TIR sürücüleri yeni yıla yolda giriyor: 3 aydır ne çocuklarımı ne eşimi görüyorum
TIR sürücüleri yeni yıla yolda giriyor: 3 aydır ne çocuklarımı ne eşimi görüyorum Türkiye'nin ihraç ürünlerini Avrupa ülkelerine götüren TIR sürücüleri yeni yıla yollarda girdi. Edirne’de Kapıkule Sınır Kapısı'ndaki TIR parkında bekleyen sürücüler, aileleriyle görüntülü görüşerek yeni yıllarını kutladı.
31.12.2023 Haberler
Ukrayna'dan gelen TIR şoförleri Zonguldak'ta öğrenci yurduna yerleştirildi
Ukrayna'dan gelen TIR şoförleri Zonguldak'ta öğrenci yurduna yerleştirildi Ukrayna'dan Ro-Ro gemisiyle Zonguldak Limanı'na gelen TIR şoförleri, yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında, Kozlu ilçesindeki Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yurda yerleştirildi.
1.04.2020 Haberler
Kadın kılığına girip hırsızlık yapan şahıslar yakalandı
Kadın kılığına girip hırsızlık yapan şahıslar yakalandı Kocaeli’nin Gebze ve Körfez ilçelerinde kadın kılığına girip tır parklarında sürücülere ilişkiye girme bahanesiyle yaklaşıp hırsızlık yapan 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgilere göre, 28 Aralık Gebze Nakliyeciler Sitesi’nde bulunan bir tır otoparkında meydana geldi. Şahıslardan L.Ş.(30) kadın kılığına girerek ilişkiye girme bahanesi ile otoparkta bulunan sürücülerin yanına gitti. Bu esnada diğer şahıs B.C. (24) ise otomobilde diğer şahsı bekledi. İlişkiye girme bahanesiyle sürücülerin yanına giden giden L.Ş. bir tırdan 2 bin 500 TL çalıp, kendisini bekleyen otomobille olay yerinden uzaklaştı. Şahıslar aynı yöntem ile Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bulunan bir dinlenme tesisindeki tırdan da bin TL çalarak kayıplara karıştı. Macera olsun diye hırsızlık yapmışlar Kocaeli Asayiş Şube Müdürülüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri gelen ihbarlar üzerine harekete geçti. Yapılan teknik ve fiziki takibin sonucunda şahısların İstanbul’un Pendik ilçesinde ikamet ettikleri öğrenildi. Düzenlenen operasyon sonucu şahıslar Pendik’te kıskıvrak yakalandı. Öte yandan L.Ş.’nin hırsızlık ve çeşitli suçlardan 6 adet kaydı , B.C.’nin ise çeşitli suçlardan 15 adet kaydının bulunduğu öğrenildi. Ayrıca şahıslar ifadelerinde maddi durumlarının iyi olduğu, bu işi sadece macera olsun diye yaptıklarını belirtti. Gözaltındaki işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam