Tırmanış

Tırmanış

Son dakika tırmanış haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tırmanış gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tırmanış haber sayfamızda...

Tırmanış

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.428 tırmanış haberi bulunmuştur.
Samet Bulut: Hayallerimi gerçekleştirmekte olduğumu görüyorum!
Samet Bulut: Hayallerimi gerçekleştirmekte olduğumu görüyorum! Samet Bulut, 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda 2. gün yarışlarının tamamlanmasının ardından konuştu.
22.04.2024 Diğer
Haiti'de 'Barbekü' ayaklanması: 4 bin mahkum firar etti, hapishaneler boşaldı!
Haiti'de 'Barbekü' ayaklanması: 4 bin mahkum firar etti, hapishaneler boşaldı! 'Barbekü' lakaplı suç örgütü liderinin Başbakan'ı devirme çağrısı ülkedeki şiddet olaylarını görülmemiş bir boyuta taşıdı. Başkentte ağır silahlı çatışmalar yaşanıyor.
4.03.2024 Dünya
Özgür Özel: CHP'nin aday belirleme süreçlerinde kadın adayların ve gençlerin olmasını istedik
Özgür Özel: CHP'nin aday belirleme süreçlerinde kadın adayların ve gençlerin olmasını istedik CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer'in 'Proje Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Kentte bir otelde düzenlenen programda konuşan Özel, 2011 yılından beri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde olduğunu, yaklaşık 8,5 - 9 yılının da grup başkanvekili olarak geçtiğini belirtti.
3.03.2024 Gündem
60 metrelik uçurumun ortasına kurduğu hamağın halatı kopunca ölümden döndü
60 metrelik uçurumun ortasına kurduğu hamağın halatı kopunca ölümden döndü Antalya’da yaşayan sosyal medya fenomeni Ozan Kuşçu (24), 60 metrelik uçurumun ortasına kurduğu hamaktayken halatların kopmasıyla yaklaşık 20 metrelik boşluğa düştü. Kuşçu, beline bağlı ipin düğümünün bir yere takılmasıyla ölümden döndü. Halatın kopması ve Kuşçu'nun boşlukta savrulması, vücuduna bağladığı kamerayla anbean kaydedildi.
24.02.2024 Haberler
60 metrelik uçuruma kurduğu hamağın halatı koptu, 20 metrelik boşluğa düştü
60 metrelik uçuruma kurduğu hamağın halatı koptu, 20 metrelik boşluğa düştü Antalya'da yaşayan Ozan Kuşçu (24), 60 metrelik uçurumun ortasına kurduğu hamaktayken halatların kopmasıyla yaklaşık 20 metrelik boşluğa düştü. Kuşçu, beline bağlı ipin düğümünün bir yere takılmasıyla ölümden döndü.
24.02.2024 Gündem
Putin'in akılalmaz uzay planı! ABD istihbaratı doğruladı: Ulusal tehdit
Putin'in akılalmaz uzay planı! ABD istihbaratı doğruladı: Ulusal tehdit ABD basınının dünyaya duyurduğu son habere göre Ruslar uzaya yasak olmasına rağmen nükleer füze yerleştiriyor. Washington'daki yetkililer bu teknolojiye karşı henüz bir savunma sistemleri olmadığını belirtirken Rusların bu füzelerle neler yapabileceklerinden bahsetti.
15.02.2024 Dünya
Everest dağına dışkı bırakmak yasaklanıyor
Everest dağına dışkı bırakmak yasaklanıyor Nepalli yetkililer, Everest Dağı'na tırmananların artık kendi dışkılarını temizlemek ve bertaraf edilmek üzere ana kampa geri getirmek zorunda kalacaklarını söyledi.
9.02.2024 Dünya
Bir kent buz tuttu! Dışarı çıkanın saçları, kirpikleri ve kaşları dondu
Bir kent buz tuttu! Dışarı çıkanın saçları, kirpikleri ve kaşları dondu  Ardahan'da etkili olan soğuk hava vatandaşlara zor anlar yaşattı. Dışarıda olanların kaş ve kirpikleri dondu.
31.01.2024 Gündem
Herkes yıllardır kayadan akan bu balın peşinde! İçeri girdiler, şaşırtan manzara
Herkes yıllardır kayadan akan bu balın peşinde! İçeri girdiler, şaşırtan manzara Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bulunan ve Türkiye'de tek olma özelliği taşıyan 2 bin 700 yıllık kaya mezarlarının bulunduğu bölgede yeni bir kaya mezarı daha keşfedildi. Henüz kayıtlarda bulunmayan kaya mezarının, üst kısmındaki kayalarda yabani arıların yaptığı ballara ulaşamayan köylüler ise bakmakla yetiniyor.
9.01.2024 Haberler
Herkes yıllardır kayadan akan bu balın peşinde! İçeri girdiler, şaşırtan manzara
Herkes yıllardır kayadan akan bu balın peşinde! İçeri girdiler, şaşırtan manzara Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde bulunan ve Türkiye'de tek olma özelliği taşıyan 2 bin 700 yıllık kaya mezarlarının bulunduğu bölgede yeni bir kaya mezarı daha keşfedildi. Henüz kayıtlarda bulunmayan kaya mezarının, üst kısmındaki kayalarda yabani arıların yaptığı ballara ulaşamayan köylüler ise bakmakla yetiniyor.
9.01.2024 Gündem
Ağrı Dağı'nda kaza! Ukraynalı dağcı, 30 metreden düştü
Ağrı Dağı'nda kaza! Ukraynalı dağcı, 30 metreden düştü Türkiye'nin çatısı olarak bilinen 5 bin 137 metre yüksekliğindeki Ağrı Dağı'nda tırmanış yaparken dengesini kaybedip kayalıklara düşen Ukraynalı dağcı Danil Odynets'in (20), tedavisi sürüyor. Gözetim altında tutulan ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen dağcının 30 metre yükseklikten düştüğü belirtildi.
2.01.2024 Gündem
Sosyal medyada gören Türkiye olduğuna inanamıyor! Nefes kesen görüntü
Sosyal medyada gören Türkiye olduğuna inanamıyor! Nefes kesen görüntü Trabzon'un Düzköy ilçesi Doğankaya mahallesinde bulunan Şahinkaya bölgesi görenleri mest ediyor.
2.01.2024 Gündem
Ağrı Dağı'nda kayalıklara düştü! O dağcı kurtarıldı
Ağrı Dağı'nda kayalıklara düştü! O dağcı kurtarıldı 5 bin 137 metre olan Ağrı Dağı'na tırmanırken kayalıklara düşen Ukraynalı dağcı Danil Odynets, yaralı bir şekilde kurtarıldı. Ekipler tarafından kurtarılan dağcı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
2.01.2024 Haberler
Ağrı Dağı'nda kayalıklara düştü! O dağcı kurtarıldı
Ağrı Dağı'nda kayalıklara düştü! O dağcı kurtarıldı 5 bin 137 metre olan Ağrı Dağı'na tırmanırken kayalıklara düşen Ukraynalı dağcı Danil Odynets, yaralı bir şekilde kurtarıldı. Ekipler tarafından kurtarılan dağcı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
2.01.2024 Gündem
Ortadoğu’da sınırları belirleyen kadın: Gertrude Bell
Ortadoğu’da sınırları belirleyen kadın: Gertrude Bell Gertrude Bell’in İngiltere’de başlayan hayatı Irak’ta son buldu. Araplar onu “Çöl kraliçesi” diye överken, Türkler “Çöl cadısı” diye yeriyordu. Nefretinin arkasında belki de nişanlısının Çanakkale’de öldürülmesi yatıyordu
24.12.2023 Gündem
Bahçeli'den son dakika yerel seçim mesajı: Pazarlık yok, hedef aynı!
Bahçeli'den son dakika yerel seçim mesajı: Pazarlık yok, hedef aynı! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İl Başkanları Toplantısı'nda yerel seçimlere ilişkin 'Cumhur İttifakı kararını vermiş, mutabakata varmış, 31 Mart 2024 tarihi için yola koyulmuştur. Kaldı ki AK Parti'yle çözemeyeceğimiz bir mesele de olmayacaktır. Bize düşen görev çok çalışmaktır' dedi.
16.12.2023 Gündem
Suzanne Sommers botlarıyla gömülmüş! 'Sonsuza kadar aşk'
Suzanne Sommers botlarıyla gömülmüş! 'Sonsuza kadar aşk' 'Chrissy Snow' karakterine hayat verdiği 'Three's Company' dizisiyle tanınan, birçok farklı yapımda da önemli rollerde yer alan Suzanne Sommers, kanserin nüksetmesi nedeniyle geçtiğimiz ekim ayında yaşamını yitirdi. Alan Hamel, 46 yıllık eşi Sommers'ın en sevdiği yürüyüş botlarıyla son yolculuğuna uğurlandığını açıkladı.
9.12.2023 Cadde
‘Tırmanışlar dağlar için zararlı’
‘Tırmanışlar dağlar için zararlı’ Dünyada 40 ila 50 milyon arasında dağcı bulunduğu, doğada tırmanış sporunun popülaritesinin arttığı belirtildi. Ancak birçok hayvana, nadir bitkilere ev sahipliği yapan dağların, tırmanış trafiği nedeniyle zarar gördüğü öne sürülüyor.
27.11.2023 Dünya
Zirvenin ardından Ata’nın huzurunda
Zirvenin ardından Ata’nın huzurunda Cumhuriyet’in 100. yılında hazırladıkları proje kapsamında 100 tırmanış gerçekleştiren Zirve Dağcılık İhtisas Spor Kulübü, Anıtkabir’i ziyaret etti, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk sundu.
4.11.2023 Ege
Gece karanlığında görüntülenen 'canavarlar' tüyleri ürpertti
Gece karanlığında görüntülenen 'canavarlar' tüyleri ürpertti Sivas’ta yaşayan doğa fotoğrafçısı Mustafa Aslan, kırsal alanlara yerleştirdiği fotokapan ile kurt sürüsü görüntüledi, kurtların gece karanlığında parlayan gözleri tüyleri ürpertti.
3.11.2023 Yaşam
İsrail'den Türk-Filistin Dostluk Hastanesi’ne saldırı! Çelik: Vahşi bir eylem
İsrail'den Türk-Filistin Dostluk Hastanesi’ne saldırı! Çelik: Vahşi bir eylem AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail’in Gazze’deki Türk-Filistin Dostluk Hastanesi’ne saldırısına tepki gösterdi.
31.10.2023 Gündem
Korkutan tırmanış! Rehinelerden Netanyahu'ya tepki
Korkutan tırmanış! Rehinelerden Netanyahu'ya tepki İsrail’in Hamas’a karşı Gazze’de yürüttüğü savaş, tüm dünyada hem Yahudilere hem de Araplara yönelik nefret söyleminin büyük oranda artmasına sebep oldu. İnsan Hakları İzleme Örgütü de bu tırmanışın tehlikeli boyutlarda olduğunu vurguladı. Ayrıca Hamas, Gazze Şeridi’nde rehin tutulan 3 İsrailli kadının, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya gönderdiği mesajları içeren bir video yayınladı.
31.10.2023 Dünya
Bilim insanlarını Konya'ya davet etti! Tam 2,5 milyon yıl öncesine ait
Bilim insanlarını Konya'ya davet etti! Tam 2,5 milyon yıl öncesine ait Konya’da Geyik Dağları'nın 2700 rakımında varlığı 2,5 milyon yıl öncesine dayanan gizem ortaya çıktı. Doğa gezgini Hasan Hüseyin Kahriman tarafından tespit edilen ve görüntülen yerle ilgili Prof. Dr. Adnan Pınar açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Pınar,  “Geyik Dağları'nın üzerinde bulunması son derece önemli bir numune" dedi.
27.10.2023 Gündem
Erman Öner yazdı: Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda devler sıraya girdi!
Erman Öner yazdı: Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda devler sıraya girdi! Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 58.’si rekabet düzeyinin en yüksek olduğu yarıştı... Sportif performans anlamında her etap rüzgar gibi geçti. Ölçülen hız ortalamaları yarışın artan kalitesini ispatlarken, sezon sonu gelmesine rağmen dünyaca ünlü pedalların hırs ve azmi yarışa verilen değerin bir kanıtı niteliğindeydi.
22.10.2023 Diğer
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda şampiyon Alexey Lutsenko
58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda şampiyon Alexey Lutsenko 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu genel klasman lideri olarak Kazakistan'ın Astana takımından Alexey Lutsenko tamamladı.
15.10.2023 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Tırmanış ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.