonlarına doğru 55 dolar/varil seviyesine gerileyebileceğini tahmin ediyor.
19.03.2024 Uzmanpara
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıkları mevsim normalleri altına düşecek.
18.03.2024 Gündem
Eşinin ölümünden sorumlu tuttuğu doktoru kaçırmıştı! Cezası belli oldu
Eşinin ölümünden sorumlu tuttuğu doktoru kaçırmıştı! Cezası belli oldu Samsun'da eşinin ölümünden sorumlu tuttuğu doktoru silah zoruyla kaçıran şahıs, toplam 16 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
18.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tipi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.